ok, ευχαριστω. Το Liberty που διαβασα καπου, ξερεις ποσο ειναι; Γιατι τοσοι προτιμουν το Bill που ειναι ακριβοτερο;η αλβανιδικωλάρα πάει Lito...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (0 μέλη και 154 επισκέπτες)
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 486
Γιατί είναι για μια ώρα μόνο και είναι ακριβώς εκεί που πιατσάρουν αυτές.ok, ευχαριστω. Το Liberty που διαβασα καπου, ξερεις ποσο ειναι; Γιατι τοσοι προτιμουν το Bill που ειναι ακριβοτερο;
Α, οκ!Γιατί είναι για μια ώρα μόνο και είναι ακριβώς εκεί που πιατσάρουν αυτές.
Palaimahos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 11
- Like
- 475
- Πόντοι
- 290
Συναγωνιστές τα φώτα σας διότι είμαι χρόνια των μπου και πρόσφατα μόνο άρχισα περάσματα από τρίγωνο. Διαβάζω όσο μπορώ τις ενημερώσεις σας αλλά δυσκολεύομαι σε δύο σημεία: η αλβανιδοκωλαρα είναι η ξανθιά με πλούσιο μπούστο και γυαλιά, έξω από το Liberty? Είναι τόσο στανταρ που μέχρι και το Google την έχει φωτό έξω από το ξενοδοχείο
αν όχι πως θα την εντοπίσω;
Επίσης μια γκρανι ξανθοκαστανή που είναι μεσημέρια μεταξύ Πορτοκαλί καφέ και Eurobank , περιποιημένη και σοβαρή, ξέρουμε όνομα και τι παίζει; Σας ευχαριστώ!
Επίσης μια γκρανι ξανθοκαστανή που είναι μεσημέρια μεταξύ Πορτοκαλί καφέ και Eurobank , περιποιημένη και σοβαρή, ξέρουμε όνομα και τι παίζει; Σας ευχαριστώ!
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 486
Liberty, lito,ποιο χοτελ αν επιτρεπεται; Με 10 μονο, δε βρισκω.
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 486
Η αλβανιδοκωλαρα είναι μελαχρινή και δουλεύει πρωινές ώρες....... μακριά από την ξανθιά με τα γυαλιά και τις βυζάρες μπουταρες έξω από Λίμπερτι...... φόλα μεγάλη. Για την άλλη που αναφέρεις έξω από eurobank...... δώσε περισσότερα στοιχεία.......αν εννοείς την Λούση...... είναι καλή......Συναγωνιστές τα φώτα σας διότι είμαι χρόνια των μπου και πρόσφατα μόνο άρχισα περάσματα από τρίγωνο. Διαβάζω όσο μπορώ τις ενημερώσεις σας αλλά δυσκολεύομαι σε δύο σημεία: η αλβανιδοκωλαρα είναι η ξανθιά με πλούσιο μπούστο και γυαλιά, έξω από το Liberty? Είναι τόσο στανταρ που μέχρι και το Google την έχει φωτό έξω από το ξενοδοχείοαν όχι πως θα την εντοπίσω;
Palaimahos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 11
- Like
- 475
- Πόντοι
- 290
Η αλβανιδοκωλαρα είναι μελαχρινή και δουλεύει πρωινές ώρες....... μακριά από την ξανθιά με τα γυαλιά και τις βυζάρες μπουταρες έξω από Λίμπερτι...... φόλα μεγάλη. Για την άλλη που αναφέρεις έξω από eurobank...... δώσε περισσότερα στοιχεία.......αν εννοείς την Λούση...... είναι καλή......
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση με την ξανθιά, είχα μυριστεί φόλα και δεν ενέδωσα.
Η Αλβανιδοκωλάρα είναι αυτή λίγο πιο πάνω στην Καποδιστριου κοντά στη συμβολή με 3ης Σεπτεμβρίου;
Οσο για την άλλη στη Eurobank δε μπορώ να θυμηθώ περισσότερες πληροφορίες. Ειναι Σλάβα πιθανότατα. Μια φορά ήταν πολύ καλά ντυμένη με ταγεράκι και βαμμένη στην πένα σαν να πήγαινε σε τραπεζι με τα συμπεθέρια ένα πράγμα. Ηταν μόνη και μακριά από τη στάση οπότε 99% δεν ήταν άσχετη με το άθλημα. Πέρασα πάνω κάτω, ήταν πολύ σοβαρή και δεν έπαιξε βλέμμα οπότε κι εγώ δεν έκανα ερώτηση. Την έχω ξαναπετύχει ακριβως στο ίδιο σημείο και αναρωτήθηκα αν ήταν η ίδια διότι τη δεύτερη φορά μου φάνηκε πολύ πιο σπασμένη στο πρόσωπο. Από κορμί φαίνεται δυνατό για την ηλικία της, διέκρινα καλλίγραμμες γάμπες.
Τελευταία τροποποίηση:
Η ξανθιά με τα γιαλιά που λέτε είναι η αλβανίδα Δήμητρα, δουλεύει 18¨00-22¨00 εξω απο Liberty.Η αλβανιδοκωλαρα είναι μελαχρινή και δουλεύει πρωινές ώρες....... μακριά από την ξανθιά με τα γυαλιά και τις βυζάρες μπουταρες έξω από Λίμπερτι...... φόλα μεγάλη. Για την άλλη που αναφέρεις έξω από eurobank...... δώσε περισσότερα στοιχεία.......αν εννοείς την Λούση...... είναι καλή......
H Λούση πως είναι; αδύνατη ή γεμάτη;
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 486
Λούση αδύνατη γκιλφΗ ξανθιά με τα γιαλιά που λέτε είναι η αλβανίδα Δήμητρα, δουλεύει 18¨00-22¨00 εξω απο Liberty.
H Λούση πως είναι; αδύνατη ή γεμάτη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή μοιάζει με την Αλβανιδοκωλαρα...... αλλά μοιάζει επίσης με μια άλλη Αλβανίδα που κάνει πιάτσα έξω από το Λιτό μαζί με την επίσης Αλβανίδα Στέλλα....![]()
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση με την ξανθιά, είχα μυριστεί φόλα και δεν ενέδωσα.
Η Αλβανιδοκωλάρα είναι αυτή λίγο πιο πάνω στην Καποδιστριου κοντά στη συμβολή με 3ης Σεπτεμβρίου;
Οσο για την άλλη στη Eurobank δε μπορώ να θυμηθώ περισσότερες πληροφορίες. Ειναι Σλάβα πιθανότατα. Μια φορά ήταν πολύ καλά ντυμένη με ταγεράκι και βαμμένη στην πένα σαν να πήγαινε σε τραπεζι με τα συμπεθέρια ένα πράγμα. Ηταν μόνη και μακριά από τη στάση οπότε 99% δεν ήταν άσχετη με το άθλημα. Πέρασα πάνω κάτω, ήταν πολύ σοβαρή και δεν έπαιξε βλέμμα οπότε κι εγώ δεν έκανα ερώτηση. Την έχω ξαναπετύχει ακριβως στο ίδιο σημείο και αναρωτήθηκα αν ήταν η ίδια διότι τη δεύτερη φορά μου φάνηκε πολύ πιο σπασμένη στο πρόσωπο. Από κορμί φαίνεται δυνατό για την ηλικία της, διέκρινα καλλίγραμμες γάμπες.
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 1.326
Όπου γουστάρεις μωρό..εγω που να κανω πιατσα?27 χρ![]()
Θα σου 'ρθουμε...
Tony111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.917
- Πόντοι
- 491
Παίζουν τέτοια μουνια στην πιάτσα ; Δώστε πληροφορίες παρακαλώ να πάω , που κάθεται ;![]()
apollon444
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.465
- Πόντοι
- 1.056
Ερωτηση η Κασσανδρα υπαρχει ? πιατσαρει ακομα εξω απο τον ΟΡΦΕΑ??Λούση αδύνατη γκιλφ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή μοιάζει με την Αλβανιδοκωλαρα...... αλλά μοιάζει επίσης με μια άλλη Αλβανίδα που κάνει πιάτσα έξω από το Λιτό μαζί με την επίσης Αλβανίδα Στέλλα....
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.575
- Πόντοι
- 2.026
Καλησπέρα. Που σε βρίσκουμε για συνάντηση..?καλησπεραα
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.828
- Πόντοι
- 2.046
καλησπεραα

Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.828
- Πόντοι
- 2.046
Νομίζω δεν κάνει τύπε μουΚαλησπέρα. Που σε βρίσκουμε για συνάντηση..?
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.575
- Πόντοι
- 2.026
ΚριμαΝομίζω δεν κάνει τύπε μου
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.828
- Πόντοι
- 2.046
Χαλάλι τύπε , τόσα κορίτσια υπάρχουν που θέλουν την τσέπη σου !
xrysa24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2023
- Like
- 2.900
- Πόντοι
- 441
εγω οχι?Χαλάλι τύπε , τόσα κορίτσια υπάρχουν που θέλουν την τσέπη σου !
mpixtis888
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2025
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Άνδρας είναι ή γυναίκα που της αρέσει απλώς να καυλαντίζει!Καλησπέρα. Που σε βρίσκουμε για συνάντηση..?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 871K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495