Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexbr34

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
12
Πόντοι
0
ψάχνω ένα μαγαζί με ένα σχετικά μέτριο προς καλό μασάζ δεν με ενδιαφέρει τόσο τιμή αρκεί να αξίζει ,το οποίο σίγουρα θα είναι στα πλαίσια σίγουρα χωρίς εσώρουχο και υπό προϋποθέσεις μπορείς να λαβεςι στο τέλος ένα καλό τελείωμα. έπειτα από πολύ αναζήτησή στο φόρουμ καταλήγω πως η μόνη επιλογή γιαυτο είναι το γκαλαξυ, στα πλαίσια του καθαρού μαγαζιού και ότι θα λάβεις αυτά που θα ζητήσεις σε έναν επαγγελματικό χώρο. έχετε να κάνετε κάποια παραπάνω πρόταση ;

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Σε ερώτηση που έγινε στην Ταιλανδεζα του Αγίου Δημητρίου μου είπε ότι δεν έχει κοπέλες προς το παρόν και είναι μόνη της( χωρίς hj)... Μου είπε θα ενημερώσει όταν επιστρέψουν τα κορίτσια

Άμα μπορούσε να στείλει κανείς το τηλ της Φρόσως να δοκιμάσουμε, μετά από τόσα χρόνια που ακούω, καλό θα ήταν

Δεν υπάρχει και το Γκάλαξι πλέον. Ξηρασία

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Σε ερώτηση που έγινε στην Ταιλανδεζα του Αγίου Δημητρίου μου είπε ότι δεν έχει κοπέλες προς το παρόν και είναι μόνη της( χωρίς hj)... Μου είπε θα ενημερώσει όταν επιστρέψουν τα κορίτσια

Άμα μπορούσε να στείλει κανείς το τηλ της Φρόσως να δοκιμάσουμε, μετά από τόσα χρόνια που ακούω, καλό θα ήταν

Δεν υπάρχει και το Γκάλαξι πλέον. Ξηρασία
Πάντως με την Φρόσω που μίλησα μου διευκρίνισε ότι κάνει μόνο μασάζ … μου το τόνισε το ΜΟΝΟ μασάζ ….

bexel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2024
Κριτικές
10
Like
370
Πόντοι
280
Πάντως με την Φρόσω που μίλησα μου διευκρίνισε ότι κάνει μόνο μασάζ … μου το τόνισε το ΜΟΝΟ μασάζ ….

από το τηλέφωνο μιλήσατε. Γιατί αν δεν πας από κοντά δεν μπορείς να μάθεις

peoklis

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
11
Like
773
Πόντοι
6.120
ψάχνω ένα μαγαζί με ένα σχετικά μέτριο προς καλό μασάζ δεν με ενδιαφέρει τόσο τιμή αρκεί να αξίζει ,το οποίο σίγουρα θα είναι στα πλαίσια σίγουρα χωρίς εσώρουχο και υπό προϋποθέσεις μπορείς να λαβεςι στο τέλος ένα καλό τελείωμα. έπειτα από πολύ αναζήτησή στο φόρουμ καταλήγω πως η μόνη επιλογή γιαυτο είναι το γκαλαξυ, στα πλαίσια του καθαρού μαγαζιού και ότι θα λάβεις αυτά που θα ζητήσεις σε έναν επαγγελματικό χώρο. έχετε να κάνετε κάποια παραπάνω πρόταση ;
αδερφε πηγαινε στο Γκαλαξυ και ζητησε την κ.Χρυσανθη,πες της οτι εισαι απο μενα...

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21
εχεις λαθος

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
938
Πόντοι
81
Παρακαλούμε για τα εξής
1. Site αν υπάρχει και στοιχεία επικοινωνίας
2. Συνολικό κόστος
3. Κριτική/περιγραφή της εμπειρίας, για τη συγκεκριμένη θεραπεύτρια όπως εμφάνιση, ποιότητα υπηρεσίας

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Δηλαδη συνολο 40; Πως περασες στο παρασυνθημα;
πολυ ευγενικα ... κατα την διαρκεια του μασαζ! με εσωρουχο!
και φτανει παιδια δεν απανταω αλλο ,,, επειξα στα μηνυματα , ,,, μαλλον δεν ξαναγραφω!

Flamethrower

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2026
Like
49
Πόντοι
0
πολυ ευγενικα ... κατα την διαρκεια του μασαζ! με εσωρουχο!
και φτανει παιδια δεν απανταω αλλο ,,, επειξα στα μηνυματα , ,,, μαλλον δεν ξαναγραφω!
Ρε φιλαράκι μας κοροϊδεύεις? Γράφεις απλα ενα όνομα και και ένα ξερό +20 χωρίς να μας πεις εμπειρίες, θεραπευτριες και λοιπές περιγραφές, λογικό να έχεις πήξει στα μηνύματα. Γράφεις απλα εδώ τις εντυπώσεις σου εξ αρχής και καθάρισες

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
110
Πόντοι
0
Ρε φιλαράκι μας κοροϊδεύεις? Γράφεις απλα ενα όνομα και και ένα ξερό +20 χωρίς να μας πεις εμπειρίες, θεραπευτριες και λοιπές περιγραφές, λογικό να έχεις πήξει στα μηνύματα. Γράφεις απλα εδώ τις εντυπώσεις σου εξ αρχής και καθάρισες
Ρε φιλαρακι 8 ημερες εισαι εδω ... για χαλαρωσε ... που δινεις και συμβουλες@

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom