Ηλικια ?μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.311
- Πόντοι
- 6.246
Οι μαύρες δεν κάνουν για "νέους"..Πολύ ωραίο Καυλακι αυτή η Ντανιέλα στο Φ59 κάτω...Σλατινα!!!
Στο πάνω Μπέκι (Δύναμη)
και Μπιούτι (δεν της πολύταιριάζει αυτο το ονομα)...
Αφρικανες είναι...για τα αυθεντικά νέα μέλη...
Τα υπόλοιπα τα προσπέρασα, βαριόμουν...

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.138
- Πόντοι
- 49.090
Ναι, καθημερινά από τις 1500.Μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας ( στένωση σπονδύλου) που με ταλαιπωρει το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να κατέβω στα δικά μας γιατί έχω πήξει αν μπορεί κάποιος συναγωνιστης να με ενημερώσει αν η Φωτεινή από Ιάσωνος 44 εξακολουθεί να είναι στο πόστο της ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ πολύΝαι, καθημερινά από τις 1500.
Βέβαια οι υπηρεσίες της Μπιούτι είναι αυτές που τη κάνουν περιζήτητη, πέραν του εξωτικού σοκολατοχρώματος.Πολύ ωραίο Καυλακι αυτή η Ντανιέλα στο Φ59 κάτω...Σλατινα!!!
Στο πάνω Μπέκι (Δύναμη)
και Μπιούτι (δεν της πολύταιριάζει αυτο το ονομα)...
Αφρικανες είναι...για τα αυθεντικά νέα μέλη...
Τα υπόλοιπα τα προσπέρασα, βαριόμουν...
Προσωπικά τουλάχιστον θα τη διάλεγα κάθε μέρα.
Και παρτούζα αν τη πετύχω μαζί με τη Μπέκι.
Αν εννοεις τη μελαχρινη σλαβα cougar δευτεριτριτης βαρδιας ναιΚαλημέρα!
Έχει περάσει κανείς τελευταία από Μαραθώνος 59? Έχει γυρίσει το μιλφ Αλεξάνδρα? (αυτή που φοράει ρόμπα στη παρουσίαση)
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 996
- Πόντοι
- 81
Σμύρνη εχεις πετύχει καθόλου Μαρία brazil από Διδ 22 - 18 κλπ ;συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 109β Άννα και Άλινα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα με 30ευρω.
Αγκύρας 9 Αναστασία,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μερσίνη,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Έλλης 3 Ειρήνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Διδυμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρω.
Διδυμου 27 Βικτώρια,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Χριστίνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Surgeon
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 4.375
ΘενκςΑν εννοεις τη μελαχρινη σλαβα cougar δευτεριτριτης βαρδιας ναι
Μόλις πήρα την καινούργια Μολδαβέζα Λάνα στο Φυλής 86 κάτω, ξανθιά λευκόδερμη με 69 και τελειωτικό στο σώμα. Καθαρή κοπέλα με στιλπνή επιδερμίδα και λίγη κοιλίτσα,αφήνει να τη χαρείς αν φερθείς με καλό τρόπο. Τίμιο εικοσάρικο, ίσως αν ξαναδοκιμαστεί γίνει πιο θερμή. Η συνεννόηση στα Αγγλικά.
Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 3.665
Καπως ετσι ηταν αυτη η Βερονικα1η Βαρδια Silk city σε λίγα βυζοκωλαδικα..
Κολωνού 45 2η πόρτα Βερόνικα πιτσιρικα λευκοσαρκη με κωλαρα!
(Γύρισε μετά από απουσία 3 μηνών είπε το τσατσόνι)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.138
- Πόντοι
- 49.090
ΌχιΣμύρνη εχεις πετύχει καθόλου Μαρία brazil από Διδ 22 - 18 κλπ ;
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.421
- Πόντοι
- 5.227
Συο Διδυμου 8 σημερα πρωινη βαρδια ηταν ως γνωστων οι θειτσες Βερονικα και Ελενη.Επισης ηταν και μια τσατσα γυρω στα 45 50 με βυζαρες κωλαρα ,ωραια ποδια και καλουτσικο προσωπο η οποια ηταν τοσο καυλωτικη οταν μιλαγαμε που μου εγινε μπετοβεργα απο το σαλονι και σκεφτηκα να τη ρωτησω αν μπαινει δωματιο ή οχι...Εν τελει περιοριστικα να ξεμουνιασω τη θεια Βερονικα οπως παντα σκεπτομενος την τσατσα και να πλυμμηρισω το λαρυγγι της σπερμα.
Tsarkalakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 325
- Like
- 5.544
- Πόντοι
- 23.491
Πρωινη τσαρκουλα Φυλης-Φωκαιας.Στο νεο Ειρηνοσπιτο γινοταν κλασικα της πουτανας.Ηταν η Ειρηνη και μια Ελενη με βυζαρες.Η Ειρηνη μου φανηκε πολυ διαφορετικη σημερα αρκετα πιο σκυλε στη φατσα απο οτι την θυμαμαι ισως να εφταιγε και ο φωτισμος σε σχεση με Φωκαιας.Τελικα καταθεσα στην Καιτη Φωκαιας 19 πολυ καλη.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 296
- Like
- 35.343
- Πόντοι
- 33.108
Γιατί δεν πήρες και την Ελενίτσα μαζί;; Το στενοχώρησες το κορίτσιΣυο Διδυμου 8 σημερα πρωινη βαρδια ηταν ως γνωστων οι θειτσες Βερονικα και Ελενη.Επισης ηταν και μια τσατσα γυρω στα 45 50 με βυζαρες κωλαρα ,ωραια ποδια και καλουτσικο προσωπο η οποια ηταν τοσο καυλωτικη οταν μιλαγαμε που μου εγινε μπετοβεργα απο το σαλονι και σκεφτηκα να τη ρωτησω αν μπαινει δωματιο ή οχι...Εν τελει περιοριστικα να ξεμουνιασω τη θεια Βερονικα οπως παντα σκεπτομενος την τσατσα και να πλυμμηρισω το λαρυγγι της σπερμα.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.669
- Πόντοι
- 2.046
Είχα πάθει το ίδιο μια φορά με τη Σάντρα (ως τσα) στο Ι2β...Συο Διδυμου 8 σημερα πρωινη βαρδια ηταν ως γνωστων οι θειτσες Βερονικα και Ελενη.Επισης ηταν και μια τσατσα γυρω στα 45 50 με βυζαρες κωλαρα ,ωραια ποδια και καλουτσικο προσωπο η οποια ηταν τοσο καυλωτικη οταν μιλαγαμε που μου εγινε μπετοβεργα απο το σαλονι και σκεφτηκα να τη ρωτησω αν μπαινει δωματιο ή οχι...Εν τελει περιοριστικα να ξεμουνιασω τη θεια Βερονικα οπως παντα σκεπτομενος την τσατσα και να πλυμμηρισω το λαρυγγι της σπερμα.
και μετά χαμογέλασε... καταλάβατε...μου έφυγε αμεσως
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.421
- Πόντοι
- 5.227
...την ελενιτσα την ματσουκωνω εν απουσια της θειας βερονικας οταν παει να δει την οικογενεια καθε χρονο στη ρουσσιιιααΓιατί δεν πήρες και την Ελενίτσα μαζί;; Το στενοχώρησες το κορίτσι
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.421
- Πόντοι
- 5.227
...ναι οντως ειναι χαμογελο κολγκεητ η σαπια....Είχα πάθει το ίδιο μια φορά με τη Σάντρα (ως τσα) στο Ι2β...
και μετά χαμογέλασε... καταλάβατε...μου έφυγε αμεσως![]()
dimi7064i
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 2.021
Περασμα με Κατριν απο Φ11Α πριν λιγο. Οχι τοσο στα γουστα μου σωματικα αλλα ειπα να κανω μια δοκιμη και το προσημο ηταν θετικο! Πολυ ωραια πιπα με αρκετο σαλιο, καλη συμμετοχη και αντεχει πραγματικα σκληρο γαμησι. Το επιζητα για να ειμαι πιο συγκεκριμενος. Το μονο αρνητικο η καριολα η τσατσα που βαρεσε δυο φορες πορτα και το καπως ανοιχτο και οχι τοσο σφιχτο μουνι της. Αξιζει σε γενικες γραμμες και ειναι και απο τις λιγες λατινες που μιλανε και καλα αγγλικα.
ΥΓ: Η ετερη κοπελα που εργαζοταν στον ιδιο οικο, η Ιζαμπελα, νευριασε που δεν περασα μαζι, γιατι εχω περασει αρκετες φορες και με θυμοταν, αλλα στα αρχιδια μου.
ΥΓ: Η ετερη κοπελα που εργαζοταν στον ιδιο οικο, η Ιζαμπελα, νευριασε που δεν περασα μαζι, γιατι εχω περασει αρκετες φορες και με θυμοταν, αλλα στα αρχιδια μου.
Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 3.665
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις