Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Δεν τρώω κρέας αδελφέ...Τυπε Αρίστωνα αρνί πήρες;
Βέβαια αλλοι το τρώνε... και το γεύονται ταυτόχρονα!
Δεν τρώω κρέας αδελφέ...Τυπε Αρίστωνα αρνί πήρες;
Αυτό θέλει άντρες ψάχνει αλλά δεν το λέει.Θα σε πάω και εσένα τέρμα...
Αλλο που δε θέλεις γαμιολάκι χαχαχα![]()
Η σωστή ερώτηση είναι "σου καθάρισαν το λεπτό έντερο να φτιάξουν κοκορέτσι;".Τυπε Αρίστωνα αρνί πήρες;
Τρελοκόριτσο εσύ...Μη Αριστο, μη Αριστο, τρέμω από το φόβο μου, είσαι πολύ άγριος και δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω, που να κρυφτώ.

Δε μου είπες πως το βλέπεις το εξώφυλλο σου...σου αρέσει ?Τυπε Αρίστωνα αρνί πήρες;
Aκριβως, όχι σαν κάτι περίεργους που δεν έχουν αφήσει αφεντραδικο και τραβελαδικο στην ησυχία του. Εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των ΓΥΝΑΙΚΩΝ.Αυτό θέλει άντρες ψάχνει αλλά δεν το λέει.
Αν του στείλεις π.μ θα αρχίσει τα ρομάντζα ερωτες καρδούλες και ερωτολογα
Τα ξέρω από τα κουσκουσαδικα που έκανε εδώ μέσα με ΤΙΣ φιλενάδες του
Τιτίκα βιγκαν είσαι ρε μαλακα κ σε είχα για αρσενικόΔεν τρώω κρέας αδελφέ...
Βέβαια αλλοι το τρώνε... και το γεύονται ταυτόχρονα!![]()
Αριστο, μπορώ να βγω κανένα δίωρο από το σπίτι χωρίς να με κανείς τόπι; 2-4 το μεσημέρι κατα προτίμηση. Ευχαριστώ.Τρελοκόριτσο εσύ...
Ναζιάρα!![]()
Φτιάξε μου ένα με τον Δήμο ΣταρένιοΔε μου είπες πως το βλέπεις το εξώφυλλο σου...σου αρέσει ?
Διαφορετικά, να σου φτιάξω κανε άλλο χειρότερο!![]()
![]()
Τρώω ρε μαλάκα κρέας 2-3 φορές το χρόνο!Τιτίκα βιγκαν είσαι ρε μαλακα κ σε είχα για αρσενικό![]()
Για ψημένο λες γιατί από ωμο δεν το αφήνεις όλη μέρα.Τρώω ρε μαλάκα κρέας 2-3 φορές το χρόνο!
Το προτιμάς ζωντανό δηλαδηΤρώω ρε μαλάκα κρέας 2-3 φορές το χρόνο!
Αλλά είναι όλα αυτά ψωφίμια και δε γουστάρω!

Τρελιάρα εσύΓια ψημένο λες γιατί από ωμο δεν το αφήνεις όλη μέρα.

Αρχισες τις μαλακίες ?Το προτιμάς ζωντανό δηλαδη![]()
Ποιος λατρης μωρή πουτανα καραπουταναραAκριβως, όχι σαν κάτι περίεργους που δεν έχουν αφήσει αφεντραδικο και τραβελαδικο στην ησυχία του. Εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Ασ μας πει πρώτα αν είναι ο μπαρμπαπηδουλας πρώτα...Δε μου είπες πως το βλέπεις το εξώφυλλο σου...σου αρέσει ?
Διαφορετικά, να σου φτιάξω κανε άλλο χειρότερο!![]()
![]()
Ποιο κολγκιρλ Ζανουκο; Η κυρία Τζο που σου έκανε τον κωλο Φ500 και σε πέταξε από το νήμα της, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ;Ποιος λατρης μωρή πουτανα καραπουταναρα
Ούτε μια κριτική εδώ μέσα δεν έχεις και με τα κολγκιρλ που μιλαγες λέγατε κουςκους σαν φιλενάδες
Και κολγκριλ μου τα έχει πει ότι είσαι πουσταρας
Άσε τα πρώην προφίλ πουστικη κιθάρα Μάξιμος κλπ
Αυτός θα είναι...Ασ μας πει πρώτα αν είναι ο μπαρμπαπηδουλας πρώτα...
Ναι πολύ ρε κορδελακια που δεν μπορώ να γράψω εδώ μέσα δεν βλέπεις...Ισχύει, σε έχουμε πάει πριονοκορδέλα και έρχεσαι με την τσίμπλα στο μάτι να δεις πως σου έχουμε κάνει τη σουφρα, έχεις χάσει τον ύπνο σου και τρέχεις ξωπισω μας με τις γόβες.
Άσε, μη μου θυμίζεις πως σε ξεφτίλισε, πηγές για μαλλί και βγήκες στραπονιασμενος με διπλό δονητή. Ακόμα γελάμε όταν τα θυμόμαστε.....Ναι πολύ ρε κορδελακια που δεν μπορώ να γράψω εδώ μέσα δεν βλέπεις...
Για πες με τη κοπέλα γιατί δεν πήγες ρε που σε παρακαλαγε
Μια τα μποφόρ του Αιγαίου μια η μπουνάτσα μια οι παραβιάσεις από Τούρκους....
Χαχαχα χαχα
Γιατί η Τζο πουστρακο έπεσε στην παγίδα σου και χεστηκε μετά.Ποιο κολγκιρλ Ζανουκο; Η κυρία Τζο που σου έκανε τον κωλο Φ500 και σε πέταξε από το νήμα της, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ;