txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 736
Είναι κ ο Αρχελων για τις θαλάσσιες χελωνεςΠόσα δίνει αυτή;
Να φωνάξω το wwf ή τον Αρκτούρο να την μαζέψει;
Τους ξέφυγε
Είναι κ ο Αρχελων για τις θαλάσσιες χελωνεςΠόσα δίνει αυτή;
Να φωνάξω το wwf ή τον Αρκτούρο να την μαζέψει;
Τους ξέφυγε
Πανεμορφη μιλφ Ελληνίδα 30ετων![]()
30 αρα αληθινή milf juicy
Πανεμορφη μιλφ Ελληνίδα 30ετων ερχεται στον χώρο σας (ή σε ξενοδοχειο) και προσφέρει με ορεξη και χαρα στιγμες ευεξιας και χαλαρωσης. Για πληροφορίες τηλ. . Δεν απαντω σε μηνύματα, αποκρυψεις και σταθερα.6975783230kanesex.com
Αυτή λέει είναι ηθοποιός ;; Μωρέ σαν ποια μοιάζει μωρέ….
Μπράβο σου κοπέλα μου!! Είναι τόσο δύσκολο στην εποχή μας, να δούμε ανθρώπους που μόλις καταλάβουν ότι έχουν κάνει λάθος, παίρνουν το θάρρος και ζητάνε συγνώμη!! Η αλήθεια είναι, ότι και εγώ ξενιστηκα, όταν διάβασα την ανάρτηση σου, συνδυαστικά με το κείμενο που αναφεροσουν, αφού μόνο δυσφήμιση δεν ήταν, δεδομένου ότι εξυμνούσε την εμφάνιση σου. Θεώρησα ότι μάλλον κάτι άλλο είχε συμβεί σε επίπεδο προσωπικού μηνύματος.Για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά θα στείλω ένα μήνυμα
Και θα απαντήσω με αυτό σε όλους. Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο και μου γράψατε ως να μου εξηγήσετε ότι έχω κάνει λάθος.
Η αλήθεια είναι οτι όταν ξανά διάβασα τότε συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει λάθος όμως ήταν ήδη αργά και είχα στείλει ήδη το μήνυμα και σε αυτό εγώ ζητάω συγνώμη στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Επειδή νόμιζα ότι το μηδέν με είχε βάλει στην εμφάνιση Βάση ότι με είχε δει στην πλατεία και ναι Αυτό με πείραξε και γι’ αυτό και απάντησα όπως απάντησα με πείραξε επειδή εγώ δεν παρουσιάζω κάτι ψεύτικο Ότι βλέπει κάποιος το προφίλ θα δει και στην πραγματικότητα οπότε σε κάποιον που αρέσει το προφίλ μου δεν μπορεί να πει ότι την είδα και της βάζω μηδέν. Συγνώμη που είχα καταλάβει λάθος και συγνώμη για την απάντηση που έδωσα.
Άνθρωποι είμαστε και όλοι κάνουμε λάθη..
Όλοι μας μπορεί να πάθουμε σημαντικό όμως είναι να συνειδητοποιούμε και να Μπορούμε να ζητήσουμε και συγγνώμη. Όσον αφορά ότι δεν του απαντάω.. για αυτό πάντα υπάρχει λόγος.
Είτε με τον τρόπο που επικοινώνησε μαζί μου, δεν είναι ο πιο ωραίος τρόπος, και δεν μου ταιριάζει καθόλου. Είτε Τον βρήκα στη
Μαύρη λίστα Οπου δεν ειχε καλό ιστορικό. Όλους τους αριθμούς έλεγχο και απαντάω μόνο σε πολύ σωστούς, ευγενικούς και Καθαρόυς, όχι με βαρύ ιστορικό.
Σας ευχαριστώ πολύ. σας εύχομαι ότι καλύτερο και να περνάτε πάντα όμορφα!i
Fake φωτογραφίες?Πανεμορφη μιλφ Ελληνίδα 30ετων
και τιτλος juicy ενω στις φωτο ειναι νορμαλ.
Γραφειο τις κακιας ωρας λεμε
H κοπελα δεν καταλαβαινει ελληνικα, μην δινετε σημασιαΕγώ δεν κατάλαβα γιατί αρπάχτηκες! Επειδή είπε ότι σε είδε κάπου που είχες κάτσει να πιεις έναν καφέ και του άρεσες; Και εσύ να μην ήσουν, που είναι το κακό σ’ αυτό; Δεν σε δυσφήμησε κάπου, ίσα ίσα που είπε ότι του άρεσες κι όλας! Απλά στείλε του pm ή απαντα του εδώ ότι δεν ήσουν εσύ και τέλος!
Βαζουν πακιστανικα ψευτικα αφου ολα παρανομιες ειναιΔεν ξερω αν εχετε παρατηρησει κατι ρε μαγκες αλλα πολλα απο τα τηλεφωνα που κυκλοφορουν σε αγγελιες κατι δεν παει καλα..Εχω σταμπαρει 6-7 αγγελιες που εχουν τηλεφωνο χωρις να εχουν viber η whatsapp. Οκ δεκτο για να μην τους πρηζουν στα μηνυματα πες δεν γαμιεται..Αλλα τα συγκεκριμενα τηλεφωνα οποτε και να τα παρεις δεν προλαβαινει καν να χτυπησει το νουμερο. Αλλες φορες κλεινει μονο του, αλλες φορες βγαζει κατι λες και ειναι fax, σημερα παλι περνω τηλεφωνο μια και μου εβγαλε μηνυμα για wifi χρεωση..Σορρυ..τι φαση..? Απο την στιγμη που "υποτιθεται" οτι ειναι αγγελιες με φωτος κανονικες (εψαξα κιολας στο google les και Image finder) και δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας κανενας ποιος ο λογος? Τι σκατα ρε παιδες περνουν τα τηλεφωνα μας και τι κερδιζουν απο αυτο? Πριν κανα 20μερες μου ειχε ερθει ενα μηνυμα απο 5422 κατι ουτε που θυμαμαι δεν το ανοιξα το διεγραψα. Εσεις αν δεν υπαρχει Viber η whatsapp περνετε τηλεφωνα η μονο εγω ειμαι δεινοσαυρος εδω μεσα?
Αντε και πες οτι ειναι πακιστανικα. Δεν το σηκωνουν το τηλεφωνο ποτε. Δεν χτυπαει καν. Τι αγγελιες ειναι αυτες? Πως κλεινουν ραντεβου αφου δεν μπορεις καν να επικοινωνησεις μαζι τους? Αυτο αναρωτιεμαι. Τεσπα. Ειπα να κανω καμια καταδρομικη με καποια απο ολες αυτες χωρις να υπαρχει κανενα σχολιο εδω μεσα αλλα μαλλον δεν θελει να την κανω.Βαζουν πακιστανικα ψευτικα αφου ολα παρανομιες ειναι
Ειναι παρταλια,μην ασχοληθειςΑντε και πες οτι ειναι πακιστανικα. Δεν το σηκωνουν το τηλεφωνο ποτε. Δεν χτυπαει καν. Τι αγγελιες ειναι αυτες? Πως κλεινουν ραντεβου αφου δεν μπορεις καν να επικοινωνησεις μαζι τους? Αυτο αναρωτιεμαι. Τεσπα. Ειπα να κανω καμια καταδρομικη με καποια απο ολες αυτες χωρις να υπαρχει κανενα σχολιο εδω μεσα αλλα μαλλον δεν θελει να την κανω.
Καλησπερα, για τιμωρια θελουμε 2-3 καλες φωτο το μπουστο σου !Για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά θα στείλω ένα μήνυμα
Και θα απαντήσω με αυτό σε όλους. Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο και μου γράψατε ως να μου εξηγήσετε ότι έχω κάνει λάθος.
Η αλήθεια είναι οτι όταν ξανά διάβασα τότε συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει λάθος όμως ήταν ήδη αργά και είχα στείλει ήδη το μήνυμα και σε αυτό εγώ ζητάω συγνώμη στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Επειδή νόμιζα ότι το μηδέν με είχε βάλει στην εμφάνιση Βάση ότι με είχε δει στην πλατεία και ναι Αυτό με πείραξε και γι’ αυτό και απάντησα όπως απάντησα με πείραξε επειδή εγώ δεν παρουσιάζω κάτι ψεύτικο Ότι βλέπει κάποιος το προφίλ θα δει και στην πραγματικότητα οπότε σε κάποιον που αρέσει το προφίλ μου δεν μπορεί να πει ότι την είδα και της βάζω μηδέν. Συγνώμη που είχα καταλάβει λάθος και συγνώμη για την απάντηση που έδωσα.
Άνθρωποι είμαστε και όλοι κάνουμε λάθη..
Όλοι μας μπορεί να πάθουμε σημαντικό όμως είναι να συνειδητοποιούμε και να Μπορούμε να ζητήσουμε και συγγνώμη. Όσον αφορά ότι δεν του απαντάω.. για αυτό πάντα υπάρχει λόγος.
Είτε με τον τρόπο που επικοινώνησε μαζί μου, δεν είναι ο πιο ωραίος τρόπος, και δεν μου ταιριάζει καθόλου. Είτε Τον βρήκα στη
Μαύρη λίστα Οπου δεν ειχε καλό ιστορικό. Όλους τους αριθμούς έλεγχο και απαντάω μόνο σε πολύ σωστούς, ευγενικούς και Καθαρόυς, όχι με βαρύ ιστορικό.
Σας ευχαριστώ πολύ. σας εύχομαι ότι καλύτερο και να περνάτε πάντα όμορφα!i
Δεν είναι μόνο αυτό, είναι αρκετά περίεργη και στα μηνύματα που θα της στείλεις για να βρεθείτε, θα σε περάσει από κόσκινο, γιατί λογικά της έχουν ακυρώσει πολλοί το ραντεβού τελευταία στιγμή, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους λες και είναι απατεώνες, γι’ αυτό δεν έχει και τη δουλειά που θα μπορούσε να είχε!H κοπελα δεν καταλαβαινει ελληνικα, μην δινετε σημασια
να θες να δωσεις 200 ευρω και να περνας απο κοσκινο κιολας..Ωρε Που παμε ρε...Δεν είναι μόνο αυτό, είναι αρκετά περίεργη και στα μηνύματα που θα της στείλεις για να βρεθείτε, θα σε περάσει από κόσκινο, γιατί λογικά της έχουν ακυρώσει πολλοί το ραντεβού τελευταία στιγμή, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους λες και είναι απατεώνες, γι’ αυτό δεν έχει και τη δουλειά που θα μπορούσε να είχε!
Εγώ θα ήθελα να με μοιραστούν 2-3. Τους κάνω δώρο τον εαυτό μου!Καλησπέρα αν υπάρχει κανένας συναγωνιστής που θέλει να μοιραστεί καμία ανεξάρτητη 23-30 ετών ας μου στείλει ένα μήνυμα.Εκτος από αυτές που υπάρχουν εδώ στο σάιτ
Από εδώ έχουμε καμία πληροφορία ή κατι αντίστοιχο;Πάρε και εσύ bonus φώτο από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
Ορίστε και η τιμωρία μου. Ας αρκεστούμε στην μία φωτογραφία.Καλησπερα, για τιμωρια θελουμε 2-3 καλες φωτο το μπουστο σου !![]()
Δόξα τω Θεώ, δεν έχω παράπονο από τη δουλειά μου.Μακάρι να προλάβαινα όλους τους ανθρώπους, και όλη την δουλειά που μου έρχεται…Δεν είναι μόνο αυτό, είναι αρκετά περίεργη και στα μηνύματα που θα της στείλεις για να βρεθείτε, θα σε περάσει από κόσκινο, γιατί λογικά της έχουν ακυρώσει πολλοί το ραντεβού τελευταία στιγμή, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους λες και είναι απατεώνες, γι’ αυτό δεν έχει και τη δουλειά που θα μπορούσε να είχε!