Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.245
Πόντοι
1.056
Thai massage dream δεν υπάρχει ούτε στο ίντερνετ ούτε στο google maps. Ποιος έχει κάποιο link (πχ στο χάρτη που είναι) ή τηλέφωνο να δώσει?
φτασε τα 5 μηνυματα πρωτα....για να δεχεσαι πμ.......κανε αναζητηση στο νημα εχει γραφτει πολλακις το τηλεφωνο

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.611
Πόντοι
506
Για πες εμπειρία για την κακτιλα και μόνο.
Μια χαρά έμπειρη είναι κάνει πολύ καλά περάσματα, δεν σε αφήνει παραπονεμένο. Έχω την εντύπωση πως ειδίκευεται στο παθητικό μασάζ προστάτη αλλά δεν δοκιμασα φοβάμαι

Enastros1983

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Μια χαρά έμπειρη είναι κάνει πολύ καλά περάσματα, δεν σε αφήνει παραπονεμένο. Έχω την εντύπωση πως ειδίκευεται στο παθητικό μασάζ προστάτη αλλά δεν δοκιμασα φοβάμαι
Ακούγεται δυνατή. Προχωράει και σε κάτι παραπάνω?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
368
Πόντοι
21
Centrodimassaggio#syndagma#voulis22#thebestmassage
Ξέρει κάποιος για αυτό κάτι?

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
508
Πόντοι
301
Να πω 2 λόγια για το μαγαζί στην Πανόρμου το vip beauty..Ή Μαρία που είναι στην διεύθυνση και στα τηλέφωνα είναι ευγενική και ξεκάθαρη..κατά καιρούς έχει ενδιαφέρουσες παρουσίες αλλά δεν κάθονται πολύ..Στην ουσία τα προγράμματα είναι 2…με 50ε μασάζ και στο τέλος εκτόνωση με χέρι..και με 100ε κάποιες έκαναν ή κάνουν τύπου body to body..είχα κάνει πιο παλιά με μια νεαρή μαυρούλα και την ξεκλείδωσα μέχρι και μπριζόλα κρυφά απ την Μαρία..το μαγαζί δεν λέει κάτι αλλά είναι τίμιο..πχ τα δωμάτια είναι μικρά και μπάνιο υπάρχει κοινόχρηστο που πρέπει να περάσεις μπροστά απ όλους για να πας..εγώ πχ δεν κάνω ντους και φεύγω σαν λαδοπόντικας για να κάνω στο σπίτι ..δεν έχει ντουζιέρα στο δωμάτιο μέσα και αυτό είναι φάουλ..αυτή την περίοδο δουλεύει μια γεματούλα από Ινδονησία,μια Ξανθούλα Ρουμάνα και η παλιά καραβάνα η Ζωή..πρόσφατα έκανα 4 χέρια προσφορά 80ε και με τελείωσε με χέρι η Ινδονήσια..η Ρουμάνα πολύ τίμια και φιλότιμη..κάνει και δυνατό μασάζ..εν κατακλείδι το πρόγραμμα με τα 50ε είναι value for money ..
εννοείς μια Ταντρα Ζωή?

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
508
Πόντοι
301
Είδα 2 καινούργιες εισοδους: Λεωνίδου 7 στον αγ. Δημήτριο και Πεντέλης 7.
Συνοπτικά εμπειρίες?
Πολύ ξεραήλα για κάτι που στο εξωτερικό το παίρνεις για πλάκα. Τι ζητάμε δηλ? Ένα αξιοπρεπές happy end, χωρίς να πρέπει να πουλήσεις νεφρό και η κοπέλα να βλέπεται.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Συνοπτικά εμπειρίες?
Πολύ ξεραήλα για κάτι που στο εξωτερικό το παίρνεις για πλάκα. Τι ζητάμε δηλ? Ένα αξιοπρεπές happy end, χωρίς να πρέπει να πουλήσεις νεφρό και η κοπέλα να βλέπεται.
Ζητάς πολλά.............

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Συνοπτικά εμπειρίες?
Στον άγιο Δημήτριο το μαγαζί λέγεται thaiburi massage?? Και το άλλο στην Πεντέλης 7 ??

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
40
Πόντοι
10
Πέρασα από Πανορμου πριν καμιά εβδομάδα , μου έκανε η Μαρία , δεν είχε άλλη διαθέσιμη. Είχε 2 και τις είχε σε διπλό. Μασαζ καλό , φραπες μετριοτατος , διεκπεραιωτικος και χωρίς καθόλου παιχνίδι. Σύνολο 30 λεπτά. Της λέω ότι πληρωνω για 50λεπτα. Μου λέει θα βγουν οι άλλες από δίπλα. Στο χρωστάω την επόμενη.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.245
Πόντοι
1.056
Πεντέλης 7 στην πλατεία Χαραυγής στον Αγ. Δημήτριο είναι το Kwanrawee massage.

Το Thai dream massage είναι Γενναδίου 27 Αγ.Δημήτριος
Kwanrawee ειναι το όνομα της ταυλανδεζας.....κόρη του φωτός στα ελληνικά.....φωτεινή

Enastros1983

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Πέρασα από Πανορμου πριν καμιά εβδομάδα , μου έκανε η Μαρία , δεν είχε άλλη διαθέσιμη. Είχε 2 και τις είχε σε διπλό. Μασαζ καλό , φραπες μετριοτατος , διεκπεραιωτικος και χωρίς καθόλου παιχνίδι. Σύνολο 30 λεπτά. Της λέω ότι πληρωνω για 50λεπτα. Μου λέει θα βγουν οι άλλες από δίπλα. Στο χρωστάω την επόμενη.
Δλδ η Μαρία δεν αξίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom