Νέα

Gay γνωριμίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάριος/Μαράκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
137
Πόντοι
0
Θέλω κάποιον ενεργητικό ώριμο αν είναι από Αθήνα ακόμα καλύτερα Ίσως και κάπου κοντά στην Αθήνα Ειμαι 56 ψηλός με λίγα κιλά παραπάνω μελαχροινός αρρενωπός ελάχιστες τρίχες ωραίο κωλο και μικρή ψωλή και αρχιδια σαν μικρού παιδιού δεν μου αρέσει να πηδάω άντρες έξω από κυκλώματα θα ήθελα να περνάμε καλα και οι δυο είμαι κυρίως παθητικός χωρίς ολοκληρωμένη εμπειρία με πολύ διάθεση να μάθω και να ζήσω δεν λέω όχι σε τίποτα εκτός από τον πόνο και τις ακαθαρισιες βάζω μόνος μου τα όρια μου είμαι στο βάθος μου υποτακτικός με γυναικεία ψυχολογία αρκεί να μου το ανάδειξης θα ήθελα να δοκιμάσω γυναικεία εσώρουχα αν και δεν έχω ιδανικά θα ήταν αν ήσουν 50+ μόνος σε σπίτι με ελεύθερο χρόνο πρωί και απόγευμα τρυφερός άνδρας με πυγμή και ωραίο εργαλειο θα δεχομουν και έναν φίλο σου (φαντασίωση μου)αν οι συνθήκες το επιτρέπουν .ζω στο κέντρο της Αθήνας (κυψέλη)αλλά όχι μονος καθαριότητα υγεία και εχμυθεια είναι αυτονοητα Με λίγα λόγια να παιξουμε τον άντρα και την γυναίκα .Εγώ θα κρατήσω τον γυναικείο ρολλο

GiannaKwlara ❤️

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
114
Πόντοι
0
Γεια σας

Συνημμένα

• IMG_3942.jpeg
    IMG_3942.jpeg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 53

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Κανενας δυνατος γαμιας με χωρο στο κεντρο της Αθηνας να θελει να με γαμησει; Κατω των 45 θα προτιμηθουν.

Mikros1924

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
836
Πόντοι
81
Γεια σας …. Ψάχνω να με πηδήξουν 2 φίλοι … ή και κάποιος πουτσαρας … υπάρχει , υπάρχουν ;; Περιμένω μην

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.004
Πόντοι
366

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
615
Πόντοι
81
ποια κροσσ θέλει να γαμηθει σήμερα μεσημέρι πριαμο ηλιουπολη??? θα είμαστε 2 ο ένας πουτσαρας Άραβας
ΩΩΩΩ! Από σώμα κούκλαρος!!
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δυστυχώς λίγο αρρωστούλα αυτές τις μέρες.. :cry:
Για το μέλλον πάντως, θα ενδιαφερόμουν!

Εγγρ.
12 Μαΐ 2026
Like
26
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories