Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (28 μέλη και 342 επισκέπτες)

Pitu-94

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Νεαρη ειναι η Ντιανα εκει αλλα οχι μαυρομαλλα.Αν εβαψε μαλλια μονο.Μανταλινα υπαρχει παρα πολυ καιρο κ κανει επιθετικο σαλοναρισμα.Μετα υπαρχει Γιασμιν/Γιασμινα και Σαρα και Μιχαελα,υπηρχε κ Μαγια κ Μονικα.Καμια Λινα κ μαλιστα νεαρη,πρεπει να τσεκαριστει!Αδυνατη ειναι
εχει ενα τατουαζ πισω πανω απο το κωλο απο οσο θυμαμαι

Poutagamon

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2025
Like
12
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνγαμιστές αναζητώ petite μελαχροινακι και δεν μπορώ να βρω!μου έχει ξεφύγει κάπου?τα γούστα μου γενικα είναι εντελώς τα αντίθετα αλλά θέλω να αλλάξει λίγο η γεύση! Μελαχρινή κοντή!!

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Αγαπητοί συνγαμιστές αναζητώ petite μελαχροινακι και δεν μπορώ να βρω!μου έχει ξεφύγει κάπου?τα γούστα μου γενικα είναι εντελώς τα αντίθετα αλλά θέλω να αλλάξει λίγο η γεύση! Μελαχρινή κοντή!!
Check Βανέσσα Φ69Β αν σου κάνει...

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.545
Πόντοι
8.995
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 00:40

Στο Ιασωνος 44(2) διαδρομος σκαλακια 2 Λατιναρες το Θωρηκτο η Κατρυν και η μαυριδερη με πιασιματα "Βραζιλιανα" Μισελ

Ακριβως διπλα στο Ιασωνος 44(3) 2 σκουροχρωμες κολομβιανες η Ερρικα με τα τεραστια γυαλια πολλα πιασιματα στα 10 ευρω και η αλλη αδυνατη στα 15 ευρω δεν συγκρατησα ονομα

Στο Λεωνιδου 28 ειχε σχολασει η Βαλεντινα και επιασε δουλεια η γυρολογος απο την Κυπρο η Κατερινα

Τελικα κατεληξα στην σιγουρη λυση την γλυκια Κολομβιανη με τα σεξυ πιασιματα την Βαλεντινα στο Ιάσονος 39 (2) υπογειο...τσατσα η ρουμανα Αλινα η οποια μου παραπονεθηκε για εναν πονο στο στηθος που την επιασε...αφου παραπονεθηκε μετα αναψε ενα τσιγαρο στο σαλονι χαχαχα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Μήπως ήθελε να την ακροαστεις;

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Ντιάνα Φωκαίας 25β είναι πολύ καλό το μικρούλι

Kostas_xaritos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
197
Πόντοι
0
Μπαρμπορα Βέργας 6 κάτω, αξιολογοτατες φουλ του φουλ υπηρεσίες..
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση . άλλη μιλφ εκτός από τις
....απλα καλυτερη καπως απο τα υπολοιπα ναυαγια του ιδιου στενου.Χοντρυνε αρκετα και οι επιδοσεις των υπηρεσιων της ειναι συναρτηση της διαθεσης της,των χαπιων της,του γκομενουνταβα της κτλ...αν την πετυχεις σε ασχημο μουντ,παει το εικοσαρικο....
Κάποια άλλη φίλε εκτός από τις γνωστές ; Νταρια σονια φ13 Πωλίνα κτλ . Υπάρχει ;

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
Δεν υπαρχει καμια περαν μιας στα ιασωνος 1 την οποια δεν εχω δει αρα δε ξερω αν ειναι οντως κ τι ωραριο εχει.Το στουντιο δεν εχει πλεον καμια μαυρη επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε λεω για Κασσανδρα που ναι επισης μαυρη,λεω για ολοκαινουρια
εχω να παω μηνες μυστη, σε ευχαριστω για την απαντηση

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.746
Πόντοι
206
Οσες φορές πήγα να την τσεκάρω δεν την πέτυχα ποτε.....δουλεύει μετα τα μεσάνυχτα??
Δεν χάνεις κ τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ντιάνα Φωκαίας 25β είναι πολύ καλό το μικρούλι
Από εμφάνιση καλά τά πάει στά υπόλοιπα κάτω τού μετρίου.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746
Μαγκεσσσς ! ΕΙΡΗΝΗ φ13 τώρα! Θα είναι 18.00-00.00! Εμφανισιακά μου άρεσε πιο πολύ από πριν ! Πολύ γλυκιά με λίγο κοιλιτσα αλλά κωλαρα που είναι ακόμα σφιχτή! Καλά προκαταρκτικά και πολύ παθιασμένη ίσως επειδή με θυμήθηκε! Στο σεξ απίστευτη σε φάση που σκεφτόμουν μήπως ξανά πήγαινα πάλι! Μαζί της ήταν κι η άλλη μοντελιτσα αλλά δεν μου άρεσε στην φάτσα! Καλά γαμησαααα!

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.083
Πόντοι
5.227
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση . άλλη μιλφ εκτός από τις

Κάποια άλλη φίλε εκτός από τις γνωστές ; Νταρια σονια φ13 Πωλίνα κτλ . Υπάρχει ;
Πηγαινε Βικτωρια και Τανια στο Διδτμου 27.Ακομα προσφερουν αξιολογες υπηρεσιες.Τελειωτικο στομα αλλα χωρις κουλουρι.
Επισης Διδυμου 8 θειτσες Βερονικα και Ελενη.Επισης τελειωτικες στομα και οι δυο αλλα χωρις κουλουρι.
Πηγαινε θεια Ελενη στο Φ109 οροφος τριτη βαρδια.
Απλο προγραμμα με τελειωμα βυζια αλλα τιμα το εικοσαρικοκαι χωρος πεντακαθαρος και με ντουσιερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom