Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ragnar22

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
6
Πόντοι
0

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
ρώτα τον satriani33

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές....γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμένη?

niko(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
0
γνωριζει καποιος εδω για αυτην την κοπελα, στο κανε σεξ, Alisia 25 ετον έλα να ξεσκιστούμε στα γαμισια, ειδα την αγγελια ενδιαφερον, αν καποιος ξερει κατι η εχει παει ας μας πει.

sethelo1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
168
Πόντοι
0

εδω ξερει κανεις τιποτα?

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
207
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.111
Πόντοι
746
Εννοείς ότι είναι το ίδιο καλή?
Εγώ δύο φορές έχω διαβάσει εδώ μέσα για ΣΜΝ αλλά δεν ξέρω αν αληθευει! Κρίμα γιατί την έχω δει τρεις φορές στο δρόμο και ήταν πολύ καλή!

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
566
Πόντοι
81
Εγώ δύο φορές έχω διαβάσει εδώ μέσα για ΣΜΝ αλλά δεν ξέρω αν αληθευει! Κρίμα γιατί την έχω δει τρεις φορές στο δρόμο και ήταν πολύ καλή!
Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο ως τώρα αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει

snow19

Μέγας
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
259
Πόντοι
4.440
Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο ως τώρα αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιωσει

Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο ως τώρα αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει
δεν ισχυουν, εχει ειπωθει πολλες φορες οτι ηταν μαλκιες απο καποιο βλμενο αγαπουλη , ειχε και εξετασεις καποια στιγμη που ηταν ολα οκ, απο κει και περα, τι να σου επιβεβαιωσει καποιος? του ΚΕΕΛΠΝΟ ειναι? Δεν εχει κατι η κοπελα τουλαχιστον μεχρι προσφατα. Αλλ αυτα τα πραγματα ετσι ειναι μια φορα ακουγεται μια μαλακια, και μετα παιζει συνεχεια σαν χαλασμενη κασετα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θελετε να πατε και δεν ειστε σιγουροι, γιατι δεν ζητατε να δειτε εξετασεις κατα πρωτον, και κατα δευτερον , εφοσον παιρνεις προφυλαξεις , εισαι 99% καλυμενος. Το 1% ειναι μεσα στα ρισκα του σπορ. Αν δε θελεις ναπαρεις ρισκο, απλα δεν παιζεις το παιχνιδι

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
566
Πόντοι
81
δεν ισχυουν, εχει ειπωθει πολλες φορες οτι ηταν μαλκιες απο καποιο βλμενο αγαπουλη , ειχε και εξετασεις καποια στιγμη που ηταν ολα οκ, απο κει και περα, τι να σου επιβεβαιωσει καποιος? του ΚΕΕΛΠΝΟ ειναι? Δεν εχει κατι η κοπελα τουλαχιστον μεχρι προσφατα. Αλλ αυτα τα πραγματα ετσι ειναι μια φορα ακουγεται μια μαλακια, και μετα παιζει συνεχεια σαν χαλασμενη κασετα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θελετε να πατε και δεν ειστε σιγουροι, γιατι δεν ζητατε να δειτε εξετασεις κατα πρωτον, και κατα δευτερον , εφοσον παιρνεις προφυλαξεις , εισαι 99% καλυμενος. Το 1% ειναι μεσα στα ρισκα του σπορ. Αν δε θελεις ναπαρεις ρισκο, απλα δεν παιζεις το παιχνιδι
Αν το επιβεβαιώσουν πολλοί αυτό ίσως και να ισχιει γι'αυτό το είπα.Εμενα η αρχική μου ερώτηση ήταν αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0
Εννοείς ότι είναι το ίδιο καλή?
Είναι πολύ καυλιαρα και το εργαλείο της είναι καλό και λειτουργικό. Πρέπει να πας με τα νερά της όμως για να περάσεις καλά κι εμένα η φάση αυτή δεν με ψήνει

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446

Εδώ στεκόμαστε ή... προσπερνάμε;
Εγώ πέρασα έφαγα την φόλα μου και ευχαριστήθηκα.Να το επαναλάβω: Αρκετά ψυχρή , καθόλου φιλιά , ένα στο μάγουλο νομίζω στην είσοδο, πέρασμα σκουφίου σε πεσμένο καυλί , πίπα με καπότα εννοείται , απάντησε σε τηλεφωνική κλήση την ώρα που πηδούσε...το θετικό: είναι όμορφη με ολίγον από μήλο του Αδάμ. Ένα 100αρι μόνο για την προσθήκη στην λίστα όπως και η σημερινή ψιλοφόλα που έφαγα με την Lady Mia
ΥΓ: έφυγα χωρίς να τελειώσω

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.397
Πόντοι
446
Εγώ πέρασα έφαγα την φόλα μου και ευχαριστήθηκα.Να το επαναλάβω: Αρκετά ψυχρή , καθόλου φιλιά , ένα στο μάγουλο νομίζω στην είσοδο, πέρασμα σκουφίου σε πεσμένο καυλί , πίπα με καπότα εννοείται , απάντησε σε τηλεφωνική κλήση την ώρα που πηδούσε...το θετικό: είναι όμορφη με ολίγον από μήλο του Αδάμ. Ένα 100αρι μόνο για την προσθήκη στην λίστα όπως και η σημερινή ψιλοφόλα που έφαγα με την Lady Mia
ΥΓ: έφυγα χωρίς να τελειώσω
Για πες, για πες...

Guapochiqo90

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
82
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς ;;Έτσι από περιέργεια
ναι.... Θεσσαλονίκη πέρυσι .. ήθελε μόνο ενεργητική . ήταν ειλικρινείς. έφυγα. τότε δεν είχε κανει ακόμα πλαστικές.νομιζω οι φωτο ειναι ολες edit

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
ναι.... Θεσσαλονίκη πέρυσι .. ήθελε μόνο ενεργητική . ήταν ειλικρινείς. έφυγα. τότε δεν είχε κανει ακόμα πλαστικές.νομιζω οι φωτο ειναι ολες edit
Αν δεν ζηταγε τόσα πολλά θα πήγαινα αλλά είναι πολύ ακριβή

sethelo1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
168
Πόντοι
0

εδω εχει παει κανεις?

Stories

Νέο!