Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (1 μέλη και 157 επισκέπτες)

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Στου Μιχάλη πήγες (Zesi Spa);
Στο Μιχάλη πήγε και θα γαμησε την Αλβανίδα εδώ και 2 χρόνια έχει κολλήσει σύφιλη την μισή Θεσσαλονίκη . Καλά να πάθουν όσοι κανουνν ακαποτο με τις ψυχοπαθείς βρωμιαρες που έχει το Zesi spa το πιο βρωμικο μαγαζί με τις πιο βρώμικες κοπελες κ μπαζα αδερφέ πήγε φίλος κ 6 μήνες έπαιρνε αντιβίωση και του είπα καλά να πάθεις κ χώρισε κ με την γυναίκα του

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
3.962
Πόντοι
446
Στο Μιχάλη πήγε και θα γαμησε την Αλβανίδα εδώ και 2 χρόνια έχει κολλήσει σύφιλη την μισή Θεσσαλονίκη . Καλά να πάθουν όσοι κανουνν ακαποτο με τις ψυχοπαθείς βρωμιαρες που έχει το Zesi spa το πιο βρωμικο μαγαζί με τις πιο βρώμικες κοπελες κ μπαζα αδερφέ πήγε φίλος κ 6 μήνες έπαιρνε αντιβίωση και του είπα καλά να πάθεις κ χώρισε κ με την γυναίκα του
Φιλε συγνωμη αλλα για εμενα μιλας ; Ο ανθρωπος εκανε παραθεση σε δικο μου μηνυμα! τι συφιλη και τι πραγματα ειναι αυτα που γραφεις! προσεχε σε παρακαλω!

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Φιλε συγνωμη αλλα για εμενα μιλας ; Ο ανθρωπος εκανε παραθεση σε δικο μου μηνυμα! τι συφιλη και τι πραγματα ειναι αυτα που γραφεις! προσεχε σε παρακαλω!
Την αλήθεια γράφω . Να προσέχουν και οι άλλοι αυτό που περιγράφω έγινε 2 χρόνια πριν ακόμα τις ίδιες κοπελες από τα σχόλια που διαβάζω . Ακαποτα γαμησια μόνο στο zesi spa από 2 συγκεκριμένες γινοντουσαν και αν είναι ακόμα εκεί γίνονται . Γιατί να μην το γράψω να το ξέρει ο κόσμος

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
3.962
Πόντοι
446
Την αλήθεια γράφω . Να προσέχουν και οι άλλοι αυτό που περιγράφω έγινε 2 χρόνια πριν ακόμα τις ίδιες κοπελες από τα σχόλια που διαβάζω . Ακαποτα γαμησια μόνο στο zesi spa από 2 συγκεκριμένες γινοντουσαν και αν είναι ακόμα εκεί γίνονται . Γιατί να μην το γράψω να το ξέρει ο κόσμος
Πας καλα ανθρωπε μου; καταλαβες τι εγραψες; αντιλαμβανεσαι τι ειπες ; ειπες οτι πηγα στο Ζεσι Σπα και γαμησα καποια χωρις καποτα! ειπες οτι γαμαω ακαποτα! να ανακαλεσεις αμεσως! ειναι πολυ σοβαρο και προσβλητικο αυτο που εγραψες!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.253
Πόντοι
8.295
Πας καλα ανθρωπε μου; καταλαβες τι εγραψες; αντιλαμβανεσαι τι ειπες ; ειπες οτι πηγα στο Ζεσι Σπα και γαμησα καποια χωρις καποτα! ειπες οτι γαμαω ακαποτα! να ανακαλεσεις αμεσως! ειναι πολυ σοβαρο και προσβλητικο αυτο που εγραψες!
Εδώ τώρα διαβάζουμε συνεννόηση ενός που πήγε στα vip στην Τούμπα με πρόσκληση, με έναν που είναι Σ
Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσά (τυχαίος σύνδεσμος)

Κλαίω με τη συζήτηση σας.

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Διάβασες κάπου το όνομα σου και το επίθετο σου ; Ελληνικά γράφω ξέρεις να διαβάζεις καταλαβαίνεις πόλυ καλά τι έγραψα .

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Εδώ τώρα διαβάζουμε συνεννόηση ενός που πήγε στα vip στην Τούμπα με πρόσκληση, με έναν που είναι Σ
Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσά (τυχαίος σύνδεσμος)

Κλαίω με τη συζήτηση σας.
Στον ναό επιβάλετε να πηγαινετε στο λοιμωδών προσπαθήστε να μην καταλήξετε εγώ απλά προειδοποίησα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.078
Πόντοι
38.529
Σασα θεό μουνο milf εγγύηση
Την έχω πάρει απειρες φορες και θα την ξαναπαίρνω
Αλλά Μασαζ της πλάκας η κασσανδρα ; Σοβαρά τώρα αδερφέ είσαι αντικειμενικός ; Η λες ότι σου κατέβει
Από ολο το μαγαζί στις dames μόνο η κασσανδρα κάνει αληθινό Μασαζ αφού είναι κ νοσοκομα κ φυσιοθεραπευτρια οι άλλες κατευθείαν πιάνουν πουτσο . Βερόνικα ωραία αλλά ψυχρή
Σιγα μην ειναι και νευροχειρουργος.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.804
Πόντοι
3.556
Σιγα μην ειναι και νευροχειρουργος.
Γιατί αμφιβάλεις μπορεί να κουβαλάει το πτυχίο κ να το δείχνει η κοπέλα
Εκτός αν τό κατάλαβε ο τύπος από τα πατήματα π τον έκανε είναι μία απόδειξη κ αυτό

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.253
Πόντοι
8.295

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.804
Πόντοι
3.556
Φιλαράκι κόψε τις μαλακίες στο Αφροδίσιο δουλεύω 1 μήνα αντιβίωση παίρνεις Για συφιλη η αλλιώς μία ένεση κ μία βδομάδα αντιβίωση μη πετάς ότι σου κατέβει

• Like
Αντιδράσεις: tefras

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Πέρασα από relief πριν κλείσει ξέχασα να σας το αναφέρω με Μαρία . Πολλά λόγια λίγο μασάζ με γύρισε ανάποδα γρήγορα κ με έβαλε να τον παίξω μονοσ Γτ λέει δεν κάνει τέτοια αυτή μόνο η Νικόλ !Θέλω να κάνω μια παρατήρηση χωρίς να θίξω κάποιον. Αλλα ρε παιδιά αν κάτσετε κ διαβάσετε τις σελίδες πίσω όλο γενικουρες χωρίς τι προσφέρουν οι κοπέλες κ πόσο κόστισε κλπ .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.253
Πόντοι
8.295
Πέρασα από relief πριν κλείσει ξέχασα να σας το αναφέρω με Μαρία . Πολλά λόγια λίγο μασάζ με γύρισε ανάποδα γρήγορα κ με έβαλε να τον παίξω μονοσ Γτ λέει δεν κάνει τέτοια αυτή μόνο η Νικόλ !Θέλω να κάνω μια παρατήρηση χωρίς να θίξω κάποιον. Αλλα ρε παιδιά αν κάτσετε κ διαβάσετε τις σελίδες πίσω όλο γενικουρες χωρίς τι προσφέρουν οι κοπέλες κ πόσο κόστισε κλπ .
Κι εσύ τον έπαιξες μόνος και πλήρωσες????

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.381
Πόντοι
3.506
Τελικά δεν έχει κανείς εμπειρία από nuru στο prestige; Καλά και όσοι γράφουν μόνο κριτική δεν κάνουν. Κάποιοι που και που μουγκανίζουν δείχνοντας ικανοποίηση και ούτε αναφορά σε κόστος.

Cowboys

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχουμε καμία εμπειρία από βάνα σπα βοηθήστε να ξέρουμε τι να επιλέξουμε ευχαριστώ!

Darthxdaddy

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Καλησπέρα ποια ιδρύματα προτείνετε για full πρόγραμμα! ?

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα Συναγωνιστές. Πως μπορω να βρω τηλ επικοινωνίας με prestige η victorias δεν μπορω να βρω κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει ας πει κάτι. Σας ευχαριστώ πολύ.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
989
Πόντοι
81
Ρε παίδες ερώτηση . Το Κρισταλ είναι φουλ και για να βρεις ραντεβού θέλεις αίτηση του νόμου 105 ένας χριστιανός δεν μπορεί να ανεβάσει μια κριτική . Για όνομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom