jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.266
Μπαλαρίνα σε έβγαλα εγώ μωρή δεν έχεις νιονιο να πεις κάτι άλλο.@jean-Claud γιατί κανεις την κότα μωρή μπαλαρίνα
Μπαλαρίνα σε έβγαλα εγώ μωρή δεν έχεις νιονιο να πεις κάτι άλλο.@jean-Claud γιατί κανεις την κότα μωρή μπαλαρίνα
Είσαι ο αντιπρόσωπος της πουστιάς, και της ρουφιανιάς!Είμαι και αντιπρόσωπος ,για τον Ζανκλω κοκοκο ομως![]()

Καλά θα δειςΠολλά λες και λίγα κάνεις.
Κανα πενταρι εξι μήνες περιμένουμε να μας σκίσεις. Αλλά όλο λόγια είσαι.
Χαρακτηριστικό ενός πουστη βέβαια τα λόγια και όχι έργα.
Γιατί δεν απαντάς ; Δικό σου ποστάρισμα δεν είναι ;Μπαλαρίνα σε έβγαλα εγώ μωρή δεν έχεις νιονιο να πεις κάτι άλλο.
Είδες πού δεν απαντάς; Άλλο ένα χαρακτηριστικό υποτακτικού πουστη. Να κιοτευει.Εσένα ποιος σε έκανε ανίκανο και χαπάκια?
Κάποια πρώην γκονενα μήπως η γκομενος μήπως?
@jean-Claud βρήκες βιβλιογραφία για την έρευνα σου ; Ή έκανες πείραμα ο ίδιος για να καταλάβεις ;Πες μας πρώτα γιατί ρώτησες εσύ σχετικά με αυταρχικά.
![]()
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα
Εσένα και του σαιντ σας ετοιμάζω μεγάλο χουνέρι
Θα σας κάνω να ακούτε ζαν κλωντ και τα κακάκια να σας φεύγουν καρά συρροή

Μην μας κλάσεις πολύ τα αρχίδια μόνο υποτακτικε πουστη. Γιατί συνέχεια αυτό γίνεται. Μας τα κλάνεις.Καλά θα δεις
Εσύ και ο σαιντ οι άλλοι κλαιν μαιν
Μαλακας. Όλοι λένε για τον Μπαρόκ για αφέντρες και τσοντοσινεμα, και μετά , ένας ένας, όσοι λένε για αυτόν, φαίνεται πως έχουν «πειραματιστεί»Είδες πού δεν απαντάς; Άλλο ένα χαρακτηριστικό υποτακτικού πουστη. Να κιοτευει.
Ζαν τολμάς να μην απαντάς και στις αφέντρες όταν σου λενε θέλεις κι άλλο ρε ΠΟΥΣΤΆΡΑ!!!!!!
Τα χάπια να μην τα παίρνεις όλα μαζί γιατί δεν ξέρεις τι γράφεις αρχίζεις και κλατάρειςΕίδες πού δεν απαντάς; Άλλο ένα χαρακτηριστικό υποτακτικού πουστη. Να κιοτευει.
Ζαν τολμάς να μην απαντάς και στις αφέντρες όταν σου λενε θέλεις κι άλλο ρε ΠΟΥΣΤΆΡΑ!!!!!!
Ζανούκω!
Αυγουλάκια έβαψες;
Μαλακας. Όλοι λένε για τον Μπαρόκ για αφέντρες και τσοντοσινεμα, και μετά , ένας ένας, όσοι λένε για αυτόν, φαίνεται πως έχουν «πειραματιστεί»
Γελοίοι. Πούστηδες εντελώς. Όχι ομοφυλόφιλοι, πούστηδες
Ζαν πόσο περήφανος είναι ο Λάκης που σε έκανε υποτακτικο πουστη;Καλά θα δεις
Τη ψυχουλα σου γαμησα και στη γαμαω σε έχω κάνει να ξενυχτάς εδώ μέσα βλαχακιιι του νιιι και του λιιιΜην μας κλάσεις πολύ τα αρχίδια μόνο υποτακτικε πουστη. Γιατί συνέχεια αυτό γίνεται. Μας τα κλάνεις.
Είμαι Ιούδας εφιάλτης και Πήλιο Γούσης, Για τον dating coach με φιλοσοφικές ανυσηχιες περί των αποτελεσμάτων της ισοπέδωσης της σουφρας aka Ζανκλω ακόμα δεν μας λες ομωςΕίσαι ο αντιπρόσωπος της πουστιάς και της ρουφιανιάς!
Ενας τελειωμένος που σε κάνουν ότι θέλουν τα πουστάκια!![]()
Θα σου έλεγα τι είσαι αλλά άσε...Είμαι Ιούδας εφιάλτης και Πήλιο Γούσης, Για τον dating coach με φιλοσοφικές ανυσηχιες περί των αποτελεσμάτων της ισοπέδωσης της σουφρας aka Ζανκλω ακόμα δεν μας λες ομως
Εσύ κοίτα να μην παίρνεις την μια αφέντρα μετά την άλλη υποτακτικο πουστράκι.Τα χάπια να μην τα παίρνεις όλα μαζί γιατί δεν ξέρεις τι γράφεις αρχίζεις και κλατάρεις
Η μάλβινα τι κάνει?
Με πορδεςΖανούκω!
Αυγουλάκια έβαψες;![]()

Γράψε πρώτα εσύ μια κριτική να ξέρουμε ότι γαμας και μετά κρίνε ποιος είναι η δεν είναι πουστης.Μαλακας. Όλοι λένε για τον Μπαρόκ για αφέντρες και τσοντοσινεμα, και μετά , ένας ένας, όσοι λένε για αυτόν, φαίνεται πως έχουν «πειραματιστεί»
Γελοίοι. Πούστηδες εντελώς. Όχι ομοφυλόφιλοι, πούστηδες
Τι να σου πω.Τη ψυχουλα σου γαμησα και στη γαμαω σε έχω κάνει να ξενυχτάς εδώ μέσα βλαχακιιι του νιιι και του λιιι
Καλά θα δεις