Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (2 μέλη και 126 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.076
Πόντοι
6.056
Το ξεφτιλισες το θέμα αρχηγέ. Να πει τι ποσό ζητάει και με ωραίο τρόπο τι προσφέρει όπως όλες οι άλλες το καταλαβαίνω. Εσύ το μόνο που δεν ζήτησες είναι μαγνητική τομογραφία κωλοτρυπίδας.
Μην γίνεσαι υπερβολικός. Δεν ζήτησα μαγνητική τομογραφία κωλοτρυπίδας. Αν κι εδώ που τα λέμε παρέλειψα να τη ρωτήσω αν έχει κάνει λεύκανση, μου αρέσει περισσότερο το ροζ μουνάκι και η ροζ κωλοτρυπίδα, σε σχέση με τη μαυροτσούκαλη εκδοχή τους

Συνημμένα

• IMG_20240203_131852.jpg
    9 MB · Εμφανίσεις: 73

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.575
Πόντοι
2.026
Μην γίνεσαι υπερβολικός. Δεν ζήτησα μαγνητική τομογραφία κωλοτρυπίδας. Αν κι εδώ που τα λέμε παρέλειψα να τη ρωτήσω αν έχει κάνει λεύκανση, μου αρέσει περισσότερο το ροζ μουνάκι και η ροζ κωλοτρυπίδα, σε σχέση με τη μαυροτσούκαλη εκδοχή τους
Τραγικος απλα.

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.575
Πόντοι
2.026
έλα, μολόγα το, μια διαδικτυακή παρέα είμαστε. Δεν προτιμάς τα κορίτσια με τις ανοιχτόχρωμες κωλοτρυπίδες;
Η δική σου κωλοτρυπιδα πως είναι ακριβώς? Τύπε όταν μιλάς τόσο άσχημα σε ανθρώπους φαίνεται το ποσό ψυχολογικά άρρωστος είσαι. Δίνεις ένα 10-20 δικό και νομίζεις ότι σου ανήκει η κάθε κοπέλα ας περνει και πρέζα και οτιδήποτε δεν έχει σημασία. Είναι άνθρωπος. Σεβασου το.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.076
Πόντοι
6.056
Η δική σου κωλοτρυπιδα πως είναι ακριβώς? Τύπε όταν μιλάς τόσο άσχημα σε ανθρώπους φαίνεται το ποσό ψυχολογικά άρρωστος είσαι. Δίνεις ένα 10-20 δικό και νομίζεις ότι σου ανήκει η κάθε κοπέλα ας περνει και πρέζα και οτιδήποτε δεν έχει σημασία. Είναι άνθρωπος. Σεβασου το.
να κι ο Λευκός Ιππότης του διαδικτύου που φόρεσε την απαστράπτουσα πανοπλία του, καβάλησε το Λευκό του άλογο και όρμηξε να σφάξει το Δράκο και να σώσει τη Δέσποινα. Όσες έχω φωτογραφήσει, δεν το έχω κάνει κρυφά. Το ξέρουν, έχουν συμφωνήσει, γι αυτό και έχουν στηθεί όπως είναι φανερό.
Είναι διασκεδαστικό το ότι προσπαθείς να με προσβάλεις αναφέροντας την κωλοτρυπίδα μου.
ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΝΟΙΚΙΑΖΩ την συναίνεσή της. Είναι απλά η σειρά μου, δεν είναι δικιά μου, όπως φαίνεται να νομίζουν πολλοί ακόμα κι εδώ μέσα
images

Amanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Λούση αδύνατη γκιλφ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή μοιάζει με την Αλβανιδοκωλαρα...... αλλά μοιάζει επίσης με μια άλλη Αλβανίδα που κάνει πιάτσα έξω από το Λιτό μαζί με την επίσης Αλβανίδα Στέλλα....
Έχω ακούσει πολλές φορές εδώ για την αλβανιδοκωλαρα οπότε φαντάζομαι θα την ξέρει αρκετός κόσμος . βλέπω την φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος και λέει ότι είναι αυτή και μετά ένας άλλος φίλος που λέει ότι μπορεί και να μην είναι αλλά να της μοιάζει .περνάω σχετικά συχνά από το τρίγωνο και την έχω δει αρκετές φορές πιστεύω ότι είναι από τις σταθερές και γνωστές φυσιογνωμίες.το ερώτημα μου είναι το εξής ...πώς γίνεται να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν αυτή είναι η αλβανοκολαρα η όχι ...από περιέργεια ρωτάω αν δεν κατάλαβα κάτι καλά ζητάω συγνώμη .

f21

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.942
Πόντοι
5.765
Έχω ακούσει πολλές φορές εδώ για την αλβανιδοκωλαρα οπότε φαντάζομαι θα την ξέρει αρκετός κόσμος . βλέπω την φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος και λέει ότι είναι αυτή και μετά ένας άλλος φίλος που λέει ότι μπορεί και να μην είναι αλλά να της μοιάζει .περνάω σχετικά συχνά από το τρίγωνο και την έχω δει αρκετές φορές πιστεύω ότι είναι από τις σταθερές και γνωστές φυσιογνωμίες.το ερώτημα μου είναι το εξής ...πώς γίνεται να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν αυτή είναι η αλβανοκολαρα η όχι ...από περιέργεια ρωτάω αν δεν κατάλαβα κάτι καλά ζητάω συγνώμη .
Δεν ειναι αυτη στην φωτο

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.262
Πόντοι
39.911
Καλημέρα μύστες , ψάχνω ένα κορίτσι ή και δύο να γλύφει κωλο για να την έχω σταθερή είμαι 23 χρόνων νέος καθαρός και ωραίος τι καλό υπάρχει?
Όταν λές σταθερή ?

Να την παντρευτείς ? :coffee:

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
κανενα καινουριο πρεζακι εμφανιστηκε ?
ενημερωστε και εμας που ειμαστε εκτος αθηνων

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.136
Πόντοι
456
Μια κοντή στρουμπουλή με πιασίματα, με μαλί κόκκινο αγορέ, κεφάλι στρογγυλό σα μπάλα, φοράει συνήθως κολλητά μπλουτζήν, κόκκινη στο πρόσωπο και το σώμα τα τελευταία χρόνια μοιάζει σα να έχει καεί στον ήλιο, πολύ παλιά στο χώρο, κάποτε πιατσάριζε και πλ. Βαθη, την είδα χθές μεσημέρι, Αριστοτέλους & Καποδιστρίου την ξέρετε ποιά είναι; Οχι ότι θα πήγαινα έτσι όπως έχει καταντήσει, κάποτε τη χάζευα αλλά τώρα... αλλά έτσι για το παλμαρε...
απτην περιγραφη πρεπει να ειναι πολυ μουναρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.136
Πόντοι
456
αυτη στην φωτο ειναι βγαλμενη απτα πιο τρελα ονειρα του σπερμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χρυσα μηπως ψαχνεις για πιμπ να σε βγαλει στην πιατσα?

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.575
Πόντοι
2.026
να κι ο Λευκός Ιππότης του διαδικτύου που φόρεσε την απαστράπτουσα πανοπλία του, καβάλησε το Λευκό του άλογο και όρμηξε να σφάξει το Δράκο και να σώσει τη Δέσποινα. Όσες έχω φωτογραφήσει, δεν το έχω κάνει κρυφά. Το ξέρουν, έχουν συμφωνήσει, γι αυτό και έχουν στηθεί όπως είναι φανερό.
Είναι διασκεδαστικό το ότι προσπαθείς να με προσβάλεις αναφέροντας την κωλοτρυπίδα μου.
ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΝΟΙΚΙΑΖΩ την συναίνεσή της. Είναι απλά η σειρά μου, δεν είναι δικιά μου, όπως φαίνεται να νομίζουν πολλοί ακόμα κι εδώ μέσα
images
Είδες στο μήνυμα μου να γράφω για φωτός η βίντεο που τραβάς? Εγω μίλησα για τον τρόπο που μιλάς. Όταν σου μιλάνε εσένα άσχημα στραβωνεις καριόλη όμως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.076
Πόντοι
6.056
Είδες στο μήνυμα μου να γράφω για φωτός η βίντεο που τραβάς? Εγω μίλησα για τον τρόπο που μιλάς. Όταν σου μιλάνε εσένα άσχημα στραβωνεις καριόλη όμως.

Aπάντησες σε μήνυμα στο οποίο είχα επισυνάψει φωτογραφία λευκασμένης κωλοτρυπίδας, τι άλλο να υποθέσω; και δεν έχω αναφέρει την κωλοτρυπίδα κάποιου μέλους, ούτε τον αποκάλεσα καριόλη, όπως κάνεις εσύ. Και είναι φανερό πως θα σε σοκάρω αν σε πληροφορήσω ότι κάποιες φτιάχνονται όταν τις δέρνεις, τις ξεφτιλίζεις και τις βρίζεις

Συνημμένα

• μπου.mp3
    697,6 KB · Εμφανίσεις: 0

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.575
Πόντοι