Y13
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 10.199
- Πόντοι
- 3.506
.....σε βλέπω να ψάχνεις το ίδιο.....ΟΧΙ για 'σενα βρε........Π
πολύ δυνατό

.....σε βλέπω να ψάχνεις το ίδιο.....ΟΧΙ για 'σενα βρε........Π
πολύ δυνατό

παντα μας καυλωνεη η πουτανα το πιο καυλιαρικο γυναικειο κορμι εχει η καριολα
ωχ παναγια μου,θα αναστεναξουν στη θαλασσα!!καλο μπανιο&καλο καλοκαιρι!!προβάρουμε το καινούργιο μας μαγιό και φύγαμε για το πρώτο μας μπάνιο!
Όπως τα λες στο e string.μαλλλον το πουλάνε.....σε βλέπω να ψάχνεις το ίδιο.....ΟΧΙ για 'σενα βρε........![]()
Έχει πρόβλημα αυτός. Είναι μελάτος.Στον σύζυγό δίνει κωλο?
τι κωλαρα ειναι αυτη και τι καυλιαρικο μαγιο τυχεροςπροβάρουμε το καινούργιο μας μαγιό και φύγαμε για το πρώτο μας μπάνιο!
Μου θύμησες σκηνικό παλιό,με την γυναίκα μου όταν ήμασταν ελεύθεροι να πηγαίνω από το σπίτι να την πάρω για να πάμε για μπάνιο. Μαγιό τιγρε σαν της δικιά σου,που με το που φτάσαμε eden, πιάσαμε ξαπλώστρα και φύγαμε για αποδυτήρια. Τι γαμησι έπεσε εκεί μέσα στα όρθια και πισωκολλητα,παραλίγο να της το σκίσω το καινούριο μαγιόπροβάρουμε το καινούργιο μας μαγιό και φύγαμε για το πρώτο μας μπάνιο!
Εβγα μωρή αρρώστια στο κλαρί να μαζέψεις όλο το χαρτί, που κάθεσαι και σε γαμει τζάμπα ο μπουστης ο Αλτεκ...
Κωλαρα για πολλά ξεφτιλικια.
Όλη μέρα να ήταν πάνω μου και να την εγλυφαπροβάρουμε το καινούργιο μας μαγιό και φύγαμε για το πρώτο μας μπάνιο!
Δυνατό κορμί για πολλά κωλοσκαμπιλα
Μόνο ξεκωλιασμα από μένα..
Να την χαίρεσε την κωλάρα σου χριστίνα.Παρασκευή βράδυ με κορδόνι.......
Για σφαλιάρες μέχρι να γίνει κατακόκκινος
Μου έλειψε πάρα πολύ η σύζυγος σου φίλε . Μπουτάρες γεμάτες καθημερινές για απίστευτες καταστάσεις. Να την χύνεις σαν να μην υπάρχει αύριο , ξέρεις εσύ ;)Πρίν λίγο....με σαλιωμενη κωλοτρυπιδα αλλά φοβήθηκε την συνέχεια!!!!!
Μωρη τσούχτρα θα γίνω σαλιαρα να γεμίσω σάλια την κωλαρα σου από το γλείψιμοπροβάρουμε το καινούργιο μας μαγιό και φύγαμε για το πρώτο μας μπάνιο!