Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το Σαββατο!Καλησπέρα ξέρουμε τίποτα αν δουλεύει η σονια ;;
ευχαριστουμε για την ενημερωση φίλε, σημερα απογευμα λεω να περασω κι εγώ μια βόλταΣτο μεταιχμιο μεταξυ του βραδιου της Τριτης και του πρωινου της Τεταρτης
Πετρου ερημιτη 2α ουκρανη νασια
Πετρου ερημιτη 5α καρολινα
Πετρου ερημιτη 3 η ρουμανα ελενα ραισα
Πετρου ερημιτη 5 Βικτωρια κοντη λατινα
...ολα τα αλλα της ερημιτη κλειστα...
Las vegas στα ξυλινα η μελαγχροινη κοντη ρωσιδα βικη
Η ρουμανα αλεξανδρα με πρωκτικο σπο 30
Το τριτο κλειστο
Venus angels 16 και τα 2 κλειστα
Venus angels 14 ξυλινο κλειστο
Μινωταυρου 3 η καρινα
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου γωνια ασπρο η καινουργια η Λια ωραια παρουσια και η μιλφ Αλισα παλια παρουσια στο μαγαζι
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου γωνια πρασινο με το hello συνθηματικο η ρουμανα ερικα με πρωκτικο στο προγραμμα δουλευε και πετρου ερημιτη 4 ως νικολ
Νικηφορου ουρανου 26 η ρεμπεκα
Νικηφορου ουρανου 20- Life τρεις απο λατινικη αμερικη...δε θυμαμαι ονοματα αδιαφορες ολες
Godiva αχελωου 10 η Τζενη απο 40 εδω
Νικηφορου ουρανου 13 Black angel Αλεξανδρα ξανθια
Belarus μια λατινα
Και διπλα στο
Νικηφορου ουρανου 11 Villa erotica η ασλευ
Inside η μαρτσελα η κολομβιανη
Sex and the city λαουρα ισπσνιδα
Poison η γκαμπριελα η ισπανιδα
Icognito 2 η ανναμπελ και μια ακομη λατινα
Χ ..τρεις που δεν ειπαν ονομα..ασχημες και οι 3
Blue dreams η σουζανα
3δυμα casa d amore η ξανθια μολδαβη εν ονοματι μαρινα οπου εγινε η καταθεση στα 30
Και στο τελευταιο κατω η ελενη
Studio paradise 2 η ξανθια ερικα..τα αλλα 2 κλειστα
Devil girls 2 κοριτσια νικολ και μια μαυρη ακομη που δε θυμαμαι ονομα
Αρκετη ησυχια στη πιατσα αλλα οι μισες κοπελες ειχαν πελατη
η Σάντρα δεν ήταν στου Εριμητη τερμα στα διπλά??Live
Παρανταις. Ξανθια Μπιανκα!
Γκολντεν λιπς. Εμμα στο δωματιο, 50 απλο.
Φριξου αριστερα. Στο Χ Μαρια, μαλλον η βουλγαρα και στο ινκογκνιτο δυο στο δωματιο, η Αντριαννα και μια ακομα. Νταιζη αφαντη! μεχρι και η τσατσα την ψαχνει, 3-4 μερες εχω να την δω μου ειπε.
Ιν σαιντ. Μελινα στο δωματιο.
Σοφια στο τερμα κατω στην νικηφορου.
Βενους. Σουζη, οπου και θα περασω σε λιγο.
Πετρου ερημιτη 5. Η Ελενα πρασινοματα μαζι με μια νταιζη ρουμανα.. Ωραιο κορμακι!
Διπλα δυο λατιν. Βαλερια την αλλη δεν θυμαμαι. Ψιο ωραιες κοπελες.
Πιο διπλα μια μαυρομαλλα με ωραιο βυζι. Μαλλον τσιγγανορουμανα.
Απεναντι στο πρωτο μια Μοιρα.
Μπηκα και διπλα στις Μιρελας, δεν θυμαμαι το ονομα της κοπελα.
Κανα δυο τρια δεν μου ανοιξαν καθολου.. ενα ηταν στο φρι χαους το αλλο γκοτιβα, και το αλλο εκει που δουλευει βραδυ η Καρινα.
Ανοιχτο ηταν αλλα δεν μπηκα.η Σάντρα δεν ήταν στου Εριμητη τερμα στα διπλά??
Ούτε εσένα σου ανοίγουν στο Free House ;Live
Φριξου αριστερα. Στο Χ Μαρια, μαλλον η βουλγαρα και στο ινκογκνιτο δυο στο δωματιο, η Αντριαννα και μια ακομα. Νταιζη αφαντη! μεχρι και η τσατσα την ψαχνει, 3-4 μερες εχω να την δω μου ειπε.
Πετρου ερημιτη 5. Η Ελενα πρασινοματα μαζι με μια νταιζη ρουμανα.. Ωραιο κορμακι!
Κανα δυο τρια δεν μου ανοιξαν καθολου.. ενα ηταν στο φρι χαους το αλλο γκοτιβα, και το αλλο εκει που δουλευει βραδυ η Καρινα.
Το Devil Girls 2 μήπως είναι το Mona Lisa ;Στο μεταιχμιο μεταξυ του βραδιου της Τριτης και του πρωινου της Τεταρτης
Πετρου ερημιτη 2α ουκρανη νασια
Πετρου ερημιτη 5α καρολινα
Πετρου ερημιτη 3 η ρουμανα ελενα ραισα
Πετρου ερημιτη 5 Βικτωρια κοντη λατινα
...ολα τα αλλα της ερημιτη κλειστα...
Las vegas στα ξυλινα η μελαγχροινη κοντη ρωσιδα βικη
Η ρουμανα αλεξανδρα με πρωκτικο σπο 30
Το τριτο κλειστο
Venus angels 16 και τα 2 κλειστα
Venus angels 14 ξυλινο κλειστο
Μινωταυρου 3 η καρινα
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου γωνια ασπρο η καινουργια η Λια ωραια παρουσια και η μιλφ Αλισα παλια παρουσια στο μαγαζι
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου γωνια πρασινο με το hello συνθηματικο η ρουμανα ερικα με πρωκτικο στο προγραμμα δουλευε και πετρου ερημιτη 4 ως νικολ
Νικηφορου ουρανου 26 η ρεμπεκα
Νικηφορου ουρανου 20- Life τρεις απο λατινικη αμερικη...δε θυμαμαι ονοματα αδιαφορες ολες
Godiva αχελωου 10 η Τζενη απο 40 εδω
Νικηφορου ουρανου 13 Black angel Αλεξανδρα ξανθια
Belarus μια λατινα
Και διπλα στο
Νικηφορου ουρανου 11 Villa erotica η ασλευ
Inside η μαρτσελα η κολομβιανη
Sex and the city λαουρα ισπσνιδα
Poison η γκαμπριελα η ισπανιδα
Icognito 2 η ανναμπελ και μια ακομη λατινα
Χ ..τρεις που δεν ειπαν ονομα..ασχημες και οι 3
Blue dreams η σουζανα
3δυμα casa d amore η ξανθια μολδαβη εν ονοματι μαρινα οπου εγινε η καταθεση στα 30
Και στο τελευταιο κατω η ελενη
Studio paradise 2 η ξανθια ερικα..τα αλλα 2 κλειστα
Devil girls 2 κοριτσια νικολ και μια μαυρη ακομη που δε θυμαμαι ονομα
Αρκετη ησυχια στη πιατσα αλλα οι μισες κοπελες ειχαν πελατη
Το devil girls ειναι νικηφορου ουρανο 1β .......Το Devil Girls 2 μήπως είναι το Mona Lisa ;
Είχα δει και εγώ μια μαύρη να μπαίνει εκεί.
Μπορει να ηταν στο δωματιο.Ούτε εσένα σου ανοίγουν στο Free House ;
Και στο Godiva λογικά θα ήταν στο δωμάτιο... Παλιά είχε χαρτί στην πόρτα.Μπορει να ηταν στο δωματιο.
μπες στο σαιτ ινκολ τελεία τζι αρ και έχει την αλίνα σε ποια από τα τρία της απέναντι πλευράς της φρίξου δουλεύουν.ξερει κάνεις αν δουλεύει αυτές τις μέρες η αλινα στο Χ στην φριξου
σε ποιο στην εριμητη ειναι;Έχοντας πολλούς ενδοιασμούς μετά τα σχόλια που διαβάζω τόσο καιρό για την Καρολίνα στην ερημίτη και παρότι όταν την είδα πρώτη φορά, πριν μήνες και έπαθα πλάκα από την εμφάνιση της είχα ενδιοιασμούς για κατάθεση. Αλλά μου είχε μείνει να την δοκιμάσω κάποια φορά, αλλά όταν έμπαινα πάντα είχε αναμονή ή μετάνιωνα. Τελικά μπαίνοντας στην ερημίτη... Που για μένα είναι πολύ καλό το επίπεδο των κοριτσιών και αν και με την ντιάνα που έχω περάσει κάποιες φορές έμεινα πολύ ικανοποιημένος, αποφάσισα να πάω προς Καρολίνα για να φύγει η απορία... Μόλις έβγαινε από πελάτη και ήμουν καπάκι εγώ χωρίς αναμονή. Πραγματικά, η κοπέλα είναι πανέμορφη για τα γούστα μου και τελικά χωρίς σκέψη αποφασίζω να κάνω κατάθεση με απλό. Ναι δεν κάνει παπάδες, ούτε οι υπηρεσίες της είναι κάτι τρομερό, ούτε παίρνει πρωτοβουλίες αλλά είναι ομιλητική, δεν σε αγχώνει με το χρόνο, είναι ευγενική και δεν έχει πολλούς κόφτες. Για απλό δεν είναι και πολλές που προσφέρουν κάτι παραπάνω- τουλάχιστον από την νέα γενιά- και συνέρχεσαι με μια πανέμορφη κοπέλα. Ενδεχομένως, να επαναλάβω επίσκεψη στο μέλλον αν και σκέφτομαι την ανανεωμένη ρενάτα- εμφανισιακά περίπου επίπεδο καρολίνας- και την νικόλ που είχα δει κάποια στιγμή στην ερημίτη στο απέναντι της καρολίνας.
Βόλτα δεν έγινε, μεσοβδόμαδα δεν είχα χρόνο για πολλά - αλλά απο βδομάδα ίσως πρέπει να γίνει ένα πιο διεξοδικό σκάουτινγκ.
Σε ποιο ακριβώς είναι η Καρολίνα ?Έχοντας πολλούς ενδοιασμούς μετά τα σχόλια που διαβάζω τόσο καιρό για την Καρολίνα στην ερημίτη και παρότι όταν την είδα πρώτη φορά, πριν μήνες και έπαθα πλάκα από την εμφάνιση της είχα ενδιοιασμούς για κατάθεση. Αλλά μου είχε μείνει να την δοκιμάσω κάποια φορά, αλλά όταν έμπαινα πάντα είχε αναμονή ή μετάνιωνα. Τελικά μπαίνοντας στην ερημίτη... Που για μένα είναι πολύ καλό το επίπεδο των κοριτσιών και αν και με την ντιάνα που έχω περάσει κάποιες φορές έμεινα πολύ ικανοποιημένος, αποφάσισα να πάω προς Καρολίνα για να φύγει η απορία... Μόλις έβγαινε από πελάτη και ήμουν καπάκι εγώ χωρίς αναμονή. Πραγματικά, η κοπέλα είναι πανέμορφη για τα γούστα μου και τελικά χωρίς σκέψη αποφασίζω να κάνω κατάθεση με απλό. Ναι δεν κάνει παπάδες, ούτε οι υπηρεσίες της είναι κάτι τρομερό, ούτε παίρνει πρωτοβουλίες αλλά είναι ομιλητική, δεν σε αγχώνει με το χρόνο, είναι ευγενική και δεν έχει πολλούς κόφτες. Για απλό δεν είναι και πολλές που προσφέρουν κάτι παραπάνω- τουλάχιστον από την νέα γενιά- και συνέρχεσαι με μια πανέμορφη κοπέλα. Ενδεχομένως, να επαναλάβω επίσκεψη στο μέλλον αν και σκέφτομαι την ανανεωμένη ρενάτα- εμφανισιακά περίπου επίπεδο καρολίνας- και την νικόλ που είχα δει κάποια στιγμή στην ερημίτη στο απέναντι της καρολίνας.
Βόλτα δεν έγινε, μεσοβδόμαδα δεν είχα χρόνο για πολλά - αλλά απο βδομάδα ίσως πρέπει να γίνει ένα πιο διεξοδικό σκάουτινγκ.
Τέρμα στον χωματόδρομο Π. Ερημίτη. Τελευταίο πριν τις νταλίκες. 5Α νομίζω.σε ποιο στην εριμητη ειναι;
Τέρμα στον χωματόδρομο Π. Ερημίτη. Τελευταίο πριν τις νταλίκες. 5Α νομίζω.Σε ποιο ακριβώς είναι η Καρολίνα ?
Ευχαριστώ
Εγώ είμαι η άφαντη Νταίζη αλλά για προσωπικούς λόγους έχω ενημερώσει πως θα σταμησω από την δουλειάLive