Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Πήρα την κοπέλα χθες το βράδυ, είναι νεαρή γύρω στα 20-24, πετιτ, ωραίο πρόσωπο και σωματακι, μπήκε μέσα με άνεση, πήρα ελεύθερο στοματικό και χαλαρό στα 50 ευρώ, μου έκανε μια καλή πίπα, μετά ανέβηκε από πάνω και κουνήθηκε με τέλειο ρυθμό, στην συνέχεια στα τέσσερα στήθηκε και τον έφαγε πολύ καλά και μετά ιεραποστολικό όπου έκλεψα και μερικά φιλάκια και τελείωσα. Είχε πολύ καλή συμμετοχή η κοπέλα και θα την τιμήσω πάλι σύντομα!

την έχω τσεκάρει πριν 2 εβδομάδες στο venus 2. Τότε μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην υποδοχή. Έχει μπει ήδη στη λίστα για δοκιμή κάποια στιγμή

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Πρωινό πέρασμα με Άναμπελ στο ινκόγκνιτο...

Η κοπέλα καυλιάρα και τούμπανο..δυστυχώς για μένα εγώ εκπυρσοκρότησα σχετικά γρήγορα, ώστε να δω την ανταπόκριση της στις μεγάλες στροφές

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Πρωινό πέρασμα με Άναμπελ στο ινκόγκνιτο...

Η κοπέλα καυλιάρα και τούμπανο..δυστυχώς για μένα εγώ εκπυρσοκρότησα σχετικά γρήγορα, ώστε να δω την ανταπόκριση της στις μεγάλες στροφές
Μιλαμε για την μαυρουλα που δουλευε παρανταιζ.?? Συνεχιζει να κανει εκφυλο γαμισι.???

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ρε παιδιά τώρα πέρασα από ιγκογνιτο έχει ίνα ρώτησα για αναμπελ και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο
αφου ρε φιλε ο gagarin ειναι αστροναυτης. ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαινεις? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Η Έλενα έχει αλλάξει σίγουρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως ήταν. Στην Έλενα πάω από τις αρχές από τότε που ήταν στην Ανδρέου Γεωργίου. Δεν είμαι αγαπουλης να μαι κάθε βδομάδα εκεί αλλά με μια συχνότητα μια στο τρίμηνο- εξάμηνο την τιμούσα παλιά κ μπορώ να πω πως ήταν φοβερή. Μετά από μια αποχή που έκανα από το σπορ τα τελευταία 3-4 χρόνια μπορώ να πω ότι την βρήκα πολύ αλλαγμένη σε συμπεριφορά(εμφάνιση είναι ίδια). Πήγα ξανά 3 φορές από τον Σεπτέμβριο μέχρι πρόσφατα κ σιγά σιγά την 3η φορά ήταν πιο άνετη κ πιο δεκτική. Μεγάλωσε κ έγινε πιο ιδιότροπη. Κ κάτι τελευταίο. Δεν θυμάμαι πότε να την πέτυχα σε σαλόνι κ να μην μπήκα, με τραβούσε σαν μαγνήτης όταν την έβλεπα ετσι με εσώρουχα η γυμνή. Το αστείο όμως είναι ότι την περασμένη βδομάδα που την πέτυχα στο one salonica με έναν τύπο ντυμένη πραγματικά αναρωτήθηκα για ποιον λόγο γινόταν αυτό. Αν δεν την γνώριζα για κανέναν λόγο δεν θα έπεφτε το μάτι μου πάνω της....

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Η Έλενα έχει αλλάξει σίγουρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως ήταν. Στην Έλενα πάω από τις αρχές από τότε που ήταν στην Ανδρέου Γεωργίου. Δεν είμαι αγαπουλης να μαι κάθε βδομάδα εκεί αλλά με μια συχνότητα μια στο τρίμηνο- εξάμηνο την τιμούσα παλιά κ μπορώ να πω πως ήταν φοβερή. Μετά από μια αποχή που έκανα από το σπορ τα τελευταία 3-4 χρόνια μπορώ να πω ότι την βρήκα πολύ αλλαγμένη σε συμπεριφορά(εμφάνιση είναι ίδια). Πήγα ξανά 3 φορές από τον Σεπτέμβριο μέχρι πρόσφατα κ σιγά σιγά την 3η φορά ήταν πιο άνετη κ πιο δεκτική. Μεγάλωσε κ έγινε πιο ιδιότροπη. Κ κάτι τελευταίο. Δεν θυμάμαι πότε να την πέτυχα σε σαλόνι κ να μην μπήκα, με τραβούσε σαν μαγνήτης όταν την έβλεπα ετσι με εσώρουχα η γυμνή. Το αστείο όμως είναι ότι την περασμένη βδομάδα που την πέτυχα στο one salonica με έναν τύπο ντυμένη πραγματικά αναρωτήθηκα για ποιον λόγο γινόταν αυτό. Αν δεν την γνώριζα για κανέναν λόγο δεν θα έπεφτε το μάτι μου πάνω της....
Ξεκινησε δυνατα οταν πρωτοεμφανιστηκε στο στουντιο διπλα απο τον μυλο. Λογικο θα πω γιατι ηθελε να κανει την πελατεια της, μετα οταν εφυγε απο κει την πηρα μια φορα στο γωνιακο το πρασινο..αρχισε να πεφτει αρκετα, εκοψε φιλια και πουτσοτριψιματα, ισως ο λογος γιατι εκανε παιδι η κατι αλλο δεν ξερω. Τωρα που την πηρα μετα απο πολλα χρονια ειδα μια πολυ χειροτερη κοπελα σε σχεση με το ξεκινημα της.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
φιλαράκι σε βλέπω λίγο μπερδεμένο..δεν πολύ πας αλλά πήγες πρόσφατα,άλλαξε προς το χειρότερο αλλά τελευταία ηταν δεκτικη…απογοητευμένο σε βλέπω…μάλλον την είδες με τον καραφλό γερονταβα γκόμενο…

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
φιλαράκι σε βλέπω λίγο μπερδεμένο..δεν πολύ πας αλλά πήγες πρόσφατα,άλλαξε προς το χειρότερο αλλά τελευταία ηταν δεκτικη…απογοητευμένο σε βλέπω…μάλλον την είδες με τον καραφλό γερονταβα γκόμενο…
Στο εμπορικο πασαρελα κανουν τα κοριτσια.
Μεχρι σημερα μπορει να εχω δει καμια δεκαρια, μια μαλιστα την πετυχα στα σκαλια, εκανε οτι δεν με ξερει και στα σπιτακια μετα απο μερες μου ελεγε τι ψωνισες.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Ρε παιδιά τώρα πέρασα από ιγκογνιτο έχει ίνα ρώτησα για αναμπελ και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο
Ε τότε εγώ θα γάμησα μάλλον την κυρία Σούλα, που έγινε μαύρη και νεα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Περασα πριν απο λιγο μια βολτα...διπλα στο medusa δουλευει μια μικρη μελαχρινη με σιλικονατα βυζια και τρελο κορμι ονομα ΑΙΣΑ....την εχει παρει κανεις?
Καιρο εχω να δω τετοιο κορμι...

Τελευταία τροποποίηση:

Kyrleuteris

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Ρε τσακάλια μια νεφέλη Πέτρου ερημιτη δίπλα στης Έλενας απόγευμα δουλεύει?

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Μπερδεμένος κ απογοητευμενος είσαι εσύ μπόμπιρα που απ ότι σε πιάνω είσαι πιτσιρίκος κ αντί να γυρνάς κ τα γαμας οπως θα πρεπε στην ηλικία σου έχεις κάνει τα ξυλαδικα 2ο σπίτι σου για μάλλον μέχρι εκεί μπορείς..

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους. Η καρινα δουλευει αυτην την περιοδο? Εψω αρκετο καιρο να κατεβω βολτα και σκεφτομουν να οαω σημερα

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Μπερδεμένος κ απογοητευμενος είσαι εσύ μπόμπιρα που απ ότι σε πιάνω είσαι πιτσιρίκος κ αντί να γυρνάς κ τα γαμας οπως θα πρεπε στην ηλικία σου έχεις κάνει τα ξυλαδικα 2ο σπίτι σου για μάλλον μέχρι εκεί μπορείς..
Ήρεμα ρε μαγκαιβερ..είσαι σε συγχυση..

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Tυπε καπου δε κολλανε αυτα που λες λες οτι πηγαινες απο την αρχη που ξεκινησε και ειδες τη διαφορα τωρα ενω εχει πολλα χρονια που ειναι ξεπετα και πρεπει αυτη να σε πληρωσει να μπεις συν οτι εμφανιση ειναι η ιδια που εδω και αρκετα χρονια τρωει ολο της το φαγητο σε σχεση απ οταν αρχισε :think::think::think::think::think::think::think::think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom