Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
"Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας η μητέρα του θύματος, τόνισε ακόμη πως πολλά ζευγάρια έχουν προβλήματα αλλά δεν φτάνουν στο έγκλημα. «Δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Η κόρη μου μου έλεγε ότι είναι στεναχωρημένη, ότι δουλεύει πολύ και πως κάνει τρεις δουλειές γιατί αυτός δεν έφερνε λεφτά στο σπίτι. Μου είχε πει ότι δεν πέρναγε καλά στο σπίτι..."

Με αφορμή αυτό το άρθρο : το παιδί σου (αγόρι ή κορίτσι), σου λέει ότι είναι στενοχωρημένο στο γάμο του κλπ. Προφανώς, η αναφορά δεν είναι για τσακωμό που έχει γίνει μια μόνο φορά αλλά για κατάσταση που παρεκτρέπεται.
Ως γονιός, τι οφείλεις να κάνεις;
Α. Του λες "όλα τα ζευγάρια μαλώνουν, κάνε υπομονή";
Β. Του λες "μάζεψέ τα και έλα εδώ";
Γ. Πιάνεις τον γαμπρό/τη νύφη σου για να καταλάβεις ο ίδιος τι παίζει και να καλμάρεις την κατάσταση;
Δ. Πηγαίνεις στην αστυνομία;
Ε. Πιάνεις τα συμπεθέρια για να του/της βάλουν μυαλό;
ΣΤ. Συμβουλεύεις να επισκεφτούν ψυχολόγο;
Οταν το παιδι σου λεει «Μανα δεν περναω καλα» του λες σήκω και φυγε, δεν χρειαζεται να μπεις σε καμια αναζήτηση γιατι δεν περναει καλα, να πιάσεις συζυγο να τον/την ρωτησεις πιο ειναι το πρόβλημα, να πιάσεις πεθερικά, αδέλφια, κουμπάρους, φιλους.

Κατευθείαν μαζεψε τα και φυγε και την επομενη μερα αίτηση διαζυγίου.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
Οταν το παιδι σου λεει «Μανα δεν περναω καλα» του λες σήκω και φυγε, δεν χρειαζεται να μπεις σε καμια αναζήτηση γιατι δεν περναει καλα, να πιάσεις συζυγο να τον/την ρωτησεις πιο ειναι το πρόβλημα, να πιάσεις πεθερικά, αδέλφια, κουμπάρους, φιλους.

Κατευθείαν μαζεψε τα και φυγε και την επομενη μερα αίτηση διαζυγίου.

Αυτό ακριβώς. Έχουμε φτάσει 2026 και πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα. ΠΑΝΤΟΥ διαβάζω τάχα μου δήθεν οι μανάδες να "εκπαιδεύουν" τους γιούς τους να σέβονται τις γυναίκες.

ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει καμία να λέει "σεβάσου τον εαυτό σου και φύγε".

Λες και θα γίνουν όλοι "παναγίτσες". Πάντα θα υπάρχουν οι προβληματικοί. Αυτό δεν θα εξαλειφθεί ΠΟΤΕ. Αντίθετα πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουν οι άλλοι.

Το είχαμε γράψει και σε άσχετο νήμα. Δεν γίναμε πρεζόνια γιατί οι γονείς μας, μας ΔΙΔΑΞΑΝ να αποφεύγουμε το κακό. Δεν γλιτώσαμε επειδή οι γονείς των πρεζονιών ξαφνικά τα δίδαξαν να μη τρυπιόνται.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.022
Πόντοι
3.836
Παπαρια μάντολες…

Οι γυναίκες γουστάρουν τους αλητρες…καυλωνουν στην ιδέα πως «καλμάρουν» ένα ατίθασο άλογο.

Οταν τους πέφτει το «καλό παιδί» βαριούνται,ρουτινιαζουν και εν τέλη παρατούν την «προβλέψιμη» ζωή.

Πληρώνουν το «μάρμαρο» της αλητείας.

Η εκλιπούσα ήταν και ωραίο θυληκο απ ότι είδα ενώ ο τύπος χλεχλες που έριχνε κάναν αγώνα ώστε να χει κάτι να θαυμάζει η γυναίκα του επάνω του….σιγουρα όταν θα πήγε να του δώσει μπουλο ,χιλιοπαρακαλεσε να μην του φύγει…δεν μπορείς να χεις περηφάνια με τέτοια κυβικά γυναίκας δίπλα σου…κάνεις τον μαλακα να μείνει μαζί σου…

Την κατάληξη δεν ξέρω ποιος μπορεί να την προβλέπει…

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.992
Πόντοι
216
Μια είναι η λύση, μην παντρευεστε όμορφες :confused:
Τύπε δεν έχεις ιδέα. Παίζουν μοντέλα χορτασμένα από πούτσα που γίνονται οι καλύτερες μανάδες και βολεύονται με κλασσικούς καθημερινούς τυπάκους και παίζουν και ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ που σκυλοπηδιούνται από ανασφάλεια και οι τύποι δεν μαθαίνουν ποτέ και τίποτα. Οι φίλες εννοείται ΠΑΝΤΑ κάνουν πλάτες :confused:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Να πουμε οτι και οι ανδρες δέχονται, τραμπουκισμο, ψυχολογική αλλα και σε κάποιες περιπτώσεις και σωματική βια απο γυναίκες, η διαφορά ειναι οτι σπάνια θα ακούσεις κάποια γυναίκα να σκοτωνει τον ανδρα της επειδη π.χ. εχει γκομενα, η της ζητάει διαζύγιο.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Μια εκδοχή ελεηνιδας..
Τον τσιγαριζει για να της ρίξει τίποτα ψιλες, να ζητήσει διαζύγιο και να του τα πάρει όλα..
Μερικές φορές όμως, το πράγμα ξεφεύγει, και την στέλνει αδιαβαστη

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.447
Πόντοι
3.810
Παπαρια μάντολες…

Οι γυναίκες γουστάρουν τους αλητρες…καυλωνουν στην ιδέα πως «καλμάρουν» ένα ατίθασο άλογο.

Οταν τους πέφτει το «καλό παιδί» βαριούνται,ρουτινιαζουν και εν τέλη παρατούν την «προβλέψιμη» ζωή.

Πληρώνουν το «μάρμαρο» της αλητείας.

Η εκλιπούσα ήταν και ωραίο θυληκο απ ότι είδα ενώ ο τύπος χλεχλες που έριχνε κάναν αγώνα ώστε να χει κάτι να θαυμάζει η γυναίκα του επάνω του….σιγουρα όταν θα πήγε να του δώσει μπουλο ,χιλιοπαρακαλεσε να μην του φύγει…δεν μπορείς να χεις περηφάνια με τέτοια κυβικά γυναίκας δίπλα σου…κάνεις τον μαλακα να μείνει μαζί σου…

Την κατάληξη δεν ξέρω ποιος μπορεί να την προβλέπει…
Τι παρακάτω σχόλιο το πέτυχα στο fb
"έφυγε από το σπίτι τους παρατώντας τα ανήλικα παιδιά τους στον πατέρα της για 2,5 χρόνια και όταν την παράτησε ο εραστής της γύρισε πίσω στην οικογένεια της όπου ο άντρας της την δέχθηκε!
Γιατί δεν πήγε να πάρει διαζύγιο σε αυτά τα 2,5 χρόνια και να χάσει και οριστικά τα παιδιά της;"

Αφορά την Βασιλική.. με κάθε επιφύλαξη εννοείται, γιατί δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε γνωρίζω αυτόν που το έγραψε, για να έχω αντίληψη της εγκυρότητας του.

Εάν βέβαια ισχύει, βλέπουμε έναν τριμαλακα που προτίμησε να καταστρέψει τη ζωή του για άλλη μια ελλεϊνίδα..
Και θα το κλείσω εδώ γιατί βλέπω ότι μεγάλο μέρος των μελών του μπου είναι ατζεντακιδες.. οπότε καλά μας κάνουν.. και κερατάδες και δαρμενοι..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
με κάθε επιφύλαξη εννοείται, γιατί δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε γνωρίζω αυτόν που το έγραψε, για να έχω αντίληψη της εγκυρότητας του.

Θα σου πω εγώ δικό μου περιστατικό. Παλιά μου γειτόνισσα παντρεμένη με παιδί. Χωρίζει και αρχίζει ο γκόμενος να πηγαινοέρχεται στο σπίτι. Ο πρώην μετακόμισε και πηγαινοερχόταν στο σπίτι λόγω του παιδιού. ΟΚ είχαν καλές σχέσεις και τους παραδέχομαι σε αυτό. Πριν μερικούς μήνες της τηλεφωνώ για κάτι και μου λέει θα το κανονίσεις με τον ΧΧΧ (πρώην). Εντάξει και προχωράμε. Λίγες μέρες μετά ΤΟ ΙΔΙΟ και ΤΟ ΙΔΙΟ. Ξαφνικά διαπιστώνω ότι έχει χωρίσει από τον γκόμενο και μένει ξανά με τον πρώην.

Μοντέρνος τρόπος ζωής. Βέβαια οι παππούδες μας θα τις είχαν κουρέψει γουλί και θα τις κλείδωναν στο υπόγειο με μουχλιασμένο ψωμί.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Θα σου πω εγώ δικό μου περιστατικό. Παλιά μου γειτόνισσα παντρεμένη με παιδί. Χωρίζει και αρχίζει ο γκόμενος να πηγαινοέρχεται στο σπίτι. Ο πρώην μετακόμισε και πηγαινοερχόταν στο σπίτι λόγω του παιδιού. ΟΚ είχαν καλές σχέσεις και τους παραδέχομαι σε αυτό. Πριν μερικούς μήνες της τηλεφωνώ για κάτι και μου λέει θα το κανονίσεις με τον ΧΧΧ (πρώην). Εντάξει και προχωράμε. Λίγες μέρες μετά ΤΟ ΙΔΙΟ και ΤΟ ΙΔΙΟ. Ξαφνικά διαπιστώνω ότι έχει χωρίσει από τον γκόμενο και μένει ξανά με τον πρώην.

Μοντέρνος τρόπος ζωής. Βέβαια οι παππούδες μας θα τις είχαν κουρέψει γουλί και θα τις κλείδωναν στο υπόγειο με μουχλιασμένο ψωμί.
Δεν φταίει αυτη τυπε, βρηκε και το κανει, φταιει ο μαλακας ο πρωην που την δέχθηκε πισω ξεσκισμένη και χιλιοχυμενη απο τον γκόμενο αντι να της πει «Τράβα γαμησου μωρη πουτανα που ήρθες πισω τωρα να σε λυπηθώ».

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Ανδρας που δέχεται πισω την χιλιοξεσκισμένη γυναίκα του δεν ειναι ανδρας!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
Δεν φταίει αυτη τυπε, βρηκε και το κανει, φταιει ο μαλακας ο πρωην που την δέχθηκε πισω ξεσκισμένη και χιλιοχυμενη απο τον γκόμενο αντι να της πει «Τράβα γαμησου μωρη πουτανα που ήρθες πισω τωρα να σε λυπηθώ».

Ανδρας που δέχεται πισω την χιλιοξεσκισμένη γυναίκα του δεν ειναι ανδρας!

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο πρώην και τώρα ξανά νυν δεν είχε κάποια "περιπέτεια" όσο καιρό ήταν χώρια. Τουλάχιστον όχι φανερά.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Για όλα αυτα που συμβαίνουν φταίει ο φεμινισμός.
Απελευθερωθηκε το γυναικείο φύλο μπήκε η γυναίκα σε όλα τα πρώην αντρικά ποστα ήρθε ο νομος ΤΗΣ ισότητας με την γυναίκα να είναι από πάνω και την ουδετεροποιηση των αντρών και όλα έχουν γίνει ένας αχταρμάς

Το κέρατο του άντρα είναι διαφορετικό από το κέρατο της γυναίκας
Ο άντρας θα κερατώσει και μετά η θα έχει τύψεις η αν πάει σε κάνα μπουρδελο θα γυρίσει στο σπίτι κεφάτος και θα ρηξει και στη γυναίκα ένα 2ο γύρο
Η γυναίκα αντίθετα θα φερθεί αλλιώς
Αρχικά θα αρχίσει να απομακρύνετε από τον άντρα ΤΗΣ εντάσεις καβγάδες απαξίωση κριτική σε ότι κάνει ξενερα,αμέσως με τον γκομενο θα έχει δοθεί συναισθηματικά και ψυχικά θα είναι η γλυκιά γατούλα,θα πηδηθει θα χιλιοπηδηθει θα του καταπιεί τα χυσια θα του δώσει κωλο και μετά όταν θα γυρνάει σπίτι τον άντρα της ούτε θέλει αν τον βλέπει.
Μετά μπαίνει στη διαδικασία να θέλει να είναι με τον γκόμενο χωρίς να υπολογίζει τίποτα.
Ανακοινώνει στον άντρα ότι ένα 3μηνο 6μηνο χρόνο έπαιζε διπλό ταμπλό και θέλει να χωρίσει γιατί δεν αντέχει άλλο
Ο συζηγος αν είναι τρελός ευαιξαπτος η κολλημένος σ αυτήν δεν αργεί να την φάει κιόλας ειδάλλως θα φύγει κλαίγοντας σε εμβρυακή στάση στο πατρικό του και πέφτοντας στα βαριά η σε ποτά ή σε ψυχοφαρμακα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.851
Πόντοι
3.936
Μαλακίες και κουτσομπολιά.

Κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο μυαλό κανενός ή πως του γυρνάει η βίδα. Αυτά τα σήκω φύγε καλά τα λένε έξω από το χορό υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα. Αβεβαιότητα, φόβος να μην έχει που να μείνει και άλλα άλλα πολλά

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Κάθονται τώρα τα κανάλια με ειδικούς του κωλου να προσπαθούν να βρουν λύση έτσι ώστε να μην γίνονται τέτοια εγκλήματα...
Άτομα άπειρα από τη ζωή με απόψεις χωρίς ουσία και καμια ενεργή δράση στη καταπολέμηση του προβλήματος.
Αν θέλουν να μειωθούν τα ενδοοικογενειακα έγκληματα γυναικοκτονιες όπως τους αρέσει να τις λένε τότε πρέπει.

1.να εκλείψει το φεμινιστικό στοιχείο,να μην έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό αλλά και να μην δημοσιοποιειται η δράση τους,ώστε να δημιουργούν μονίμως εχθρες εντάσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.

2.να υπάρχουν κρατικές δομές με ψυχολογους και συμβούλους γάμων,πχ όσα ζευγάρια έχουν πρόβλημα πριν λάβουν απόφαση να χωρίσουν να πάνε σ αυτούς τους συμβούλους ψυχολογους η ακόμα και ετήσια η και ανά 3 έτη υποχρεωτική επίσκεψη σε όλα τα εγγαμα ζευγάρια και αυτοί ανάλογα θα κρίνουν αν πρέπει να χωρίσουν η αν όντως υπάρχει ο φόβος βίας ή περαιτέρω χειροτερης ενέργειας.
Βασικά η πολιτεία να ζητάει έγκριση πρώτα από αυτούς.
Αυτός ο θεσμός θα λειτουργεί ως εξής
Τσακώνονται συχνά τα ζευγάρια οπότε αντί να πάρει απόφαση η γυναίκα η ο άντρας να χωρίσουν,πάνε στον συμβούλο ψυχολογο,αυτός αν κρίνει ότι τα πράγματα πανε στα άκρα αυτομάτως βάση νομοθετικων ρυθμίσεων να ζητά αμεση χρονική απομάκρυνση των 2 συζύγων και ασφαλιστικά μέτρα ως μια περίοδο η μέχρι το διαζυγίο.
Αυτό είναι ένα προληπτικό μέτρο το οποίο θα μπορεί να δει ο ψυχολόγος και να μπορέσει να προλάβει ένα έγκλημα

3.κοινωνικο κράτος σε περίπτωση διαζυγίου όταν δεν υπάρχουν εισοδήματα και στέγη έτσι ώστε να μην είναι ο οικονομικός παραγοντας ανασταλτικος λόγος που δεν απομακρυνονται τα 2 μέλη.

• Like

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131

Πιθανόν το ναυαγιο να ειχε ναρκώσει τα παιδιά για να μην ξυπνήσουν και βαζω στοιχημα οτι την τυπισσα στον υπνο πηγε να την φαει αλλα τον πηρε χαμπάρι και εβαλε τις φωνες. Λογικά ειχε σκοπο να εξαφανίσει το πτωμα.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.022
Πόντοι
3.836
Μαλακίες και κουτσομπολιά.

Κάνεις δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο μυαλό κανενός ή πως του γυρνάει η βίδα. Αυτά τα σήκω φύγε καλά τα λένε έξω από το χορό υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα. Αβεβαιότητα, φόβος να μην έχει που να μείνει και άλλα άλλα πολλά
Συγγενικό πρόσωπο αρκετά κοντινό ήθελε να χωρίσει …η μάνα και ο πατέρας της κάναν μεγάλο μπουλιγκ εάν χώριζε…αυτό κράτησε καμμία 5ετια.

Δεν χώρισε…πέρασαν τα χρόνια και είναι πολύ καλά δεν ξέρω…όπως και αγαπημένοι,είναι όμως ανθρώπινα όπου νοιάζονται ο ένας τον άλλον.

Τον άντρα τον είχε παρουσιάσει αυτή κατά την γνωριμία…της λέγαν επιλογή σου ήταν εσύ μας τον έφερες,τώρα λούσου τα

Ήθελε να χωρίσει όχι για λόγους βίας,ποτέ δεν χειροδίκησε ο τύπος σε κανένα

• Like

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
Αυτό ακριβώς. Έχουμε φτάσει 2026 και πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα. ΠΑΝΤΟΥ διαβάζω τάχα μου δήθεν οι μανάδες να "εκπαιδεύουν" τους γιούς τους να σέβονται τις γυναίκες.

ΠΟΤΕ δεν έχω διαβάσει καμία να λέει "σεβάσου τον εαυτό σου και φύγε".

Λες και θα γίνουν όλοι "παναγίτσες". Πάντα θα υπάρχουν οι προβληματικοί. Αυτό δεν θα εξαλειφθεί ΠΟΤΕ. Αντίθετα πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουν οι άλλοι.

Το είχαμε γράψει και σε άσχετο νήμα. Δεν γίναμε πρεζόνια γιατί οι γονείς μας, μας ΔΙΔΑΞΑΝ να αποφεύγουμε το κακό. Δεν γλιτώσαμε επειδή οι γονείς των πρεζονιών ξαφνικά τα δίδαξαν να μη τρυπιόνται.
double edge sword. Δεν εγινες και πρεζεμπορας επειδη οι γονεις σου σου εμαθαν οτι δεν πρεπει να πουλας πρεζα.
Η αληθεια βρισκεται οπως παντα, στη μεση. Σαφως πρεπει και οι γυναικες "να προσεχουν", αλλα στο τελος της ημερας το μαχαιρι και το καρπουζι το εχει αντρας. Κυριολεκτικα.
Αν ο αντρας θελει να κανει κακο σε μια γυναικα, οι πιθανοτητες ειναι να τα καταφερει. Γιατι απλα, μπορει.

Τρανο παραδειγμα η Κυριακη Γριβα που ενω τα εκανε ολα σωστα (χωρισε, αποστασιοποιηθηκε, εκανε καταγγελια), στο τελος δολοφονηθηκε εξω απο το αστυνομικο τμημα γιατι "το περιπολικο δεν ειναι ταξι". Βεβαια οταν προκειται για κανενα πλουσιο μαφιοζο, τους φυλανε 5 περιπολικα και 10 μπατσοι που πληρωνουμε εμεις οι μαλακες απο την τσεπη μας :coffee:

Αρα καταληγουμε, με λογικη, οτι στο ελλαδισταν, ακομα κι αν διδαξεις μια κοπελα να "σεβαστει τον εαυτο της και να φυγει", τον τελευταιο λογο θα τον εχει η διαπαιδαγωγηση του ανδρα. Αρα, παλι με λογικη, εκει πρεπει να επικεντρωθεις. Να το θεσω πιο απλα, αν κανενας ανδρας ποτε δεν σκοτωνε την γυναικα του, δεν θα υπηρχε το κοινωνικο προβλημα της γυναικοκτονιας για να το συζηταμε. Αν ολες οι γυναικες προσεχαν, κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα υπηρχε το ιδιο προβλημα (μιας και δεν σχετιζεται με την προσωπικη σχεση θυματος-θυτη).

Και για να επανελθω στο παραδειγμα της πρεζας μιας και το εχω ευκαιρο. Προσφορα (πρεζεμπορας) και ζητηση (πρεζακι). Σαν κοινωνια που πασχει απο αυτο το προβλημα, πρωτο σου (αλλά προφανως οχι μόνο σου) μελλημα ειναι να προσπαθησεις να εξαλειψεις τα πρεζακια ή να προσπαθησεις να εξαλειψεις τους πρεζεμπορες; Ρητορικη ερωτηση.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
double edge sword. Δεν εγινες και πρεζεμπορας επειδη οι γονεις σου σου εμαθαν οτι δεν πρεπει να πουλας πρεζα.
Η αληθεια βρισκεται οπως παντα, στη μεση. Σαφως πρεπει και οι γυναικες "να προσεχουν", αλλα στο τελος της ημερας το μαχαιρι και το καρπουζι το εχει αντρας. Κυριολεκτικα.
Αν ο αντρας θελει να κανει κακο σε μια γυναικα, οι πιθανοτητες ειναι να τα καταφερει. Γιατι απλα, μπορει.

Τρανο παραδειγμα η Κυριακη Γριβα που ενω τα εκανε ολα σωστα (χωρισε, αποστασιοποιηθηκε, εκανε καταγγελια), στο τελος δολοφονηθηκε εξω απο το αστυνομικο τμημα γιατι "το περιπολικο δεν ειναι ταξι". Βεβαια οταν προκειται για κανενα πλουσιο μαφιοζο, τους φυλανε 5 περιπολικα και 10 μπατσοι που πληρωνουμε εμεις οι μαλακες απο την τσεπη μας :coffee:

Αρα καταληγουμε, με λογικη, οτι στο ελλαδισταν, ακομα κι αν διδαξεις μια κοπελα να "σεβαστει τον εαυτο της και να φυγει", τον τελευταιο λογο θα τον εχει η διαπαιδαγωγηση του ανδρα. Αρα, παλι με λογικη, εκει πρεπει να επικεντρωθεις. Να το θεσω πιο απλα, αν κανενας ανδρας ποτε δεν σκοτωνε την γυναικα του, δεν θα υπηρχε το κοινωνικο προβλημα της γυναικοκτονιας για να το συζηταμε. Αν ολες οι γυναικες προσεχαν, κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα υπηρχε το ιδιο προβλημα (μιας και δεν σχετιζεται με την προσωπικη σχεση θυματος-θυτη).

Και για να επανελθω στο παραδειγμα της πρεζας μιας και το εχω ευκαιρο. Προσφορα (πρεζεμπορας) και ζητηση (πρεζακι). Σαν κοινωνια που πασχει απο αυτο το προβλημα, πρωτο σου (αλλά προφανως οχι μόνο σου) μελλημα ειναι να προσπαθησεις να εξαλειψεις τα πρεζακια ή να προσπαθησεις να εξαλειψεις τους πρεζεμπορες; Ρητορικη ερωτηση.
Για να πιάσεις τα πρεζάκια θες να επιστρατεύσεις προσωπικό να φέρνει τα πάνω κάτω και πάλι ξέρεις πόσα πρεζάκια έχουν πιάσει? και τι τους έχουν κάνει?τα αφήνουν ελεύθερα ακόμα και με μικροκλοπες που εχουν κάνει.
Το πρεζάκι ξέρει τον μεσάζοντα βαπορακι και ο εμπόρος άφαντος
Ακόμα και τι βαπορακι αν πιαστεί κάνει τον ψωφιο ότι δεν έρχεται σε επαφή αλλά πηγαίνει σε σημείο τηλεφωνικά και τα παίρνει με πακικο νούμερο τάχα.
Το κύριο πρόβλημα είναι η ανοχή και τα συμφέροντα

Όσο για τις δολοφονίες που γίνονται φταίει
1.ο φεμινισμός
2.ελλειψη ψυχολογικής υποστήριξης και επιτήρησης
3. Κοινωνικό κράτος με μακροχρόνια προστασία στα θύματα και τα τέκνα

• Like
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Να πουμε οτι και οι ανδρες δέχονται, τραμπουκισμο, ψυχολογική αλλα και σε κάποιες περιπτώσεις και σωματική βια απο γυναίκες, η διαφορά ειναι οτι σπάνια θα ακούσεις κάποια γυναίκα να σκοτωνει τον ανδρα της επειδη π.χ. εχει γκομενα, η της ζητάει διαζύγιο.
το ότι μας δηλητηριάζουν, δεν το έχεις ακούσει;

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom