Νέα

Αρνητικές απόψεις για μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.025
Πόντοι
24.631
Εντάξει φίδι κρατάω το κογιότ και μέχρι τότε σε κατουράω από την εξοχή, τα υπόλοιπα που λες άστο να δούμε αν τα δείξει ο χρόνος και θα ποιος είναι ο Παπαχρόνης που κράζατε πέρυσι με τη Ρόμπα την ξεκούμπωτη :sunglasses:
Ευχηθείτε να πηγαίνω συνεχώς κουβά αυτό και τίποτα παραπάνω γιατί το χοντρύνατε πάρα πολύ και δεν έχετε τη διάθεση να σταματήσετε....

ΣΙΩΠΗ ΝΙΠΤΗΡΑΚΙΑ​

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Α να χαθείς αμαρτωλή! Μας τον σήκωσες σαρακοστιάτικα.
Όπα γιατί θα κάνεις καμμιά ζημιά και δεν θα μπορέσει κανένα κορίτσι να περπατήσει :coffee:
Φυσικά και δεν είσαι κανενός συμβουλάτορας - αν και θα μπορούσες να πεις μερικές κουβέντες ώστε να σταματήσουν, όμως πετάς λάδι στη φωτιά (ενίοτε)..
Άσχετα αν δεν είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα ξέρω πολύ καλά τι γράφω (ποστάρω) εδώ μέσα.
Φαίνεται ότι σας ενοχλώ (όπως κι οι Ζαν/Λάκης) αλλά με διαφορετικό τρόπο κι έτσι σκοπός σας είναι να πάρω πόδι (ΒΑΝ) από εδώ μέσα...
Όσο για το σάκχαρο που με έθιξες σε άλλο σχόλιο στο παραδίπλα νήμα - ναι εγώ είχα τα κότσια και το πόσταρα δημόσια με φωτογραφίες κλπ - πλέον μετά από ένα χρόνο το ελέγχω με 375 mg ενώ η μέγιστη επιτρεπόμενη είναι 2000 κάνε έναν υπολογισμό και πιες συκότσαγο καλό θα σου κάνει, ψάξε αν θες...
Τα έγραψα δημόσια αυτά (για το θέμα της υγείας μου) και πώς το αντιμετώπισα και το αντιμετωπίζω για να σας ανοίξω τα μάτια αλλά δεν αρκεί που έχετε παρωπίδες ειρωνεύεστε και δη με χυδαίο τρόπο...
Δεν φοβήθηκα το Χάρο ανήμερα των γενεθλίων μου, αφήνω κι αυτό ως παρακαταθήκη...
Άντε γκλαφούρνισε ώρα για σιέστα στην εξοχή :headbang2:

Και για αυτό @Αρίστων έβγαλα ένα στιχάκι πέρυσι:

Μα ένα μαύρο σούρουπο
το Χάρο ανταμώνω,
με θράσος του εμίλησα
δίχως να νοιώσω τρόμο
:rockon:

Αυτοί είναι τόσο φοβιτσιάρηδες που και κουνούπι να τους τσιμπήσει θα κλάσουν μέντες :2funny:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
και εσυ καγιεν?? γλυκο η καυτερο??
Και άλλος έχει πέρα από το τζον100 η αλλιώς λάμα και τον ζεμπου?
Τι γίνεται πολύ καγιεν τελευταία περισσότερα και από τα πιπεριά στα ράφια των σούπερ μαρκετ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν κι ένα σωρό άλλοι τρις χειρότεροι όπως μπορείς (και μπορείτε) να διαπιστώσετε :coffee:
Εσύ δεν μιλάς ποτέ για τίποτε.
Μόνο @@ σπας.
Ως γιατρός (όπως δηλώνεις) έχεις γνώσεις γενικής ιατρικής ανεξάρτητα της ειδικότητας που ακολούθησες. Εξήγησε λοιπόν (γιατί εγώ δεν πρόκειται να το κάνω) ότι η ούρηση με πίεση ωφελεί τον προστάτη (κι όχι μόνο).
Τώρα αν θες να προτείνεις κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να ελαττώσουν την παρουσία σε ένα ιδιάζοντα διαδικτυακό ιστότοπο ακόμη καλύτερα...
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλό Πάσχα, φρόντισε να έχεις ένα κατάλυμα στην εξοχή κι ας είναι κοτέτσι, ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή και δεν χρειάζεται να γράφουμε ιστορίες...
Περίμενες ότι θα κλείσουν οι τράπεζες το 2015 έτσι απότομα;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Μια θεομηνία (σεισμός, πλημμύρα, φωτιά) δεν αρκεί να αλλάξει τη ζωή του καθενός;
Δεν συζητάμε σενάρια γεωπολιτικής που όντως θα συμβούν αλλαγές τα επόμενα χρόνια, φρόντισε λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.367
Πόντοι
40.655
Φαίνεται ότι σας ενοχλώ (όπως κι οι Ζαν/Λάκης) αλλά με διαφορετικό τρόπο κι έτσι σκοπός σας είναι να πάρω πόδι (ΒΑΝ) από εδώ μέσα...

Όχι ρε συ!

Αν πάρετε πόδι, με ποιον θα γελάμε μετά;

Και όσον αφορά τη νύξη με τον ζαχαροδιαβήτη... Να μάθεις να δέχεσαι τα αντίποινα όταν γράφεις στον άλλο να βγάλει το σκασμό. :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.378
Πόντοι
5.956
1000019556.jpg

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Να ευχηθώ Καλό Πάσχα στον αγαπημένο μου θείο @πολυζωης , που μου χορηγησε ένα καλό gamisi pass λόγω των ημερών, στον συνεργάτη συνεπενδυτη @petros alani και σε ολα τα μελη που δεν πατανε ρουφιανόκουμπα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Να ευχηθώ Καλό Πάσχα στον αγαπημένο μου θείο @πολυζωης , που μου χορηγησε ένα καλό gamisi pass λόγω των ημερών, στον συνεργάτη συνεπενδυτη @petros alani και σε ολα τα μελη που δεν πατανε ρουφιανόκουμπα.
Ανηψακι προκειμένου να πατήσουν το κουμπί στο παντελόνι τους και να βγει κανας βοας τεράστιος καλύτερα το ρουφιανοξουμπο δεν κινδυνεύουμε κιόλας

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Ανηψακι προκειμένου να πατήσουν το κουμπί στο παντελόνι τους και να βγει κανας βοας τεράστιος καλύτερα το ρουφιανοξουμπο δεν κινδυνεύουμε κιόλας
Θείο, μη χαλιέσαι. Δεν μας αγγίζουν οι κατινιές κι οι ρουφιανιές

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
@Πέτροςαλανι που είναι ρε καριόλη η γίδα παλιογυφτα
Θείο, μάλλον θα κλαιει τα 500 αμνοερίφια που του πήρα για σφάξιμο, υποτίθεται λόγω αφθώδους πυρετού. Έβαλα κάτι παιδιά μακιγιαρισμένα από Μενίδι μεριά, να το παίξουν κτηνίατροι της Περιφέρειας. Μεγάλη κονόμα τωρα το Πασχα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Θείο, μάλλον θα κλαιει τα 500 αμνοερίφια που του πήρα για σφάξιμο, υποτίθεται λόγω αφθώδους πυρετού. Έβαλα κάτι παιδιά μακιγιαρισμένα από Μενίδι μεριά, να το παίξουν κτηνίατροι της Περιφέρειας. Μεγάλη κονόμα τωρα το Πασχα
Κανόνισε να τα πουλήσεις να κάνουμε Πάσχα στο Μαϊάμι

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Έχουν πουληθεί ήδη. Εγώ είμαι τριημεράκι Μαυρίκιο. Κι εσύ εδώ θα ήσουν αν δεν τσακωνόσουνα στο άλλο νήμα. Πάρε ένα τζετ κι ελα. Έχει κατι ουκρανάκια, πρόσφυγες πολέμου, εδώ και τα παρηγορώ

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
15.414
Πόντοι
2.256

Πέτροςαλανι

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
15.414
Πόντοι
2.256
μπαααα θελουνε και μαιαμι τα μτσουδια σ.δηλαδη να πασ στο χωριο σου να φασ το αρνι στη σουβλα,και ν ακουσεισ τα κλαρινα σε χαλαει:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.898
Πόντοι
3.936
Εξήγησε λοιπόν (γιατί εγώ δεν πρόκειται να το κάνω) ότι η ούρηση με πίεση ωφελεί τον προστάτη (κι όχι μόνο).
Η ούρηση με πίεση (αυξημένη ενδοκυστικη πιεση) δεν θεωρείται φυσιολογικη διαδικασία- αλλα συχνά αποτελει μηχανισμό αντιρροπησης του σώματος όταν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στην έξοδο των ούρων.
Και σύμφωνα με ουρολογικες πληροφορίες, η πίεση αυτή ωφελεί μόνο με την έννοια της προσωρινής αντιμετώπισης μιας απόφραξης. Άρα δεν είναι για πάντα αυτή η μέθοδος γιατί σε βάθος χρόνου μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Άρα δεν είναι για πάντα αυτή η μέθοδος γιατί σε βάθος χρόνου μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές
Σίγουρα και καλό είναι να ελέγχονται όλα, αλλά εδώ μέσα δεν είναι νήμα για ιατρική ανάλυση - μπορούμε να τα πούμε σε απέναντι αν το επιθυμείς.
Καλό Πάσχα και να περάσεις υπέροχα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Αν πάρετε πόδι, με ποιον θα γελάμε μετά;
Οι περισσότεροι έχουν αντίθετη άποψη.
Και όσον αφορά τη νύξη με τον ζαχαροδιαβήτη...
Εσύ είσαι ατσάλι;
Και μακάρι, αλλά εγώ ΠΟΤΕ δεν θα ειρωνεύουν κάποιον για την όποια πάθηση είχε και σιγά τα λάχανα ξέρω περιπτώσεις ινσουλινοεξαρτώμενων που πέρασαν τα 85 δουλεύοντας στα χωράφια, τέσπα μαθήματα ιατρικής δεν παραδίδω σε άτομα του χαρακτήρα σου, αλλά μην ξεχνάς => μηδένα προ του τέλους μακάριζε κακάριζε :sunglasses:
Ευχαριστώ πολύ για το κεράκι. Προσευχήθηκα κι εγώ για εσένα. :coffee:
Άσε τα υποκριτικά σχόλια, γιατί ξέρω ότι ζω για χάρη των κοριτσιών => πήγα για σεξουαλικές εξετάσεις κι ανακάλυψαν το διαβήτη (όχι της Γεωμετρίας)...
Αυτό δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί που να αποκτήσω όλες τις Τράπεζες της οικουμένης...
Μαθήματα ανθρωπιάς ενίοτε παραδίδω σε άτομα με χαρακτήρα όπως εσύ αντί να κρατήσω κάτι μυστικό, μη υπολογίζοντας το όποιο αρνητικό κόστος (αντίκτυπο) :sunglasses: γιατί πολύ απλά τη διαδικτυακή υπόληψη σε ένα τσοντάδικο, την έχω πεταμένη στον κουβά των αποτυχημένων στοιχηματικών δελτίων :coffee:

Να μάθεις να δέχεσαι τα αντίποινα όταν γράφεις στον άλλο να βγάλει το σκασμό. :coffee:
Θεωρείς ίδιο να σου πω σκάσε/βγάλε το σκασμό με το να υβρίζω;
Εσύ δεν έχεις ενοχληθεί (δεν ψάχνω προφίλ) για συγκεκριμένο μέλος ότι αφοδεύει σε τάφους κλπ
Επομένως, αν συνεχίσω το διάλογο (από Δευτέρα :coffee:) θα εστιαστώ μονάχα σε αυτό :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.367
Πόντοι
40.655
Οι περισσότεροι έχουν αντίθετη άποψη.

Εσύ είσαι ατσάλι;
Και μακάρι, αλλά εγώ ΠΟΤΕ δεν θα ειρωνεύουν κάποιον για την όποια πάθηση είχε και σιγά τα λάχανα ξέρω περιπτώσεις ινσουλινοεξαρτώμενων που πέρασαν τα 85 δουλεύοντας στα χωράφια, τέσπα μαθήματα ιατρικής δεν παραδίδω σε άτομα του χαρακτήρα σου, αλλά μην ξεχνάς => μηδένα προ του τέλους μακάριζε κακάριζε :sunglasses:

Άσε τα υποκριτικά σχόλια, γιατί ξέρω ότι ζω για χάρη των κοριτσιών => πήγα για σεξουαλικές εξετάσεις κι ανακάλυψαν το διαβήτη (όχι της Γεωμετρίας)...
Αυτό δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί που να αποκτήσω όλες τις Τράπεζες της οικουμένης...
Μαθήματα ανθρωπιάς ενίοτε παραδίδω σε άτομα με χαρακτήρα όπως εσύ αντί να κρατήσω κάτι μυστικό, μη υπολογίζοντας το όποιο αρνητικό κόστος (αντίκτυπο) :sunglasses: γιατί πολύ απλά τη διαδικτυακή υπόληψη σε ένα τσοντάδικο, την έχω πεταμένη στον κουβά των αποτυχημένων στοιχηματικών δελτίων :coffee:

Θεωρείς ίδιο να σου πω σκάσε/βγάλε το σκασμό με το να υβρίζω;
Εσύ δεν έχεις ενοχληθεί (δεν ψάχνω προφίλ) για συγκεκριμένο μέλος ότι αφοδεύει σε τάφους κλπ
Επομένως, αν συνεχίσω το διάλογο (από Δευτέρα :coffee:) θα εστιαστώ μονάχα σε αυτό :sunglasses:

Περιμένεις σοβαρή απάντηση; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom