Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Έλα μου ντε.Λες και είμαστε εδώ Μονακό!
Όλες αυτές οι καλουμπες αραδιασμένες μου φαίνονται για πολύ μαπα τεχνολογία ρε παιδιά,συγγνώμη.
Και εγώ για ηλεκτρικό πάω αλλά σαν τεχνολογία δεν μου γεμίζει το μάτι να απλώνω το καλωδιο να φόρτιζω.
Είναι γελοίο.
Το οτι δεν ειμαστε συνηθισμενοι και μας φαινεται περιεργο οτι καινουριο ειναι δεδομενο.
Τωρα, απο τεχνολογια αστο, φουλ τεχνολογια εχουν, το θεμα ειναι ποσο υστερουν, ακομα, πολλα απο αυτα στην παραμετρο αυτοκινητο (αισθηση οδηγησης, τιμονιου, φρενων, ανεσης, ποιοτητας κυλησης).

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
80.258
Πόντοι
23.656
εγω το λεω για το θεμα φορτισης και μονο
....και καθαρισες :coffee:
a8608e7747a52e38b51af89d98cee14fd10ccb8e.jpg

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.651
Πόντοι
4.587
Εγώ λέω καλύτερα να απαγορεύσουν ΟΛΑ τα ΙΧ μη επαγγελματικά από τον δακτύλιο.

Καλύτερο πιστεύω αφού τα ΜΜΕ είναι τόσο καλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ.
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ο κόσμος είναι ηλίθιος και παρτάκιας δεν μπορούν χωρίς το κωλάμαξο τους όπως δεν μπορούν κάτι αμερικάνοι χωρίς τα οπλοπολυβόλα που έχουν ''για αυτοάμυνα'' και προάσπιση της ''ελευθερίας'' τους

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Το οτι δεν ειμαστε συνηθισμενοι και μας φαινεται περιεργο οτι καινουριο ειναι δεδομενο.
Τωρα, απο τεχνολογια αστο, φουλ τεχνολογια εχουν, το θεμα ειναι ποσο υστερουν, ακομα, πολλα απο αυτα στην παραμετρο αυτοκινητο (αισθηση οδηγησης, τιμονιου, φρενων, ανεσης, ποιοτητας κυλησης).
Σαν τεχνολογία εντυπωσιακή αλλά αυτή η καλούμπα στο λαιμό μου κάθεται.Τεσπα.

Φοβάμαι μήπως σε είκοσι χρόνια τα ηλεκτρικά δεν θα υπάρχουν πια.Αυτοι οι έρημοι στα Πατήσια και στην Κυψέλη χωρίς πάρκινγκ που θα φορτίζουν.Γιατι να σηκώνονται να φορτίζουν στους χιλιάδες φορτιστές και να επιστρέφουν πίσω σπιτάκι τους και να έχουν χάσει την μοναδική θέση στάθμευσης που είχαν το αποκλείω.

Μάλλον κάτι άλλο θα βρεθεί έως τότε τύπου φόρτιση σε ένα λεπτό σε πρατήρια καυσίμων.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πρακτικό.

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.651
Πόντοι
4.587
Δεν μίλησα για κάψιμο αλλά για μπουρδκουκλωμα ηλικιωμένου γιατί το έχω δει στο κέντρο της Αθήνας αυτό.
Και εγώ για ηλεκτρικό πάω φίλε αλλά αυτές οι καλουμπες είναι γελοίο θέαμα σορυ κιόλας.
Βρε μαλάκα άδεια είναι η κεφάλα σου;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ο κόσμος είναι ηλίθιος και παρτάκιας δεν μπορούν χωρίς το κωλάμαξο τους όπως δεν μπορούν κάτι αμερικάνοι χωρίς τα οπλοπολυβόλα που έχουν ''για αυτοάμυνα'' και προάσπιση της ''ελευθερίας'' τους
Το ακούω

αρκεί να δώσουν και λεφτά στα ΜΜΕ για να είναι ανθρώπινα και να καθαρίσουν και το κέντρο από τους εγκληματίες και τα γκέτο

οπότε να μη χρειάζεται για να είσαι ασφαλής να κατεβαίνεις με το αμάξι και να το παρκάρεις στο πάρκινγκ του εστιατορίου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Αντε παλι
Πηγαινε κανα ταξιδι να δεις πως το κεντρο του Λονδινου εχει λιγοτερη βαβουρα και καυσαεριο απο το κεντρο της Αθηνας, και αυτο οφειλεται στα ηλεκτρικα και στα προνομια που δινονται για την χρηση τους
Τα κινητρα εχουν να κανουν με την βελτιωση της ποιοτητας ζωης στο κεντρο
Άρα προτείνεις όποιος δεν έχει λεφτά να πάρει ηλεκτρικό αμάξι να υποχρεούται να κατεβαίνει με το μετρό?

Και όποιος μένει εντός του κέντρου να το παροπλίσει εντελώς?

πως φαντάζεσαι την εφαρμογή αυτού που λες???

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Αλλο αυτο και αλλο να κραζουμε οποιον εχει Τεσλα ή σκεφτεται να ειναι η επομενη αγορα. Ο καθε Λακης που θα με δει με Τεσλα και τη γκομενα δε μας απασχολει που θα κραζει απλα επειδη ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΛΑ ΟΥΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ. Και αυτο με τις δημοσιες θεσεις φορτισης ναι, ειναι ανεφικτο για κεντρικα σημεια και περιοχες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη αλλα αν υπαρξουν μερικες δεν ειναι λογος να αρχισει ο Λακης να τα σπαει.
Έκραξα εγώ κανέναν?

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.651
Πόντοι
4.587
Το ακούω

αρκεί να δώσουν και λεφτά στα ΜΜΕ για να είναι ανθρώπινα και να καθαρίσουν και το κέντρο από τους εγκληματίες και τα γκέτο

οπότε να μη χρειάζεται για να είσαι ασφαλής να κατεβαίνεις με το αμάξι και να το παρκάρεις στο πάρκινγκ του εστιατορίου.
Συμφωνώ

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.038
Πόντοι
456
Tι ακτιβισμο εκανες; Εχωνες την μυτη σου στις εξατμισεις των αυτοκινητων για να αποδειξεις οτι τα θερμικα αυτοκινητα ειναι πιο καθαρα απο τα ηλεκτρικα; Σαλτα και πηδηξου οικωλογε των πετρελαικων λομπι, απατεωνα ψευτη και λωποδυτη. Και μονο που νομιζεις οτι με προσβαλλεις οταν με λες οιστρογονοντοπαρισμενη αδελφη, δειχνει ποσο διανοητικα καθυστερημενος εισαι. Ο υδραργυρος που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.

Η ηχορυπανση και η ρυπανση του αερα που προκαλουν οι θερμικοι κινητηρες στις πολεις εχει μονο ενα αντιδοτο και αυτο ειναι τα ηλεκτρικα αυτοκινητα αλλα εισαι πολυ κασμας για να το αντιληφθεις.
Οι παλιοί έλεγαν "τα εν οίκῳ μη εν Δήμῳ". Σήμερα η ανωμαλία, το παρά φύσιν, αντί γιά ντροπή έχει γίνει ισότιμη επιλογή και προπαγανδίζεται και είναι καμάρι και διαβατήριο στην κοινωνική ανέλιξη. Οι παλιότερες γενιές των ομοφυλόφιλων (από τον Τσαϊκόφσκυ και τον Καβάφη, μέχρι τον Χατζηδάκη και τον Κούνδουρο) ήταν αξιοπρεπείς και δεν διανοούνταν να έχουν κοινωνική προβολή και αποδοχή εξ αιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας. Στα αρχίδια μου τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Μόνο μη μου το κάνεις σημαία στο πρόσωπό μου. Είσαι αναξιοπρεπής και έχεις την χλεύη μου.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.257
Πόντοι
10.656
Εγώ λέω καλύτερα να απαγορεύσουν ΟΛΑ τα ΙΧ μη επαγγελματικά από τον δακτύλιο.

Καλύτερο πιστεύω αφού τα ΜΜΕ είναι τόσο καλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ.
Εγω πιστευω οτι οποιος δεν εχει πιστοποιητικο γεννησεως απο μαιευτηριο εντος Αττικης, θα πρεπει με συνοπτικες διαδικασιες να τρωει απελαση απο τον νομό και να εισερχεται μονο για εναν μηνα τον χρονο, με ειδικη βιζα :coffee: Εξαιρεση θα αποτελουν οι γυναικες απο λατινικη αμερικη και ανατολικο μπλοκ, για ευνοητους λογους, φυσικα χωρις δικαιωμα για εκδοση διπλωματος οδηγησης :coffee:

Αντε γιατι μας ηρθαν ολοι οι μπουρτζοβλαχοι και τρωμε στη μαπα και την βλαχια τους και τα κωλαμαξα τους. Πισω στα χωρια τους λοιπον να ξεβρωμισουμε

Make Athens Great Again

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Οι παλιοί έλεγαν "τα εν οίκῳ μη εν Δήμῳ". Σήμερα η ανωμαλία, το παρά φύσιν, αντί γιά ντροπή έχει γίνει ισότιμη επιλογή και προπαγανδίζεται και είναι καμάρι και διαβατήριο στην κοινωνική ανέλιξη. Οι παλιότερες γενιές των ομοφυλόφιλων (από τον Τσαϊκόφσκυ και τον Καβάφη, μέχρι τον Χατζηδάκη και τον Κούνδουρο) ήταν αξιοπρεπείς και δεν διανοούνταν να έχουν κοινωνική προβολή και αποδοχή εξ αιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας. Στα αρχίδια μου τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Μόνο μη μου το κάνεις σημαία στο πρόσωπό μου. Είσαι αναξιοπρεπής και έχεις την χλεύη μου.

Τα εν οικω μη εν δημω, δεν ισχυαν μονο για τις "ανωμαλιες" ανοητε... Ισχυαν και για το νορμαλ σεξ, αρα για ακομη μια φορα λες βλακειες. Το να λες δημοσια ποια πηδηξες και πως την πηδηξες ηταν παλι ντροπιαστικο γιατι το σεξ ειναι προσωπικη και ιδιωτικη υποθεση ακομα και αν ειναι ετεροφυλοφιλο. Αναξιοπρεπης εισαι εσυ που εχεις IQ ραδικιου και δεν καταλαβαινεις πως δεν επελεξες ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος αν θα εισαι στρεητ ή γκει. Η σεξουαλικη ελξη ειναι μερος της εγκεφαλικης λειτουργιας. Αυτο ειναι αποδεδειγμενο με πολλους τροπους. Π.χ. γκει θηλαστικά υπαρχουν πολλα... Απο πηθικους μεχρι σκυλους εχουν καταγραψει να κανουν ομοφυλοφιλο σεξ. Επιλογη ειναι ή ειναι ενστικτο;

Επισης τα εν οικω μη εν δημω ειναι μια φραση που δεν αφορα τα ιντερνετικα φορουμ, αφορουσε την πραγματικη ζωη εκει εξω, οταν το ελεγαν οι αρχαιοι. Επισης δεν κανω καμια σημαια τιποτα, εσυ ενοχλεισαι γιατι εισαι κομπλεξικος και γεματος μισος και κακία.

Εισαι ομως και υποκριτης, για να επιστρεψουμε στα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Σε πειραζουν π.χ. οι ανεμογεννητριες επειδη σκοτωνουν... πουλια, αλλά δεν λες τιποτα για τα καρκινογενη σωματιδια που εκπεμπονται απο εξατμισεις αυτοκινητων, αεροσκαφων, πλοιων, φουγαρα εργοστασιων, διυλιστηρια κτλ. κτλ. Οι ΑΠΕ δεν ειναι πανάκεια αλλα μειωνουν τους θανατηφορους ρυπους μικροσωματιδιων.

Δες μονο πως ηταν το Νεο Δελχι της Ινδιας με covid lockdown και ποσο νεφος εχει με κανονικη κινηση οχηματων η πολη. Η αιθαλομιχλη για να εξαφανιστει τελειως και να μειωθουν επιτελους οι καρκινοι του καρδιοαναπνευστικου συστηματος, πρεπει να εξαφανιστουν ολων των ειδων οι εξατμισεις που εκπεμπουν τοξικά σωματίδια.
Και ενα παιδι δημοτικού το καταλαβαινει αυτο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
το πρωί θα έβαζαν τους φορτιστές και το βράδυ θα τους ξήλωναν.
Ναι , αλλά αν έδερναν οι χωροφύλακες αυτούς που τους ξηλώνουν
εσύ θα γκάριζες μωρή λινάτσα.

Αποφάσισε .

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216

Moνα τους οδηγανε τα Τεσλα, οπως εκανε ο ΚΙΤΤ πριν απο 45 χρονια σχεδον.... Μονο που αυτο δεν ειναι ταινια, ειναι πραγματικοτητα. Ε ρε γλεντια που θα γινουν φετος, μολις η Ε.Ε. εγκρινει το FSD v.14 σε ολη την Ευρωπη...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.106
Πόντοι
6.256
Εγω πιστευω οτι οποιος δεν εχει πιστοποιητικο γεννησεως απο μαιευτηριο εντος Αττικης, θα πρεπει με συνοπτικες διαδικασιες να τρωει απελαση απο τον νομό και να εισερχεται μονο για εναν μηνα τον χρονο, με ειδικη βιζα :coffee: Εξαιρεση θα αποτελουν οι γυναικες απο λατινικη αμερικη και ανατολικο μπλοκ, για ευνοητους λογους, φυσικα χωρις δικαιωμα για εκδοση διπλωματος οδηγησης :coffee:

Αντε γιατι μας ηρθαν ολοι οι μπουρτζοβλαχοι και τρωμε στη μαπα και την βλαχια τους και τα κωλαμαξα τους. Πισω στα χωρια τους λοιπον να ξεβρωμισουμε

Make Athens Great Again
Μαν εγώ κέντρο κατεβαίνω μόνο αν έχω δουλειές ή αν πρέπει οπωσδήποτε να πάω εκεί για έξοδο που αυτό δεν συμβαίνει συχνά

αν μπορούσα να περάσω τη ζωή μου χωρίς να ξαναδώ τη βρωμιά και την αηδία του κέντρου...θα ήταν το ιδανικό :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom