Tiger21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 1.191
Δεν καταλαβαίνω γιατί μια εκδιδόμενη θα πρέπει να είναι στόκος, με καμία κριτική ικανότητα και μόρφωση και απλώς να λέει "σκίσε με καυλιάρη μου". Στο τέλος τέλος, δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό και για εμάς ως πελάτες, με βάση την λογική σου, να ψάχνουμε μόνο "στόκους" και "απελπισμένες" που ξέρουν μόνο να ανοίγουν τα πόδια τους και να ρουφάνε περίτεχνα.
Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες, αλλά σε πληροφορω πως έχω βρεθεί με επαγγελματίες από εδώ μέσα (πουτανες, αν προτιμάς) οι οποίες έχουν έναν τρόπο σκέψης και μια κουλτούρα, η οποία είναι κατά μέσο όρο αρκετά πιο ψαγμενη από των γυναικών της διπλανής πόρτας.
Εν ολίγοις, την κοπέλα δεν την ξέρω, θα ήθελα να την συναντήσω, αλλά μακάρι να μπαίνουν στο κουρμπετι και κοπέλες που δεν γνωρίζουν μόνο λέξεις όπως "μπρο", "σλατινα" και ασχολούνται αποκλειστικά με τα νύχια και το μουνι τους
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Προφανώς υπάρχουν κοπέλες με επίπεδο, σπουδές και κουλτούρα που για τους δικούς τους λόγους μπήκαν στο κουρμπέτι, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις που περιγράφει ο Stavroghin.
Το θέμα είναι τι ψάχνει ο καθένας ως πελάτης.
Αν ψάχνεις απλώς να περάσεις την ώρα σου, δεν σε νοιάζει αν ξέρει να σου αναλύσει λογοτεχνία.
Αν ψάχνεις το πλήρες πακέτο, με επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, τότε προφανώς εκτιμάς μια κοπέλα με επίπεδο.
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια στην περίπτωση της Σοφίας είναι αν είναι πράγματι έτσι η ίδια η κοπέλα στην πραγματικότητα ή αν γράφει κάποιος άλλος πίσω από την οθόνη για πάρτη της, απλώς για να πουλήσει το σενάριο της ψαγμένης.