Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (1 μέλη και 162 επισκέπτες)

NICKSKG

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να πάω για πρώτη φορά να δοκιμάσω και λέω να πάω στο γκολντεν! Πώς θα τους εξηγήσω ότι ψάχνω τζακούζι και καλαμάκι κτλπ; θα πω εγώ κάτι η το λένε και μόνοι τους;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.824
Πόντοι
3.556
Παιδιά θέλω να πάω για πρώτη φορά να δοκιμάσω και λέω να πάω στο γκολντεν! Πώς θα τους εξηγήσω ότι ψάχνω τζακούζι και καλαμάκι κτλπ; θα πω εγώ κάτι η το λένε και μόνοι τους;
Κ πριν λίγο καιρό έλεγες να πας πρώτη φορά στη βάνα άλλαξες πορεία τώρα η πήγες κ θες να πας κ αλλού

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
712
Πόντοι
96
Καλά αν πάει καταδρομικά κανείς ας ενημερώσει για εμφάνιση συμπεριφορά και υπηρεσίες γιατί αυτό το φωτογραφίζομαι από το λαιμό και κάτω και δε στέλνω φωτο με βάζει σε σκέψεις......
Αφού σε ενδιαφέρει γιατί δε πας εσύ να κάνεις καταδρομική και να μας ενημερώσεις σχετικά ?

NICKSKG

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Κ πριν λίγο καιρό έλεγες να πας πρώτη φορά στη βάνα άλλαξες πορεία τώρα η πήγες κ θες να πας κ αλλού
Δεν πήγα πουθενά φίλε μου ειμαι εκτος Θεσσαλονίκης τον περισσότερο καιρό και δεν πρόλαβα τώρα όμως έχω χρόνο και λέω να πάω κάπου επίσης η Βάνα Ποια είναι δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.285
Πόντοι
1.321
Καθότι κατάκοπος έστειλα μήνυμα στην Ίριδα, δυστυχώς δεν μπορούσε την ώρα που μπορούσα εγώ, νομίζω ότι είναι η μοναδική που με ξεκουραζει. Μ ενδιέφερε καταρχάς να χαλαρώσω, ειδικά στην πλάτη και ακολούθως εάν Μ αρέσει, να κάνω και κάτι αισθησιακό πχ εκτόνωση. Τελικά βρήκα στο elite spa στο Ιπποκράτειο. Η κοπέλα που ήρθε μια νεαρή αδύνατη ονοματι Στέλλα με ρώτησε μόνο εάν έχω ξανάρθει και είπε τα προγράμματα: 30 μόνο μασάζ, 50 εκτόνωση, 60 στοματικό και από 20 ευρώ να βγάλει τα πάνω και 20 τα κάτω ρούχα... Επιλογή της κάθε κοπέλας να κοστολογεί όσο θέλει τις υπηρεσίες της. Δεν με αφορά. Με αφορά όμως ότι μέσα σε 20 λεπτά έκανε μασάζ και εκτόνωση
... Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, αγοράζεις κι έναν ελάχιστο χρόνο κι όχι να κοροιδευεις τον πελάτη. Θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία σε μια άλλη κοπέλα στο ίδιο μαγαζί που την πήρα μια φορά τίμησε τα χρήματα και σεβάστηκε το χρόνο και τον πελάτη και από εκει και πέρα ποτέ ξανά.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.403
Πόντοι
3.506
Δαναη στο βικτωριας σκέτη απογοήτευση.Ειδικα χωρίς τα ρούχα είναι σαν παλαιστής.Φιλοτιμη αλλά για τα γούστα μου μακρια.
Δηλαδή με τα ρούχα δεν μπορούσες να καταλάβεις οτι είναι εγγονή του Κουταλιανού;

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.730
Πόντοι
3.446
Πώς είναι η Μαρία να πάω σημερα να σου πω
Προσοχή στο συγκεκριμένο μαγαζί, ο Σταύρος αποδομεί την ιστορία του επιτρέποντας τέτοια πράγματα. Αν μία κοπέλα δε φοράει φόρεμα και φοράει πχ φούστα – παντελόνι και μπλούζα – πουκάμισο – οτιδήποτε άλλο αν ξεντυθεί θέλει 20 + 20 €.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
136
Like
22.268
Πόντοι
26.386
Για σκληροπυρηνικους μυστες ανω των 45.
IMG_0619.JPG

Cowboys

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους για το μασατζιδικο βάνα σπα έχουμε καμία πληροφορία?

academy X

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Κριτικές
10
Like
72
Πόντοι
10
Καλησπέρα μάγκες έχει πάρει κάποιος την Μαριάννα από Prestige να μας πει αν αξίζει το nuru μασάζ που κάνει στα 100€ κ αν παίζει κάτι παραπάνω?

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.262
Πόντοι
456
υπαρχει καμια προταση για μασαζ και τελειωμα με χερι; συγνωμη ειμαι καινουργιος στην πολη και δεν γνωριζω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom