Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.903
Πόντοι
13.116
Τύπε χωρίς να θες να δικαιολογήσω τον τύπο ,υπάρχει κάτι που λεγεται ψυχωτική ναρκισστικη διαταραχή,εαν το δεις η γυναίκα από ότι είδα στο τικ τοκ είχε τέτοια στοιχεία,σε αυτή την περίπτωση ο νάρκισσος ετοιμάζει το έδαφος ότι ο σύντροφος είναι τρελλος φτιάχνει false self που πιστευει οτι ζει,και κανει triggering μπροστα στον κοσμο ωστε να προσπαθει να βγαλει τρελλο το,την συντροφο και λεει ψευτικες ιστοριες για κακοποιηση.
Παίζει εκείνο το βράδυ επειδή φαίνεται και στο τικ τοκ ότι ήθελε να φύγει αλλά να είναι το θύμα να έκανε αυτό ακριβώς να θόλωσε ο τύπος και την μαχαίρωσε.
Πάντως και από το τικ τοκ και από το βιντεοκλίπ μόνο περιορισμένη δεν ήταν.
Τώρα γιατί ο τύπος δεν χώρισε γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται Trauma Bonding.
Και πάλι δεν δικαιολογώ τον τύπο .
Για αυτό υπάρχουν ψυχολόγοι .
φίλε ο τύπος είναι κλασικός μαλακοέλληνας νταής που νομίζει ότι η γκόμενα είναι κατοικίδιο....
σαν τον άλλον που τη μαχαίρωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα...
σαν τον άλλον που τη σκότωσε δίπλα στο παιδί του και το έπαιζε ανήξερος για ένα μήνα....
και τόσους άλλους...
δε θέλουν ψυχίατρο..να σαπίσουν στη φυλακή και να κάποια στιγμή να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους αφού κρεμαστούν στο κελί τους....

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
Νομίζω τα προφίλ έχουν εξαφανιστεί πλέον η οχι??
Οχι όλα της προφίλ ειναι on.
Στο threads είδα και καλλιτεχνικές φωτογραφίες με μαχαίρια. Σε μία από αυτές είχε προφητεύσει τη μοίρα της. Είχε πιτσιλιές με αίμα στο πουκάμισο που φορούσε, και έγραφε ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία... :undecided:

όχι στο τικ τοκ υπάρχει ακομα το έδωσε ο Εισαγγελατος πριν λιγο
Σοβαρά τώρα;; Εδωσε το link στον αερα;

Τύπε χωρίς να θες να δικαιολογήσω τον τύπο ,υπάρχει κάτι που λεγεται ψυχωτική ναρκισστικη διαταραχή,εαν το δεις η γυναίκα από ότι είδα στο τικ τοκ είχε τέτοια στοιχεία,σε αυτή την περίπτωση ο νάρκισσος ετοιμάζει το έδαφος ότι ο σύντροφος είναι τρελλος φτιάχνει false self που πιστευει οτι ζει,και κανει triggering μπροστα στον κοσμο ωστε να προσπαθει να βγαλει τρελλο το,την συντροφο και λεει ψευτικες ιστοριες για κακοποιηση.
Παίζει εκείνο το βράδυ επειδή φαίνεται και στο τικ τοκ ότι ήθελε να φύγει αλλά να είναι το θύμα να έκανε αυτό ακριβώς να θόλωσε ο τύπος και την μαχαίρωσε.
Πάντως και από το τικ τοκ και από το βιντεοκλίπ μόνο περιορισμένη δεν ήταν.
Τώρα γιατί ο τύπος δεν χώρισε γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται Trauma Bonding.
Και πάλι δεν δικαιολογώ τον τύπο .
Για αυτό υπάρχουν ψυχολόγοι .
Εχει κανει ΚΑΙ βιντεοκλιπ;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.320
Πόντοι
6.256
Πραγματικά δε δέχεσαι το διαχωρισμό ανάμεσα στο αιτιολογώ μια πράξη / δικαιολογώ μια πράξη.
Δεν δέχομαι ότι εμείς εδώ από τον καναπέ μας μπορούμε να αιτιολογήσουμε μια τέτοια πράξη.

Εμένα περισσότερο μου ακούγονται προσπάθειες για ελαφρυντικά τύπου "ποιος ξέρει τι του είχε κάνει"

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
Δεν δέχομαι ότι εμείς εδώ από τον καναπέ μας μπορούμε να αιτιολογήσουμε μια τέτοια πράξη.

Εμένα περισσότερο μου ακούγονται προσπάθειες για ελαφρυντικά τύπου "ποιος ξέρει τι του είχε κάνει"
Εντάξει τοτε. Ας μείνουμε στους εύπεπτους μονολιθικούς μύθους του φεμινισμού. Τη σκότωσε γιατι νομιζε οτι ειναι κατοικιδιο του!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.320
Πόντοι
6.256
Εντάξει τοτε. Ας μείνουμε στους εύπεπτους μονολιθικούς μύθους του φεμινισμού. Τη σκότωσε γιατι νομιζε οτι ειναι κατοικιδιο του!
Όχι.

Οι λόγοι που την σκότωσε είναι άνευ σημασίας για εμάς...εκτός αν την σκότωσε αυτοάμυνα ή επειδή απειλούσε τα παιδιά κτλπ...τίποτα από αυτά δεν υφίσταται όμως.

Το πως έφτασε να γίνει δολοφόνος σίγουρα είναι πολυσύνθετο και δύσκολο θέμα...που δεν θα λύσουμε εμείς εδώ οι άσχετοι...με αυτά ασχολείται η επιστήμη.

Την σκότωσε επειδή είναι ψυχασθενής...κανένας κανονικός άνθρωπος δεν σφάζει με 40 μαχαιριές έναν άλλον άνθρωποι επειδή τον κερατώνει ή επειδή του φέρεται άσχημα.

Δηλαδή αν μάθεις ότι αυτή τον είχε κάνει τάρανδο θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις έστω και στο ελάχιστο το ότι την έκανε σουρωτήρι και στο διπλανό δωμάτιο είχε τα παιδιά του να κοιμούνται?

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
Όχι.

Οι λόγοι που την σκότωσε είναι άνευ σημασίας για εμάς...εκτός αν την σκότωσε αυτοάμυνα ή επειδή απειλούσε τα παιδιά κτλπ...τίποτα από αυτά δεν υφίσταται όμως.

Το πως έφτασε να γίνει δολοφόνος σίγουρα είναι πολυσύνθετο και δύσκολο θέμα...που δεν θα λύσουμε εμείς εδώ οι άσχετοι...με αυτά ασχολείται η επιστήμη.

Την σκότωσε επειδή είναι ψυχασθενής...κανένας κανονικός άνθρωπος δεν σφάζει με 40 μαχαιριές έναν άλλον άνθρωποι επειδή τον κερατώνει ή επειδή του φέρεται άσχημα.

Δηλαδή αν μάθεις ότι αυτή τον είχε κάνει τάρανδο θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις έστω και στο ελάχιστο το ότι την έκανε σουρωτήρι και στο διπλανό δωμάτιο είχε τα παιδιά του να κοιμούνται?
Δε δικαιολογώ τίποτα. Αλλά από τη στιγμή που ένα θέμα είναι στην επικαιρότητα (δεν το επέλεξα εγώ) και το σχολιάζουμε, η συζήτηση θα περιστρέφεται και γύρω από τα αίτια. Εχεις παράλογες απαιτήσεις αν περιμένεις οτιδήποτε άλλο. Και εκεί, στην αιτιολόγηση, ο καθένας έχει να διαλέξει ανάμεσα στα παραμύθια ή στο να τα κατονομάσει ως τέτοια γιατί κάποιοι πάνε να τα εκμεταλλευτούν (και μάλιστα εναντίον του).

Εγώ ίσα ίσα που έχω και μια πίκρα παραπάνω για την κοπέλα, γιατί όπως είπα ήταν ταλαντούχα στο creative κομμάτι (photo/video editing, φωτογραφία γενικώς), αλλά παρόλα αυτά δε μπορούσε να βρει μια δουλειά μήπως και γλιτωνε. Γιατί την έδερνε η χαζομάρα του καλλιτέχνη. Αντί να γειώσει αυτά ακριβώς τα skills με κάποιες βασικές επιχειρησιακές δεξιότητες, και να μπει σε κάνα ρόλο ecommerce, μαλακιζόταν ακόμα περισσότερο με το αδιέξοδο της τεχνης (βλ. χορος, modeling).

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

TBA_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
φίλε ο τύπος είναι κλασικός μαλακοέλληνας νταής που νομίζει ότι η γκόμενα είναι κατοικίδιο....
Πανηγυρικα αστοχος
Και μονο τη φωτογραφια τους που ειναι μαζι να δεις, καταλαβαινεις οτι η δυναμικη στη σχεση ηταν μαλλον η αναποδη.
Οχι να το παιξω σκληρος τωρα... αλλα τετοια φωτογραφια εχω μονο με τη μανα μου σε ηλικια <6.

Επειδη νυσταζ τωρα θα κανω κοπι παστε τον εαυτο μου απο χθεσινη κουβεντα:

Ετσι ειναι πολλες με καλλιτεχνικη φυση (η συγκεκριμενη απ' οτι βλεπω ηταν φωτογράφος και μοντέλο). Χύμα, ατιθασες, οχι απαραιτητα πουτανες οπως το εννοουμε εμεις, αλλα σιγουρα με πιο ανοικτες αντιληψεις.
Αυτόν τον κοβω για το εντελως αντιθετο. Μανιαμουνιας, σχεσακιας, αγαμητος. Αμα μπλεξει τετοιο ατομο με τετοια γκομενα, η ζηλεια βαραει κοφτες. Αν ειναι και ψυχακιας, ε γαμησε τα μετα.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
615
Πόντοι
96
Οχι όλα της προφίλ ειναι on.
Στο threads είδα και καλλιτεχνικές φωτογραφίες με μαχαίρια. Σε μία από αυτές είχε προφητεύσει τη μοίρα της. Είχε πιτσιλιές με αίμα στο πουκάμισο που φορούσε, και έγραφε ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία... :undecided:

Σοβαρά τώρα;; Εδωσε το link στον αερα;

Εχει κανει ΚΑΙ βιντεοκλιπ;;;
η ξανθιά η αδύνατη
Ναι έδωσε το τικ τοκ

• Like
Αντιδράσεις: TBA_
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Πανηγυρικα αστοχος
Και μονο τη φωτογραφια τους που ειναι μαζι να δεις, καταλαβαινεις οτι η δυναμικη στη σχεση ηταν μαλλον η αναποδη.
Οχι να το παιξω σκληρος τωρα... αλλα τετοια φωτογραφια εχω μονο με τη μανα μου σε ηλικια <6.

Επειδη νυσταζ τωρα θα κανω κοπι παστε τον εαυτο μου απο χθεσινη κουβεντα:

Ετσι ειναι πολλες με καλλιτεχνικη φυση (η συγκεκριμενη απ' οτι βλεπω ηταν φωτογράφος και μοντέλο). Χύμα, ατιθασες, οχι απαραιτητα πουτανες οπως το εννοουμε εμεις, αλλα σιγουρα με πιο ανοικτες αντιληψεις.
Αυτόν τον κοβω για το εντελως αντιθετο. Μανιαμουνιας, σχεσακιας, αγαμητος. Αμα μπλεξει τετοιο ατομο με τετοια γκομενα, η ζηλεια βαραει κοφτες. Αν ειναι και ψυχακιας, ε γαμησε τα μετα.
Η κάθε γυναίκα μπορεί να μετατραπεί άνετα όπως η συγκεκριμένη όταν υπάρχει στη μέση το καλλιτεχνικό μοντέλο.
Γενικά το καλλιτεχνικό μοντέλο στη γυναίκα δεινει ένα πλας να διακατεχετε από φήμη χρήμα και προκλήσεις.
Από εκεί και πέρα αυτές οι γυναίκες μην κάνουν σχέσεις μην παντρεύονται η αν θέλουν να το κάνουν αυτό να αφήσουν τον καλλιτεχνικό.
Επίσης η τύπισσα δεν ήταν καμιά που έκανε μεγαλη καριέρα και στα βλαχοβιντεο του τικ τοκ έδειξε που το πήγαινε και που ήθελε να πιαστεί.
Μακριά από τέτοιες γυναίκες η αλλιώς πηδηχτε τες και φύγετε οχι γάμο κλπ ούτε σχέση
Σήμερα ο άντρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με ποια κάνει σχέση ποια ερωτεύεται και με ποια κολλάει.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Όχι.

Η τύπισσα αν είχε άλλον άντρα θα τον είχε ρηξει στα ψυχοφαρμακα
Γενικά κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να μείνουν με έναν άντρα η να κάνουν οικογένεια
Αν ήταν στη θέση του 41χρονου 100 άντρες ξέρετε τι θα γινόταν??
Το 90% θα την χωριζαν
Το 10% θα καθόταν να υπομένει

Ένα 5% θα έκαναν την ίδια πράξη με τον 41χρονο
Ένα 50% θα την βαραγαν έστω μια φορά

Από το 90% που θα την χωριζαν το 60% θα έπεφταν ψυχολογικά
Από το 60% Το 30% σε αγωγή και ένα 10% από αυτους στα τάρταρα με αυτοκτονίκες τάσεις και ψυχικές αναπηρίες κλπ και 1% θα αυτοκτονουσε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.320
Πόντοι
6.256
Δε δικαιολογώ τίποτα. Αλλά από τη στιγμή που ένα θέμα είναι στην επικαιρότητα (δεν το επέλεξα εγώ) και το σχολιάζουμε, η συζήτηση θα περιστρέφεται και γύρω από τα αίτια. Εχεις παράλογες απαιτήσεις αν περιμένεις οτιδήποτε άλλο. Και εκεί, στην αιτιολόγηση, ο καθένας έχει να διαλέξει ανάμεσα στα παραμύθια ή στο να τα κατονομάσει ως τέτοια γιατί κάποιοι πάνε να τα εκμεταλλευτούν (και μάλιστα εναντίον του).

Εγώ ίσα ίσα που έχω και μια πίκρα παραπάνω για την κοπέλα, γιατί όπως είπα ήταν ταλαντούχα στο creative κομμάτι (photo/video editing, φωτογραφία γενικώς), αλλά παρόλα αυτά δε μπορούσε να βρει μια δουλειά μήπως και γλιτωνε. Γιατί την έδερνε η χαζομάρα του καλλιτέχνη. Αντί να γειώσει αυτά ακριβώς τα skills με κάποιες βασικές επιχειρησιακές δεξιότητες, και να μπει σε κάνα ρόλο ecommerce, μαλακιζόταν ακόμα περισσότερο με το αδιέξοδο της τεχνης (βλ. χορος, modeling).
Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας,

καμία αιτιολογία δεν μπορεί να δώσει κανένας...αυτό που γίνεται είναι ο καθένας να "αιτιολογεί/δικαιολογεί" την πράξη ανάλογα με τα προσωπικά του πιστεύω και βιώματα.

Αν ο άλλος έχει άχτι τις γυναίκες επειδή δεν του κάθονται ή επειδή του έβγαλαν κακό διαζύγιο προσπαθεί να δώσει μια πιο ανθρώπινη χροιά στην πράξη του ψυχάκια.

Διαβάζω ο ένας να λέει δεν ήταν και η πιο ήρεμη κοπέλα είχε τικτοκ έβγαζε βίντεο καυλάντιζε κτλπ...ο άλλος λέει τον είχε κάνει τάρανδο και τον έφτασε στα όρια του

εντάξει...και μένα που μου χρωστάει ένας 40 χιλιάδες ευρώ και δεν τα δίνει να πάρω στο κυνήγι με ένα τσεκούρι τότε?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Αλήθεια ε? 1 στους 2 βαράνε τις γυναίκες τους δηλαδή? :jerking::jerking::jerking::jerking:
Τέτοιου είδους γυναίκες ναι.
Ξέρεις τι σημαίνει να σου λέει τάισε τα παιδιά πλύνε τα και βαλτα για υπνο...
Να σου είναι όλη μέρα με το κινητό ανά χείρας και να μιλάει κρυφά στο γκόμενο
Να σου ζητάει 100 200 ευρώ για ρούχα και καλλυντικά
Να γυρνάει σπίτι 2 και 3 ώρα τα μεσάνυχτα και να ψάχνει να βρει δουλειά σε φωτογραφίσεις βιντεο κλιπ και ψευτοηθοποιες ακόμα και στο σειρηνακη θα μπορούσε να παίξει...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.366
Πόντοι
786
ο ζαν, εάν δεν είχε πρόγονους ελασίτες, θα ήταν χρυσαυγή,
μια χαρά όμως θα γίνει σε λιγάκι βελοπουλικός

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.320
Πόντοι
6.256
Τέτοιου είδους γυναίκες ναι.
Ξέρεις τι σημαίνει να σου λέει τάισε τα παιδιά πλύνε τα και βαλτα για υπνο...
Να σου είναι όλη μέρα με το κινητό ανά χείρας και να μιλάει κρυφά στο γκόμενο
Να σου ζητάει 100 200 ευρώ για ρούχα και καλλυντικά
Να γυρνάει σπίτι 2 και 3 ώρα τα μεσάνυχτα και να ψάχνει να βρει δουλειά σε φωτογραφίσεις βιντεο κλιπ και ψευτοηθοποιες ακόμα και στο σειρηνακη θα μπορούσε να παίξει...
Γιατί ξέρεις εσυ;

Εχεις μήπως γκομενα η λεφτά για να της δίνεις;:confused:

Αυτές τις ιδέες του προηγούμενου αιώνα τις φασίζουσες τις έχεις εκθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ;

Έχεις σκεφτεί να πας με λατινοπουλου;

Στα χνάρια του Λακη (τυχαίο;) και ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.711
Πόντοι
16.235
48 μαχαιριές ο πούστης, δεν το σηκώνουνε οι Αλβανοί το κέρατο....
Kι όμως πολλές πάνε και κολλάνε σε αυτούς γιατί θέλουν επιβεβαίωση και κάποιον να τις ξεφτιλιζει εντός ή και εκτός εισαγωγικων.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.711
Πόντοι
16.235
Μιλάω πολύ σοβαρά
Δεν φταίει μόνο ένας
Όλοι καταδίκασαμε την πράξη αλλά μην τα ρίχνουμε όλα σ αυτόν.και αυτή δεν φέρθηκε σωστά και τον είχε κάνει τάρανδο
Η μακαρίτισσα έκανε ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ανθρώπου για να είναι δίπλα της ,όπως αποδείχθηκε .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.084
Πόντοι
2.306
Δεν βρήκα το thread ανδροκτονίες.

05.06.2026

Αυτοκτόνησε στις φυλακές η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή​

Άφησε σημείωμα πριν δώσει τέλος στη ζωή της - Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που χρησιμοποίησε σεντόνια για να αυτοκτονήσει​

Η δολοφονία του καθηγητή, που έγινε τον Ιούλιο του 2025 στην Αγία Παρασκευή, σχετίζεται με διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom