Κάντε μια αναδρομή λίγο να θυμηθείτε: στα 25 μας, οι 40+ μας φαινονταν γέροι/γριές!
Ακόμα και τα πιο ωραία μιλφοειδή, δε συναγωνίζονταν τις συνομήλικες μας. Καύλα ξε-καύλα, ήταν κατηγοριοποιημένες!
Με ποιά λογική θεωρούν πολλοί αυτονόητο πως θα ψηθεί για 40άρηδες μια 20χρονη?
Ναι οκ κάποιες θέλουν τον.....μπαμπά τους απλά! Εσείς θέλετε κορούλα όμως?
Για όποιον δεν το χει ζήσει, δεν του το εύχομαι.....Μπορεί να είναι κάπως άρρωστο!
Ή θεωρείτε 'κομπλέ' να σας μαδήσει καμμιά τσαχπίνα και να μείνετε με το πουλί στο χέρι?
στα 40-45, αν είσαι κομπλέ παίζεις από mid 30's μια χαρά. Παρακάτω δύσκολα θα πάει, (εκτός αν είσαι διάσημος, ή πολύ επιφανής, ή σπρώχνεις κόκες πχ) και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό!
Εγω διαφωνω ο ορίζοντας ενός γαμεα πρέπει να τα έχει όλα στο μπαξέ.
Ίσως για γάμο και μακροχρόνια συμβίωση να εμφανιστούν οι δυσκολίες αλλά για φάσεις φλερτ κλπ γιατί ένας μεγάλος να μην πάει με μικρότερη.
Ναι μεν θα ξέρεις δεν θα σε ερωτευτεί για την ομορφιά σου αλλά αν δείτε ποιες ερωτεύονται για την ομορφιά ενός άντρα...
Όλες κοιτάνε το χρήμα την αποκατάσταση την καλοζωια.
Εγώ προκαλώ ένα 25ρη χωρις να έχει χρήμα και πλάτες μαμά μπαμπά και ένα 50ρη αποκαταστημενο επαγγελματικά με λεφτά και κύρος και βάλε μέσα στη παρέα μια 25αρα
Θα δείτε ότι η 25αρα θα προτιμήσει τον 50αρη πάρα τον 25αρη
Ο 25αρης θα της προσφέρει πέρα από το σεξ πίτα στο παγκάκι και καφέ στα όρθια
Ο 50ρης επίσης μπορεί να προσφέρει σεξ όχι τρομερές επιδόσεις αλλά θα έχει δώρα ταξίδια και μια άνετη Ζωή
Νομίζετε ότι οι μέση γυναίκα θα αναιρεση όλα αυτά τα πλας μόνο για να πάει με έναν συνομήλικο?
Εγώ σας λέω ότι ακόμα και για γάμο θα πάει με τον 50αρη πάρα με τον 25αρη
Οι γυναίκες σήμερα κοιτάνε την άνεση την καλή ζωή και την αποκατάσταση δεν κοιτάνε ούτε εμφάνιση ούτε ηλικία.