Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.873
Πόντοι
28.246
Σύριζα μονο,μη με βάζεις με κόμματα και με μαζοποιεις που ποτέ δεν εχω ψηφίσει.
Γιατί πολιτικοποιεις ένα ζήτημα το οποίο είναι κοινωνικο;
Και αν θες να το πολιτικόποιήσεις πες μας για τα φεμινιστικα κινήματα, για τους νόμους του κράτους, για το κράτος πρόνοιας και τι κάνει σ αυτές τις περιπτώσεις για να μειώσει τις δολοφονίες?
Εσύ τώρα Ζαν προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν είσαι φασίστας. Συνέχισε την προσπάθεια, άδικος κόπος για εσένα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Οι δολοφόνοι φυλακή τυπε. Τελεία και παύλα.
Το την σκότωσα γιατι καυλαντιζε, με κεράτωνε η γιατι αντι να μου φτιαξει παστίτσιο μου έφτιαξε μουσακά ειναι δικαιολογίες του κωλου.
Μεσα, ισόβιά. Και επειδη στο μπουρδελο που κατοικούμε τα ισόβια ειναι 25 χρονια θα πρεπει να μεινει μεσα και τα 25, ουτε πενθήμερες αδειες, ουτε πρόωρη αποφυλάκιση.
Λες για τη μαύρη χήρα που 6 μήνες κορόιδευε τους πάντες και τελικά τον σκότωσε,τον κεράτωνε με άλλους επίσης...
Δεν σε βλέπω πολύ ενεργό να βρίσεις γυναίκα δολοφόνο...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.873
Πόντοι
28.246
Λες για τη μαύρη χήρα που 6 μήνες κορόιδευε τους πάντες και τελικά τον σκότωσε,τον κεράτωνε με άλλους επίσης...
Δεν σε βλέπω πολύ ενεργό να βρίσεις γυναίκα δολοφόνο...
Εσένα Ζαν σε βλέπω πολύ υπέρ των δολοφόνων γυναικών. Μάλλον πρέπει να ενημερωθούν οι σεξεργάτριες του φόρουμ και όλα τα τσαρδιά να ξέρουν για εσένα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.700
Πόντοι
16.235
Το την σκότωσα γιατι καυλαντιζε, με κεράτωνε η γιατι αντι να μου φτιαξει παστίτσιο μου έφτιαξε μουσακά ειναι δικαιολογίες του κωλου.
Μεσα, ισόβιά. Και επειδη στο μπουρδελο που κατοικούμε τα ισόβια ειναι 25 χρονια θα πρεπει να μεινει μεσα και τα 25, ουτε πενθήμερες αδειες, ουτε πρόωρη αποφυλάκιση.
Δεν έχω
Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο υπάρχουν "άδειες" σε φυλακισμένους και ιδίως σε φυλακισμένους για κάτι βαρύ...τι είναι;Φαντάροι είναι και παίρνουν άδειες;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.317
Πόντοι
6.256
Εσύ είσαι ένας δεξιός φεμινιστης που το παίζει αριστερός και ουδέτερος
είσαι η φύρα της κοινωνίας...το λάθος στον κώδικα...η τρύπα στην εξελικτική διαδικασία...αν ζούσες σε άλλες εποχές θα σε είχαν κάνει τροφή για τα λιοντάρια...αν ήσουν λειτουργικό σύστημα θα ήσουν τα γουνιντοους μιλενιουμ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Κοίτα η αγαμια σου δεν φαίνεται αλλά μυρίζει.
Για να λέμε την αλήθεια, το ότι είναι σπασαρχίδης αντιδραστικός , δεν έχει να κάνει με το ότι είναι παρθένος.
Δεν είναι όλοι οι παρθενοι τόσο σπασαρχίδια αντιδραστικά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.317
Πόντοι
6.256
Φαντάσου τι γίνεται με τους παρθένους δηλαδή.
Καμιά φορά όταν παίρνω έσκορτ και τους λέω ότι δε θέλω σεξ αλλά απλά να συζητήσουμε και να γνωριστούμε παραξενεύονται νομίζουν ότι τρολλάρω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Όλες οι γυναίκες είναι 10αρια μοντέλα και με εκπαίδευση πανεπιστημιακη???

Σου έχουν ξεφύγει κάτι μπαλοτσες που βρωμάνε μασχαλιλας από 2 μέτρα μακριά κάτι χοντρές με 30 κιλά μπούτι η κάθε μια κατι σαχλοκουδουνα με τατου πιρσινγκ και ουδέτερα ντυσιμα με ολσταρς και σκισμενα παντελόνια.
Τι θες να πεις ρε αρκίντι ; Δεν είναι όλες οι γκόμενες έτσι ;
8bd69fff-b985-41bd-9bb2-e4ce936013cd.jpeg
01-la-perla-spring-2018.jpg

profile-1754663468-0dd062abc9cc32622488a6fa3b178f22.jpg
images

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Καμιά φορά όταν παίρνω έσκορτ και τους λέω ότι δε θέλω σεξ αλλά απλά να συζητήσουμε και να γνωριστούμε παραξενεύονται νομίζουν ότι τρολλάρω
Αυτό ειναι άλλο ζήτημα. Ξέρω τυπά που παίρνει 5ωρα και τις πρώτες δύο ώρες, πίνουν μαζί κρασί .
Στη μπανιέρα.
Δεν διαφωνώ, αλλά χαλάει άπειρο χρήμα.

Εμένα γκόμενες με κερνάνε για συζήτηση . Αλλά δεν θελουν να γαμηθούν . Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Από μικρός το πάθαινα. Έβγαζα friendzone σε γκόμενες με τις μαλακίες που έκανα ... και έλεγα ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Το ξέρεις ότι εδώ στο σάιτ το 90% των μελών κάνουν τάρανδο την γυναίκα τους καμιά 50αριά κάθε χρόνο έτσι?
Ρε μαλάκα ... συγκρίνεις το πήδημα πουτάνας ... με την σχέση ;;; Το πρώτο είναι 2-3 ώρες θέμα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Εντάξει τοτε. Ας μείνουμε στους εύπεπτους μονολιθικούς μύθους του φεμινισμού. Τη σκότωσε γιατι νομιζε οτι ειναι κατοικιδιο του!
Μπράβο .
Επόμενα κεφάλαια να πεις για τη χούντα.
Και για τη φρειδερίκη.
Και μετά για τη βαυαροκρατία.

Οι αλήτες, έφτιαξαν τον εθνικό κήπο , όλα τα κτίρια του τσίλερ, το ζυθοποιείο του φιξ . Οι καταραμένοι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.317
Πόντοι
6.256
Αυτό ειναι άλλο ζήτημα. Ξέρω τυπά που παίρνει 5ωρα και τις πρώτες δύο ώρες, πίνουν μαζί κρασί .
Στη μπανιέρα.
Ρε λάκη...πέρα από την πλάκα...υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από το να κάνεις μπάνιο σε γεμάτη μπανιέρα του πορνοξενοδοχείου? που ο προηγούμενος μπορεί να έχεσε και να κατούρησε μέσα? δηλαδή για το θεό :confused::confused:

Εμένα γκόμενες με κερνάνε για συζήτηση . Αλλά δεν θελουν να γαμηθούν . Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Από μικρός το πάθαινα. Έβγαζα friendzone σε γκόμενες με τις μαλακίες που έκανα ... και έλεγα ...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ρε μαλάκα ... συγκρίνεις το πήδημα πουτάνας ... με την σχέση ;;; Το πρώτο είναι 2-3 ώρες θέμα.
εννοείς 2-3 λεπτά δουλειά και μετά πίνετε κρασί στην μπανιέρα για τις υπόλοιπες 3 ώρες? :tooth::tooth::tooth:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Στη μπανιέρα.

