Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (31 μέλη και 289 επισκέπτες)

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.083
Πόντοι
5.227
Επίσης η Ιρινα από Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν το πρωί αλλά τώρα απόγευμα δεν είναι ! Στην θέση της είναι η Εύα! Οπότε είναι μόνο πρωί η Ιρινα!
Η Ευα ειναι απιθανο μωρο και νομιζω λιγο πιο μικρη απο την Ιρινουσκα αλλα τα προγραμμα ειναι υπεραπλο γαμωτο....

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.239
Πόντοι
206
Καλημερα μύστες συναγωνιστές, έχω απογοητευτεί με τις κορασίδες τον τελευταίο καιρό με αποτελεσμα να έχει πέσει η λίμπιντο μου και πάω με διάθεση ηττημένου σε τσάρκες, οοοοταν πάω. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ ή είναι σημάδι των καιρών. Εχουμε γεμίσει φωλο λατινες, ειδικές οι κάτω των 40 ετών είναι τελείως κοροϊδία, ποντάρουν στην εμφάνιση τους και στην διαφορετικότητα τους εμφανισιακα που δεν ενδιαφέρονται καν να ικανοποιησουν πελάτες. Από την άλλη έχουν πονηρεψει πολύ και μερικές παλιές καραβάνες, ίσως κουραστηκαν. Έχουν εξαφανιστεί και πολλά στανταρακια με αποτέλεσμα να βρίσκομαι/μάστε σε αδιέξοδο... Έχω σκεφτεί να βρω νέα στανταρακια, που αυτό συνεπάγεται συχνές επισκέψεις και καλύτερη γνωριμία με το κορίτσι, αλλά δεν υπάρχει κατι αξιόλογο στην πιάτσα πια. 25 χρόνια μπουρδελιαρης, δεν έχω ξαναβρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Προτιμώ πάντα τις γυναίκες, με καμπύλες, τις δοτικες και όχι κοριτσάκια σαμιαμιδια.. Ελπίζω να είμαι μόνος μου σε αυτό, καλά γαμησι εύχομαι!
Τραγικά τα πράγματα πλέον. 34 χρόνια στην πιάτσα, κάθε πέρσι και καλύτερα.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
248
Πόντοι
21

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 00:40

Στο Ιασωνος 44(2) διαδρομος σκαλακια 2 Λατιναρες το Θωρηκτο η Κατρυν και η μαυριδερη με πιασιματα "Βραζιλιανα" Μισελ

Ακριβως διπλα στο Ιασωνος 44(3) 2 σκουροχρωμες κολομβιανες η Ερρικα με τα τεραστια γυαλια πολλα πιασιματα στα 10 ευρω και η αλλη αδυνατη στα 15 ευρω δεν συγκρατησα ονομα

Στο Λεωνιδου 28 ειχε σχολασει η Βαλεντινα και επιασε δουλεια η γυρολογος απο την Κυπρο η Κατερινα

Τελικα κατεληξα στην σιγουρη λυση την γλυκια Κολομβιανη με τα σεξυ πιασιματα την Βαλεντινα στο Ιάσονος 39 (2) υπογειο...τσατσα η ρουμανα Αλινα η οποια μου παραπονεθηκε για εναν πονο στο στηθος που την επιασε...αφου παραπονεθηκε μετα αναψε ενα τσιγαρο στο σαλονι χαχαχα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
καμια μαυρουλα στο μεταξυ εχει παρει το ματι σας; ευχαριστω. αν και πιστευω πως η μονη επιλογη ειναι στο "studio" στην Μεγ Αλεξανδρου..
Δεν υπαρχει καμια περαν μιας στα ιασωνος 1 την οποια δεν εχω δει αρα δε ξερω αν ειναι οντως κ τι ωραριο εχει.Το στουντιο δεν εχει πλεον καμια μαυρη επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή μου α

Επειδή μου αρέσουν οι μαύρες πες μου πώς είναι αναλογικά αυτή στην Ομόνοια καί πώς τη βρίσκουμε
Δε λεω για Κασσανδρα που ναι επισης μαυρη,λεω για ολοκαινουρια

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Μάγκες καλησπέρα! Υπάρχει κανένα αξιόλογο μιλφακι στην πρωινή βάρδια ;
Λολιτα Ι46Β και Αντζελα Περδικκα 1

Φωκαίας 17α μπήκα τώρα κι έχει μια Αννα κοντούλα λεπτούλα με μακρύ ξανθό μαλλί και ωραίο κωλαρακι! Λέει τπτ ; Απλό πρόγραμμα !
17α η 19?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Η Ευα ειναι απιθανο μωρο και νομιζω λιγο πιο μικρη απο την Ιρινουσκα αλλα τα προγραμμα ειναι υπεραπλο γαμωτο....
Ειναι πιο ωραια απο Ιρινα η Ευα αυτη τη στιγμη

Μπαρμπορα Βέργας 6 κάτω, αξιολογοτατες φουλ του φουλ υπηρεσίες..
Ας βγαινει πρωτα ολοκληρη να τη δουμε

Φολα για εμενα τλχ...επιπλο
Πες περισσοτερα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Ακριβως διπλα στο Ιασωνος 44(3) 2 σκουροχρωμες κολομβιανες η Ερρικα με τα τεραστια γυαλια πολλα πιασιματα στα 10 ευρω και η αλλη αδυνατη στα 15 ευρω δεν συγκρατησα ονομα
Αν ειναι καλη να πεταχτω να δω.Ξυνο (το) 15αρι αλλα αν σου φανηκε καινουρια να κοιταξω.Ισως ειναι τραμπα γτ αυτοι οι οικοι να πανε καποια στα 15 ειναι πρωτογνωρο.Στην αλυσιδα δουλευουν Κατριν-Λορυ-Μεγκαν-Μισελ-Σολ-Νικολ-Μονικα-Λουσια-Αννα-Αντζελα-Ερρικα-Νατασα-Καμιλα-Κιμ-Κρισταλ-Καρλα και αλλες που ξεχνω,σου λεει τιποτα κανενα?

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Αν ειναι καλη να πεταχτω να δω.Ξυνο (το) 15αρι αλλα αν σου φανηκε καινουρια να κοιταξω.Ισως ειναι τραμπα γτ αυτοι οι οικοι να πανε καποια στα 15 ειναι πρωτογνωρο.Στην αλυσιδα δουλευουν Κατριν-Λορυ-Μεγκαν-Μισελ-Σολ-Νικολ-Μονικα-Λουσια-Αννα-Αντζελα-Ερρικα-Νατασα-Καμιλα-Κιμ και αλλες που ξεχνω,σου λεει τιποτα κανενα?
Ειναι πολυ καλη, καινουργια πρωτη φορα την ειδα.....Ολα τα ονομα που ειπες ειναι σωστα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Ειναι πολυ καλη, καινουργια πρωτη φορα την ειδα.....Ολα τα ονομα που ειπες ειναι σωστα
Αρα θεωρεις οτι ειναι οντως καινουρια κ μαλιστα 3ης βαρδιας.Πιθανολογω ειναι απο 2η βαρδια στις τραμπες.Η αλυσιδα γνωστη αρα θα τη βρουμε.Οποιοι τη δουν 2η βαρδια να το πουν.Στα 15 δε θα περνα απαρατηρητη κ μονο απ τη τιμη.Επρεπε να δοκιμασεις.Αν τη δω στο διπλα η στο περδικκα 1 θα μπω γτ τα παω καλα με τη καθε τσατσα.Εκει που την ειδες κ στο περδικκα 3 δεν εχω ρισκαρει.Στις τσαδες με τα γυαλια μπαινω αφοβα,εχω μπει κ με τις αλλες σχεδον ολες αλλα αυτες με τα γυαλια ειναι οι καλες καλες.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.916
Πόντοι
736
Ξέρει κανείς αν η Αλιονα από Μεγάλου Αλεξάνδρου γύρισε?

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.083
Πόντοι
5.227
Μπαρμπορα Βέργας 6 κάτω, αξιολογοτατες φουλ του φουλ υπηρεσίες..
....απλα καλυτερη καπως απο τα υπολοιπα ναυαγια του ιδιου στενου.Χοντρυνε αρκετα και οι επιδοσεις των υπηρεσιων της ειναι συναρτηση της διαθεσης της,των χαπιων της,του γκομενουνταβα της κτλ...αν την πετυχεις σε ασχημο μουντ,παει το εικοσαρικο....

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.310
Πόντοι
3.656
....απλα καλυτερη καπως απο τα υπολοιπα ναυαγια του ιδιου στενου.Χοντρυνε αρκετα και οι επιδοσεις των υπηρεσιων της ειναι συναρτηση της διαθεσης της,των χαπιων της,του γκομενουνταβα της κτλ...αν την πετυχεις σε ασχημο μουντ,παει το εικοσαρικο....
Μια φορά πήγα καταδρομική στο άνοιγμα, εδειχνε στραβομενη αλλά στο δωμάτιο έδωσε πόνο, για τα κιλά ισχύει..

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
ειναι μια νεαρη μαυρομαλα γυρω στο 1.65 λες να λεγεται ετσι τι εχεις δοκιμασει ?
Νεαρη ειναι η Ντιανα εκει αλλα οχι μαυρομαλλα.Αν εβαψε μαλλια μονο.Μανταλινα υπαρχει παρα πολυ καιρο κ κανει επιθετικο σαλοναρισμα.Μετα υπαρχει Γιασμιν/Γιασμινα και Σαρα και Μιχαελα,υπηρχε κ Μαγια κ Μονικα.Καμια Λινα κ μαλιστα νεαρη,πρεπει να τσεκαριστει!Αδυνατη ειναι?Τι ωρα την ειδες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom