Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Πέρασμα από Poison κατά τις 3 μετά τα μεσάνυχτα Πέμπτης για να συναντήσω επιτέλους Λάλυ! Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και αφού σιγουρεύτηκα ότι είναι εκεί πηγαίνω και εχει περίπου 7 άτομα στο σαλόνι. Πιτσιρικάδες όλοι τους. Ανοίγω πόρτα και αμέσως φεύγω αφού λέω δεν πρόκειται να πάρω σειρά ούτε αύριο. Παίρνω τηλέφωνο και μιλάω με την τσατσά η οποία είναι πάρα πολύ ευγενική και αρκετά σέξυ θα έλεγα, την ρωτάω τι γίνεται εκεί μέσα και μου λέει «τίποτα, περιμένουν τον φίλο τους οπότε έλα σε κάνα 10 λεπτό». Περίμενα απ έξω στο αυτοκίνητο να βγει η παρέα και μπαίνοντας αντικρίζω ένα σοκολατένιο άγαλμα στην κυριολεξία την Λάλυ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σώμα! Πέρασα καλά γενικά. Η κοπέλα πεντακάθαρη και σχετικά συμμετοχική περίπου γύρω στη βάση με άριστα το 10. Θα γράψω κριτική.

ευχαριστουμε για το ρεπορτάζ!
Περιμενω κριτικη να δω τι εχασα που δεν περασα προχτες, οχι οτι δεν θα την πληρωσω καποιο βραδυ, αλλα εχω προγραμμα στην Σαντρα, εκτος και αν γινει τριπλα....γιατι αυτο το μεσιμεριανο δεν το μπορω καθολου...

Οταν λες συμετοχη γυρω απο την βαση με αριστα το 10.?? Ποια ειναι η βαση.? :think:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
υπαρχουν 2 κατηγοριες στο μυαλο μου οσο αναφορα τις πουτανες.
1η κατηγορια, ερχοντε απλα να κανουν αρπαχτη, εχουν μεγαλη αναγκη τα χρηματα και το κανουν καθαρα απο αναγκη γιαυτο συνηθως και αυτες δεν ειναι και τοσο θερμες στο κρεβατι και βλεπεις μετα απο λιγο καιρο εξαφανιζονται.
2η κατηγορια, τους αρεσει η πουτσα και γουσταρουν αυτο που κανουν, ναι μεν τα λεφτα παιζουν ρολο αλλα αυτες εχουν μαθει μονο αυτο να κανουν καλα και εχουν μαθει να το γουσταρουν.

Τωρα αν εισαι τυχερος και εχεις καλη χημεια με την 2η κατηγορια ισχυει αυτο που λεει ο PL. Δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Υπαρχει και 3η κατηγορια οι πουτανες που εχουν εξωτερικο νταβα που τις εφερε και συνεργαζετε με τα αφεντικα των μπουρδελων αυτες οι πουτανες ειναι μαντρωμενες σε ενα σπιτι και συνηθως δουλευουν με 25% οποτε απο το 40αρι οι κοπελες περνουν 10 ευρω....Ειναι η χειροτερη κατηγορια εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι οι κοπελες φοβουνται...

Στην κατηγορια 2 αν καταφερεις και βγεις με κοπελα εκτος studio θα γαμας τσαμπα αλλα θα πληρωνεις εμμεσα (ξενοδοχεια,φαγητα,ποτα,ταξιδια κτλ) οι κοπελες αυτες ειναι μαθημενες στη μεγαλη ζωη οποτε βλεπεις μεχρι που αντεχει η τσεπη σου....

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Περιμενω κριτικη να δω τι εχασα που δεν περασα προχτες, οχι οτι δεν θα την πληρωσω καποιο βραδυ, αλλα εχω προγραμμα στην Σαντρα, εκτος και αν γινει τριπλα....γιατι αυτο το μεσιμεριανο δεν το μπορω καθολου...

