Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.549
- Πόντοι
- 456
Το παλικάρι μας όμως έχει το κατιτίς του. Θα σε κάνει βασίλισσαΔεν είναι ο μόνος με έχουν ερωτευθεί πολλοί....![]()
Το παλικάρι μας όμως έχει το κατιτίς του. Θα σε κάνει βασίλισσαΔεν είναι ο μόνος με έχουν ερωτευθεί πολλοί....![]()
Πού θα βρεί τέτοιο γαμπρό ???? Μοναδικός σε αυτό εδώ μέσα το ιστότοποΕρωτεύτηκες επενδυτη μου ;
Γιατί περιορίζεις την εμβέλεια του Πετραν; Είναι παγκόσμιος γαμπρός, περιζήτητος, καρδιοκατακτητής και μ....σκίστης. Η Mrs Elena θα περάσει μαζί του ζωή παραδεισένιαΠού θα βρεί τέτοιο γαμπρό ???? Μοναδικός σε αυτό εδώ μέσα το ιστότοπο
Ρε καριόλη δεν του έχεις αφήσει ούτε τους τενεκέδες από το τυρί... Ντροπή σουΤο παλικάρι μας όμως έχει το κατιτίς του. Θα σε κάνει βασίλισσα
Εσένα γιατί σε αφήσανε και έγινες μέλοςΠόσο συμφωνώ (χωρίς όμως να βγάζω από την εξίσωση την επαρχία που απλά δε μαθαίνονται πολλά)
Για να μην κάνω παραπομπή από άλλο νήμα, παραθέτω ατόφιο κάτι που έγραψα σήμερα…
«Πάντως σε αυτό το διάστημα που παρακαλουθώ το bou και στο τελευταίο εξάμηνο που έχω γραφτεί, δεν έχω καταλήξει αν τα μέλη την έχουν >25cm, αν είναι φραγκάτοι ή πλεμπαίοι, σκληροί γαμιάδες ή αγαπούληδες, κ.λπ.
Σίγουρα όμως έχω καταλάβει πως ένας ψυχολόγος -σε ορισμένες περιπτώσεις και ψυχίατρος- εδώ μέσα θα έκανε χρυσές δουλειές.
Μάγκες, πέρα από την πλάκα, όσοι βγάζετε τέτοια οργή, να το κοιτάξετε… δεν είναι κακό. Ήρεμα μιλάω (και πολύ σοβαρά)»

Για το πρώτο, τι να κάνω; Την διπλώνω στη μέση.Εσένα γιατί σε αφήσανε και έγινες μέλοςαπό τί κατάλαβα ούτε ούτε 25 εκατοστά την έχεις ούτε φραγκάτος είσαι
![]()
Του πετάω όλη τη σαβούρα και θα του φτιάξω υπερσύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα. Εκεί θα κάνει επιθεώρηση η Mrs Elena όταν τον παντρευτείΡε καριόλη δεν του έχεις αφήσει ούτε τους τενεκέδες από το τυρί... Ντροπή σου
Τσα μούμια μου καλώς ήρθα. Θα περάσουμε πολύ πολύ όμορφα εδώ.... υπομονή. Το νήμα σου θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στο υπόσχομαι.Αυτόν τον τυπάκο δεν λέω άντρα γιατί δεν είναι και πολύ φανατικός που μου μιλάει άσχημα καθημερινά στο νήμα της γειτόνισσας !
Αδιάφορος είναι με ψυχολογικά αυτό έχω καταλάβει απο τον τρόπο γραφής του !
Ήμουνα σε μια παρέα προχθές και μου λέει κάποιος :
《έχω παρά πάρα πολλά λεφτά
Τι επαγγελμα κάνεις του λεω ?,
ψυχίατρος μου λέει....έχουν όλοι ψυχολογικά και εγώ θυσαυρίζω!
Ειδικά μου λέει στις πόλεις γίνετε χαμός στην επαρχία είναι πιο χαλαρά τα πράγματα!
Αυτό τα λέει ΟΛΑ !
Που το ξέρεις αγαπημένη μου θεία?Αυτόν τον τυπάκο δεν λέω άντρα γιατί δεν είναι και πολύ φανατικός
Μόνο πως αλλάζεις προφυλακτικό έχεις μάθει τα τελευταία 20 χρόνια για πες μου πως το κατάλαβες από τον τρόπο γραφής μου?Αδιάφορος είναι με ψυχολογικά αυτό έχω καταλάβει απο τον τρόπο γραφής του !
Προσωπική παρέα ή της δουλειάς?Ήμουνα σε μια παρέα προχθές
Ψάχνεις νέο χορηγό τι έγινε?και μου λέει κάποιος :
《έχω παρά πάρα πολλά λεφτά
Τι επαγγελμα κάνεις του λεω ?,
ψυχίατρος μου λέει....έχουν όλοι ψυχολογικά και εγώ θυσαυρίζω!
Ειδικά μου λέει στις πόλεις γίνετε χαμός στην επαρχία είναι πιο χαλαρά τα πράγματα!
Αυτό τα λέει ΟΛΑ !
αφού είσαι άνεργος φυσιολογικό το θεωρώ να ξημεροβραδιάζεις στα διάφορα νήματα!Τσα μούμια μου καλώς ήρθα. Θα περάσουμε πολύ πολύ όμορφα εδώ.... υπομονή. Το νήμα σου θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στο υπόσχομαι.
νταξει μωρεε.αφου σου ειπα θα σου κανω καλη τιμη.Ρε καριόλη δεν του έχεις αφήσει ούτε τους τενεκέδες από το τυρί... Ντροπή σου

Μόνο μια άρρωστη ψυχικά θα το έβλεπε ως απειλή....να το προσέξεις. Εκτός από όλα τα άλλα είμαι και ανεργος. Πες και άλλα θεία μου πες πεςαφού είσαι άνεργος φυσιολογικό το θεωρώ να ξημεροβραδιάζεις στα διάφορα νήματα!
Αχχχχ!
δεν μου αρέσουν οι απειλές!
Χμμ εντολές προς τους αγαπούληδες. Ωραία ωραία θα είμαστε τα δύο μας.Αγόρια μου θα σας παρακαλέσω να τον αγνοήσετε
Αφήστε τον να γράφει μόνος του !
Υπάρχει θέμα μεγάλο και πιστεύω το έχετε καταλάβει όλοι !
Την αγάπη μου !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ....![]()
εννοειται.φαινεται οτι ειναι γκα γκα μ αυτα που γραφει.μην χαλιεσαι για τετοια νουμεραΑγόρια μου θα σας παρακαλέσω να τον αγνοήσετε
Την αγάπη μου !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ....![]()

Αγόρια μου θα σας παρακαλέσω να τον αγνοήσετε
Την αγάπη μου !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ....![]()
Αγαπούλη παίξε με τις φατσούλες σου εσύ....εννοειται.φαινεται οτι ειναι γκα γκα μ αυτα που γραφει.μην χαλιεσαι για τετοια νουμερα![]()
κανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.Αγαπούλη παίξε με τις φατσούλες σου εσύ....
Καινούργια τρύπα θα σου άνοιγα αγράμματε.... αλλά είσαι αλάνι εσύκανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.