Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ μας.ο @Zebu είχε γράψει κάπου ότι είχαν βγει για κρασί η' κάτι ανάλογο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή τον έχει δει και τον ξέρει δια ζώσης.
πώς τώρα τον βρίζει ?
δε μου κολλάει... εκτός αν παίχτηκε κάτι άλλο στην πορεία.
Άλλος και ο Ντουντ, ο οποίος είναι στην ουσία ζωντανός-νεκρός καθώς περιμένει την φυλάκιση του σύντομα.γουατέβερ ντούντ
btw... άλλος έγινε τιμημένος
![]()
άντε και καλή... Μάσα... σήμερα![]()

Χριστός Ανέστη αδελφέ εν Χριστώ.![]()
Ο barock είναι το τρελοκόριτσο του ιστότοπου, εργάζεται στο κυλικείο και φέρνει τους καφέδες. Πολύ καλή κοπέλα... και με χιούμορ!![]()
Αληθώς Ανέστη!!σ ευχαριστώ πολύ
Εγώ δε μπορώ να πηδήξω ;Εσύ μωρή μπαλαρίνα δεν μπορείς να πηδησεις τι μας λες τωρα
Σε έχει κατουρημενο ο Λάκης
Εγώ δε μπορώ να πηδήξω ;
Τεπελενιωτικη πουσταρα με παστουρμά στη μούρη, έχει γίνει ο κωλος σου σαν υπόγειο τουνελ που συνδέει τη Κέρκυρα με το ΕξαμίλιΜπαλαρίνα φαντασιοπληκτε γαμια της κωλοπετινιτσας πόσες γίδες έχεις βατεψει μέχρι τώρα για πες μας...
Εγώ πάντως σε υποστηρίζω ότι είσαι γαμιας τόσες γίδες έχει πηδησει
Ποιος αλλος μωρη σε εχει αποκαλεσει μπαλαρινα και καθεσαι και τσιριζεις σαν πουτανα εδω μεσαΤεπελενιωτικη πουσταρα με παστουρμά στη μούρη, έχει γίνει ο κωλος σου σαν υπόγειο τουνελ που συνδέει τη Κέρκυρα με το Εξαμίλι
Πουστρακι που κλέβεις οξυγόνο από τους γύρω σου και ατάκες από αυτούς που σε γαμάνε
Μαλακα, σαν μεταλλαγμένο χελωνονιτζακι που προέκυψε από γαμησι αρουραίου και Πακιστανού είσαι
Μην πειραζεις την μπαλαρινα ρε αριστο και αρχισει παλι τα κλαματα
Στο ειπε εσενα ο τελης ρε μπαλαρινα την ωρα που σε πηδουσε στη σταση κουταλιου;Σε έχει κατουρημενο ο Λάκης
Κατάλαβε ότι είσαι μια πουσταρα και εξαφανίστηκε
Οποτε θα σε χρειαστεί για να φας εσύ το μπινελίκι του Ζεμπου θα είναι εκεί
Δεν σας βγήκε η σχεση η το πηδημα;Δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ μας.
Και εγώ απόρησα όταν διάβασα ότι είναι ο Ελγκανατορ. Και χτες τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αφού του εξήγησα ότι δεν με νοιάζει το βρισιδι και αρνήθηκε ότι είναι αυτός. Δεν είναι από τους άντρες που κωλωνει να στο πει στα ίσια ότι γαμιεσαι. Αν ήτανε θα μου το έλεγε και θα μου είχε γνωστοποιήσει και τον λόγο.
Δεν σας βγήκε η σχεση η το πηδημα;
Τσακωνοσασταν ποιος θα δινει περισσοτερο κωλο;
Ο Λάκης αλλά λεει και κάνει διορθωσεις.Στο ειπε εσενα ο τελης ρε μπαλαρινα την ωρα που σε πηδουσε στη σταση κουταλιου;
Κοιτα αν θες σε κανουνε πουτανακι να φευγουν τα χοντρα
Εγώ γιατί σε βλέπω να τρέχει η μυτούλα αίμα από το μπουνιδι που έχεις μαζέψει;Μην πειραζεις την μπαλαρινα ρε αριστο και αρχισει παλι τα κλαματα
Δεν αντεχει για πολλα γαμησια