Περασμα βραδακι 20:00-21:00 απο εξωτικο πολυ ησυχο Εμετουργειο για την παραφιλικη μου δοση με καποια γιαγια.
Μ.Α
15: Μπαρμπαρα η γνωστη λατινα απο τα 20αρια και αλλη μια κατωτερη της σε ολα,σε απλο
17:Γκαμπριελα ή Μπελα (μαλλον αναλογα αν ειναι και η λατινα Γκαμπριελα στην ιδια βαρδια) και μια λατινα 15 ευρω δωματιο.Η πρωτη σε απλο για την αλλη δε ξερω
23:Μια ξανθια λευκοδερμη με πιασιματα, μαλλον λατινα και μια κοντουλα με πιασιματα λατιν,απλο κι εδω
28 υπογα: Ναταλί λιγνο γκιλφ ελευθερο στοματικο τελειωμα βυζγια
28 κουρτινα:Μιλανα ψηλη σλαβα μιλφ, νομιζω ελευθερο στοματικο ανακοινωθηκε
Κολωνου
47 πανω :Ελενη σλαβικο μιλφογκιλφ με τελειωτικο
45 Πρωτη πορτα :μιλφ σοβιετικη και αλλη μια δωματιο,δε θυμαμαι τι ανακοινωθηκε
Δευτερη πορτα:μια Βερονικα δωματιο
Τερμα : 2 λατινες με απλο ,μια ψηλη με πιασηματα και μια κοντουλα fit στην κοιλια αλλα πιο ανοιχτη κατω με μαλλον πλαστικο κωλο.Απλο και οι 2.
48 δεξια :Παολα & Νικολ,αμφοτερες ελευθερο στομ. η πρωτη κανει και τελειωτικο.
48 αριστερα: Μια παχουλη μιλφογκιλφ με τελειωτικο
Ιασωνος
1γ : Μια γκιλφ που αραζε καναπε στο κουζινακι οπως την ειδα εφυγα.
20α : Μια τσαμπι λατινα και Βαλερια,νομιζω απλο και για τις 2
20γ: Μαντυ στα ενδοτερα
30 πανω: 2 εκφυλα μπουζουκοβια μιλφ με κανονικα σωματα σε απλο,μπηκαν-βγηκαν μαζι στα μπαμ οποτε δε θυμαμαι λεπτομερειες.
44 παλιο: Λατινα με νορμαλ πιασιματακια βγηκε αστραπη με τα μουτρα κατεβασμενα
44β ισογειο:2 νεαρα λατινακια σε απλο ,Λορυ με κανονικο προς λεπτο σωμα και κωλαρα & αλλη μια (δεν ειπε ονομα) με κανονικο σωμα και λιγα πιασιματα.Οι πιο ωραιες που ειδα μπορω να πω.
οροφος: Μονικα γυφτοπουλα (που την ελεγε ο Μπαμπολας-ριπ),η γνωστη νεαρη τσιγγανα απο τα Φωκαιας 25αρια εκανε δωρεαν sph σε νεαρο πιθανοτατα της φυλης της επειδη δε θα περναγε μαζι της.Εφυγα πριν με πιασει οποτε δεν ξερω προγραμμα ουτε θυμαμαι απο πιο παλια...Την επομενη θα κατσω να μου κανει και μενα
Αφου δεν βρηκα καμια γιαγια στανταρακι γυρισα και περασα με την Ελενη στο 47.Δε με ενεπνεε για ορθια επιθεση οποτε ξαπλωσα και την περιμενα. Καλη περιποιηση με γλωσσα σε ρωγες για τους φανς και καλο βαθυ τσιμπουκι αραζεις και σε εχει πασα.Απο πανω δεν ηρθε γτ "ειχε μηνισκο" οποτε μπηκα νορμαλ μπουκωνοντας τα ομορφα βυζακια της.Εδωσα μερικα φιλια στομα με ανταποκριση οπου ειδα πως τα δοντια δεν ειναι σε καλη κατασταση (οσα υπαρχουν) ,οποτε δν το συνεχισα και επικεντρωθηκα στο χοροπηδηγμα πριν ξενερωσω.Σε καποια φαση της γραπωσα το κεφαλι αλλα δεν της αρεσε και τοσο αποσο καταλαβα οποτε χαλαρωσα.Συμμετειχε ενεργα σε ολο αυτο το διαστημα με συνεχομενο καλτ dirty talk και τριψιμο ρωγων οποτε δεν αργησα να ριξω τα χοντρα (στο λαστιχο φλωρικα).Ηθελα να γαμησω αλλο λιγο αλλα προσπαθουσε να απεμπλακει ενω ακομα στραγγιζα , την ειχα γραπωσει και δν αφηνα να αποδρασει ομως

Σε καποια φαση βαρεθηκα και την αφησα αφου δεν ειχα καμια ορεξη πλεον....Αφου μου δωσε μαντηλακι ευχαριστησε φιλησε χαιρετησε και με ρωτησε να κερασει νερακι για το δρομο,οπου μου το χε ετοιμο στην εξοδο,καλη κινηση μπραβο της.Συνολικα μια καλη απλη καταθεση στο 10ρικο για τους φανς της 2.5 ης ηλικιας...