Νέα

Ανεξάρτητες κοπέλες για μασάζ στην Αθήνα (αισθητικοί ή μασέζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravitygr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 462K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Poulakidas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά , ξέρουμε κάτι για εδώ ;

Συνημμένα

• IMG_4788.jpeg
    IMG_4788.jpeg
    216,5 KB · Εμφανίσεις: 103
  • IMG_4787.jpeg
    IMG_4787.jpeg
    270,3 KB · Εμφανίσεις: 92

Geo.gak

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
195
Like
65.347
Πόντοι
48.437
Σας χαιρετώ! Έρχομαι Αθήνα την Κυριακή το πρωί και φεύγω δευτέρα πρωί. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ψάχνω ένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά σε μετρό ηλεκτρικό για να έχω πρόσβαση να πάω αεροδρόμιο και ψάχνω κάποια με μεγάλο στήθος για μασάζ και full πρόγραμμα. Το μεγάλο στήθος είναι must. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
τυπε μηπως ξεχασες κανενα νημα να μας ενημερωσεις οτι ερχεσαι?
για ριξε μια ματια. :coffee:

porgie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
219
Πόντοι
280

Εχει δοκιμασει κανεις τετοια περιπτωση? Πως γινεται η φαση? Ξερει κανεις?

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
720
Πόντοι
81

Εχει δοκιμασει κανεις τετοια περιπτωση? Πως γινεται η φαση? Ξερει κανεις?
Εγώ έχω δοκιμάσει με άλλο γνωστό ζευγάρι του κάνε σεξ.Τι εννοείς τυπε?Όπως και με τα εσκορτ.Μιλατε στο τηλ ,σε ρωτάνε τι ψάχνεις ,σου λένε την τιμή και πηγαίνεις.Απλα τα περισσότερα ζευγάρια τα πληρώνεις απλά για να πάρεις ματι,οπότε διευκρίνισε τι ψάχνεις.Επισης στην συγκεκριμένη αγγελία οι φωτογραφίες δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινες

porgie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
219
Πόντοι
280
Εγώ έχω δοκιμάσει με άλλο γνωστό ζευγάρι του κάνε σεξ.Τι εννοείς τυπε?Όπως και με τα εσκορτ.Μιλατε στο τηλ ,σε ρωτάνε τι ψάχνεις ,σου λένε την τιμή και πηγαίνεις.Απλα τα περισσότερα ζευγάρια τα πληρώνεις απλά για να πάρεις ματι,οπότε διευκρίνισε τι ψάχνεις.Επισης στην συγκεκριμένη αγγελία οι φωτογραφίες δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινες
Ωραια. Πες μας κατι απο την εμπειρια σου με το αλλο ζευγαρι. Αν δεν θες εδω στειλε προσωπικο μηνυμα.

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
720
Πόντοι
81
Ωραια. Πες μας κατι απο την εμπειρια σου με το αλλο ζευγαρι. Αν δεν θες εδω στειλε προσωπικο μηνυμα.
Τι να σου πω τυπε?2 άντρες κάναμε σεξ σε μια γυναίκα,δεν έχει κάτι να σου πω παραπανω

Roubi8989

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
Παιδιά εγώ πριν 4 μέρες συνάντησα τη Στέλλα την είχα βρει στο ινστα πιο παλιά της είχα στείλει viber αλλά δεν έκατσε να την συναντήσω . Μετά εξαφανίστηκε από ινστα και της έστειλα και μου είπε ότι της το μπλοκάρανε . Κανονίσαμε ραντεβού και έπαθα σοκ . Μασάζ body to body βυζαρα αποστευτη κωλαρα αλλά το καλύτερο επειδή είμαι εγκεφαλικός γενικά και αν η άλλη καταλαβαίνω ότι το κάνει αγγαρεία ξενερώσω . Σε κοιτάζει με ένα βλέμμα λες και είναι γκομενα σου και σου λέει ωραία τέλος το μασάζ ξέσκισε με τώρα . Την πρώτη φορά δεν κάναμε σεξ γιατί θέλει να σε γνωρίσει πρώτα κλπ και εννοείται συνάντηση σε ξενοδοχείο . Αύριο έχω κλείσει για μασάζ και σεξ θα σας στείλω εντυπώσεις αλλά η κοπέλα είναι άντε γεια . Έχει 3 προγράμματα μασάζ των 60,80 και 100 . Και μετά για σεξ 100 συν ένα πρόγραμμα μασάζ . Ανεβάζω και ότι φωτό μ έστειλε viber .

Συνημμένα

• IMG_2393.png
    IMG_2393.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 60
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.354
Πόντοι
456
Παιδιά εγώ πριν 4 μέρες συνάντησα τη Στέλλα την είχα βρει στο ινστα πιο παλιά της είχα στείλει viber αλλά δεν έκατσε να την συναντήσω . Μετά εξαφανίστηκε από ινστα και της έστειλα και μου είπε ότι της το μπλοκάρανε . Κανονίσαμε ραντεβού και έπαθα σοκ . Μασάζ body to body βυζαρα αποστευτη κωλαρα αλλά το καλύτερο επειδή είμαι εγκεφαλικός γενικά και αν η άλλη καταλαβαίνω ότι το κάνει αγγαρεία ξενερώσω . Σε κοιτάζει με ένα βλέμμα λες και είναι γκομενα σου και σου λέει ωραία τέλος το μασάζ ξέσκισε με τώρα . Την πρώτη φορά δεν κάναμε σεξ γιατί θέλει να σε γνωρίσει πρώτα κλπ και εννοείται συνάντηση σε ξενοδοχείο . Αύριο έχω κλείσει για μασάζ και σεξ θα σας στείλω εντυπώσεις αλλά η κοπέλα είναι άντε γεια . Έχει 3 προγράμματα μασάζ των 60,80 και 100 . Και μετά για σεξ 100 συν ένα πρόγραμμα μασάζ . Ανεβάζω και ότι φωτό μ έστειλε viber .
Τηλέφωνο?

Zano69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2024
Like
47
Πόντοι
0
Και εγώ ενδιαφέρομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom