Τον τελευταίο μήνα με έχουν γαμήσει στα 11ωρα, στην δουλειά. Παράλληλα, είχα και ένα πρόβλημα, με την υγεία μου, καθώς είχα διαγνωστεί με Οξεία Λοίμωξη του Άνω Αναπνευστικού και γλίτωσα, στο τσακ, την Πνευμονία. Έτσι, με το πρώτο ρεπό, μετά από καιρό, αποφάσισα να κατέβω στην πιάτσα:
Τρίτη 26 Μαΐου
(1η Πρωινή Βάρδια)
Αγκύρας 12Α: Η Ήρα, η οποία ήταν στο δωμάτιο και η γνωστή, Ρωσίδα, Βίκυ, από τα Πιπίνου 18, Φυλής 56 και Φυλής 69Β. Είναι ακόμα πρησμένη, αλλά μοιάζει να είναι καλύτερα. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο, κάτι σαν φόρεμα, για να κρύβει τα περιττά κιλά. Παρόλο το πρήξιμο, το πρόσωπο της ήταν όμορφο και έχει αλλάξει και στυλ στα μαλλιά της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ήρα κάνει και τελειωτικό, η Βίκυ μόνο στο στήθος. Της είπα, ότι ήμουν παλιός πελάτης, αλλά ήταν κάθετα αντίθετη, για να μου το προσφέρει.
Αγκύρας 12Β: Βίκυ, milf με κοντό μαλλί, περιττά κιλά και φουλ κυτταρίτιδα στον κώλο. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μελαχρινή χοντρή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Αγκύρας 9: Αναστασία, ξανθό gilf, με εμφάνιση κυρά-Κατίνας. Μαζί της δούλευε και η Λία, ένα μπάζο ολκής. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Φωκαίας 13 (υπόγειο): Ναόμι, η γνωστή αραπίνα. Ήταν στο δωμάτιο και είχε δύο άτομα, αναμονή, στο σαλόνι.
Φωκαίας 13 (ισόγειο): Σόνια, η γνωστή, Ρωσίδα, gilf. Παρατήρησα μία χαλαρότητα, στην περιοχή της κοιλιάς της. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Φωκαίας 17Α: Αλίνα, μία κοπέλα από το παρελθόν. Δούλευε, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στα λεγόμενα "μοντελάδικα" της Φυλής, καθώς και στο Νο 67. Δεν θυμάμαι, εάν την είχα γαμήσει. Πάντως, είχε καλές κριτικές και ήταν καλή κοπέλα, σε γενικές γραμμές.
Φωκαίας 17Β: Άννα, η πατσαβούρα που δούλευε και στο Νο 19. Ψηλή, σκατόφατσα, με ωραία μαστάρια.
Φυλής 19: Λίζα, η οποία ήταν στο δωμάτιο.
Φωκαίας 25Α: Μανταλίνα, νεαρή Ρουμάνα. Τα είπαμε λιγάκι, την φίλησα και την αποχαιρέτησα.
Φωκαίας 25Β: Μικαέλα, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και σιλικονάτα βυζιά. Τα είπαμε λίγο, την καυλάντισα, την αγκάλιασα και την φίλησα. Της αποκάλυψα, ότι γράφω στο site και με ενημέρωσε, ότι κάποιοι γράφουν άσχημα πράγματα για εκείνη. Της είπα να μην δίνει σημασία και πως οι περισσότεροι πελάτες είναι ανώμαλοι, άρρωστοι και τύπου "Δράκοι". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27Α: Δύο άκυρες Λατίνες. Η μία, μάλιστα, φορούσε και γυαλιά, κάτι το οποίο την έκανε να μοιάζει πιο τραγική, από ότι ήδη ήταν. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Λούπεν και άλλη μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πατσαβούρες, τελείως, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκα μέσα στο σαλόνι, με πήραν κατευθείαν τα ντουμάνια, καθώς ΒΡΩΜΟΥΣΕ μπάφο όλο το μπουρδέλο. Στα ελάχιστα λεπτά αναμονής, η χουρχούρα με επηρέασε και καθώς κατέβαινα τα σκαλιά, με έπιασαν ανεξήγητα γέλια.
Διδύμου 22: Μελίσσα και Κορίνα, δύο άσχημες milfs. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό. Ρώτησα την τσατσά, πως πέθανε η Σοφία, η Μολδαβή, που εργαζόταν εκεί, καθώς και στο Νο 20 και στο Ιάσωνος 46. Με ενημέρωσε, ότι πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, από το πιώμα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.
Διδυμου 27: Η άσχημη και αντιπαθητική τσατσά δεν ήθελε να μου παρουσιάσει τις γυναίκες. Με τα χίλια ζόρια φώναξε την Νατάσα, γνωστή με το ψευδώνυμο "Πεταλούδα", λόγω του τατουάζ που έχει στην μέση της και απεικονίζει μία πεταλούδα. Καμία σχέση, με εκείνη την νέα και ωραία γκόμενα που ήταν πριν από 26 χρόνια, όταν δούλευε στο Φυλής 71Α. Έχει σιτέψει, αλλά κρατιέται ακόμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Στο δωμάτιο ήταν η Τάνια, την οποία δεν μου την έδειξε, η τσατσά. Αυτή κάνει και τελειωτικό, στο στόμα. Πάντως, κατάφερα και αλίευσα και μία πληροφορία: Η Ιβάνκα θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα.
Έφυγα από την πιάτσα άχυστος και πήγα στο Super Market. Επέστρεψα στο σπίτι, πήρα ένα Panmigran και έπεσα για ύπνο, καθώς υπέφερα από έναν τρομακτικό πονοκέφαλο. Κατά την διάρκεια του ύπνου έπαθα και μία ΑΓΡΙΑ ονείρωξη. Ήταν η δεύτερη, back to back, καθώς έπαθα και μία το πρωί. Αυτά ήταν τα νέα μου. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!