Poulakidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
τυπε μηπως ξεχασες κανενα νημα να μας ενημερωσεις οτι ερχεσαι?Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

τυπε μηπως ξεχασες κανενα νημα να μας ενημερωσεις οτι ερχεσαι?
για ριξε μια ματια.![]()

Όχι, σε όσα με ενδιαφέρουν το έστειλα.τυπε μηπως ξεχασες κανενα νημα να μας ενημερωσεις οτι ερχεσαι?
για ριξε μια ματια.![]()
α οκ.Όχι, σε όσα με ενδιαφέρουν το έστειλα.

Εγώ έχω δοκιμάσει με άλλο γνωστό ζευγάρι του κάνε σεξ.Τι εννοείς τυπε?Όπως και με τα εσκορτ.Μιλατε στο τηλ ,σε ρωτάνε τι ψάχνεις ,σου λένε την τιμή και πηγαίνεις.Απλα τα περισσότερα ζευγάρια τα πληρώνεις απλά για να πάρεις ματι,οπότε διευκρίνισε τι ψάχνεις.Επισης στην συγκεκριμένη αγγελία οι φωτογραφίες δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινες![]()
Έμπειρο ζευγάρι που προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ και όχι μόνο
Ζευγάρι με πολυετή εμπειρία στο χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ προσφέρει συνεδρίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ατόμου. Αναλαμβάνουμε: • Χαλαρωτικό μασάζ για αποσυμφόρηση & ευεξία • Αθλητικό μασάζ για τόνωση • Συνεδρίες για άτομα και ζευγάρια • Φιλικό περιβάλλον...kanesex.com
Εχει δοκιμασει κανεις τετοια περιπτωση? Πως γινεται η φαση? Ξερει κανεις?
Ωραια. Πες μας κατι απο την εμπειρια σου με το αλλο ζευγαρι. Αν δεν θες εδω στειλε προσωπικο μηνυμα.Εγώ έχω δοκιμάσει με άλλο γνωστό ζευγάρι του κάνε σεξ.Τι εννοείς τυπε?Όπως και με τα εσκορτ.Μιλατε στο τηλ ,σε ρωτάνε τι ψάχνεις ,σου λένε την τιμή και πηγαίνεις.Απλα τα περισσότερα ζευγάρια τα πληρώνεις απλά για να πάρεις ματι,οπότε διευκρίνισε τι ψάχνεις.Επισης στην συγκεκριμένη αγγελία οι φωτογραφίες δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινες
Τι να σου πω τυπε?2 άντρες κάναμε σεξ σε μια γυναίκα,δεν έχει κάτι να σου πω παραπανωΩραια. Πες μας κατι απο την εμπειρια σου με το αλλο ζευγαρι. Αν δεν θες εδω στειλε προσωπικο μηνυμα.
Ωραιος. Ευχαριστω για την ενημερωση.Τι να σου πω τυπε?2 άντρες κάναμε σεξ σε μια γυναίκα,δεν έχει κάτι να σου πω παραπανω
Τελικά την έχει πάρειΜια Μαρίνα στην Συγγρού 227 που κάνει μασάζ και αποτρίχωση έχει κάποιος άποψη; Κάνει μόνο μασάζ ή προχωράει παραπέρα;
καθαρα επαγγελματικα.τιποτα αλλο. δεν παιζει κατι απο υπηρεσιες.Τελικά την έχει πάρει
Κανείς;
Τελικά την έχει πάρει
Κανείς;
Από εμφάνιση λέει τίποτα ;καθαρα επαγγελματικα.τιποτα αλλο. δεν παιζει κατι απο υπηρεσιες.
Αποτρίχωση στις μπάλες λέτε να κάνει;καθαρα επαγγελματικα.τιποτα αλλο. δεν παιζει κατι απο υπηρεσιες.
ΝαιΑποτρίχωση στις μπάλες λέτε να κάνει;
κανει και εκτονωση επιλεχτικα αν εισαι ευγενικος
Τηλέφωνο?Παιδιά εγώ πριν 4 μέρες συνάντησα τη Στέλλα την είχα βρει στο ινστα πιο παλιά της είχα στείλει viber αλλά δεν έκατσε να την συναντήσω . Μετά εξαφανίστηκε από ινστα και της έστειλα και μου είπε ότι της το μπλοκάρανε . Κανονίσαμε ραντεβού και έπαθα σοκ . Μασάζ body to body βυζαρα αποστευτη κωλαρα αλλά το καλύτερο επειδή είμαι εγκεφαλικός γενικά και αν η άλλη καταλαβαίνω ότι το κάνει αγγαρεία ξενερώσω . Σε κοιτάζει με ένα βλέμμα λες και είναι γκομενα σου και σου λέει ωραία τέλος το μασάζ ξέσκισε με τώρα . Την πρώτη φορά δεν κάναμε σεξ γιατί θέλει να σε γνωρίσει πρώτα κλπ και εννοείται συνάντηση σε ξενοδοχείο . Αύριο έχω κλείσει για μασάζ και σεξ θα σας στείλω εντυπώσεις αλλά η κοπέλα είναι άντε γεια . Έχει 3 προγράμματα μασάζ των 60,80 και 100 . Και μετά για σεξ 100 συν ένα πρόγραμμα μασάζ . Ανεβάζω και ότι φωτό μ έστειλε viber .
Και εγώ ενδιαφέρομαιΠαιδιά εγώ πριν 4 μέρες συνάντησα τη Στέλλα την είχα βρει στο ινστα πιο παλιά της είχα στείλει viber αλλά δεν έκατσε να την συναντήσω . Μετά εξαφανίστηκε από ινστα και της έστειλα και μου είπε ότι της το μπλοκάρανε . Κανονίσαμε ραντεβού και έπαθα σοκ . Μασάζ body to body βυζαρα αποστευτη κωλαρα αλλά το καλύτερο επειδή είμαι εγκεφαλικός γενικά και αν η άλλη καταλαβαίνω ότι το κάνει αγγαρεία ξενερώσω . Σε κοιτάζει με ένα βλέμμα λες και είναι γκομενα σου και σου λέει ωραία τέλος το μασάζ ξέσκισε με τώρα . Την πρώτη φορά δεν κάναμε σεξ γιατί θέλει να σε γνωρίσει πρώτα κλπ και εννοείται συνάντηση σε ξενοδοχείο . Αύριο έχω κλείσει για μασάζ και σεξ θα σας στείλω εντυπώσεις αλλά η κοπέλα είναι άντε γεια . Έχει 3 προγράμματα μασάζ των 60,80 και 100 . Και μετά για σεξ 100 συν ένα πρόγραμμα μασάζ . Ανεβάζω και ότι φωτό μ έστειλε viber .