denden21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2025
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 201
Δεν αντέχεσαι έτσι όπως είσαι!!Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Αυτό το σώμα είναι σκέτη αμαρτία!!!
Μας έχεις αναστατώσει τελείως!!!!!!!!!
Δεν αντέχεσαι έτσι όπως είσαι!!Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Πάντα με το καλό το λόγο ρε μωρακι...Δεν αντέχεσαι έτσι όπως είσαι!!
Αυτό το σώμα είναι σκέτη αμαρτία!!!
Μας έχεις αναστατώσει τελείως!!!!!!!!!
Για σένα, πάντα!!Πάντα με το καλό το λόγο ρε μωρακι...![]()
Για γλειψιμο απο πανω μεχρι κατωΝα κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Εγκεφαλικο. (Με μια λεξη)Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()

Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Θελω τοσο πολυ να σε ξεπατωσω απο παντουΝα κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Ωωωπα...θα μας κανεις καρδιακους απο νεαρη ηλικια...Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()
Να κεράσω φωτο στ αγόρια μου και να στείλω φιλί ξεχωριστά
![]()

Επίσης μάτια μου!Καλημερα έρωτα...Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχουμε...![]()
Πότε δε λέω ποτέ ..άρα όλα ανοιχτά!Τρομερή καύλα φαίνεται η Τζοάνα που μου υπενθυμίζει για ποιον λόγο έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις μιλφάρες αυτού του επιπέδου!
Θα σε δούμε προς Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή;
Περιμένουμε νέα σου λοιπόν! Ειδάλλως πρέπει να γίνει ένα ταξίδι προς την πρωτεύουσα για χάρη σουΕπίσης μάτια μου!
Πότε δε λέω ποτέ ..άρα όλα ανοιχτά!
Κατά καιρούς έρχονται κάποια σταθερά αγόρια που βλέπω από βόρεια Ελλάδα να με δουν,συνδυάζοντας φυσικά και δουλειες τους!Περιμένουμε νέα σου λοιπόν! Ειδάλλως πρέπει να γίνει ένα ταξίδι προς την πρωτεύουσα για χάρη σου
κωλάρα απίστευτηΚαλό Σαββατοκύριακο να έχουμε ομορφιές μου και με πολλές καυλες!!
Καλό Σαββατοκύριακο καύλαΚαλό Σαββατοκύριακο να έχουμε ομορφιές μου και με πολλές καυλες!!
Να δεις και πόσο ανοιχτά θα είναι και όταν φύγειςΕπίσης μάτια μου!
Πότε δε λέω ποτέ ..άρα όλα ανοιχτά!
Κάτσε όσο πιο αναπαυτικά μπορείς μανάρι μουΚαλό Σαββατοκύριακο να έχουμε ομορφιές μου και με πολλές καυλες!!