Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 160.477
αγάπη μου γλυκιά !Πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης!
Αλλα........
Με αδυναμια σε εσενα!
Όταν έχουμε αδυναμία σε κάποιον είναι η προτεραιότητα μας !
Σκέψου να μην μου είχες αδυναμία .....

αγάπη μου γλυκιά !Πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης!
Αλλα........
Με αδυναμια σε εσενα!

Εννοειται αλλα δεν ειμαι Ολυμπιακος....αν και σημερα επαιζε η ομαδα μου...έχει το σπίτι δίπλα στο ποτάμι όμως
Αααα....υπάρχουν και άντρες που προτιμάνε την συντροφιά μιας γυναίκας από την ομάδα τους !
Και ας είναι πορωμένοι ολυμπιακοί ....![]()

Τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι!αγάπη μου γλυκιά !
Όταν έχουμε αδυναμία σε κάποιον είναι η προτεραιότητα μας !
Σκέψου να μην μου είχες αδυναμία .....
Καλό βράδυ αγορίνα μου και όνειρα γλυκά !Αφού τελείωσε όμορφα το ματς της Τριφυλλάρας, οφείλουμε να καληνυχτίσουμε το μωρό μας..
Καληνύχτα Έλενα...

Να ένα καλό παιδι που ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή !Εννοειται αλλα δεν ειμαι Ολυμπιακος....αν και σημερα επαιζε η ομαδα μου...![]()

λάδι λάδι και από τηγανίτα τίποτα !Τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι!
Η
"ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε"
Στο εχω πει....ειμαι εδω....απλα να θυμασαι οτι....Να ένα καλό παιδι που ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή !
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ και να θυμασαι δεν ξεχνώ ποτε
![]()
Στο εχω πει....ειμαι εδω....απλα να θυμασαι οτι....
Εδω θα εισαι για παντα να ξερεις....

Στο χωριο μου λενε:λάδι λάδι και από τηγανίτα τίποτα !
την καλημερα μου και την αγαπη μου.Να ένα καλό παιδι που ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή !
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ και να θυμασαι δεν ξεχνώ ποτε
![]()

, πως πάμε σήμερα απο κέφια & Ban(άνες ) ; κριαράκι και εσύ σαν εμένα ή ταυρίνα ;Καλημέρα Γλυκιά μου Έλενα, για κάποιο λόγο σε μένα μου έβγαζε ειδοποίηση ότι χθες ήταν τα γενέθλια σου και όχι την άλλη έβδομα που λες, δεν έγραψα τίποτα χθες γιατί περίμενα και από άλλους για επιβεβαίωση. Ευτυχώς που δεν έστειλα ξεκάρφωτο μήνυμα.Καλημέρα αγόρια μου !
Σας ευχαριστώ πολύ για τα δώρα
《 λόγο γενεθλίων μου την άλλη εβδομάδα 》
Το ξέρω ότι με αγαπάτε και είσαστε πάντα δίπλα μου σε κάθε στιγμή της ζωής μου !
και εγώ σας αγαπώ απλά σας το δείχνω με τον δικό μου μοναδικό τρόπο !
Όμορφη μέρα έχει σήμερα και μια θετική σκέψη κάθε πρωι μπορεί να σας αλλάξει όλη την μέρα !
όσοι δεν δουλεύετε σήμερα να βγείτε βολτίτσα να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα!
Αυτο είναι η ζωή μικρές καθημερινές απολαύσεις!
Δώστε απλόχερα την αγάπη σας όπου κι αν είσαστε !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .....![]()

ψυχούλα μου γλυκιά εσύ!Καλημέρα Γλυκιά μου Έλενα, για κάποιο λόγο σε μένα μου έβγαζε ειδοποίηση ότι χθες ήταν τα γενέθλια σου και όχι την άλλη έβδομα που λες, δεν έγραψα τίποτα χθες γιατί περίμενα και από άλλους για επιβεβαίωση. Ευτυχώς που δεν έστειλα ξεκάρφωτο μήνυμα.![]()

Ταυρίνα είμαι !Καλημέρα, πως πάμε σήμερα απο κέφια & Ban(άνες ) ; κριαράκι και εσύ σαν εμένα ή ταυρίνα ;

ΑΜΑΝ !!Εννοειται αλλα δεν ειμαι Ολυμπιακος....αν και σημερα επαιζε η ομαδα μου...![]()

Εκεινη η "Ησυχια"....
Πιθανον Ερμης (επικοινωνια)