Οταν λες συμετοχη γυρω απο την βαση με αριστα το 10.?? Ποια ειναι η βαση.? :think:
Η βάση είναι το 5! Εγώ την βάζω ένα 6 με το ζόρι. Ίσως ήταν πολύ κουρασμένη; Ή διάθεση της πάντως αρκετά καλή αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν προχωρημένη ώρα και είχε περάσει ένας στρατός από εκεί. Θα γράψω κριτική.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Για να δεχτει μια πουτανα να βγει εκτος μπουρδελου με πελατη ειναι δυσκολο πραγμα.....
Πρωτα πρεπει να σε εμπιστευτει αρκετα και να νιωσει οικειοτητα μαζι σου και φυσικα να σε γουσταρει
Μετα το ΒΑΣΙΚΟ ειναι να μην εχει νταβα απο πισω που να την εχει περιορισμενη (Σπιτι-Δουλεια-Σπιτι)

ΥΓ:Εγω οσες φορες καταφερα να βγω με κοπελα απο τα studio δυσκολευτικα αρκετα... μιλουσα πολυ καιρο στο τηλεφωνο( ολες εχουν ψυχολογικα) και φυσικα σταματησα να πηγαινω σαν πελατης θελει υπομονη.....μετα εκανα τρελα γαμησια τσαμπα
Κοίτα φίλε η πουτάνα αν καποιον τον γουστάρει, θα της βγει το ένστικτο όπως και σε εμας του ότι αυτόν πρέπει να τον κερδίσω, αν το καταφέρει αρχίζουν οι σκεψεις "που τον γνώρισα, σε μπουρδέλο, αρα μπορεί παράλληλα να με κερατώνει, αν βγω μαζί του θα δεθώ, θα αισθανθώ μια οικιότητα και ζεστασιά που όταν την χασω θα ξαναπεσω στο βούρκο του μπουρδέλου" οποτε κι αυτές μενουν επιφυλακτικές, περιμενουν να μαζέψουν τα φράγκα που θελουν να παρουν καμια βίλα στις Ρουμανίες και στις Κολωμβίες ώστε εκεί πιστεύουν θα κανουν μια αρχή χωρίς να ξερουν το παρελθόν τους και με περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια.........

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Καλησπερα ειμαι καινουργιος στην ιστοσελιδα. Βρεθηκα και γω με την Νταιζη και εκανα και γω μαλακια με το προφυλακτικο. Ειχες καποιο θεμα? Να παω για εξετασεις? Συγνωμη για τον τροπο μου αλλα ειμαι λιγο τρομοκρατημενος
Ναι μάλλον εκδήλωσα κάποια ήπια γονόρροια την οποία θεράπευσα επιτόπου πιθανό από αυτή! Δεν χρειάζεται πανικός! Μόνο αν θες να προστατεύσεις ενδεχομένως την σύντροφο σου πάνε για εξετάσεις περισσότερο για αυτήν. Αν δεν παίζει κοπέλα σταθερή εγώ θα πήγαινα μόνο αν εκδήλωνα κάποιο σύμπτωμα το οποίο λογικά θα σου έβγαινε σε πολύ λίγες μέρες μετά την επαφή. Εξάλλου δεν κολλάμε όλοι και εξαρτάται πως βρίσκει ο ιός ή μικρόβιο τον κάθε οργανισμό. Ότι και να πάθεις από στοματικό, είτε πίπα είτε γλυφομούνι, δεν μπορεί να είναι καν τόσο σοβαρό εκτός από κάποια ταλαιπωρία. Μην μασάς όλοι οι "πολεμιστές" κάποια στιγμή τσιμπάμε παράσημο. Αυτά και Χρόνια Πολλά!

Τελευταία τροποποίηση:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Υπαρχει και 3η κατηγορια οι πουτανες που εχουν εξωτερικο νταβα που τις εφερε και συνεργαζετε με τα αφεντικα των μπουρδελων αυτες οι πουτανες ειναι μαντρωμενες σε ενα σπιτι και συνηθως δουλευουν με 25% οποτε απο το 40αρι οι κοπελες περνουν 10 ευρω....Ειναι η χειροτερη κατηγορια εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι οι κοπελες φοβουνται...

Στην κατηγορια 2 αν καταφερεις και βγεις με κοπελα εκτος studio θα γαμας τσαμπα αλλα θα πληρωνεις εμμεσα (ξενοδοχεια,φαγητα,ποτα,ταξιδια κτλ) οι κοπελες αυτες ειναι μαθημενες στη μεγαλη ζωη οποτε βλεπεις μεχρι που αντεχει η τσεπη σου....
Αδερφε καπου τα εχεις μπερδεψει λιγο η κατηγορια που αναφερεις ειναι να βγαλεις την πουτανα γκομενα κι εκει θα τα σκασεις χοντρα για να γινει αυτο επειδη εχω παρει αρκετες απο τα δελα σε ξενοδοχεια αφου τις ηξερα και με ηξεραν αρκετο καιρο τα πραγματα ειναι απλα κανονιζεις τιμη συν ξενοδοχειο και γινετε το παιχνιδι το δωρεαν που λες δεν υπαρχει μπορει να μην τις πληρωνες οπως λες αλλα τα εσκαγες χοντρα αλλου και ποιο χοντρα απ οτι μια κανονισμενη τιμη αρα τι εκανες μια τρυπα στο νερο

Τελευταία τροποποίηση:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Κοίτα φίλε η πουτάνα αν καποιον τον γουστάρει, θα της βγει το ένστικτο όπως και σε εμας του ότι αυτόν πρέπει να τον κερδίσω, αν το καταφέρει αρχίζουν οι σκεψεις "που τον γνώρισα, σε μπουρδέλο, αρα μπορεί παράλληλα να με κερατώνει, αν βγω μαζί του θα δεθώ, θα αισθανθώ μια οικιότητα και ζεστασιά που όταν την χασω θα ξαναπεσω στο βούρκο του μπουρδέλου" οποτε κι αυτές μενουν επιφυλακτικές, περιμενουν να μαζέψουν τα φράγκα που θελουν να παρουν καμια βίλα στις Ρουμανίες και στις Κολωμβίες ώστε εκεί πιστεύουν θα κανουν μια αρχή χωρίς να ξερουν το παρελθόν τους και με περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια.........
Oταν σε ξερουν καιρο βγαινουν μια χαρα σε ξενοδοχειο γιατι ολα τα λεφτα τα παιρνουν αυτες τωρα ο τυπος εννοει να τη βγαλεις γκομενα κατι το οποιο εκτος απο τα ψυχολογικα που εχουν θα σου βγει πολλη πιο ακριβο απ οτι να συμφωνησεις στα Χ χρηματα κατι το οποιο δεν ψαχνουμε στα δελα η στα χοτελια παμε να ικανοποιησουμε την πουτσα μας οχι να βγαλουμε γκομενα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Αδερφε καπου τα εχεις μπερδεψει λιγο η κατηγορια που αναφερεις ειναι να βγαλεις την πουτανα γκομενα κι εκει θα τα σκασεις χοντρα για να γινει αυτο επειδη εχω παρει αρκετες απο τα δελα σε ξενοδοχεια αφου τις ηξερα και με ηξεραν αρκετο καιρο τα πραγματα ειναι απλα κανονιζεις τιμη συν ξενοδοχειο και γινετε το παιχνιδι το δωρεαν που λες δεν υπαρχει μπορει να μην τις πληρωνες οπως λες αλλα τα εσκαγες χοντρα αλλου και ποιο χοντρα απ οτι μια κανονισμενη τιμη αρα τι εκανες μια τρυπα στο νερο
Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα ποιο το νοημα να παρεις πουτανα απο τα μπουρδελα σε hotel και να την πληρωσεις, τα ιδια λεφτα θα δωσεις πχ.150-200 για 1 ωρα + το hotel .....το θεμα ειναι αμα γουσταρεις μια κοπελα πολυ να την γαμας τσαμπα και οσο θελεις σαν γκομενα!!!! Φυσικα τα λεφτα που θα δινεις εμμεσα με το καιρο ειναι πολλαπλασια απο οτι αμα την γαμουσες στο μπουρδελο καθε μερα.....

ΥΓ Οσες φορες το εκανα περασα πολυ ομορφα απλα καποια στιγμη το εκοψα γιατι ΔΕΝ ηθελα να εχω γκομενα πουτανα που την εχει γαμησει η μιση θεσσαλονικη παρολο που καποιες ηταν απο τα πολυ ΤΟΠ ονοματα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα ποιο το νοημα να παρεις πουτανα απο τα μπουρδελα σε hotel και να την πληρωσεις, τα ιδια λεφτα θα δωσεις πχ.150-200 για 1 ωρα + το hotel .....το θεμα ειναι αμα γουσταρεις μια κοπελα πολυ να την γαμας τσαμπα και οσο θελεις σαν γκομενα!!!! Φυσικα τα λεφτα που θα δινεις εμμεσα με το καιρο ειναι πολλαπλασια απο οτι αμα την γαμουσες στο μπουρδελο καθε μερα.....

ΥΓ Οσες φορες το εκανα περασα πολυ ομορφα απλα καποια στιγμη το εκοψα γιατι ΔΕΝ ηθελα να εχω γκομενα πουτανα που την εχει γαμησει η μιση θεσσαλονικη παρολο που καποιες ηταν απο τα πολυ ΤΟΠ ονοματα
Αλλιως ειναι στο δελο αλλιως στο χοτελι οσες φορες πηγα με τανα του δελου σε χοτελι καμμια σχεση

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
αύριο ξέρετε αν θα είναι ανοιχτα γτ θέλω να παω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Η βάση είναι το 5! Εγώ την βάζω ένα 6 με το ζόρι. Ίσως ήταν πολύ κουρασμένη; Ή διάθεση της πάντως αρκετά καλή αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν προχωρημένη ώρα και είχε περάσει ένας στρατός από εκεί. Θα γράψω κριτική.
Αρα μια γκομενολατινα της σειρας, που ηρθε να κανει αρπαχτη, και την εκθεαζε η τσατσα την 1η φορα που την ειδα σαν τοπ πουτανα....

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Αρα μια γκομενολατινα της σειρας, που ηρθε να κανει αρπαχτη, και την εκθεαζε η τσατσα την 1η φορα που την ειδα σαν τοπ πουτανα....
Άμα δεν την αποθεώνει να σε ψήσει τότε τι να κάνει ρσυ

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Το μόνο που με κάνει να ξαναπάω όπως ανέφερα και στην κριτική είναι ότι είναι μια εντυπωσιακή μαύρη κοπέλα. Την δεύτερη φορά θα βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως την τσατσά την έχω πιάσει να καυλαντίζει με νεαρούς στον καναπέ που καθόταν μαζί τους παλιότερα όταν ήταν τσατσά στην Νταίζη στο Inside. Προχθές πάλι έβλεπα να καυλαντίζει στο όρθιο με έναν νεαρό. Όταν λέω καυλαντίζει για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ χουφτώματα και τέτοια αλλά να μιλάει σε απόσταση αναπνοής με νεαρούς και γενικά πολύ στενή επαφή.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Ναι μάλλον εκδήλωσα κάποια ήπια γονόρροια την οποία θεράπευσα επιτόπου πιθανό από αυτή! Δεν χρειάζεται πανικός! Μόνο αν θες να προστατεύσεις ενδεχομένως την σύντροφο σου πάνε για εξετάσεις περισσότερο για αυτήν. Αν δεν παίζει κοπέλα σταθερή εγώ θα πήγαινα μόνο αν εκδήλωνα κάποιο σύμπτωμα το οποίο λογικά θα σου έβγαινε σε πολύ λίγες μέρες μετά την επαφή. Εξάλλου δεν κολλάμε όλοι και εξαρτάται πως βρίσκει ο ιός ή μικρόβιο τον κάθε οργανισμό. Ότι και να πάθεις από στοματικό, είτε πίπα είτε γλυφομούνι, δεν μπορεί να είναι καν τόσο σοβαρό εκτός από κάποια ταλαιπωρία. Μην μασάς όλοι οι "πολεμιστές" κάποια στιγμή τσιμπάμε παράσημο. Αυτά και Χρόνια Πολλά!
απ τις κριτικές σου με ελευθερο στοματικό είχες τρεις κοπέλες, η Νταίζη συνέχισε να δουλεύει άρα εκτιμώ ότι δεν είχες απ αυτήν το παράσημο........... ενώ η Μαρίνα χάθηκε ξαφνικά αρα πιθανόν από εκεί να είχες το σμν

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία στην ομαδα. Έπαθα ζημια με την υπηρεσία στο X στην φριξου 15 διπλα στο μπλε. Ξερει κανεις λεπτομέρειες? Στα του σπιτιου, ενα βουλγαρακι πετιτ Νταρια αξιογαμητο με γυαλακια. Μπορει να δοκιμαστεί. Αλλα η υπηρεσια οχι πανω απο 30 φοβερ μουνι. Ισως ειναι του επαγγέλματος αλλα δεν ρωτησα γιατι κόλλησα απο το ποσο καλο ηταν

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Χθες πρωινή τσάρκα εγώ πετυχα μια με φουντωτό μαλλί στο inside αλλά δεν με έπεισε να περασω........ στην Μινωταύρου ένα κοντό μαυρομάλλικο Ρωσιδακι ξεκιναει με 30 απλό και 40 ελεύθερο, στην Ερημίτη ξεκίνησα με τα ζυγά, όπου στο 2Α ήταν η Μίρα, και στο 4 ένα Ρουμανακι πύραυλος βγήκε γυμνό με δύο βυζιά τορπίλες στητές λες και ήταν τσιμενταρισμενες με οπλισμενο σκυρόδεμα και τα μωρομαντυλα στο χέρι....... Αυσα, Αλίσα κατι τέτοιο άκουσα αλλα μπαίνωντας και στο διπλανό με ξαναρουφιξε η Σάντρα λίγο πριν κλείσει γιατί είπε θα έκλεινε μεχρι τις 2............ απόλυτη χημεία μεταξύ μας, περασα υπέροχα.......... και εχουμε και συζυτήσεις πλέον όσο γνωριζομαστε.............. εύγε στην πετυχημενη επαγγελματια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Χθες πρωινή τσάρκα εγώ πετυχα μια με φουντωτό μαλλί στο inside αλλά δεν με έπεισε να περασω........ στην Μινωταύρου ένα κοντό μαυρομάλλικο Ρωσιδακι ξεκιναει με 30 απλό και 40 ελεύθερο, στην Ερημίτη ξεκίνησα με τα ζυγά, όπου στο 2Α ήταν η Μίρα, και στο 4 ένα Ρουμανακι πύραυλος βγήκε γυμνό με δύο βυζιά τορπίλες στητές λες και ήταν τσιμενταρισμενες με οπλισμενο σκυρόδεμα και τα μωρομαντυλα στο χέρι....... Αυσα, Αλίσα κατι τέτοιο άκουσα αλλα μπαίνωντας και στο διπλανό με ξαναρουφιξε η Σάντρα λίγο πριν κλείσει γιατί είπε θα έκλεινε μεχρι τις 2............ απόλυτη χημεία μεταξύ μας, περασα υπέροχα.......... και εχουμε και συζυτήσεις πλέον όσο γνωριζομαστε.............. εύγε στην πετυχημενη επαγγελματια
Σημερα αυριο δουλευει.?? Σου ειπε.??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom