You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (6 μέλη και 133 επισκέπτες)
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.822
- Πόντοι
- 3.556
Κ πριν λίγο καιρό έλεγες να πας πρώτη φορά στη βάνα άλλαξες πορεία τώρα η πήγες κ θες να πας κ αλλούΠαιδιά θέλω να πάω για πρώτη φορά να δοκιμάσω και λέω να πάω στο γκολντεν! Πώς θα τους εξηγήσω ότι ψάχνω τζακούζι και καλαμάκι κτλπ; θα πω εγώ κάτι η το λένε και μόνοι τους;
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 712
- Πόντοι
- 96
Αφού σε ενδιαφέρει γιατί δε πας εσύ να κάνεις καταδρομική και να μας ενημερώσεις σχετικά ?Καλά αν πάει καταδρομικά κανείς ας ενημερώσει για εμφάνιση συμπεριφορά και υπηρεσίες γιατί αυτό το φωτογραφίζομαι από το λαιμό και κάτω και δε στέλνω φωτο με βάζει σε σκέψεις......
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 206
Ποιος είπε ότι με ενδιαφέρει...?Αφού σε ενδιαφέρει γιατί δε πας εσύ να κάνεις καταδρομική και να μας ενημερώσεις σχετικά ?
Δεν πήγα πουθενά φίλε μου ειμαι εκτος Θεσσαλονίκης τον περισσότερο καιρό και δεν πρόλαβα τώρα όμως έχω χρόνο και λέω να πάω κάπου επίσης η Βάνα Ποια είναι δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθειαΚ πριν λίγο καιρό έλεγες να πας πρώτη φορά στη βάνα άλλαξες πορεία τώρα η πήγες κ θες να πας κ αλλού
billsalonika1926
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.282
- Πόντοι
- 1.321
Καθότι κατάκοπος έστειλα μήνυμα στην Ίριδα, δυστυχώς δεν μπορούσε την ώρα που μπορούσα εγώ, νομίζω ότι είναι η μοναδική που με ξεκουραζει. Μ ενδιέφερε καταρχάς να χαλαρώσω, ειδικά στην πλάτη και ακολούθως εάν Μ αρέσει, να κάνω και κάτι αισθησιακό πχ εκτόνωση. Τελικά βρήκα στο elite spa στο Ιπποκράτειο. Η κοπέλα που ήρθε μια νεαρή αδύνατη ονοματι Στέλλα με ρώτησε μόνο εάν έχω ξανάρθει και είπε τα προγράμματα: 30 μόνο μασάζ, 50 εκτόνωση, 60 στοματικό και από 20 ευρώ να βγάλει τα πάνω και 20 τα κάτω ρούχα... Επιλογή της κάθε κοπέλας να κοστολογεί όσο θέλει τις υπηρεσίες της. Δεν με αφορά. Με αφορά όμως ότι μέσα σε 20 λεπτά έκανε μασάζ και εκτόνωση
... Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, αγοράζεις κι έναν ελάχιστο χρόνο κι όχι να κοροιδευεις τον πελάτη. Θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία σε μια άλλη κοπέλα στο ίδιο μαγαζί που την πήρα μια φορά τίμησε τα χρήματα και σεβάστηκε το χρόνο και τον πελάτη και από εκει και πέρα ποτέ ξανά.
... Όταν αγοράζεις μια υπηρεσία, αγοράζεις κι έναν ελάχιστο χρόνο κι όχι να κοροιδευεις τον πελάτη. Θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία σε μια άλλη κοπέλα στο ίδιο μαγαζί που την πήρα μια φορά τίμησε τα χρήματα και σεβάστηκε το χρόνο και τον πελάτη και από εκει και πέρα ποτέ ξανά.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.401
- Πόντοι
- 3.506
Δηλαδή με τα ρούχα δεν μπορούσες να καταλάβεις οτι είναι εγγονή του Κουταλιανού;Δαναη στο βικτωριας σκέτη απογοήτευση.Ειδικα χωρίς τα ρούχα είναι σαν παλαιστής.Φιλοτιμη αλλά για τα γούστα μου μακρια.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 21
στο ελιτ εχει μια μαρια πηγε κανεις?
Todekatokalo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
στο ελιτ εχει μια μαρια πηγε κανεις?
Πώς είναι η Μαρία να πάω σημερα να σου πω
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.730
- Πόντοι
- 3.446
Προσοχή στο συγκεκριμένο μαγαζί, ο Σταύρος αποδομεί την ιστορία του επιτρέποντας τέτοια πράγματα. Αν μία κοπέλα δε φοράει φόρεμα και φοράει πχ φούστα – παντελόνι και μπλούζα – πουκάμισο – οτιδήποτε άλλο αν ξεντυθεί θέλει 20 + 20 €.Πώς είναι η Μαρία να πάω σημερα να σου πω
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 2.141
- Πόντοι
- 446
H Μαρια η καριολα τι μασαζ και πιπα εκανε στο συγκεκριμενο ρε φιλε...τι ωραια χρονιαΓια σκληροπυρηνικους μυστες ανω των 45.
![]()
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 21
ειναι πολυ καλη εμφανισιακα και μικρηΠώς είναι η Μαρία να πάω σημερα να σου πω
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 2.141
- Πόντοι
- 446
Έχει βάλει λουκέτο το συγκεκριμένοειναι πολυ καλη εμφανισιακα και μικρη
Εκλεισε το ελιτ?Έχει βάλει λουκέτο το συγκεκριμένο
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 2.141
- Πόντοι
- 446
Το συγκεκριμένο είναι του Βασίλη ,αν είσαι παλιός στο αθλημα θα το είχες καταλαβειΕκλεισε το ελιτ?
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 21
σημερα πηγα δεν εκλεισε με μαρια ωραιο σομα καλο καλαμακι 60Εκλεισε το ελιτ?