Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.195
Πόντοι
441
Lana Rhoades, Crissy Moran, Riley Reed και όλες οι υπόλοιπες 99,99% πορνοαστέρες, όταν έγιναν μητέρες ή τις πήραν τα χρόνια (και τα κιλά) ήθελαν να σβήσουν τα βίντεο που γύρισαν νεότερες. Εδώ απαιτούν το ίδιο όσες έκαναν γυμνή φωτογράφιση απλή, όχι μόνο γαμήσι μπροστά στην κάμερα. Ήταν νέες, δεν ήξεραν τι έκαναν (αλλά ψήφιζαν), τις εκμεταλλεύτηκαν (τα λεφτά τα τσέπωναν όμως και το ανεβασμένο κασέ βίζιτας). Μου έρχεται να κλάψω, με έπεισαν τη βλακεία που τις δέρνει.

Πέστε απλά το αυτονόητο: ήμασταν τσουλάρες και μας άρεσε το εύκολο χρήμα, φταίμε ΕΜΕΙΣ και όχι η κακούργα κενωνία. Τόσο απλά.
Ααααχ Crissy Moran. Τι έβγαλες από το χρόνοντουλαπο φίλε

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Ενταξει τυπε αν βολευει τα μελη του Bourdela το οτι κανει βιζιτες και μάλιστα στο Ντουμπαι, τοτε ναι κανει βιζιτες. Ποιος ειμαι εγω που θα παω κοντρα στα εκλεκτα αυτα μελη.

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.767
Πόντοι
456
Ενταξει τυπε αν βολευει τα μελη του Bourdela το οτι κανει βιζιτες και μάλιστα στο Ντουμπαι, τοτε ναι κανει βιζιτες. Ποιος ειμαι εγω που θα παω κοντρα στα εκλεκτα αυτα μελη.

Με 1,5Κ στην αρχή και αργότερα μέχρι με 3Κ όταν πια ήταν γνωστή στο πανελλήνιο, ξενοδοχείο συνήθως Λαδάδικα απέναντι από γνωστό φαγάδικο. Για ακόμα πιο φευγάτους εισοδηματικά έκανε και ντουέτα (πχ Βρισηίδα)

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Με 1,5Κ στην αρχή και αργότερα μέχρι με 3Κ όταν πια ήταν γνωστή στο πανελλήνιο, ξενοδοχείο συνήθως Λαδάδικα απέναντι από γνωστό φαγάδικο. Για ακόμα πιο φευγάτους εισοδηματικά έκανε και ντουέτα (πχ Βρισηίδα)
Πια ακριβως ηταν τυπε στην αρχη για να κανει βιζιτες με 1.5Κ;;; Η αγνωστη barwoman-υποδοχη με την μέτρια φατσα;

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.767
Πόντοι
456
Πια ακριβως ηταν τυπε στην αρχη για να κανει βιζιτες με 1.5Κ;;; Η αγνωστη barwoman-υποδοχη με την μέτρια φατσα;

Καλέ μου άνθρωπε, δεν έχω κανένα λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, μηδέ έχω τον χρόνο και την διάθεση!!! Αν θες να πείσεις τον εαυτό σου και άλλους εδώ ότι λέω πράγματα από το μυαλό μου, επ' ουδενί με νοιάζει να πείσω για το αντίθετο... Καλή μας συνέχεια όλων λοιπόν και όμορφα να περνάμε

Trelosikomaras

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
7.053
Πόντοι
1.046
Ρε παιδιά η κοπέλα απλά έκατσε στον σωστό χορηγό. Ότι και αν έκανε πριν . Θυμάμαι είχαν αρχίσει να την διαφημίζουν λίγο πριν μπει στο my style rocks. Έκανε ότι κάνουν όλες γαμηθηκε με διάφορους (με λεφτά ή χωρίς άσχετο) μέχρι που βρήκε τον σωστό την έκανε όνομα έπιασε φράγκα και τώρα γαμιεται με όποιον θελει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Αυτό που την ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο το πώς έβγαλε όμως τα χρήματά της, αλλά και πώς προώθησε τις όποιες ιδέες της, να αποκτήσει πλούτο. Δεν ζει κάποιος από τα έτοιμα μόνο. Βγάζει λένε, φανερά τουλάχιστον, μερικά εκατομμύρια τον χρόνο, από διαφημίσεις, χορηγίες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Τι είχε αυτή λοιπόν, που δεν είχαν άλλες; Πώς ξέφυγε από τον πάτο, στην κορυφή; Τελείωσε τίποτα, κάποια σχολή έστω δευτεροβάθμιας ή είναι σκράπας;
Ποιό ήταν το κέρδος, όσων την προώθησαν; Παίρνουν ποσοστά επί των πωλήσεων; Γιατί να μην προωθούσαν κάποια συγγενή τους; (μην μου πείτε για γαμήσι, όποια θέλουν έχουν, όσοι έχουν χρήμα).

sandi45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2022
Like
3.872
Πόντοι
446
Αυτό που την ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο το πώς έβγαλε όμως τα χρήματά της, αλλά και πώς προώθησε τις όποιες ιδέες της, να αποκτήσει πλούτο. Δεν ζει κάποιος από τα έτοιμα μόνο. Βγάζει λένε, φανερά τουλάχιστον, μερικά εκατομμύρια τον χρόνο, από διαφημίσεις, χορηγίες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Τι είχε αυτή λοιπόν, που δεν είχαν άλλες; Πώς ξέφυγε από τον πάτο, στην κορυφή; Τελείωσε τίποτα, κάποια σχολή έστω δευτεροβάθμιας ή είναι σκράπας;
Ποιό ήταν το κέρδος, όσων την προώθησαν; Παίρνουν ποσοστά επί των πωλήσεων; Γιατί να μην προωθούσαν κάποια συγγενή τους; (μην μου πείτε για γαμήσι, όποια θέλουν έχουν, όσοι έχουν χρήμα).
Σκέφτηκες οτι μπορει (που σιγουρα το κάνει),
να ξεπλένει και καποιο μεγαλο κεφαλι, επισης;

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
74
Πόντοι
1
Σκέφτηκες οτι μπορει (που σιγουρα το κάνει),
να ξεπλένει και καποιο μεγαλο κεφαλι, επισης;
Εχετε πάει την θεωρία συνωμοσίας εδω μεσα σε αλλο επίπεδο

Τι διαβάζουμε ρε μλκ μου

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306
Λες να έφαγε ο Μαρτίκας duo Τούνη - Βρισηίδα

Michael Scott 2.0

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
679
Πόντοι
81
Εχετε πάει την θεωρία συνωμοσίας εδω μεσα σε αλλο επίπεδο

Τι διαβάζουμε ρε μλκ μου
Τύπε,δν είναι θεωρία συνωμοσίας. Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Εάν έχεις τόνους μαύρου χρήματος που δν μπορείς να το εμφανίσεις ούτε να κάνεις τρελές αγορές γτ θα χτυπήσει καμπανάκι, τι κάνεις? Ανοίγεις μια επιχείρηση έστω και κοστοβορα στην αρχή και αρχίζεις να εμφανίζεις ποσά ως έσοδα. Και ξαφνικά το μαύρο γίνεται ωραιότατο και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χρήμα. Προφανώς και δεν αρκέστηκε σε αυτό, δούλεψε και φυσικά άρχισε και το κατάστημα να φέρνει δικά του έσοδα, αλλά ο σκοπός ήταν αυτός εξαρχής.
Ταπεινή μου αποψαρα

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306
Τύπε,δν είναι θεωρία συνωμοσίας. Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Εάν έχεις τόνους μαύρου χρήματος που δν μπορείς να το εμφανίσεις ούτε να κάνεις τρελές αγορές γτ θα χτυπήσει καμπανάκι, τι κάνεις? Ανοίγεις μια επιχείρηση έστω και κοστοβορα στην αρχή και αρχίζεις να εμφανίζεις ποσά ως έσοδα. Και ξαφνικά το μαύρο γίνεται ωραιότατο και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χρήμα. Προφανώς και δεν αρκέστηκε σε αυτό, δούλεψε και φυσικά άρχισε και το κατάστημα να φέρνει δικά του έσοδα, αλλά ο σκοπός ήταν αυτός εξαρχής.
Ταπεινή μου αποψαρα
Σωστός! Πάγια τακτική εδώ και χρόνια. Βλέπεις κάτι μαγαζιά που δεν μπαίνει άνθρωπος μέσα και παραμένουν ανοιχτά για χρόνια!!

valentinos007

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2017
Like
74
Πόντοι
1
Ταπεινή μου αποψαρα
Το τραβηγμένο ειναι εκεί που έβαλες οτι υπάρχει κάποιος σε υψηλά κλιμάκια απο πισω

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.122
Πόντοι
446

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.749
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξύ η τούνη έκανε παιδί με έναν παπάρα που ήδη χώρισε και δεν παίρνει φράγκο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για βίζιτες παρά μόνο παπαρολογίες και ούτε καν τα είχε με κανέναν πλούσιο. Τι να κάνουμε, μπόρεσε και εκμεταλλεύτηκε την δημοσιότητα και έκανε λεφτά με το σπαθί της χωρίς άντρα πλούσιο, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανεβάζουν τα ίδια ξέκωλα που ανεβάζει και η τούνη στο ινστα, καμία δεν πέτυχε όπως αυτή, ξυδάκι τι να κάνουμε

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Εντωμεταξύ η τούνη έκανε παιδί με έναν παπάρα που ήδη χώρισε και δεν παίρνει φράγκο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για βίζιτες παρά μόνο παπαρολογίες και ούτε καν τα είχε με κανέναν πλούσιο. Τι να κάνουμε, μπόρεσε και εκμεταλλεύτηκε την δημοσιότητα και έκανε λεφτά με το σπαθί της χωρίς άντρα πλούσιο, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανεβάζουν τα ίδια ξέκωλα που ανεβάζει και η τούνη στο ινστα, καμία δεν πέτυχε όπως αυτή, ξυδάκι τι να κάνουμε
Μην μας χαλας το σενάριο ρε τυπε. Είπαμε ειναι βίζιτα και κανει και ξέπλυμα... Τελος!:buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom