Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (23 μέλη και 322 επισκέπτες)

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.595
Πόντοι
731
Μύστες, θα κατέβω Μετάξι κατά τις 7, και μετά Θησείο στον Alexis...
Θα ενημερώσω αν δω καμμία συντρόφισσα από τις πρωινές βάρδιες στην συγκέντρωση...:glasses:

Και από αύριο, απεργία όλες...
Κοιτα να δεις, ξερω μια, :wink: :buck2: που αν δεν παει να κανει την βαρδια της, (μεσημερο-απογευματινο-βραδυνη)
:wink: :eyebrows: στα σιγουρα θα παει στον Alexis..... :cheesy::cheesy: ...οπότε, αν την συναντησεις, παρτην να πατε για καφε
στου Zonars, απεναντι απ την Ακροπολη, (ξερει εκεινη) :* και τα υπολοιπα θα τα "βρειτε"...
:2funny::2funny::2funny::smiling-face-with-heart-eyes:..... :2funny::2funny::2funny::smitten:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Κοιτα να δεις, ξερω μια, :wink: :buck2: που αν δεν παει να κανει την βαρδια της, (μεσημερο-απογευματινο-βραδυνη)
:wink: :eyebrows: στα σιγουρα θα παει στον Alexis..... :cheesy::cheesy: ...οπότε, αν την συναντησεις, παρτην να πατε για καφε
στου Zonars, απεναντι απ την Ακροπολη, (ξερει εκεινη) :* και τα υπολοιπα θα τα "βρειτε"...
:2funny::2funny::2funny::smiling-face-with-heart-eyes:..... :2funny::2funny::2funny::smitten:

Ωραίες εποχές! Καμμία σχέση με την σημερινή!

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Έλεος σύντροφοι συναγωνιστές, και να γαμησουμε, πρέπει να πληρώσουμε,ο τσαμπας πέθανε.Τιμη και δόξα αιώνια σε αυτούς που γαμανε και τα περνούν από τής πουτανες....
Ανάλυση κόστους:

5€ η Καλημέρα ,
5€ η η ΑιδοιοΜαλάκια
-δεν το λες σεξ αυτο-
=
10€.

20€ ΦυλήςΦωκ/Φιλ επειδή έχουν έξοδα
για Listerine...

...Και οι ίδιες τιμές από το 2008...
...και να μην σε αγαπάει και η Σάρα, γάμησε τα...:glasses:

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Ανάλυση κόστους:

5€ η Καλημέρα ,
5€ η η ΑιδοιοΜαλάκια
-δεν το λες σεξ αυτο-
=
10€.

20€ ΦυλήςΦωκ/Φιλ επειδή έχουν έξοδα
για Listerine...

...Και οι ίδιες τιμές από το 2008...
...και να μην σε αγαπάει και η Σάρα, γάμησε τα...:glasses:
Υπήρχε εποχή που είχε άλλες τιμές η φυλής;

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Η Κλεοδυναμητιδα (Κλεοπάτρα) Ι2β σε ολιγοήμερες διακοπές,
με πληροφόρησε η τσα του Ι1, που είχε την Τατιάνα (Τάνια;)
έφυγα πριν αρχισει το κρα κρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπήρχε εποχή που είχε άλλες τιμές η φυλής;
Δηλαδή;

OLDJE

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
397
Πόντοι
20
Καλησπέρα! Σήμερα 26/5/2026 περί ώρας 21:00:

Φυλής 71 κάτω
, 2 αδιάφορες λατίνες.
Φυλής 71 πάνω, Τζέσικα αδιάφορη λατίνα.
Φυλής 69Β, Βανέσα :smitten:
Φυλής 69Α, Ντόρα στο δωμάτιο.
Φυλής 67 Ανίτα στο δωμάτιο.
Φυλής 84Α, Ανοικτά και υποθέτω Ράνια.
Φυλής 66Α, Σάρα και Αίμιλη.
Φυλής 66Δ, Νίκη και Σάρα.

Φωκαίας 7, Σάμι.
Φωκαίας 13 κάτω, Καμιλά και Μίτσελ, αδιάφορες λάτινες.
Φωκαίας 13 Πάνω, ήλπιζα να ήταν η Εύα αλλά ήταν μια άλλη κοκκινομάλλα, όχι τόσο καλή, Εύα το βράδυ μου είπε η υπηρεσία.
Φωκαίας 17 κάτω, Αλεξάνδρα εντελώς αδιάφορη.
Φωκαίας 17 Πάνω, Μικαέλα και Άννα.
Φωκαίας 19, Λίζα καλή μελαχρινή με απλό.
Φωκαίας 25 κάτω, Μανταλένα αρκετά καυλιάρα με παιχνίδια στο σαλόνι.
Φωκαίας 27 Κάτω, Μόνικα, Σελέστε και Μόνι τρεις αδιάφορες λατίνες δηλαδή.

Από το Φωκαίας 7 μέχρι το Φωκαίας 13 έμπαινα στα ενδιάμεσα και έλεγε η υπηρεσία έχω μια κοπέλα, χωρίς όνομα, τίποτα το αξιόλογο και Φωκαίας με Φυλής τα γωνιακά, τίποτα το αξιοσημείωτο.
Αυτά, καλές βόλτες! :hi:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.258
Πόντοι
10.026
Τον τελευταίο μήνα με έχουν γαμήσει στα 11ωρα, στην δουλειά. Παράλληλα, είχα και ένα πρόβλημα, με την υγεία μου, καθώς είχα διαγνωστεί με Οξεία Λοίμωξη του Άνω Αναπνευστικού και γλίτωσα, στο τσακ, την Πνευμονία. Έτσι, με το πρώτο ρεπό, μετά από καιρό, αποφάσισα να κατέβω στην πιάτσα:

Τρίτη 26 Μαΐου
(1η Πρωινή Βάρδια)

Αγκύρας 12Α: Η Ήρα, η οποία ήταν στο δωμάτιο και η γνωστή, Ρωσίδα, Βίκυ, από τα Πιπίνου 18, Φυλής 56 και Φυλής 69Β. Είναι ακόμα πρησμένη, αλλά μοιάζει να είναι καλύτερα. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο, κάτι σαν φόρεμα, για να κρύβει τα περιττά κιλά. Παρόλο το πρήξιμο, το πρόσωπο της ήταν όμορφο και έχει αλλάξει και στυλ στα μαλλιά της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ήρα κάνει και τελειωτικό, η Βίκυ μόνο στο στήθος. Της είπα, ότι ήμουν παλιός πελάτης, αλλά ήταν κάθετα αντίθετη, για να μου το προσφέρει.

Αγκύρας 12Β: Βίκυ, milf με κοντό μαλλί, περιττά κιλά και φουλ κυτταρίτιδα στον κώλο. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μελαχρινή χοντρή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Αναστασία, ξανθό gilf, με εμφάνιση κυρά-Κατίνας. Μαζί της δούλευε και η Λία, ένα μπάζο ολκής. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

20260526_155514.jpg

Φωκαίας 13 (υπόγειο): Ναόμι, η γνωστή αραπίνα. Ήταν στο δωμάτιο και είχε δύο άτομα, αναμονή, στο σαλόνι.

Φωκαίας 13 (ισόγειο): Σόνια, η γνωστή, Ρωσίδα, gilf. Παρατήρησα μία χαλαρότητα, στην περιοχή της κοιλιάς της. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 17Α: Αλίνα, μία κοπέλα από το παρελθόν. Δούλευε, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στα λεγόμενα "μοντελάδικα" της Φυλής, καθώς και στο Νο 67. Δεν θυμάμαι, εάν την είχα γαμήσει. Πάντως, είχε καλές κριτικές και ήταν καλή κοπέλα, σε γενικές γραμμές.

Φωκαίας 17Β: Άννα, η πατσαβούρα που δούλευε και στο Νο 19. Ψηλή, σκατόφατσα, με ωραία μαστάρια.

Φυλής 19: Λίζα, η οποία ήταν στο δωμάτιο.

Φωκαίας 25Α: Μανταλίνα, νεαρή Ρουμάνα. Τα είπαμε λιγάκι, την φίλησα και την αποχαιρέτησα.

Φωκαίας 25Β: Μικαέλα, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και σιλικονάτα βυζιά. Τα είπαμε λίγο, την καυλάντισα, την αγκάλιασα και την φίλησα. Της αποκάλυψα, ότι γράφω στο site και με ενημέρωσε, ότι κάποιοι γράφουν άσχημα πράγματα για εκείνη. Της είπα να μην δίνει σημασία και πως οι περισσότεροι πελάτες είναι ανώμαλοι, άρρωστοι και τύπου "Δράκοι". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Δύο άκυρες Λατίνες. Η μία, μάλιστα, φορούσε και γυαλιά, κάτι το οποίο την έκανε να μοιάζει πιο τραγική, από ότι ήδη ήταν. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Λούπεν και άλλη μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πατσαβούρες, τελείως, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκα μέσα στο σαλόνι, με πήραν κατευθείαν τα ντουμάνια, καθώς ΒΡΩΜΟΥΣΕ μπάφο όλο το μπουρδέλο. Στα ελάχιστα λεπτά αναμονής, η χουρχούρα με επηρέασε και καθώς κατέβαινα τα σκαλιά, με έπιασαν ανεξήγητα γέλια.

Διδύμου 22: Μελίσσα και Κορίνα, δύο άσχημες milfs. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό. Ρώτησα την τσατσά, πως πέθανε η Σοφία, η Μολδαβή, που εργαζόταν εκεί, καθώς και στο Νο 20 και στο Ιάσωνος 46. Με ενημέρωσε, ότι πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, από το πιώμα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.

μαυρη-κορδελα-συμβολο.jpg

Διδυμου 27: Η άσχημη και αντιπαθητική τσατσά δεν ήθελε να μου παρουσιάσει τις γυναίκες. Με τα χίλια ζόρια φώναξε την Νατάσα, γνωστή με το ψευδώνυμο "Πεταλούδα", λόγω του τατουάζ που έχει στην μέση της και απεικονίζει μία πεταλούδα. Καμία σχέση, με εκείνη την νέα και ωραία γκόμενα που ήταν πριν από 26 χρόνια, όταν δούλευε στο Φυλής 71Α. Έχει σιτέψει, αλλά κρατιέται ακόμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Στο δωμάτιο ήταν η Τάνια, την οποία δεν μου την έδειξε, η τσατσά. Αυτή κάνει και τελειωτικό, στο στόμα. Πάντως, κατάφερα και αλίευσα και μία πληροφορία: Η Ιβάνκα θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα.

Έφυγα από την πιάτσα άχυστος και πήγα στο Super Market. Επέστρεψα στο σπίτι, πήρα ένα Panmigran και έπεσα για ύπνο, καθώς υπέφερα από έναν τρομακτικό πονοκέφαλο. Κατά την διάρκεια του ύπνου έπαθα και μία ΑΓΡΙΑ ονείρωξη. Ήταν η δεύτερη, back to back, καθώς έπαθα και μία το πρωί. Αυτά ήταν τα νέα μου. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Σημερα πηγα καρφωτος Διδυμου 27 για να πουτσοπνιξω τη Βικα αλλα το πλεημομπιλ τσατσα με το ξανθο μαλλι μου ειπε μονο Κριστινα και Νατασα αφου εριξε ενα συνωμοτικο βλεμμα προς κουρτινα μερια.Ειναι δευτερη φορα που το κανει.Πρωτα Κυριακη και δευτερη φορα σημερα.Αναρωτιεμαι αν εχω γινει περσονα νον γκρατα στον οικο.. ..
Πήγα κι εγώ κατά τις 3 και έλειπε. Ηταν Τάνια και Νατάσα. Μετά φαίνεται έφυγε η Τάνια και ήρθε η Χριστίνα.

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Τι τιμές είχε;
Ένα ΠεντοΧιλιαρο, δηλαδή 15€...
Οκτωβρη του 1999 που ειχα παει φυλης (μαλλον στο 59 ή καπου εκει) λιγο πριν παρουσιαστω φανταρος με μια ξανθια Ελληνιδα (δεν ρωτησα ονομα) ηταν 3000 δραχμες... περιπου δηλαδη 9,5 ευρω...μετα που απολυθηκα το 2001 οι τιμες ηταν ηδη στις 5000 δρχ Μεταξουργειο και σε αρκετα στη Φυλης στις 10000 δρχ

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.511
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 00:20

Ειδα αναμμενο φωτακι στο Ιασωνος 30 οροφος και αναρωτηθηκα μηπως τελικα γυρισε η Ζωη...ανεβαινω και τελικα ηταν η Σονια στην θεση της...

Μια ευχαριστη εκπληξη με περιμενε στο κολωνου 47 οροφος καθως η ρωσιδα Αννα εχει χασει αρκετα κιλα και συνεχιζει την διαιτα...περασα μετα απο καιρο ξανα μαζι της...ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Τον τελευταίο μήνα με έχουν γαμήσει στα 11ωρα, στην δουλειά. Παράλληλα, είχα και ένα πρόβλημα, με την υγεία μου, καθώς είχα διαγνωστεί με Οξεία Λοίμωξη του Άνω Αναπνευστικού και γλίτωσα, στο τσακ, την Πνευμονία. Έτσι, με το πρώτο ρεπό, μετά από καιρό, αποφάσισα να κατέβω στην πιάτσα:

Τρίτη 26 Μαΐου
(1η Πρωινή Βάρδια)

Αγκύρας 12Α: Η Ήρα, η οποία ήταν στο δωμάτιο και η γνωστή, Ρωσίδα, Βίκυ, από τα Πιπίνου 18, Φυλής 56 και Φυλής 69Β. Είναι ακόμα πρησμένη, αλλά μοιάζει να είναι καλύτερα. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο, κάτι σαν φόρεμα, για να κρύβει τα περιττά κιλά. Παρόλο το πρήξιμο, το πρόσωπο της ήταν όμορφο και έχει αλλάξει και στυλ στα μαλλιά της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Η Ήρα κάνει και τελειωτικό, η Βίκυ μόνο στο στήθος. Της είπα, ότι ήμουν παλιός πελάτης, αλλά ήταν κάθετα αντίθετη, για να μου το προσφέρει.

Αγκύρας 12Β: Βίκυ, milf με κοντό μαλλί, περιττά κιλά και φουλ κυτταρίτιδα στον κώλο. Μαζί της δούλευε και η Βικτώρια, μία μελαχρινή χοντρή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Αναστασία, ξανθό gilf, με εμφάνιση κυρά-Κατίνας. Μαζί της δούλευε και η Λία, ένα μπάζο ολκής. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

20260526_155514.jpg

Φωκαίας 13 (υπόγειο): Ναόμι, η γνωστή αραπίνα. Ήταν στο δωμάτιο και είχε δύο άτομα, αναμονή, στο σαλόνι.

Φωκαίας 13 (ισόγειο): Σόνια, η γνωστή, Ρωσίδα, gilf. Παρατήρησα μία χαλαρότητα, στην περιοχή της κοιλιάς της. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Φωκαίας 17Α: Αλίνα, μία κοπέλα από το παρελθόν. Δούλευε, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στα λεγόμενα "μοντελάδικα" της Φυλής, καθώς και στο Νο 67. Δεν θυμάμαι, εάν την είχα γαμήσει. Πάντως, είχε καλές κριτικές και ήταν καλή κοπέλα, σε γενικές γραμμές.

Φωκαίας 17Β: Άννα, η πατσαβούρα που δούλευε και στο Νο 19. Ψηλή, σκατόφατσα, με ωραία μαστάρια.

Φυλής 19: Λίζα, η οποία ήταν στο δωμάτιο.

Φωκαίας 25Α: Μανταλίνα, νεαρή Ρουμάνα. Τα είπαμε λιγάκι, την φίλησα και την αποχαιρέτησα.

Φωκαίας 25Β: Μικαέλα, ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα, με καλλίγραμμο σώμα και σιλικονάτα βυζιά. Τα είπαμε λίγο, την καυλάντισα, την αγκάλιασα και την φίλησα. Της αποκάλυψα, ότι γράφω στο site και με ενημέρωσε, ότι κάποιοι γράφουν άσχημα πράγματα για εκείνη. Της είπα να μην δίνει σημασία και πως οι περισσότεροι πελάτες είναι ανώμαλοι, άρρωστοι και τύπου "Δράκοι". Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Α: Δύο άκυρες Λατίνες. Η μία, μάλιστα, φορούσε και γυαλιά, κάτι το οποίο την έκανε να μοιάζει πιο τραγική, από ότι ήδη ήταν. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Γ: Δύο Φολό-Λατίνες. Η Λούπεν και άλλη μία, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πατσαβούρες, τελείως, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκα μέσα στο σαλόνι, με πήραν κατευθείαν τα ντουμάνια, καθώς ΒΡΩΜΟΥΣΕ μπάφο όλο το μπουρδέλο. Στα ελάχιστα λεπτά αναμονής, η χουρχούρα με επηρέασε και καθώς κατέβαινα τα σκαλιά, με έπιασαν ανεξήγητα γέλια.

Διδύμου 22: Μελίσσα και Κορίνα, δύο άσχημες milfs. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό. Ρώτησα την τσατσά, πως πέθανε η Σοφία, η Μολδαβή, που εργαζόταν εκεί, καθώς και στο Νο 20 και στο Ιάσωνος 46. Με ενημέρωσε, ότι πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, από το πιώμα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.

μαυρη-κορδελα-συμβολο.jpg

Διδυμου 27: Η άσχημη και αντιπαθητική τσατσά δεν ήθελε να μου παρουσιάσει τις γυναίκες. Με τα χίλια ζόρια φώναξε την Νατάσα, γνωστή με το ψευδώνυμο "Πεταλούδα", λόγω του τατουάζ που έχει στην μέση της και απεικονίζει μία πεταλούδα. Καμία σχέση, με εκείνη την νέα και ωραία γκόμενα που ήταν πριν από 26 χρόνια, όταν δούλευε στο Φυλής 71Α. Έχει σιτέψει, αλλά κρατιέται ακόμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Στο δωμάτιο ήταν η Τάνια, την οποία δεν μου την έδειξε, η τσατσά. Αυτή κάνει και τελειωτικό, στο στόμα. Πάντως, κατάφερα και αλίευσα και μία πληροφορία: Η Ιβάνκα θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα.

Έφυγα από την πιάτσα άχυστος και πήγα στο Super Market. Επέστρεψα στο σπίτι, πήρα ένα Panmigran και έπεσα για ύπνο, καθώς υπέφερα από έναν τρομακτικό πονοκέφαλο. Κατά την διάρκεια του ύπνου έπαθα και μία ΑΓΡΙΑ ονείρωξη. Ήταν η δεύτερη, back to back, καθώς έπαθα και μία το πρωί. Αυτά ήταν τα νέα μου. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!
Και η Ήρα τελειωτικό στο στήθος κάνει όχι στο στόμα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.741
Πόντοι
216
<<Φωκαίας 17Α: Αλίνα, μία κοπέλα από το παρελθόν. Δούλευε, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στα λεγόμενα "μοντελάδικα" της Φυλής, καθώς και στο Νο 67. Δεν θυμάμαι, εάν την είχα γαμήσει. Πάντως, είχε καλές κριτικές και ήταν καλή κοπέλα, σε γενικές γραμμές.>>

Δουλευε καποια Αλινα εκει, λεπτουλα μικροσωμη. Τη θυμαμαι Διδυμου 7. Δε λετε τη Σαμπινα απο Λιοσιων?

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Οκτωβρη του 1999 που ειχα παει φυλης (μαλλον στο 59 ή καπου εκει) λιγο πριν παρουσιαστω φανταρος με μια ξανθια Ελληνιδα (δεν ρωτησα ονομα) ηταν 3000 δραχμες... περιπου δηλαδη 9,5 ευρω...μετα που απολυθηκα το 2001 οι τιμες ηταν ηδη στις 5000 δρχ Μεταξουργειο και σε αρκετα στη Φυλης στις 10000 δρχ
Δέκα χιλιάδες φυλής τότε μιλάμε για 30 ευρώ.Μετα την κρίση έριξαν τις τιμές μάλλον παντού.
Θυμάσαι αν την περίοδο 1997-2005 που οι μαύρες στην Σωκράτους έκαναν πάρτι και ήταν πάμπολλες αν υπήρχαν και τότε μαύρες σε σπίτια φυλής ή Μεταξουργείο;
Εγώ τοτε φυλής θυμάμαι μόνο ρωσοφωνες.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
2008, φίλε μου το είχα τσάμπα, γιατί ειμουν σε σχέση με ένα κορίτσι Τσάμπιονς λιγκ και το κυκλοφορούσα παντού και ετρογε μεζε και υπόλοιποι μύστες τώρα μπήκα στα 50 με ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών όχι αν θέλει 50 η 350 , το έχω λύσει αυτό το θέμα, τώρα δεν ασχολούμαι με γραφεία βρίσκω ανεξάρτητα κορίτσια, θα της πληρώσω το ρεύμα στο σπίτι ή το σούπερ μάρκετ ή κάτι άλλο χρήματα black δεν βγάζω από το ταμείο , όλες οι κινήσεις έχουν αιτιολογία κατάθεσης
Σωστός!!!:hi:

Στηρίζεις κανονικα και δεν σε δαγκάνει και η ααδε!
Αυτές οι δόλιες θα σε θωρούν για sugar daddy, ενώ εσύ είσαι φιλεύσπλαχνος, και εξυπνος!

George420

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
72
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες , ψάχνω ενα κορίτσι ή και δύο να γλύφει κωλο για να την έχω σταθερή είμαι 23 χρόνων νέος καθαρός και ωραίος τι καλό υπάρχει? Έχω δοκιμάσει μόνο Βικτώρια Διδυμου 27

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
385
Πόντοι
21
Μυστες καλησπερα ξερετε αν θα γυρισει η Καιτη ?φωκαιας 19. Αν εχει γυρισει η Αντελινα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom