Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Καλησπερα σε ολους. Η καρινα δουλευει αυτην την περιοδο? Εψω αρκετο καιρο να κατεβω βολτα και σκεφτομουν να οαω σημερα
Το τελευταιο διαστημα το οικημα που δουλευε ητανωκλειστο ...τωρα προσφατα δε ξερω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Σεβασμος.!!!!!!!! .....στην Ελενα που μας μυησε στο ακαποτο πουτσοτριψιμο .....ναουμε.!!!!!!!!!! :rockon:

Oh Yeah Smile GIF by BrownSugarApp

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86

Wonder kid

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα το πρωί η Νάταλι στο Godiva δουλεύει κανονικά?

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Περασα πριν απο λιγο μια βολτα...διπλα στο medusa δουλευει μια μικρη μελαχρινη με σιλικονατα βυζια και τρελο κορμι ονομα ΑΙΣΑ....την εχει παρει κανεις?
Καιρο εχω να δω τετοιο κορμι...
Πείτε ρε ...
Νομίζω την έχω δει και εγώ
Βυζάρες έχει και κορμάρα λαμπάδα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777

World-Class C

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν θα είναι η Σαμιρα στο Χ αυτήν την εβδομάδα;

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
21
Πείτε ρε ...
Νομίζω την έχω δει και εγώ
Βυζάρες έχει και κορμάρα λαμπάδα
Την εχω παρει εγω την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει, δεν ειναι κανα σκυλι του πολεμου αλλα ουτε και φολα, προσωπικα πιστευω πως αξιζει πολυ λογω εμφανισης.

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Την εχω παρει εγω την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει, δεν ειναι κανα σκυλι του πολεμου αλλα ουτε και φολα, προσωπικα πιστευω πως αξιζει πολυ λογω εμφανισης.
Χθες ημουν ετοιμος να περασω λογω εμφανισης αλλα την ειδα ψυχρη στο σαλονι....οταν μπηκε με ενα πελατη στο δωματιο περιμενα να δω ποσο θα καθησει και εβαλα χρονομετρο ,σε 11 λεπτα ηταν εξω.....Το πορνο-ενστικτο μου ελεγε θα μου σπασει τα νευρα και εφυγα...

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια ερώτηση για ναταλια θέλω να κάνω… έχω πάει πολλές φορές και την θεωρώ τίμια και καβλιαρα για όποιον δεν τον πειράζει η εμφάνιση και ηλικία της.η ερώτηση είναι επειδή χύνει σε όλους μας αβέρτα…. Έχει τύχει να την κάνει κάποιος να χύσει μετά το δεκάλεπτο πχ; Σε μένα σχεδόν πάντα χύνει μια στην αρχή και μια στο δίλεπτο…. Μετά και πόλεμος να γίνει δεν….
Εχει τύχει σε κάποιον κάτι διαφορετικό; Πολλές φορές πήγα μαζί της και το χω μάθει πλέον απ έξω…
Περιμένω απόψεις και θα επανέλθω….

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Καλησπέρα μια ερώτηση για ναταλια θέλω να κάνω… έχω πάει πολλές φορές και την θεωρώ τίμια και καβλιαρα για όποιον δεν τον πειράζει η εμφάνιση και ηλικία της.η ερώτηση είναι επειδή χύνει σε όλους μας αβέρτα…. Έχει τύχει να την κάνει κάποιος να χύσει μετά το δεκάλεπτο πχ; Σε μένα σχεδόν πάντα χύνει μια στην αρχή και μια στο δίλεπτο…. Μετά και πόλεμος να γίνει δεν….
Εχει τύχει σε κάποιον κάτι διαφορετικό; Πολλές φορές πήγα μαζί της και το χω μάθει πλέον απ έξω…
Και σε μένα το ίδιο φίλε και εγώ γουστάρω πολύ Ναταλη γιατί είναι εξηγημενο άτομο καλός χαρακτήρας αλλά στην αρχή ρίχνει ποτάμια αβέρτα και μετά στεγνά χαχα

• Like
Αντιδράσεις: Tzon50

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.743
Πόντοι
6.255
Σε όχι πολύ μεγάλο πρόγραμμα, είχα δώσει 50€ και έμεινα μισή ώρα, δεν σταμάτησε να χύνει. Μέχρι που βγήκε να πάρει την κόκα κόλα της για να αναπληρώσει υγρά.

• Like
Αντιδράσεις: Tzon50

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.192
Πόντοι
506
Σε ποιο ίδρυμα ακριβώς δουλεύει η κοπέλα?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Σε όχι πολύ μεγάλο πρόγραμμα, είχα δώσει 50€ και έμεινα μισή ώρα, δεν σταμάτησε να χύνει. Μέχρι που βγήκε να πάρει την κόκα κόλα της για να αναπληρώσει υγρά.
Αναπληρωνει τα υγρα για να ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ τον επομενο..!!! Ρε μαγκες ειναι δυνατον να πιστευετε οτι χυνει και εχει οργασμους ολη τη μερα μια γυναικα 50+ χρονων που σιγουρα εχει εμμηνοπαυση....ελεος!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762
Αναπληρωνει τα υγρα για να ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ τον επομενο..!!! Ρε μαγκες ειναι δυνατον να πιστευετε οτι χυνει και εχει οργασμους ολη τη μερα μια γυναικα 50+ χρονων που σιγουρα εχει εμμηνοπαυση....ελεος!
Μηπως εχει ακρατεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom