Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (26 μέλη και 294 επισκέπτες)

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.536
Πόντοι
5.227
Η Σόνια κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα πεολειχίας σε όσες είναι νέες στο επάγγελμα και θέλουν να κάνουν καριέρα όπως αυτή.
....φροντιστηριο να ανοιξει αλλα οσες φορες περασα μαζι της δεν τρελαθηκα.Φοβερη γυναικα στα νιατα της,Σοβιετικη σχολη,κορμαρα αλλα το μπουκιτσι της ειναι απλα μετριο.Για μενα τοτλαχιστον.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.371
Πόντοι
446
....φροντιστηριο να ανοιξει αλλα οσες φορες περασα μαζι της δεν τρελαθηκα.Φοβερη γυναικα στα νιατα της,Σοβιετικη σχολη,κορμαρα αλλα το μπουκιτσι της ειναι απλα μετριο.Για μενα τοτλαχιστον.

Η συμπεριφορά τής Σόνιας εξαρτάται από τα κέφια της, τις ανάγκες της, και από το πόσο γουστάρει τον κάθε πελάτη.

Τα παράπάνω ισχύουν για όλες τις εργαζόμενες, και ιδιαίτερα για τις πουτάνες!

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.904
Πόντοι
201
Screenshot_2026-06-06-16-55-15-363-edit_com.miui.gallery.jpg

Τυχαία συνάντηση με την πασίγνωστη Ιβάνκα σε ρομαντικό παντοπωλείο της περιοχής του κέντρου! :rockon:

Ήδη ακονίζω το καβλί μου για πρωκτικό εκτός προγράμματος! :rockon:
Ότι πιο ευχάριστο έχω διαβάσει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.371
Πόντοι
446

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
442
Πόντοι
20
Screenshot_2026-06-06-16-55-15-363-edit_com.miui.gallery.jpg

Τυχαία συνάντηση με την πασίγνωστη Ιβάνκα σε ρομαντικό παντοπωλείο της περιοχής του κέντρου! :rockon:

Ήδη ακονίζω το καβλί μου για πρωκτικό εκτός προγράμματος! :rockon:
Νάσαι καλά φίλε που είπες ότι επεστρεψε. Η Ιβανκα είναι η μόνη που με έχει καβλωσει τέρμα χωρίς βοήθημα. Αποφεύγω τα κωλογαμησια και την φοβάμαι γιατί συνέχεια πάει να μου τον βάλει ακαποτο μέσα της με το που καβλωσω και τη σταματάω αλλά λίγο θέλει να γίνει το μοιραίο. Επίσης Στράβωσα όταν με ενημέρωσε ότι είναι 42 χρόνων. Σαν 37ρης θα προτιμούσα να έδινα 20€ για να πάω με μικρότερες, όχι θείες μου, που λέει ο λόγος. Αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι την ιδρωνει τη φανέλα με επιτυχία όσο ελάχιστες.
Επίσης να μοιραστώ μαζί σας ότι για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ με καβλωνει οταν η γυναίκα έχει πιο κρύο σώμα από το δικό μου.
Η ιβαννα πχ με το που κάθεται πάνω μου και νιώθω τα δροσερά μπούτια της και κωλο φτιάχνομαι . Οι περισσότερες κοπέλες πάνω στην επαφή είναι πιο ζεστές από μένα και δεν με βοηθάει. Θυμάμαι σε μια τσάρκα στη Φωκαίας πήγε να με ψήσει μια λατίνα βάζοντας το χέρι μου στο μουνι της για να δω πόσο ζεστό είναι αλλά δεν ήξερε ότι εγώ θέλω να δροσιστω, όχι να μπω σε φούρνο!

zevs555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
3.504
Πόντοι
441
Νάσαι καλά φίλε που είπες ότι επεστρεψε. Η Ιβανκα είναι η μόνη που με έχει καβλωσει τέρμα χωρίς βοήθημα. Αποφεύγω τα κωλογαμησια και την φοβάμαι γιατί συνέχεια πάει να μου τον βάλει ακαποτο μέσα της με το που καβλωσω και τη σταματάω αλλά λίγο θέλει να γίνει το μοιραίο. Επίσης Στράβωσα όταν με ενημέρωσε ότι είναι 42 χρόνων. Σαν 37ρης θα προτιμούσα να έδινα 20€ για να πάω με μικρότερες, όχι θείες μου, που λέει ο λόγος. Αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι την ιδρωνει τη φανέλα με επιτυχία όσο ελάχιστες.
Επίσης να μοιραστώ μαζί σας ότι για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ με καβλωνει οταν η γυναίκα έχει πιο κρύο σώμα από το δικό μου.
Η ιβαννα πχ με το που κάθεται πάνω μου και νιώθω τα δροσερά μπούτια της και κωλο φτιάχνομαι . Οι περισσότερες κοπέλες πάνω στην επαφή είναι πιο ζεστές από μένα και δεν με βοηθάει. Θυμάμαι σε μια τσάρκα στη Φωκαίας πήγε να με ψήσει μια λατίνα βάζοντας το χέρι μου στο μουνι της για να δω πόσο ζεστό είναι αλλά δεν ήξερε ότι εγώ θέλω να δροσιστω, όχι να μπω σε φούρνο!
Η ηλικία σε χάλασε?

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
442
Πόντοι
20
Η ηλικία σε χάλασε?
Είμαι ρατσιστής και στις ηλικίες. Ενώ το τονίζω ότι είναι η καλύτερη. Αποφεύγω να πηγαίνω μαζί της λόγω ηλικίας, όπως ο Ντι Κάπριο.
Τώρα όμως μου έλειψε, και θα έχω το νου μου μήπως την επισκεφτώ που γύρισε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.140
Πόντοι
11.276
Πρωινή επίσκεψη στην Λανα από φυλής 109β με άριστες υπηρεσίες
Αν λέμε για την ίδια κοπέλα, μελαχρινή milf με κανονικό κορμί και μικρό βυζί, όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά καλοδιάθετη και καυλιάρα, μόλις την πήρα στο Φυλής 86 Β με καλές εντυπώσεις, με ελεύθερο στοματικό και "69". Η Νέλλη στο κουζινάκι με το κινητό.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.373
Πόντοι
456
Περασμα βραδακι 20:00-21:00 απο εξωτικο πολυ ησυχο Εμετουργειο για την παραφιλικη μου δοση με καποια γιαγια.

Μ.Α

15: Μπαρμπαρα η γνωστη λατινα απο τα 20αρια και αλλη μια κατωτερη της σε ολα,σε απλο

17:Γκαμπριελα ή Μπελα (μαλλον αναλογα αν ειναι και η λατινα Γκαμπριελα στην ιδια βαρδια) και μια λατινα 15 ευρω δωματιο.Η πρωτη σε απλο για την αλλη δε ξερω

23:Μια ξανθια λευκοδερμη με πιασιματα, μαλλον λατινα και μια κοντουλα με πιασιματα λατιν,απλο κι εδω

28 υπογα: Ναταλί λιγνο γκιλφ ελευθερο στοματικο τελειωμα βυζγια

28 κουρτινα:Μιλανα ψηλη σλαβα μιλφ, νομιζω ελευθερο στοματικο ανακοινωθηκε

Κολωνου

47 πανω :Ελενη σλαβικο μιλφογκιλφ με τελειωτικο

45 Πρωτη πορτα :μιλφ σοβιετικη και αλλη μια δωματιο,δε θυμαμαι τι ανακοινωθηκε

Δευτερη πορτα:μια Βερονικα δωματιο

Τερμα : 2 λατινες με απλο ,μια ψηλη με πιασηματα και μια κοντουλα fit στην κοιλια αλλα πιο ανοιχτη κατω με μαλλον πλαστικο κωλο.Απλο και οι 2.

48 δεξια :Παολα & Νικολ,αμφοτερες ελευθερο στομ. η πρωτη κανει και τελειωτικο.

48 αριστερα: Μια παχουλη μιλφογκιλφ με τελειωτικο

Ιασωνος

1γ : Μια γκιλφ που αραζε καναπε στο κουζινακι οπως την ειδα εφυγα.

20α : Μια τσαμπι λατινα και Βαλερια,νομιζω απλο και για τις 2

20γ: Μαντυ στα ενδοτερα

30 πανω: 2 εκφυλα μπουζουκοβια μιλφ με κανονικα σωματα σε απλο,μπηκαν-βγηκαν μαζι στα μπαμ οποτε δε θυμαμαι λεπτομερειες.

44 παλιο: Λατινα με νορμαλ πιασιματακια βγηκε αστραπη με τα μουτρα κατεβασμενα :(

44β ισογειο:2 νεαρα λατινακια σε απλο ,Λορυ με κανονικο προς λεπτο σωμα και κωλαρα & αλλη μια (δεν ειπε ονομα) με κανονικο σωμα και λιγα πιασιματα.Οι πιο ωραιες που ειδα μπορω να πω.

οροφος: Μονικα γυφτοπουλα (που την ελεγε ο Μπαμπολας-ριπ),η γνωστη νεαρη τσιγγανα απο τα Φωκαιας 25αρια εκανε δωρεαν sph σε νεαρο πιθανοτατα της φυλης της επειδη δε θα περναγε μαζι της.Εφυγα πριν με πιασει οποτε δεν ξερω προγραμμα ουτε θυμαμαι απο πιο παλια...Την επομενη θα κατσω να μου κανει και μενα :afro:

Αφου δεν βρηκα καμια γιαγια στανταρακι γυρισα και περασα με την Ελενη στο 47.Δε με ενεπνεε για ορθια επιθεση οποτε ξαπλωσα και την περιμενα. Καλη περιποιηση με γλωσσα σε ρωγες για τους φανς και καλο βαθυ τσιμπουκι αραζεις και σε εχει πασα.Απο πανω δεν ηρθε γτ "ειχε μηνισκο" οποτε μπηκα νορμαλ μπουκωνοντας τα ομορφα βυζακια της.Εδωσα μερικα φιλια στομα με ανταποκριση οπου ειδα πως τα δοντια δεν ειναι σε καλη κατασταση (οσα υπαρχουν) ,οποτε δν το συνεχισα και επικεντρωθηκα στο χοροπηδηγμα πριν ξενερωσω.Σε καποια φαση της γραπωσα το κεφαλι αλλα δεν της αρεσε και τοσο αποσο καταλαβα οποτε χαλαρωσα.Συμμετειχε ενεργα σε ολο αυτο το διαστημα με συνεχομενο καλτ dirty talk και τριψιμο ρωγων οποτε δεν αργησα να ριξω τα χοντρα (στο λαστιχο φλωρικα).Ηθελα να γαμησω αλλο λιγο αλλα προσπαθουσε να απεμπλακει ενω ακομα στραγγιζα , την ειχα γραπωσει και δν αφηνα να αποδρασει ομως:afro:Σε καποια φαση βαρεθηκα και την αφησα αφου δεν ειχα καμια ορεξη πλεον....Αφου μου δωσε μαντηλακι ευχαριστησε φιλησε χαιρετησε και με ρωτησε να κερασει νερακι για το δρομο,οπου μου το χε ετοιμο στην εξοδο,καλη κινηση μπραβο της.Συνολικα μια καλη απλη καταθεση στο 10ρικο για τους φανς της 2.5 ης ηλικιας...
Τί είναι το sph ρε φίλε;

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.167
Πόντοι
2.831
Πέρασμα πριν λίγο με Μίκα , Μέκα, κάπως έτσι στο Ιάσονος 44β ισόγειο. Πολύ τυπικό γαμησι μην πιάνεις εδώ μην πιάνεις εκεί, τουλάχιστον έκατσε στα 4 και τον έφαγε με μηδεν συμμετοχή βέβαια, ούτε άξια κριτικής δεν είναι

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
442
Πόντοι
20
Αυτές τις μέρες τα ταξί δουλεύουμε καλύτερα από ποτέ. Και σήμερα ειδικά εγώ έσπασα ένα τέτοιο ρεκόρ εισπράξεων που δεν νομίζω ότι θα το ξαναπλησιασω ποτέ. Έτσι αργά μετά τις 03:30 βόλταρα Μεταξουργείο να δω τι παίζει. Η ξανθούλα Γιάννα της Μαραθώνος με το ωραίο κορμί στα 20€ ήταν στο πόστο της. Αλλά ειμουν κουρασμένος. Χωρίς χάπι. Είχα να λουστώ από τη Πέμπτη οπότε ειμουν και βρωμίλος, έπρεπε να μπω στα ενδότερα του μεταξιού όπου οι κορασίδες εκει έχουνε συνηθίσει να παίρνουνε βρωμιάρηδες σαν εμένα.
Η Βανέσα που έχω να περάσω μαζί της καιρό τώρα μου το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι δεν την ενοχλεί καθόλου να με παίρνει άπλυτο. Στης Βανέσσας δεν μπήκα καν, πέρασα απέναντι, στην Αλεξία, την οποία είχα πάρει 1 φορά στη πρώτη της εβδομάδα και μου είχε πει ότι ειμουν ο καλύτερος της πελάτης ως τώρα και να ξανάρθω. Δεν πήγα ποτέ ξανά, μέχρι σήμερα.
Μια φωνουλα μου έλεγε να μπω και ενώ η συνεδρία ήταν για το πουτσο. Μου ανακοίνωσε ότι δεν παίρνει πίπα, και πάλεψε να μου φορέσει κατευθείαν προφυλακτικό. Εγώ τη χάιδεψα στα πόδια, το κορμάκι της δεν το έβγαλε ποτέ, μόνο το μουνι της φανέρωσε. Όσο την χαιδευα περιμένοντας να μου σηκωθεί, εκείνη μου έλεγε ότι είναι πολύ κουρασμένη και να την γαμησω μόνο έτσι όπως είναι, ανάσκελα . Ούτε πίπα ούτε doggy. Με ρώτησε άμα μιλάω ελληνικά.
-Έλληνας είμαι, της λέω.
-Δεν μοιάζεις με Έλληνα αλλά για Γερμανό η κάτι τέτοιο, μου απάντησε.
-Είναι η δεύτερη φορά που σε επισκέπτομαι, της κάνω. Η πρώτη φορά ήταν στη πρώτη σου εβδομάδα εδώ.
- Ουαου, ήρθες στη πρώτη μου εβδομάδα, και στην τελευταία μου εβδομάδα.
- Γιατί τελευταία;
- Δεν αντέχω άλλο εδώ. Γυρνάω πίσω στην Αλβανία.
- Να σου δώσω αποχαιρετιστήριο φιλί στο στόμα; Αρνήθηκε.
Το πουλί μου το έβαλα λίγο μέσα της και έκανα κινήσεις σαν να γαμάω. Μου είπε ότι αυτό ήταν το πιο περίεργο γαμησι που της έχουν κάνει ποτέ. Τέλος την γύρισα μπρούμυτα και ξάπλωσα δίπλα της όπου ξεκίνησα να την παίζω με το άλλο χέρι ενώ σκεφτόμουν ότι την είχα αλβανιδα σκλάβα όσο την χαιδευα. Ότι μου ανήκει και έχω όλο το χρόνο να την μαγαρισω και να τη κάνω ότι θέλω με την ησυχία μου. Με αυτές τις σκέψεις χαλάρωσα, έχυσα και έβγαλα πολύ πράμα. Η Αλεξία με χαιρέτισε και έφυγε. Όσο ντύνομουν άκουσα την υπηρεσία να λέει στο κόσμο από το σαλόνι, ότι κάποιοι άντρες νομίζουν ότι η γυναίκα τους ανήκει και της συμπεριφέρονται σαν αντικείμενο ιδιοκτησίας τους.
Κυριολεκτικά ήταν σαν να είχε μπει στο μυαλό μου και να ακούσε τις σκέψεις μου η τύπισσα!!! Βγήκα έξω θιγμένος χωρίς να έχω ντυθεί καλά καλά και της είπα, μακάρι να γυρνούσαμε στις εποχές που η αξία της γυναίκας ήταν χαμηλότερη από μιας αγελάδας και τις κάναμε ότι θέλαμε. Μετά έφυγα

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.685
Πόντοι
216
Αυτές τις μέρες τα ταξί δουλεύουμε καλύτερα από ποτέ. Και σήμερα ειδικά εγώ έσπασα ένα τέτοιο ρεκόρ εισπράξεων που δεν νομίζω ότι θα το ξαναπλησιασω ποτέ. Έτσι αργά μετά τις 03:30 βόλταρα Μεταξουργείο να δω τι παίζει. Η ξανθούλα Γιάννα της Μαραθώνος με το ωραίο κορμί στα 20€ ήταν στο πόστο της. Αλλά ειμουν κουρασμένος. Χωρίς χάπι. Είχα να λουστώ από τη Πέμπτη οπότε ειμουν και βρωμίλος, έπρεπε να μπω στα ενδότερα του μεταξιού όπου οι κορασίδες εκει έχουνε συνηθίσει να παίρνουνε βρωμιάρηδες σαν εμένα.
Η Βανέσα που έχω να περάσω μαζί της καιρό τώρα μου το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι δεν την ενοχλεί καθόλου να με παίρνει άπλυτο. Στης Βανέσσας δεν μπήκα καν, πέρασα απέναντι, στην Αλεξία, την οποία είχα πάρει 1 φορά στη πρώτη της εβδομάδα και μου είχε πει ότι ειμουν ο καλύτερος της πελάτης ως τώρα και να ξανάρθω. Δεν πήγα ποτέ ξανά, μέχρι σήμερα.
Μια φωνουλα μου έλεγε να μπω και ενώ η συνεδρία ήταν για το πουτσο. Μου ανακοίνωσε ότι δεν παίρνει πίπα, και πάλεψε να μου φορέσει κατευθείαν προφυλακτικό. Εγώ τη χάιδεψα στα πόδια, το κορμάκι της δεν το έβγαλε ποτέ, μόνο το μουνι της φανέρωσε. Όσο την χαιδευα περιμένοντας να μου σηκωθεί, εκείνη μου έλεγε ότι είναι πολύ κουρασμένη και να την γαμησω μόνο έτσι όπως είναι, ανάσκελα . Ούτε πίπα ούτε doggy. Με ρώτησε άμα μιλάω ελληνικά.
-Έλληνας είμαι, της λέω.
-Δεν μοιάζεις με Έλληνα αλλά για Γερμανό η κάτι τέτοιο, μου απάντησε.
-Είναι η δεύτερη φορά που σε επισκέπτομαι, της κάνω. Η πρώτη φορά ήταν στη πρώτη σου εβδομάδα εδώ.
- Ουαου, ήρθες στη πρώτη μου εβδομάδα, και στην τελευταία μου εβδομάδα.
- Γιατί τελευταία;
- Δεν αντέχω άλλο εδώ. Γυρνάω πίσω στην Αλβανία.
- Να σου δώσω αποχαιρετιστήριο φιλί στο στόμα; Αρνήθηκε.
Το πουλί μου το έβαλα λίγο μέσα της και έκανα κινήσεις σαν να γαμάω. Μου είπε ότι αυτό ήταν το πιο περίεργο γαμησι που της έχουν κάνει ποτέ. Τέλος την γύρισα μπρούμυτα και ξάπλωσα δίπλα της όπου ξεκίνησα να την παίζω με το άλλο χέρι ενώ σκεφτόμουν ότι την είχα αλβανιδα σκλάβα όσο την χαιδευα. Ότι μου ανήκει και έχω όλο το χρόνο να την μαγαρισω και να τη κάνω ότι θέλω με την ησυχία μου. Με αυτές τις σκέψεις χαλάρωσα, έχυσα και έβγαλα πολύ πράμα. Η Αλεξία με χαιρέτισε και έφυγε. Όσο ντύνομουν άκουσα την υπηρεσία να λέει στο κόσμο από το σαλόνι, ότι κάποιοι άντρες νομίζουν ότι η γυναίκα τους ανήκει και της συμπεριφέρονται σαν αντικείμενο ιδιοκτησίας τους.
Κυριολεκτικά ήταν σαν να είχε μπει στο μυαλό μου και να ακούσε τις σκέψεις μου η τύπισσα!!! Βγήκα έξω θιγμένος χωρίς να έχω ντυθεί καλά καλά και της είπα, μακάρι να γυρνούσαμε στις εποχές που η αξία της γυναίκας ήταν χαμηλότερη από μιας αγελάδας και τις κάναμε ότι θέλαμε. Μετά έφυγα
Ρέκορ εισπράξεων λόγω τουρισμού εννοείς; Στα πόσα κινηθηκες αν επιτρέπεται;

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Συναγωνιστές είναι να κατέβω Αθήνα για κάτι δουλειές επι την ευκαιρία θα περάσουμε και από τα κορίτσια μου αρέσουν οι αδύνατες μοντέλε σώμα έχετε να προτείνετε κάποια ευχαριστώ!!

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Έχει περάσει κανένας με την καινούρια τανα Ελληνίδα απόγευμα στο φωκαιας 19 .Να μας πει εντυπώσεις?

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.536
Πόντοι
5.227
Η συμπεριφορά τής Σόνιας εξαρτάται από τα κέφια της, τις ανάγκες της, και από το πόσο γουστάρει τον κάθε πελάτη.

Τα παράπάνω ισχύουν για όλες τις εργαζόμενες, και ιδιαίτερα για τις πουτάνες!
...γουσταρει πολυ να την τραβας απ'τα μαλλια και να της πιεζεις για πουτσοπνιξιμο.Δεν ξερω τι ανωμαλια ειναι αυτη αλλα τρελαινεται.

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.296
Πόντοι
2.021
Live ενημέρωση από φυλής και πέριξ:

Φυλής 59 κατω: Αντζελα ελληνίδα και Σαμανθα λατίνα
Φυλής 61: Αλεξάνδρα και Βανέσα λατινες
Φυλης 74α: Σάρα
Φυλής 65β: Χριστίνα
Φυλής 86α: Ειρήνη με πρωκτικό
Φυλής 86β: Καρινα αδιάφορη
Φυλής 84 α και β: κλειστά
Φωκαίας 7: Στέλλα με πρωκτικό
Φωκαίας 13: Θεία Σονια
Φωκαίας 19: Ή Καίτη

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.926
Πόντοι
491
Έχει περάσει κανένας με την καινούρια τανα Ελληνίδα απόγευμα στο φωκαιας 19 .Να μας πει εντυπώσεις?
2 και καλά ρωσίδες έχει όχι ελληνίδα που και ελληνίδα να λέει Αλβανίδα είναι

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.572
Πόντοι
201
Φωκαίας 19, βάρδια πρωινή μέχρι τις 16:30 η Καίτη.
Λεπτομέρεια 1: Βγαίνει ολοτσίτσιδη στο σαλόνι . Ένας παππούς στεκόταν στην πόρτα μόνο για μπανιστήρι παρόλο που του έλεγαν να φύγει.
Λεπτομέρεια 2: Τα χερούλια στις πόρτες των δωματίων είναι χαμηλά, και για να ανοίξει, τούρλωνε τον κώλο της σε απόσταση...αναπνοής από τον καναπέ που καθόμουν.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom