Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.664
- Πόντοι
- 28.246
Ετσι αρχές να σπας υποτακτικο πουστράκιΘα σε πετάξω στα νήματα για ομοφοβικο ρατσισμο και σένα κανόνισε
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
Ετσι αρχές να σπας υποτακτικο πουστράκιΘα σε πετάξω στα νήματα για ομοφοβικο ρατσισμο και σένα κανόνισε
Ετσι αρχές να σπας υποτακτικο πουστράκι
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
Ζαν έχει κλάσει και έχεις πολλά στραπον;Καλά θα δεις
Εσύ και ο σαιντ οι άλλοι κλαιν μαιν
Ζανούκω!
Την Κυριακή του Πάσχα όταν βλέπεις τα αρνιά και τα κατσίκια σε πιάνει λύπη που αυτά έχουν σούβλα στον κώλο κι εσύ όχι;![]()
Ρε τρέμει το χεράκι σου και δεν ξέρεις τι γράφεις??Τι να σου πω.
Ζαν. Όταν θες να χάσεις προλαβαίνεις να κρατηθείς ή όχι γιατί σου έχει χαλάσει τελείως ο σφιγκτήρας;
Πουστράκι όλο για αυτά μιλάς!Ζαν έχει κλάσει και έχεις πολλά στραπον;

Κ εσύ το ίδιο ,οι αποκαλύψεις σου για την καριέρα σου ως αρσενική πόρνη χτύπησαν καμπανάκια σε υψηλόβαθμο μέλος της κλίκας που κινείται εξαπανεκαθεν στις παρυφές των κοσμικών κύκλων των ΑθηνώνΘα σου έλεγα τι είσαι αλλά άσε...
Εχεις μπεί στο στόχο και εσύ!
Θα καλοπεράσεις! χαχαχα
Προλαβαίνει να κρατηθεί ο κώλος σου; Η χέζεις επάνω σου;.Ρε τρέμει το χεράκι σου και δεν ξέρεις τι γράφεις??
Έτσι θα σε κάνω εγώ να τρεμεις ολόκληρος σαν το ψάρι
Πουτανελι που είχες τ μουτρα να μου πουλήσεις εμένα μαγκιά
Μην τους γαμάς ρε ζαν άλλο! θα πάθουν τίποτα οι τελειωμένες χαχαχαΡε τρέμει το χεράκι σου και δεν ξέρεις τι γράφεις??
Έτσι θα σε κάνω εγώ να τρεμεις ολόκληρος σαν το ψάρι
Πουτανελι που είχες τ μουτρα να μου πουλήσεις εμένα μαγκιά
Να σου πω σαιντ το παίζεις νταβάς εδώ μέσα η είσαι?Ζανούκω!
Την Κυριακή του Πάσχα όταν βλέπεις τα αρνιά και τα κατσίκια σε πιάνει λύπη που αυτά έχουν σούβλα στον κώλο κι εσύ όχι;![]()
Ξέρεις γιατί ο Λάκης γκρινιάζει για την Βερόνικα;
Κοιταχτε έναν κουραδα
Κοιταχτε έναν γαμιολα
Κοιταχτε πως κάνει και τη παλιό φωνή έχει βλάχικη
Εγώ ρε σκουπίδι δεν έχω να κρύψω τίποτα...Κ εσύ το ίδιο ,οι αποκαλύψεις σου για την καριέρα σου ως αρσενική πόρνη χτύπησαν καμπανάκια σε υψηλόβαθμο μέλος της κλίκας που κινείται εξαπανεκαθεν στις παρυφές των κοσμικών κύκλων των Αθηνών
Σύντομα θα ξέρουμε ΑΜΚΑ αφμ προσωπικό αριθμό κ που κ πως πίνεις τον καφέ σου το πρωί
Και έσυ μιλάς. Μαζί τον παίρνετε. Βέβαια εσύ είσαι περισσότερο στα τραβελια.Πουστράκι όλο για αυτά μιλάς!![]()
Και να κρύβεις θα το βρουμεΕγώ ρε σκουπίδι δεν έχω να κρύψω τίποτα...
Ούτε ντρέπομαι όπως κάνεις εσύ ρουφιάνε!

5 μάζεψαν και δεν μπορουνεΜην τους γαμάς ρε ζαν άλλο! θα πάθουν τίποτα οι τελειωμένες χαχαχα
![]()
Πρεζάκια που κουμπώνεις χούφτες τα χάπια!Και έσυ μιλάς. Μαζί τον παίρνετε. Βέβαια εσύ είσαι περισσότερο στα τραβελια.
Μην τους γαμάς ρε ζαν άλλο! θα πάθουν τίποτα οι τελειωμένες χαχαχα
![]()

Ενα αρχίδι θα βρείς!Και να κρύβεις θα το βρουμε![]()
Ζαν. Όταν χέζεις στραπον αφεντρας θυμώνει και σε σπάει περισσότερο στο ξύλο; Μήπως το κάνεις επιτηδεςαΝα σου πω σαιντ το παίζεις νταβάς εδώ μέσα η είσαι?
Πάμε στα πιο σοβαρά τώρα και κοίτα μη κάνεις αναφορά πουστικη όπως τότε γιατί όλοι θα ξέρουν ότι έχω πει είναι σωστό και ισχύει