Εγώ παλιότερα τα είχα με κοπέλα του χώρου και μου λέγε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών ήθελαν κουβέντα και σοσιαλαιζινγκ.
Έλεγαν τα προβλήματα τους είχαν ανάγκη από μια γυναικεία συντροφιά και έφταναν σε σημείο να πληρώνουν για πηδημα και αυτοί ήθελαν μόνο παρέα
Γενικά το σύστημα έχει φέρει τοξικότητα και στα δύο φύλα,αν κάτσεις και μετρήσεις ότι έχουν χαθεί οι επαφές σε κοινωνικό επίπεδο εκεί θα αρχίσουν να φαίνονται τα προβλήματα στη φόρα
Μην πας μακριά εδώ στο μπου το 90% των μελών είναι μοναχικοί λύκοι κοιτάνε να ξεκλέψουν να μιλήσουν σε καμια σερβιτόρα η σε καμία που δουλεύει σε κάνα φούρνο για να αισθανθούν καλά ότι μίλησαν σε γυναίκα

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Ρε λάκη...πέρα από την πλάκα...υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από το να κάνεις μπάνιο σε γεμάτη μπανιέρα του πορνοξενοδοχείου? που ο προηγούμενος μπορεί να
Ρε τύπε .... ο τύπος .... δεν γαμάει σε πορνοξενοδοχεία ... βασικά ούτε καν σε ξενοδοχεία.
Σε γαμιστρώνα δικό του γαμάει .

Δεν μένει στο νοίκι ο τύπος.
Ούτε βάζει πλακάκια .

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Ρε λάκη...πέρα από την πλάκα...υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από το να κάνεις μπάνιο σε γεμάτη μπανιέρα του πορνοξενοδοχείου? που ο προηγούμενος μπορεί να έχεσε και να κατούρησε μέσα? δηλαδή για το θεό :confused::confused:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

εννοείς 2-3 λεπτά δουλειά και μετά πίνετε κρασί στην μπανιέρα για τις υπόλοιπες 3 ώρες? :tooth::tooth::tooth:
Χαίρομαι που υπάρχουν τύποι σαν και σένα στη πιάτσα και μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι που έχουμε γνώσεις και εμπειρία να σας αφήνουμε στο περιθώριο και να φαίνεται η διαφορά.
Είμαι σίγουρος 99% Δεν μπορείς όχι απλά να προσεγγίσεις αλλά ούτε να μιλήσεις σε γυναικα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Είμαι σίγουρος 99% Δεν μπορείς όχι απλά να προσεγγίσεις αλλά ούτε να μιλήσεις σε γυναικα
Αυτές φταίνε ρε αρκίντι .
Το παιδί πάει να τους μιλήσει .
Αλλά τρέχουν . Που να τις πιάσεις ...

Αν δεν έφευγαν τρέχοντας, θα τους μίλαγε.

Η παρέα των γερων δεν έχει φόβο να μιλήσει με γυναίκα.
Εκεί που συχνάζουν , γήπεδα και κωλοταβέρνες , δεν πλησιάζει γυναίκα πιο κοντά από 2-3 χλμ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.317
Πόντοι
6.256
Ρε τύπε .... ο τύπος .... δεν γαμάει σε πορνοξενοδοχεία ... βασικά ούτε καν σε ξενοδοχεία.
Σε γαμιστρώνα δικό του γαμάει .

Δεν μένει στο νοίκι ο τύπος.
Ούτε βάζει πλακάκια .

Είναι και αυτός χρυσός κληρονόμος όπως εσύ ε?

σου έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΦΚΑ? :coffee:

Τώρα εντάξει όλα καλά...δεν είναι καθόλου καμμενιά να κάνεις τέτοιες δουλειές στην ιδιοκτησία σου...άλλοι έχουν πακιστανικά κινητά για τέτοιες δουλειές και ο "φίλος" σου δίνει και την διεύθυνση του

σοφή η ιστορία σου :rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom