πριν από 6 μήνες
Πολυ ωραια η τοποθετηση σου και μαλιστα απο εναν ανθρωπο που εχει αρκετα χρονια ev. Ναι αν καποιος κανει αρκετα χλμ για τη δουλεια του και εχει λυσει το παρκινγκ και τη φορτιση, τοτε ναι, για μενα ειναι μονοδρομος η αποκτηση ev. Εδωσα τα 6 τελευταια ετη 18,000€ για βενζινη, το μηνα καπου 250€, τωρα πλεον δινω 25€ το μηνα στο ρευμα. Φορτιζω με απλη 16-αρα πριζα. Την μερα μου κοστιζε καπου 7,5-8€ η βενζινη ενω τωρα στα 1,25-1,50€ το ρευμα. Διαλεξα τo hyundai inster και μεχρι τωρα, αν και ειναι νωρις, ειμαι ευχαριστημενος!
πριν από 6 μήνες
Ήμουν οδηγός αγώνων πίστας. Ήμουν τόσο κατά των ηλεκτρικών που έλεγα ότι ευτυχώς που θα έχω πεθάνει όταν γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι που οδήγησα τέσλα. Την ίδια μέρα (νύχτα) έκανα την παραγγελία και μέχρι να έρθει έψαχνα τα λεφτα. Μετά από 8 μήνες, έχω κάνει 18.000 χιλ και μου έχει επιστρέψει 1950 ευρώ. Βέβαια στην τιμή πρόσθεσα τα φωτοβολταικά που έβαλα στην βιοτεχνία μου και τον επόμενο χρόνο θα πάρω και φορτηγάκι ηλεκτρικό. Κερδισμένος σε χρόνο, χρήμα, γούστα.
Ποσες χιλιαδες σχολια πρεπει να παραθεσω για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος;