Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (10 μέλη και 139 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.730
Πόντοι
3.446
Εσύ συνάδελφε όταν πας στα ιδρύματα μπαίνεις και αναφέρεσαι; Είμαι αυτός και έχω προφίλ με τέτοιο όνομα; Μπορείς να δώσεις κάλιστα πληροφορίες και με λεπτομέρειες χωρίς να είσαι συγκεκριμένος για την μέρα του ραντεβού. Ξέρεις πόσοι περνάνε καθημερινά; Και από αυτούς είναι μετρημένοι αυτοί που έχουν εδώ προφίλ.
Το έχω ξαναγράψει. Πιστεύετε ότι διαβάζοντας εδώ πέρα οι γυναίκες που εργάζονται σε μασάζ σε μπουρδέλα σε strip σε κωλόμπαρα Είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιοι είμαστε. Αν το παλικάρι γράψει λεπτομέρειες για την εμπειρία του πόσες πιθανότητες υπάρχουν να Να έχουν συμβεί ακριβώς τα ίδια σε άλλον πελάτη;

Προχθές ανέφερα ότι υπάρχει κάτι σαν μαύρη λίστα και επικοινωνία μεταξύ των μαγαζιών για δύστροπους πελάτες.

Και στην τελική δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που γράφει Κάτι αρνητικό εντελώς λακωνικά για έναν χώρο ή για μία γυναίκα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.385
Πόντοι
3.506
Το έχω ξαναγράψει. Πιστεύετε ότι διαβάζοντας εδώ πέρα οι γυναίκες που εργάζονται σε μασάζ σε μπουρδέλα σε strip σε κωλόμπαρα Είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιοι είμαστε. Αν το παλικάρι γράψει λεπτομέρειες για την εμπειρία του πόσες πιθανότητες υπάρχουν να Να έχουν συμβεί ακριβώς τα ίδια σε άλλον πελάτη;

Προχθές ανέφερα ότι υπάρχει κάτι σαν μαύρη λίστα και επικοινωνία μεταξύ των μαγαζιών για δύστροπους πελάτες.

Και στην τελική δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που γράφει Κάτι αρνητικό εντελώς λακωνικά για έναν χώρο ή για μία γυναίκα
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Μετά από αυτή την τραγική εμπειρία σκέφτεται να επισκεφθεί ξανά το συγκεκριμένο ίδρυμα;

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
209
Πόντοι
21
Μου είπε μια μπες, χωρίς εξοπλισμό και έτσι μέσα. Μην το κάνετε παρακαλώ. Εγώ τρόμαξα

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
209
Πόντοι
21

Θα πάει σε έξι μήνες και θα είναι άλλες ή μπορεί να πάει στις Σέρρες ή στην Βέροια κτλ. Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές φίλε

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.075
Πόντοι
446
ζητω συγνωμη για τον σχολιασμο της εμπειριας μου,δεν θα ηθελα να δημιουργησω παραπανω κοντρες
Καλο μεσημερι

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.666
Πόντοι
2.046

Εχεις δικιο.
Ετυχε σ εμενα.. εγραψα για μια κοπελα απο στουντιο, οτι εγινε εγραψα αλλα δεν της αρεσε η κριτικη που ειδε στο σαιτ και οταν μετα απο καιρο ξανα περασα απο το στουντιο,τσαρκα εκαναν δεν ειχα σκοπο να περασω μαζι της.. ειχαμε σκηνικο στο σαλονι. Για να μην πολυλογο, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα.
Ειπα τον διαχειριστη και την εσβησε. Εννοειτε δεν θα ξαναπερασω με αυτη την κοπελα.
Το κουλο ομως ποιο ειναι.. περναω απο κει προσφατα μπαινω να δω πια κοπελα ειναι.. βγαινει αυτη, παω να φυγω.. μου λεει δεν θα περασεις; οχι λεω κανω βολτα τωρα.. και κατι πηγε να πει και την προλαβαινω και την λεω.. ενταξει με την κριτικη σβηστηκε; και μου λεει ουτε καν προσεξα, ενω την πρωτη φορα στο σκηνικο που ειπα στο σαλονι μου ειχε βαλει να δω στο κινητο της την κριτικη και μαλιστα ηθελε να την διαβασω κι ολας.

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
209
Πόντοι
21
ζητω συγνωμη για τον σχολιασμο της εμπειριας μου,δεν θα ηθελα να δημιουργησω παραπανω κοντρες
Καλο μεσημερι

Με Ζουκοβ, το τιντερ σου δεν κάνει ματσις, αλλά περικυκλώσεις τύπου Στάλινγκραντ

• Like
Αντιδράσεις: Zhukov

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.279
Πόντοι
9.195

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.385
Πόντοι
3.506
Λοιπόν μύστες...
Επίσκεψη στο ίδρυμα της Βικτώριας για συνεδρία με την Φένια. Μου ανακοινώνουν οτι το πρόγραμμα θα το ανοίξει η Ντιάνα και η Φένια θα μπεί για το γκραντε φινάλε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα άλλωστε ήθελα ένα καλό μασαζάκι. Λοιπόν η Ντιάνα είναι ένα κόμπακτ πιπινάκι με βυζάρες και κολαράκι φίνο που όμως απαγορεύεται να αγγίξεις καθώς κάνει μόνο το μασάζ (όπως μου είπε). Εν ολίγοις κάνει τη δουλειά της Σοφάρας με τη διαφορά οτι δεν έχει το σοσιαλ της Σοφίας. Κρατάω μια πισινή γιατί μπορεί με την επανάληψη να χαλαρώσει. Ένας συνάδελφος ανέφερε ότι είδε το στριγκακι, εγώ πάλι δεν είδα τίποτα γιατί ήταν όλα ερμητικά κλειστά. Είναι δυνατό καυλάκι και θα το πλήρωνα για κάτι παραπάνω. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας την πεί. Για την Φένια δεν χρειάζεται να πω πολλά, είναι μαστόρισα στον τσίμπο και μου ρούφηξε μέχρι και τις κοίλες της σπονδυλικής στήλης. Θα προσπαθήσω για επανάληψη πιο πολύ για να δω μέχρι που φτάνει η Ντιάνα. Τα κορίτσια δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα αλλά οι κρητικές ανεβαίνουν με το σταγονόμετρο.

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
249
Πόντοι
21
Λοιπόν μύστες...
Επίσκεψη στο ίδρυμα της Βικτώριας για συνεδρία με την Φένια. Μου ανακοινώνουν οτι το πρόγραμμα θα το ανοίξει η Ντιάνα και η Φένια θα μπεί για το γκραντε φινάλε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα άλλωστε ήθελα ένα καλό μασαζάκι. Λοιπόν η Ντιάνα είναι ένα κόμπακτ πιπινάκι με βυζάρες και κολαράκι φίνο που όμως απαγορεύεται να αγγίξεις καθώς κάνει μόνο το μασάζ (όπως μου είπε). Εν ολίγοις κάνει τη δουλειά της Σοφάρας με τη διαφορά οτι δεν έχει το σοσιαλ της Σοφίας. Κρατάω μια πισινή γιατί μπορεί με την επανάληψη να χαλαρώσει. Ένας συνάδελφος ανέφερε ότι είδε το στριγκακι, εγώ πάλι δεν είδα τίποτα γιατί ήταν όλα ερμητικά κλειστά. Είναι δυνατό καυλάκι και θα το πλήρωνα για κάτι παραπάνω. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας την πεί. Για την Φένια δεν χρειάζεται να πω πολλά, είναι μαστόρισα στον τσίμπο και μου ρούφηξε μέχρι και τις κοίλες της σπονδυλικής στήλης. Θα προσπαθήσω για επανάληψη πιο πολύ για να δω μέχρι που φτάνει η Ντιάνα. Τα κορίτσια δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα αλλά οι κρητικές ανεβαίνουν με το σταγονόμετρο.
Ποσο παει να κανει αλλη το μασαζ και αλλη το καλαμακι?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.385
Πόντοι
3.506
Ποσο παει να κανει αλλη το μασαζ και αλλη το καλαμακι?
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έδωσα 80 αλλά δεν ήταν επιλογή μου να κάνω με δύο. Πιθανώς επειδή η Φένια δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα βάζουν άλλες για την μαλαξη με δική τους πρωτοβουλία. Λογικά αν την ζητήσεις εσύ θα την πληρώσεις παραπάνω αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας. Ρωτάς και σου λένε στα σίγουρα.

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
266
Πόντοι
20
Επισκεψη σε imperial elrgance
Με φενια.
Το μασαζ το εκσνε η ντιανα. Πολυ καλη και ευχαριστη.
Επειτα ηρθε η φενια. Τι να πω , ομορφη προσχαρη και στον αγωνα τοπ !
Καλαμακι με παθος. Φοβερο σωμα.
Πολυ ωραια κοπελα.
Συνολο 80 ευρω.
Περιπου 35 -40 λεπτα.
Αν εχει κάπου που μπορω να αφησω κριτικη αφηστε μου λινκ.
Απ οτι καταλαβα δε προχωραει παρακατω δυστυχως. Καμια προσφατη εμπειρια ; Ημουν ετοιμος αν προχωρουσε. Κριμα

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.730
Πόντοι
3.446
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό το σύστημα να σου κάνει άλλη μασάζ και να έρχεται άλλη για το δεύτερο μέρος το είχα πρωτοσυναντήσει το 2003 Και απλά σηκώθηκα έφυγα. Δηλαδή απλά Εξηγείστε μας Σας κάνει το μασάζ μία κοπέλα και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη και ή σας τον παίζει ή σας κάνει πίπα και τελειώνετε;
Δηλαδή για να κάνουμε και λίγο πλάκα αφού τελειώσει το μασάζ χτυπάει πόρτα και μπαίνει μέσα η δεύτερη και λέτε καλώς την εκτόνωση μου;
Επαναλαμβάνω για να μην εγείρω αντιδράσεις ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα απλά δεν καταλαβαίνω το κόνσεπτ.

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα, υπάρχει καποιος να μας πει για πρόσφατη εμπειρία του στο prestige; Εμφάνιση κοπελων και αν αξίζει το nuru??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom