Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 903 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 546 17,5%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 343 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 337 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 614 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.127
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί τις ενοχλούν τα συναισθήματα; Επίσης τώρα καμία ιδέα για το πώς να το διαχειριστώ αφού είναι στη δουλειά;

Νόμιζα αδερφέ ότι θα την έκανα ότι ήθελα επειδή είναι έτσι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε και αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά να το παίξει ιστορία. Αυτή κάνει λες και είναι η Μπελούτσι.
Δε πάει έτσι εδώ,και τα βατράχια στην Ελλάδα την έχουν δει ιστορία.Για σφαλιάρες είναι οι περισσότερες.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Εδώ είναι όπως τις βάζει ο Βέγγος στη σειρά και τις αρχίζει στα χαστούκια.Μπας και τους φύγει λίγο ο αέρας και κουνηθεί ο εγκέφαλος τους....ποιος εγκέφαλος...τέλος πάντων

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Είμαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Δεν με ενδιαφέρει και να με δείρουν πίσω από την πλάτη μου όπως έλεγε και ο Σωκράτης. Κόλλησα με το μπάζο γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ένα τέτοιο μπάζο μπορεί να έχει ύφος πολλών καρδιναλίων. Κάπου έχασα τη λογική στην όλη φάση.
Επειδή το έπαιζε ιστορία της κόλλησες?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Εδώ είναι όπως τις βάζει ο Βέγγος στη σειρά και τις αρχίζει στα χαστούκια.Μπας και τους φύγει λίγο ο αέρας και κουνηθεί ο εγκέφαλος τους....ποιος εγκέφαλος...τέλος πάντων
Σωστά αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στους άντρες
Όταν έχεις μια μάζα μπουλιδων που κάνουν τεμεναδες λογικό Είναι αυτές μετά να σηκώσουν μπαϊράκι

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Το μπαζακι μαλλον ειναι γατα, ειχε παρει χαμπαρι οτι δεν την γουσταρεις κατα βαθος και την ηθελες για τα χοντρα....

Και σου εκανε το σκορ απο 0-2 σε 5-2.Ειναι δυνατον να εκφρασεις συναισθηματα σε καποια που ΔΕΝ την εχεις γαμησει ;

Πρεπει να περασει τουλαχιστον 1 ετος με απανωτα γαμησια για να πεις λεξη
Συμφωνώ απόλυτα σ αυτά που λες.

• Like

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.971
Πόντοι
216
Επειδή το έπαιζε ιστορία της κόλλησες?
Ακριβώς δεν μπορώ ακόμα και τώρα να δεχτώ ότι μου το παίζει ιστορία μια μούμια από την οποία είμαι 10 φορές καλύτερος και θα έπρεπε να με παρακαλάει.

Εν τω μεταξύ υπάρχει γκόμενα καλύτερη που ενδιαφέρεται και μου έχει πει 2 φορές να βγούμε και της έχω ρίξει άκυρο και τις δύο φορές γιατί σκέφτομαι πως δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό. Μετά θα χτυπιέμαι γιατί δεν θα με θέλει πια.
Πάντως και λάθος που τα έκανα όλα όπως λέτε είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας εμφανισιακά που θα έπρεπε να κάνει μόκο και να παρακαλάει για σημασία, ενώ αυτή με έχει γραμμένο στο αραχνιασμένο της μουνάκι.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Όταν έχεις μια μάζα μπουλιδων που κάνουν ντεμεναδες λογικό Είναι αυτές μετά να σηκώσουν μπαϊράκι
Ναι μαζί πάνε αυτά.Φυσικα και φταίνε οι άντρες αλλά γενικώς θεωρώ τις Ελληνίδες "κακής ποιότητας" γυναίκες.Ειμαστε άτυχοι....δε βαριέσαι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.971
Πόντοι
216
Όταν έχεις μια μάζα μπουλιδων που κάνουν ντεμεναδες λογικό Είναι αυτές μετά να σηκώσουν μπαϊράκι
Αδερφέ αν υπονοείς εμένα δεν έκανα τεμεναδες.
Ίσα ίσα το έπαιξα ερωτευμένος νομίζοντας πως θα κολλήσει παραπάνω.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Ακριβώς δεν μπορώ ακόμα και τώρα να δεχτώ ότι μου το παίζει ιστορία μια μούμια από την οποία είμαι 10 φορές καλύτερος και θα έπρεπε να με παρακαλάει.

Εν τω μεταξύ υπάρχει γκόμενα καλύτερη που ενδιαφέρεται και μου έχει πει 2 φορές να βγούμε και της έχω ρίξει άκυρο και τις δύο φορές γιατί σκέφτομαι πως δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό. Μετά θα χτυπιέμαι γιατί δεν θα με θέλει πια.
Πάντως και λάθος που τα έκανα όλα όπως λέτε είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας εμφανισιακά που θα έπρεπε να κάνει μόκο και να παρακαλάει για σημασία, ενώ αυτή με έχει γραμμένο στο αραχνιασμένο της μουνάκι.
Μήπως σκέφτεσαι λίγο σαν γυναίκα?Οι γυναίκες σκαλωνουν με αυτούς που το παίζουν ιστορία και "γράφουν" αυτούς που αξιζουν

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Ναι μαζί πάνε αυτά.Φυσικα και φταίνε οι άντρες αλλά γενικώς θεωρώ τις Ελληνίδες "κακής ποιότητας" γυναίκες.Ειμαστε άτυχοι....δε βαριέσαι.
Σωστά δεν βρίσκεις ποιότητα αυτή ειναι η αλήθεια
Σε κύκλους παρέες που συναναστρέφομαι υπάρχουν κοπέλες κάτω του μέσου όρου και δεν το παίζω απαιτητικός αλλά και να θες να βρεις δεν βρίσκεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Αδερφέ αν υπονοείς εμένα δεν έκανα τεμεναδες.
Ίσα ίσα το έπαιξα ερωτευμένος νομίζοντας πως θα κολλήσει παραπάνω.
Οχι ρε φίλε δεν λέω για σένα
Μιλάω για προσωπικές εμπειρίες που είδα σε γνωστούς μου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Μήπως σκέφτεσαι λίγο σαν γυναίκα?Οι γυναίκες σκαλωνουν με αυτούς που το παίζουν ιστορία και "γράφουν" αυτούς που αξιζουν
Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να επιλέξουν τον σωστό σύντροφο αλλά και δεν τις νοιάζει κιόλας
Όταν έχουν επιλογές και από πίσω τους πολλούς πρόθυμους η ανανέωση στόλου είναι εύκολη υπόθεση

• Like

Vyzarou

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
18.804
Πόντοι
3.506
Μάγκες έχω να σας κάνω ένα επικό report από φασαία βρωμοελλεηνίδα από πέσιμο στη δουλειά.
Η ιστορία τράβηξε 5 μήνες περίπου.
Μια ωραία μέρα λοιπόν ξεκινάει τα κομπλιμέντα ένα μπάζο από τη δουλειά. Ανταποδίδω και λέω εδώ είμαστε θα το κάνουμε ότι θέλουμε το μπαζολάκι αυτό.
Κανονίζουμε ραντεβού, για τον χψ λόγο οκ της ρίχνω κάποιες μαλακίες όταν έβλεπα ότι δεν θα την έσκιζα τελικά το ίδιο βράδυ.
Την επόμενη ζητάω συγγνώμη και προτείνω ξανά ραντεβού. Αμ δεν. Από τότε και για τους επόμενους 4 μήνες με βασάνιζε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζεστή κρύο συνέχεια. Θα ακύρωσε τουλάχιστον 4 ραντεβού ενώ όλο το χρονικό διάστημα έδινε μεικτά σήματα τύπου μου αρέσεις ναι μεν αλλά...
Ε μια μέρα ξέσπασα και ενώ της είχα πει ότι έχω συναισθήματα για αυτήν αυτή έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα στη δουλειά και όλα καλά. Να κανονίσουμε ξανά για καφέ κτλ. Όταν την ρωτάω αν έχει κάτι να μου πει λέει τίποτα. Την είπα υποκρίτρια και μάλιστα βγήκε και από πάνω.
Ε μάγκες μου αυτό είναι ελλεηνίδα. Μακριά! Όσο πιο μακριά γίνεται από τις κατεστραμμένες βρωμιαρες.
Το ότι χαρακτηριζεις μία γυναίκα μπαζο, δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα. Στο κάτω κάτω, αν δεν σου άρεσε η κοπέλα, να μην της ζητούσες να βγείτε. Της έριξες άκυρο επειδή είδες ότι δεν θα σου κάτσει;;αλήθεια τώρα;;και την αποκαλείς και κατεστραμμενη βρωμιαρα...προφανώς σ έτσουξε πολύ η χυλόπιτα αλλά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μας εμφανισιακά που θα έπρεπε να κάνει μόκο και να παρακαλάει για σημασία, ενώ αυτή με έχει γραμμένο στο αραχνιασμένο της μουνάκι.

Bro, έπρεπε να σου βρει και μερικά VIP εισιτήρια για το Final 4 της Αθήνας για να πας με τους κολλητούς και να κάθεστε δίπλα στον DPG, αλλά έχει χαθεί η μπέσα και μας ξηγιούνται σκάρτα οι πουτάνες, τι να πεις.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.513
Πόντοι
736
Γιατί τις ενοχλούν τα συναισθήματα; Επίσης τώρα καμία ιδέα για το πώς να το διαχειριστώ αφού είναι στη δουλειά;

Νόμιζα αδερφέ ότι θα την έκανα ότι ήθελα επειδή είναι έτσι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε και αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά να το παίξει ιστορία. Αυτή κάνει λες και είναι η Μπελούτσι.
......και κάπως έτσι καταλήγουν πολλοί στο τέλος να απορούν 'που βρίσκουν το τουπέ κάτι μπάζα'........

Ακριβώς αυτοί οι λόγοι που ανέφερες οδηγούν στο να την πέφτουν αφύσικα πολλοί άνδρες σε ασχημότερες γυναίκες (η ψευαίσθηση της άνωτερότητας' απεναντί τους προσφέρει μια άνεση υποτίθεται....) και έννοια σου, μαθημένες είναι σε αυτό και με την πρώτη ευκαιρία θα σε ταίσουν σκατά!
Γιατί αυτές οι γυναίκες που βλέπουμε ως 'μπάζα' έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από επιβεβαίωση προφανώς. Συνεπώς θα προτιμήσει να σε παίξει η άλλη και να σε αφήσει με το πουλί στο χέρι. Θα νιώσει θεάρα για αυτό. Κι εσύ θα απορείς ΄τι πήγε στραβά'....

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
558
Πόντοι
21
Εφαγες μια ήττα ( πολύ πιθανό να την άξιζες ) και αντί να σκεφτείς τι λάθος έκανα , βρίζεις , γενικεύεις και κλαίγεσαι...
Όχι μόνο εχεις πολύ δρόμο ακόμη με τις γυναίκες αλλά μάλλον κ με εσένα..
Σχετικά με την δουλειά σου : σταμάτα να ζητάς τις έτοιμες, εύκολες λύσεις οταν βουτάς τον εαυτό σου στα σκατά λες κ είσαι ανήλικο. Όλοι τα έχουμε σκατώσει αμέτρητες φορές.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.971
Πόντοι
216
Το ότι χαρακτηριζεις μία γυναίκα μπαζο, δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα. Στο κάτω κάτω, αν δεν σου άρεσε η κοπέλα, να μην της ζητούσες να βγείτε. Της έριξες άκυρο επειδή είδες ότι δεν θα σου κάτσει;;αλήθεια τώρα;;και την αποκαλείς και κατεστραμμενη βρωμιαρα...προφανώς σ έτσουξε πολύ η χυλόπιτα αλλά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει
Σοβαρά τώρα; Αφού το εξήγησα πιο πριν. Η λογική λέει ότι είναι πιο safe να έχεις δίπλα σου ένα μπάζο παρά μια ωραία γυναίκα που θα την γουστάρουν κι άλλοι άντρες. Επίσης όταν είσαι καλύτερος από αυτήν περιμένεις και ανάλογη αντιμετώπιση. Καλύτερα να έχεις μια ασχημομέτρια να σου κάνει αέρα στα αρχίδια παρά να προσπαθείς καθημερινά να ικανοποιείς μια γυναίκα που καλά θα κάνει και θα έχει απαιτήσεις αν το αξίζει. Της είπα μαλακίες να την ξενερώσω για να τελειώνει η φάση όταν κατάλαβα ότι δεν ήθελε one night stand. Και ξαναλέω με την συγκεκριμένη έχουμε ταιράστια διάφορα εμφανισιακά . Αν ήταν καλύτερη μου δεν θα το συζητούσα καν.
Bro, έπρεπε να σου βρει και μερικά VIP εισιτήρια για το Final 4 της Αθήνας για να πας με τους κολλητούς και να κάθεστε δίπλα στον DPG, αλλά έχει χαθεί η μπέσα και μας ξηγιούνται σκάρτα οι πουτάνες, τι να πεις.
Ότι να ναι...
......και κάπως έτσι καταλήγουν πολλοί στο τέλος να απορούν 'που βρίσκουν το τουπέ κάτι μπάζα'........

Ακριβώς αυτοί οι λόγοι που ανέφερες οδηγούν στο να την πέφτουν αφύσικα πολλοί άνδρες σε ασχημότερες γυναίκες (η ψευαίσθηση της άνωτερότητας' απεναντί τους προσφέρει μια άνεση υποτίθεται....) και έννοια σου, μαθημένες είναι σε αυτό και με την πρώτη ευκαιρία θα σε ταίσουν σκατά!
Γιατί αυτές οι γυναίκες που βλέπουμε ως 'μπάζα' έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από επιβεβαίωση προφανώς. Συνεπώς θα προτιμήσει να σε παίξει η άλλη και να σε αφήσει με το πουλί στο χέρι. Θα νιώσει θεάρα για αυτό. Κι εσύ θα απορείς ΄τι πήγε στραβά'....
Ελλαδίτσα. Με τις τουρίστριες το καλοκαίρι δεν είχα ούτε μια φορά τέτοια εμπειρία και συμπεριφορά. Όμορφες/άσχημες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.971
Πόντοι
216
Εφαγες μια ήττα ( πολύ πιθανό να την άξιζες ) και αντί να σκεφτείς τι λάθος έκανα , βρίζεις , γενικεύεις και κλαίγεσαι...
Όχι μόνο εχεις πολύ δρόμο ακόμη με τις γυναίκες αλλά μάλλον κ με εσένα..
Σχετικά με την δουλειά σου : σταμάτα να ζητάς τις έτοιμες, εύκολες λύσεις οταν βουτάς τον εαυτό σου στα σκατά λες κ είσαι ανήλικο. Όλοι τα έχουμε σκατώσει αμέτρητες φορές.
Ξέρω μαν μου τι λάθη έκανα αλλά αυτό το θέμα καυτηριάζω. Δεν την έπεσα σε κάνα μοντέλο να μου τη βγαίνει κιόλας. Σε ένα μουνι της πλάκας με μουστάκι για να ρίξουμε καμία πούτσα είπαμε και αυτό μας τη βγήκε λες και είναι καμιά μοντελάρα.
Εν τέλει την κατάντια της ελλεηνιδας σχολιάζω που έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι και φέρεται λες και είναι η Χρυσή μήτρα που δεν ανέχεται τίποτα και τιμωρεί κιόλας. Ώπα λίγο δηλαδή κάτι δεν κολλάει. Δεν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα.

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.581
Πόντοι
6.256
υπάρχει γκόμενα καλύτερη που ενδιαφέρεται και μου έχει πει 2 φορές να βγούμε και της έχω ρίξει άκυρο και τις δύο φορές
Φιλάρα .... το ότι σου έχει πει να βγείτε .... δεν σημαίνει τίποτε ... μόνο το ότι θα βγείτε.
Από όσες έβγαινα για καφέ ... δεν γαμούσα ούτε 1/5 .
Με τις μαλακίες που κάνεις εσύ , οι πιθανότητές σου είναι παπάρια .

Τα περί μπάζου που λες .... μπροστά σε γυναίκες δεν χρησιμοποιείς ποτέ χαρακτηρισμούς για εμφανιση .
Ακόμη κι αν το κάνεις σε αντιδιαστολή , ακόμη κι αν κάνεις τον παιχτη .
Αυτά τα λες μονο με κάφρους φίλους .

Μια ωραία από μια κακάσχημη , διαφορά στη δυσκολία έχουν να τις βγάλεις έξω. Μέχρι εκεί η διαφορά.
Από εκεί και πέρα η δυσκολία είναι η ίδια.

ΝΑ στο κάνω πιο σαφές ;
Εϊναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλεις για καφέ μία 1.83 70 κιλά με γαλάζια μάτια ...
από μία 1.53 98 κιλά .

Μέχρι εκεί είναι η διαφορά.
Από εκεί και πέρα θα πηδήξεις πιο εύκολα την αδιάφορη από τη μοντελέ νομιζεις ;
Παπάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom