Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 903 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 544 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 343 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 614 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.124
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Μάγκες έχω να σας κάνω ένα επικό report από φασαία βρωμοελλεηνίδα από πέσιμο στη δουλειά.
Η ιστορία τράβηξε 5 μήνες περίπου.
Μια ωραία μέρα λοιπόν ξεκινάει τα κομπλιμέντα ένα μπάζο από τη δουλειά. Ανταποδίδω και λέω εδώ είμαστε θα το κάνουμε ότι θέλουμε το μπαζολάκι αυτό.
Κανονίζουμε ραντεβού, για τον χψ λόγο οκ της ρίχνω κάποιες μαλακίες όταν έβλεπα ότι δεν θα την έσκιζα τελικά το ίδιο βράδυ.
Την επόμενη ζητάω συγγνώμη και προτείνω ξανά ραντεβού. Αμ δεν. Από τότε και για τους επόμενους 4 μήνες με βασάνιζε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζεστή κρύο συνέχεια. Θα ακύρωσε τουλάχιστον 4 ραντεβού ενώ όλο το χρονικό διάστημα έδινε μεικτά σήματα τύπου μου αρέσεις ναι μεν αλλά...
Ε μια μέρα ξέσπασα και ενώ της είχα πει ότι έχω συναισθήματα για αυτήν αυτή έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα στη δουλειά και όλα καλά. Να κανονίσουμε ξανά για καφέ κτλ. Όταν την ρωτάω αν έχει κάτι να μου πει λέει τίποτα. Την είπα υποκρίτρια και μάλιστα βγήκε και από πάνω.
Ε μάγκες μου αυτό είναι ελλεηνίδα. Μακριά! Όσο πιο μακριά γίνεται από τις κατεστραμμένες βρωμιαρες.
Την μια μαλακια μετά την άλλη έκανες.Ναι μεν Ελλεηνιδα αλλά να τα λέμε και λίγο τα πράγματα σωστά.Με το μπαρντον.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρώ συχνά και προσπαθώ να καταλάβω είναι το παρακάτω:

Βλέπω συχνά γυναίκες σε παρέες κλπ. οι οποίες αντιδρούν αφύσικα έντονα όταν κάποιος εκφράζει αρνητική άποψη για κάτι. Μιλάμε για μαύρη λύσσα.
Μην πει κανείς πως δεν είναι όλα και όλοι υπέροχοι, μη σχολιάσεις αρνητικά κάτι, πετάγονται!

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος εδώ.
Αν σας τυχει πάντως, συνιστώ όχι μόνο να μην υποχωρείτε, αλλά δοκιμάστε να το τραβήξετε στο τέρμα. Χωρίς φωνές κλπ, διατηρηθείτε ανέκφραστοι και χαλαροί με μπλαζέ βλέμμα, και απολαύστε το θέαμα....
σαν να μου έχει συμβεί κατά καιρούς κάτι παρόμοιο. Σε θεωρούν γκρινιάρη, αρτηριοσκληρωτικό, μίζερο και δεν ξέρω τι άλλο.
Πιστεύω ότι συμβαίνει λόγω της ψυχολογικής ανάγκης του ανθρώπου να νομίζει (να αυταπατάται δηλ.) ότι η ζωή του είναι σούπερ-ουάου, ότι όλα είναι τέλεια, ότι περνάει γαμάω και κάτι τέτοια.
Δηλ. πρέπει να νομίζεις πως με ό,τι κάνεις, με όποιους συναναστρέφεσαι, με ό,τι σου συμβαίνει, περνάς τέλεια και κάνεις ζωάρα, αλλιώς είσαι κακομοίρης.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.566
Πόντοι
6.256
Συνήθως το συναντώ σε γυναίκες χαμηλότερης κοινωνικής τάξης, και χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου. Συνεπώς μάλλον θα σχετίζεται με κάποιο αντίστοιχο κόμπλεξ ή ανασφάλεια.
Έτσι ακριβώς. Με τέτοια λέσια , να μην συγχροτίζεσαι .
Όσο χαμηλότερα πέφτεις, τόσο χειρότερες ήττες τρως.

Αναλογιζόμενος το παρελθόν .... σε σένιες γκόμενες, ποτέ δεν έγινε μαλακία.

Για αυτό .... τώρα καθαρίζω κάτι παλιά απωθημένα μου .

Και χοντρή χυλόπιτα να φάω, επειδή είναι παλιές γνωριμίες .... θα με παρηγορήσουν που με χυλοπίτιασαν ...
και μπορεί να με κανακέψουν κι όλας ! Μη σου πω θα αισθανθούν και τύψεις !
Που πλήγωσαν τέτοιο καλόπαιδο .... σε μεγάλη ηλικία !

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.970
Πόντοι
216
Φταις μεγαλε, επιβεβαιωση εψαχνε, τι συναισθηματα και τετοια λες, εκτος των αλλων με μαλακισμενες απο δουλεια δεν μπλεκουμε ποτε. Τωρα πρεπει να βλεπεις τα μουτρα της και το τουπε της καθε μερα.
Τι να κάνω φίλε ήταν γλυκιά και συγκαταβατική στην αρχή του φλερτ και νόμιζα πως ήταν νορμάλ κοπέλα. Ερωτεύτηκα και το είπα. Τι να κάνουμε;
Την μια μαλακια μετά την άλλη έκανες.Ναι μεν Ελλεηνιδα αλλά να τα λέμε και λίγο τα πράγματα σωστά.Με το μπαρντον.
Που ακριβώς βλέπεις τη μαλακία;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.566
Πόντοι
6.256
Κανονίζουμε ραντεβού, για τον χψ λόγο οκ της ρίχνω κάποιες μαλακίες όταν έβλεπα ότι δεν θα την έσκιζα τελικά το ίδιο βράδυ.
Την επόμενη ζητάω συγγνώμη και προτείνω ξανά ραντεβού.
Τα έκανες επίτηδες τόσο σκατά ; ήθελες να προσβάλεις τη γκόμενα ;
Όλα λάθος.

Δεν κανονίζεις ραντεβού με γκόμενα αν δεν γουστάρεις.
ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΠΑΣ . Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Πας .
Ζήτησες συγνώμη ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;;;;; ΖΗΤΗΣΕΣ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ;;;

Και μετά ζήτησες .... ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ;;;;;;

Δεν υπάρχεις λέμε.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.970
Πόντοι
216
Τα έκανες επίτηδες τόσο σκατά ; ήθελες να προσβάλεις τη γκόμενα ;
Όλα λάθος.

Δεν κανονίζεις ραντεβού με γκόμενα αν δεν γουστάρεις.
ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΠΑΣ . Δεν υπάρχει δεν μπορώ. Πας .
Ζήτησες συγνώμη ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;;;;; ΖΗΤΗΣΕΣ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ;;;

Και μετά ζήτησες .... ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ;;;;;;

Δεν υπάρχεις λέμε.
Αδερφέ δεν κατάλαβες τι είπα. Φυσικά και πήγα στο ραντεβού. Απλά εκεί κατάλαβα ότι δεν ψήνεται για σεξ το ίδιο βράδυ οπότε πέταξα μερικές μαλακίες να ξενερώσει για να φύγω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.566
Πόντοι
6.256
Απλά εκεί κατάλαβα ότι δεν ψήνεται για σεξ το ίδιο βράδυ
Για να το καταλάβεις αυτό , όχι εσύ , όλοι μας κάνεις κινηση.
Αν σου ρίξει άκυρο , φευγεις και εξηγείς , ότι με γυναίκες που μόλις γνώρισες , βγαίνεις για σεξ.

Με οποιαδήποτε άλλη αντίδραση, δηλώνεις μαλάκας και σου φέρονται έτσι .

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Τι να κάνω φίλε ήταν γλυκιά και συγκαταβατική στην αρχή του φλερτ και νόμιζα πως ήταν νορμάλ κοπέλα. Ερωτεύτηκα και το είπα. Τι να κάνουμε;

Όχι κομπλιμέντα...όχι συγνώμες,όπου βλέπεις κρύο-ζεστη τέλος....δε συνεχίζεις.Τωρα την τρως και στη μαπα στη δουλειά σου κάθε μέρα.Γραφτην στα αρχιδια σου και κάνε σαν να μην υπάρχει.Τυπικα πράγματα...της είπες ότι έχεις και συναισθήματα.Ρε φίλε δεν τα λένε αυτά στις γυναίκες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.970
Πόντοι
216
Όχι κομπλιμέντα...όχι συγνώμες,όπου βλέπεις κρύο-ζεστη τέλος....δε συνεχίζεις.Τωρα την τρως και στη μαπα στη δουλειά σου κάθε μέρα.Γραφτην στα αρχιδια σου και κάνε σαν να μην υπάρχει.Τυπικα πράγματα...της είπες ότι έχεις και συναισθήματα.Ρε φίλε δεν τα λένε αυτά στις γυναίκες.
Γιατί δεν τα λένε;

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί δεν τα λένε;
Μην εκφράζεις συναισθήματα.Απεφυγε τα.Και αν έχεις κρύψε τα.Μην ζητάς συγνώμη και απέφυγε τα πολλά κομπλιμέντα.Εστω τα πολλά οκ μια μαλακιά πες εκεί δε χάθηκε ο κόσμος .Τώρα που να σου εξηγώ...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.970
Πόντοι
216
Μην εκφράζεις συναισθήματα.Απεφυγε τα.Και αν έχεις κρύψε τα.Μην ζητάς συγνώμη και απέφυγε τα πολλά κομπλιμέντα.Εστω τα πολλά οκ μια μαλακιά πες εκεί δε χάθηκε ο κόσμος .Τώρα που να σου εξηγώ...
Ε εξήγησε ρε αδερφέ να μαθαίνουμε

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
558
Πόντοι
21
Γιατί δεν τα λένε;
Αν κατι αηδιάζει τις γυναίκες ( κ πολύ σωστα αηδιάζουν απο όποια πλευρά κ αν το δεις ) είναι τα συναισθηματικά σερβιετάκια...
Συναισθήματα κ γυναίκες.... χαχα έχεις πολλά , πάρα πολλά χιλιόμετρα πραγματικού πονου μπροστά σου...
( μην νομισεις οτι υπάρχει κάποιος που δεν εχει περασει αυτο το γελοίο σταδιο )

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.566
Πόντοι
6.256
Ε εξήγησε ρε αδερφέ να μαθαίνουμε
ΑΝ κάνεις κοπλιμέντα σε γκόμενες που έχουν ξανακούσει , είσαι κοινότυπος και σε σιχαίνονται .
Μόνο σε ... άσχημη πιάνουν . Ποτέ κοπλιμέντα.
Ούτε λες για έρωτες και μαλακίες ή σχέδια για το μέλλον ....

Γαμάει ο άλλος μία φορά ... και τάζει στην άλλη γάμους στη σαντορίνη και κρουαζιέρες .... και τι ονόματα θα δώσουν στα παιδιά.
Αν τα λένε οι γκόμενες αυτά, πάει να πει ότι σε γουστάρουν . Αλλιώς είσαι ο μαλάκας.

Και για γάμους κτλ .... αν κάνεις εσύ πρόταση γάμου, θα σε σκίσει η γυναίκα.
Αυτή πρέπει να σε κυνηγάει χρόνια και να το παίζεις δύσκολος.
Στο τέλος να είναι .... χαρούμενη που σε τύλιξε.

Έτσι αν γαμήσεις και καμιά άλλη .... δεν θα σε χαρίσει σε εκείνη .
Θα σε συγχωρέσει . Και δεύτερη το ίδιο .

Μέχρι να το παραγαμήσεις οκ .... ή να γαμήσεις τίποτε τελευταίες βρωμιάρες και να σε σιχαθεί .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.474
Πόντοι
3.556
τα έχουμε ξαναπεί

Δεν κάνουμε κομπλιμέντα στις γκόμενες
Δεν κερνάμε ποτέ τίποτα, ούτε γκαζόζα (μικρό μπουκάλι)
Δεν τις πηγαίνουμε πουθενά, υπάρχουν τα μέσα

Και όσοι μπορούμε, ΔΕΝ πληρώνουμε τα εργαζόμενα κορίτσια και καλούμε συγγενείς και φίλους να μας ξελασπώσουν στο τσοντοξενοδοχειο

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
695
Πόντοι
81
Μάγκες έχω να σας κάνω ένα επικό report από φασαία βρωμοελλεηνίδα από πέσιμο στη δουλειά.
Μια ωραία μέρα λοιπόν ξεκινάει τα κομπλιμέντα ένα μπάζο από τη δουλειά. Ανταποδίδω και λέω εδώ είμαστε θα το κάνουμε ότι θέλουμε το μπαζολάκι αυτό.
Την επόμενη ζητάω συγγνώμη και προτείνω ξανά ραντεβού. Αμ δεν. Από τότε και για τους επόμενους 4 μήνες με βασάνιζε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζεστή κρύο συνέχεια. Θα ακύρωσε τουλάχιστον 4 ραντεβού ενώ όλο το χρονικό διάστημα έδινε μεικτά σήματα τύπου μου αρέσεις ναι μεν αλλά...
Ε μια μέρα ξέσπασα και ενώ της είχα πει ότι έχω συναισθήματα για αυτήν αυτή έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα στη δουλειά και όλα καλά. Να κανονίσουμε ξανά για καφέ κτλ. Όταν την ρωτάω αν έχει κάτι να μου πει λέει τίποτα. Την είπα υποκρίτρια και μάλιστα βγήκε και από πάνω.
Ε μάγκες μου αυτό είναι ελλεηνίδα. Μακριά! Όσο πιο μακριά γίνεται από τις κατεστραμμένες βρωμιαρες.
Γιατι ασχολεισαι με μπαζα?

M40

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
23.262
Πόντοι
4.656
Το μπαζακι μαλλον ειναι γατα, ειχε παρει χαμπαρι οτι δεν την γουσταρεις κατα βαθος και την ηθελες για τα χοντρα....

Και σου εκανε το σκορ απο 0-2 σε 5-2.Ειναι δυνατον να εκφρασεις συναισθηματα σε καποια που ΔΕΝ την εχεις γαμησει ;

Πρεπει να περασει τουλαχιστον 1 ετος με απανωτα γαμησια για να πεις λεξη

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.505
Πόντοι
736
Με όλον το σεβασμό φίλε μου.....διάβασε λίγο το κείμενο σου απλά......παραπέμπει σε άλλο νήμα βασικά!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.505
Πόντοι
736
σαν να μου έχει συμβεί κατά καιρούς κάτι παρόμοιο. Σε θεωρούν γκρινιάρη, αρτηριοσκληρωτικό, μίζερο και δεν ξέρω τι άλλο.
Πιστεύω ότι συμβαίνει λόγω της ψυχολογικής ανάγκης του ανθρώπου να νομίζει (να αυταπατάται δηλ.) ότι η ζωή του είναι σούπερ-ουάου, ότι όλα είναι τέλεια, ότι περνάει γαμάω και κάτι τέτοια.
Δηλ. πρέπει να νομίζεις πως με ό,τι κάνεις, με όποιους συναναστρέφεσαι, με ό,τι σου συμβαίνει, περνάς τέλεια και κάνεις ζωάρα, αλλιώς είσαι κακομοίρης.
Αυτό μάλλον...σα να νιώθουν πως η κριτική σου απειλεί το παραμυθάκι τους πως περνάνε γαμάτα οι φτωχές 35άρες σε τζάμπα φεστιβαλάκια....Το τρομερό είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που τα ανέχονται.
Έτσι ακριβώς. Με τέτοια λέσια , να μην συγχροτίζεσαι .
Όσο χαμηλότερα πέφτεις, τόσο χειρότερες ήττες τρως.
Υπάρχουν παντού. Και γενικότερα η μέση ελληνίδα 30άρα, λέσι είναι.
οι περισσότερες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, κλαίγονται σε όλους για τα εργασιακά τους και ανταλλάζουν θλιβερά memes με τίτλους 'εγώ Δευτέρα στη δουλειά' πχ.....
Όσο κι αν τις αποφεύγεις, θα στις παρουσιάσουν με καμάρι φίλοι και γνωστοί σου ως γκόμενες τους και θα τις εντάξουν στην παρέα.
Θεωρώ τιμή μου αν με αντιπαθήσουν, απλά πάντα έχω την περιέργεια να καταλαβαίνω το 'σκεπτικό΄ πίσω απο συμπεριφορές ανθρώπων γενικότερα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.970
Πόντοι
216
Αν κατι αηδιάζει τις γυναίκες ( κ πολύ σωστα αηδιάζουν απο όποια πλευρά κ αν το δεις ) είναι τα συναισθηματικά σερβιετάκια...
Συναισθήματα κ γυναίκες.... χαχα έχεις πολλά , πάρα πολλά χιλιόμετρα πραγματικού πονου μπροστά σου...
( μην νομισεις οτι υπάρχει κάποιος που δεν εχει περασει αυτο το γελοίο σταδιο )
Γιατί τις ενοχλούν τα συναισθήματα; Επίσης τώρα καμία ιδέα για το πώς να το διαχειριστώ αφού είναι στη δουλειά;
Γιατι ασχολεισαι με μπαζα?
Νόμιζα αδερφέ ότι θα την έκανα ότι ήθελα επειδή είναι έτσι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε και αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά να το παίξει ιστορία. Αυτή κάνει λες και είναι η Μπελούτσι.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916

Ρε παίκτη, αν δεν τρολάρεις είσαι tragic.
Δηλαδή κυνηγούσες 4-5 μήνες μια χάλια γκόμενα από τη δουλειά σου;
Και ας πούμε ΟΚ όλα τα άλλα, το ότι είναι η δουλειά σου και η γκόμενα ίσως λέει το τι μαλακίες έκανες σε συναδέλφους/ να δείχνει μηνύματα που φαντάζομαι υπάρχουν κλπ. δεν το σκέφτεσαι;
Και αφεντικό να είσαι που λέει ο λόγος θα γελάει το staff σου πίσω από την πλάτη σου.
Εκτός αν είσαι πιτσιρικάς σε καμιά φοιτητοδουλειά της πλάκας που όποτε σου καυλώσει φεύγεις εύκολα και πας σε άλλη, οπότε δε σε πολυνοιάζει και ΟΚ πάω πάσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom