Νέα

Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Kάποτε είχα καυλώσει με μία εντελώς κοντή συμφοιτήτρια - βέβαια μου βάζανε και λόγια οι άλλοι λεχρίτες, με τα βίας ήταν 1.50 - εγώ την έκοβα για 1.46-1.48, δηλαδή της έριχνα 35 πόντους τουλάχιστον...
Δεν κάθισε η φάση ΓΚΡ, αλλά σκεφθείτε να την έβαζα κάτω, η ντούντα μου θα φαινόταν 10+ ίντσες μέσα της :headbang2:
ΓΚΡ έμαθα ότι παντρεύτηκε, να πάω να την ψάξω τώρα στα γεράματα;
Θα της έχει αραχνιάσει η τρυπούλα :coffee:

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Kάποτε είχα καυλώσει με μία εντελώς κοντή συμφοιτήτρια - βέβαια μου βάζανε και λόγια οι άλλοι λεχρίτες, με τα βίας ήταν 1.50 - εγώ την έκοβα για 1.46-1.48, δηλαδή της έριχνα 35 πόντους τουλάχιστον...
Δεν κάθισε η φάση ΓΚΡ, αλλά σκεφθείτε να την έβαζα κάτω, η ντούντα μου θα φαινόταν 10+ ίντσες μέσα της :headbang2:
Δες το άλογο 1.84 cm τότε να κουλάρεις! :grin:

ΑΛΟΔ.png

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.450
Πόντοι
3.556
Περιμένει τον Λάκη να του δώσει την απάντηση.

Μάλλον θα είναι κανένα αγαπησιαρικο σχολιο μου σε καμία Βερόνικα.

Εσένα θα σου πει τώρα να σου τη κλείσει ραντεβού με την Τζούλια και να μάθει αν την γάμησες και καλά. Βλέπεις η Τζούλια με το που γαμιεται με κάποιον αμέσως στον Ζαν τα λέει. Κάτοτυρο στο όνομα του πίνει η Τζούλια.
Να είσαι προετοιμασμένος για την σφαλιάρα που θα σου ριξει ρε. Εγώ ήδη φόρεσα κράνος.
Ο Ζαν είναι αληθινό σερνικο

Πάει σε gay club αλλά για τη μουσική, όχι για να φάει πουτσους

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Δες το άλογο 1.84 τότε να κουλάρεις! :grin:
Σε λάθος διαδικτυακή κοινότητα είσαι (όπως κι ο Ζαν) εδώ είναι υπό πληρωμή το γαμίσι, βέβαια υπάρχουν και οι φραγκοσυκιές :coffee:
Για να δούμε αν μπει ο Ζαν μήπως προτείνει καμμιά λύση μπας και ξεπατώσω τη σιτεμένη κοντή συνφοιτήτρια, αρκεί να έχει χωρίσει ή να χήρεψε.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Σε λάθος διαδικτυακή κοινότητα είσαι (όπως κι ο Ζαν) εδώ είναι υπό πληρωμή το γαμίσι, βέβαια υπάρχουν και οι φραγκοσυκιές :coffee:
Για να δούμε αν μπει ο Ζαν μήπως προτείνει καμμιά λύση μπας και ξεπατώσω τη σιτεμένη κοντή συνφοιτήτρια, αρκεί να έχει χωρίσει ή να χήρεψε.
Τι πάει να πει αυτό που λες ?
Καμία σχέση...σε πόσα νήματα ποστάρουν γκόμενες τους ?
Εγώ δε μπορώ δηλαδή να ανεβάσω 2-3 φώτο από γκόμενες...σίγουρα πλάκα κάνεις!

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Εύκολη υπόθεση ψάξε την και όταν τη βρεις θα πεις τα παλιά που εισασταν συμφοιτητές
Θα κόβεις αντίδραση μάτι κινήσεις κλπ
Άνετα μπορείς να κλείσεις ραντε να βρεθείτε να τα πείτε να θυμηθείτε τα παλιά.
Στο ραντε πέρα από τα παλιά θα κοιτάξεις να μάθεις τα καινούργια και θα κόψεις πως περνα με τον συζηγο
Γενικά αν δεν περνάει καλά είσαι ο επόμενος γαμεας
Οι κοντές είναι και πουτανοειδη να ξερουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Ο Ζαν είναι αληθινό σερνικο

Πάει σε gay club αλλά για τη μουσική, όχι για να φάει πουτσους
Ακριβώς. Και πάει με φίλο που έχει σχέση με γυναίκα που τον γαμαει. Ο φίλος πάντα όχι ο Ζαν. Πάντα για τους φίλους ο Ζαν γίνεται θυσία. Όπως και με την Αγγελική μωρε, για έναν φίλο ρωτάγε για το αν θα του σηκωθεί ή οχι τι θα κάνει η Αγγελική.

Διάβασε κυρίως την τελευταία παράγραφο στην παράθεση. Μέχρι και με αφέντρα έχει κάνει σχεση ο δροσερός Ζανουλης.

ΥΓ. Ο Αρίστων γράφει μαλακίες για να φύγουν τα σχόλια τα προηγούμενα. Γνωστή τακτική του Λάκη και αυτή. Μόλις πέφτει ψωλιά ο Λάκης εξαφανίζεται μέχρι να αλλάξει σελίδα το νήμα... Και νομίζουν ότι είμαστε μαλακες δεν θα τα ξανά βάλουμε ή δεν έχουμε καινούρια. :coffee:

ΥΓ. 2 Σου είπα μπορεί να έχω κι άλλα και δη φρέσκα. Άλλωστε όσο ψάχνεις βρίσκεις με αυτόν. :coffee:

Το bdsm ειναι ιδιαιτερη φαση.
Σαφως και πολλες που δηλωνουν αφέντρες δεν το κατεχουν,απλα το να είσαι αφεντρα ειναι πιο εύκολο απο οτι να εισαι πορνη.
Μηδενικοι φοβοι για σμν προς αυτην,το μουνι δεν θα χρειαζεται λιπαντικο καθε τρεις και λιγο συν οτι δενθα ειναι με τα ποδια ανοιχτα και να τρωει τη στοματιλα βρωμιλα του αλλου.
Παρολα αυτα χρεωνεται παραπανω απο το κανονικό που κανονικα δεν θα έπρεπε.
Ενταξει ο εξοπλισμός κοστιζει κλπ αλλα ειναι πιο ευκολο χρημα γι αυτες απο οτι το σεξ και να κοπαναει ο καθε ψωλας.
Το μουνι καθε μερα το παιρνουν στο χερι ασε που στεγνωνει και βαζουν λιπαντικο η βαζουν προκαταβολικα λιπαντικο μην στεγνώσει.

Τωρα αυταρχικο περι σχεσεων ειναι ιδιαιτερη διαδικασια,εκει θα πρέπει αρχικα να ειστε πολυ καιρο με τη γκόμενα να εχετε αποδείξει οτι ειστε αντρας κλπ και μετα το προχωράτε.
Θα το πατε ομως λαου λαου για να μη φοβηθει η γυναικα συν να μη ξενερωσει.
Βεβαια πριν απο αυτα θα κοψετε αν η γκομενα ειναι εξτριμ η συντήρητικη,αν ειναι συντηρητικη ξεχαστε το αν ειναι εξτριμ και της αρεσει να πειραματιζεται τοτε το προχωρατε.
Εχω φιλο που με τη κοπελα του τα κανουν ολα χωρις ταμπου και ετσι πρέπει να ειναι,να τα κανουν ολα αλλιως ο φιλος εστω και η ποδολαγνεια να του λειπει θα τη βρει αλλου,πρεπει τα ζευγαρια να μιλανε ανοιχτα για το σεξ και για ολα,π.χ αν η γκομενα εχει μικρα βυζια και σας καυλωνουν τα μεγαλα ας τα μεγαλωσει,γενικα πρέπει ολα να τα κανουν και να τα συζητανε αλλιως ερχεται το κερατο.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Άγιος ούτε παιδί της εκκλησίας υπήρξα, αλλά ρε τύπε έχω κάποιους δεοντολογικούς κώδικες
πως περνα με τον συζηγο
από μικρή ηλικία και πλέον δεν αλλάζουν: δεν χώνομαι σε κάποια γυναίκα αν είναι παντρεμένη/σε σχέση γιατί αυτά είναι επικίνδυνα και ουκ ολίγες φορές έχουμε διαβάσει πώς καταλήγουν. Το ιδανικότερο είναι να απλώσω τις κεραίες και να μάθω νέα της από κανέναν παλιό κοινό μας γνωστό κι αν ξέρει που μένει, τότε προχωράω...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Να ενημερώσω το φιλοθεαμων κοινό και κυρίως τον πρωταγωνιστή, Ζαν Κλοντ. Ότι τα σχόλια εκτός από τα Links που έχουν κρατηθεί, έχουν γίνει και snapshot, εχουν γίνει ΚΑΙ φωτό από το ένα κινητό στην οθόνη του άλλου ώστε να μην μπορούν να πουν ότι είναι μαγειρεμένα.

Μπορείτε, ελεύθερα, να να πάτε να ζητήσετε λοιπόν να κατεβάσει η διοίκηση τις αναρτήσεις σας. :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
σίγουρα πλάκα κάνεις!
Κάθε άλλο!
'Οποτε είχα σχέση όχι να πατήσω σε οίκο αλλά και να πλησιάσω στο χιλιόμετρο...
Εφόσον δεν έχω τίποτα (όπως και παιδιά να με δεσμεύουν) προφανώς και τα σπαταλάω στον αγοραίο όσο αντέχω σωματικά. Αποσυνδέομαι γιατί ψιλοροχαλίζω...

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Κάθε άλλο!
'Οποτε είχα σχέση όχι να πατήσω σε οίκο αλλά και να πλησιάσω στο χιλιόμετρο...
Εφόσον δεν έχω τίποτα (όπως και παιδιά να με δεσμεύουν) προφανώς και τα σπαταλάω στον αγοραίο όσο αντέχω σωματικά. Αποσυνδέομαι γιατί ψιλοροχαλίζω...
Υπάρχει και η επιλογή στο τραπέζι που είναι η εξής...
Μπορεί να έχεις γκόμενα, αλλά καμία φορά να ξεστρατίζεις...δεν σου πέρασε από το μυαλό αυτό ποτέ ?
Σίγουρα κάθε άντρας είναι διαφορετικός!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Χριστός Ανέστη!

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα, πως τα μέλη που έχουν πλούσια κοινωνική ζωή, καθώς και ποικίλα ενδιαφέροντα στην "πραγματική ζωή" έξω από το Bourdela, και ούτως μέμφονται κάποια άλλα μέλη ως κολλημένους εμμονικούς χωρίς ζωή, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι (8:16' - 8:40' π. μ.) δεν είχαν τίποτα καλύτερο ή πιο σημαντικό να κάνουν, από το να εισέλθουν στον παρόντα και να βγάζουν τα ψυχολογικά τους συμπλέγματα. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.168
Πόντοι
28.246
Χριστός Ανέστη!

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα, πως τα μέλη που έχουν πλούσια κοινωνική ζωή, καθώς και ποικίλα ενδιαφέροντα στη "πραγματική ζωή" έξω από το Bourdela, και ούτως μέμφονται κάποια άλλα μέλη ως κολλημένους εμμονικούς χωρίς ζωή, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι (8:16' - 8:40' π. μ.) δεν είχαν τίποτα καλύτερο ή πιο σημαντικό να κάνουν, από το να εισέλθουν στον παρόντα και να βγάζουν τα ψυχολογικά τους συμπλέγματα. :coffee:
Χριστός Ανέστη Πάπα μου.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
ο Αχρηστων λογικα θα βαζει μαλλακτικη στα μαλλια του τωρα:coffee:
Εννοείται ότι βάζω Conditioner μαλλιών...με θέλουν φρέσκο τα κορίτσια! :angel:
Ενω ένας καράφλας τι να βάλει ?
Κάνει και οικονομία! :sunglasses:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.275
Πόντοι
24.631
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Ποια 12ωρα ρε αδελφέ πλάκα μου κάνεις ?
Η δουλειά που κάνω απαιτεί υπολογιστές...
Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...που πολύ αμφιβάλλω.:think:
Παράλληλα λοιπόν με την εργασία μου σας γλεντάω κιόλας! χαχαχα
Εσυ είσαι αυτός όπως και άλλοι, που είσαι εδώ μέσα μέρα νύχτα online...
Ασε λοιπόν τις πίπες. Αυτά σε άλλους όχι σε εμένα! :2funny:
Δουλειά είναι να ψάχνεις ονλάιν όλη μέρα τραβελια; :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Με έκπληξη διαπιστώνω πως κι ο εκλεκτός νηματοθέτης κ. @Αρίστων έχει πλούσια κοινωνική ζωή και ποικίλα ενδιαφέροντα στον "πραγματικό κόσμο". Από τις 10:31΄ π.μ. βολοδέρνει εδώ μέσα. :coffee:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom