πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.771
- Πόντοι
- 16.131
Εσύ ζητάς και να σε γαμησουν...εγώ δεν κάνω το πουτσο μου σκοινοκαθαριστηραΚύριε δαχτυλακια. Χίο ζητήσαμε.
Εσύ ζητάς και να σε γαμησουν...εγώ δεν κάνω το πουτσο μου σκοινοκαθαριστηραΚύριε δαχτυλακια. Χίο ζητήσαμε.
Καρυπίδη.Εσύ ζητάς και να σε γαμησουν...εγώ δεν κάνω το πουτσο μου σκοινοκαθαριστηρα
9 ώρα χτύπησες κάρτα να δω πόσο θα βγάλεις σήμερα εδώ μέσαΔεν πάω με αφέντρες Ζαν. Ούτε με τραβελια.
Κάνεις και νταβατζιλικια Ζάν; Ο @δαχτυλακιας σου τα έμαθε;
Καλά όταν θα τον δεις φαντί μπαστούνι τότε να σε δω τι θα λες.Ζαν. Οι αφέντρες ή τα τραβελια σου μάθανε να μην πηγαίνεις να καθαρίσεις μόνος σου και ζητάς από άλλους;
Πες στον τραβελακια ότι περιμένουμε την έκπληξη του να μας κλάσει τα αρχίδια.
Όλο θα και θα είσαι μωρή κοταραΖανούκω!
Σου έχει σφηνώσει καμιά αφέντρα βεντάλια ανοιχτή στον κώλο και μετά σε διέταξε να κάνεις το παγώνι;![]()
Πάει στους Πάκηδες αυτός...Όλο θα και θα είσαι μωρή κοταρα
Το μόνο που ξέρεις είναι να πατάς το ρουφιανοκουμπι και να μαλακιζεσαι ολημερίς και ολονύχτις εδώ μέσα.

Βρε τριμπουρδελε στραπονιαρη αφεντροξεσκισμενε, μιλάς ΕΣΥ για κάρτα;;;;;9 ώρα χτύπησες κάρτα να δω πόσο θα βγάλεις σήμερα εδώ μέσα
Θα σε στείλω σε κοπέλα που την ξέρω και θα μου τα πει όλα
Εκεί να δούμε τι χαμπαρια πιάνεις.
Εσύ που ξέρεις απο γκλοριχολ στα τσοντοσινεμα και παρτουζες με γαμιαδες δεν μας τα λες....Ρε μάγκα, με το λακη και τη ζανουκα έχεις καμία συγγένεια;;; Άλλος φωτεινός παντογνώστης-πολυπραγμων μας βγήκε στα καλά καθούμενα.
Ξέρεις κι από μύτη-τακουνι;
Καλά του σαιντ του τα φυλάω τα καλά δεν τα έχω πει ακόμαΠάει στους Πάκηδες αυτός...
Του αρέσουν... οι ψωλές τους!
Μαζί και ο μεθούκλας!
Βρε τριμπουρδελε στραπονιαρη αφεντροξεσκισμενε, μιλάς ΕΣΥ για κάρτα;;;;;Τον ύπνο και τον ξύπνιο σου έχεις χάσει.
![]()
Έχεις δίκιο, στο έφτιαξα λίγο γιατί είσαι αγουροξυπνημένος.Θα παρακαλούσα τα πουστάκια...να κάτσουν στο πίσω κάθισμα και να κάνουν ησυχία!
Εδώ είναι για άντρες...που αντέχουν στραπον, ξεφτίλισμα και ξύλο !
Οποιος δεν αντέχει... τον πούλο!
Όλο θα και θα είσαι μωρή κοταρα
Το μόνο που ξέρεις είναι να πατάς το ρουφιανοκουμπι και να μαλακιζεσαι ολημερίς και ολονύχτις εδώ μέσα.
Κορδελακια εγώ παντα ξυπνάω νωρίς μη χαίρεσαιΒρε τριμπουρδελε στραπονιαρη αφεντροξεσκισμενε, μιλάς ΕΣΥ για κάρτα;;;;;Τον ύπνο και τον ξύπνιο σου έχεις χάσει.
![]()
Θα σε πάω και εσένα τέρμα...Έχεις δίκιο, στο έφτιαξα λίγο γιατί είσαι αγουροξυπνημένος.

Αυτά τα λες από το θυμό σου γιατί πολλά μέλη με έχουν ενημερώσει πως το βάζεις το λουκάνικο από τον κωλο και σου βγαίνει από το λαιμό, ΧΩΡΙΣ αναισθητικό.Εσύ που ξέρεις απο γκλοριχολ στα τσοντοσινεμα και παρτουζες με γαμιαδες δεν μας τα λες....
Πες μας ρε που σε πηδηξε ο άλλος σηκωτό στα χέρια του και τσιριζες
Η το σκηνικό με τη χαμένη ζαρτιερα που ήταν χωμενη στο κωλο σου

Μήπως με το καράφλα Glyfomounix είστε ζευγαράκι ?Αυτά τα λες από το θυμό σου γιατί πολλά μέλη με έχουν ενημερώσει πως το βάζεις το λουκάνικο από τον κωλο και σου βγαίνει από το λαιμό, ΧΩΡΙΣ αναισθητικό.![]()

Ισχύει, σε έχουμε πάει πριονοκορδέλα και έρχεσαι με την τσίμπλα στο μάτι να δεις πως σου έχουμε κάνει τη σουφρα, έχεις χάσει τον ύπνο σου και τρέχεις ξωπισω μας με τις γόβες.Κορδελακια εγώ παντα ξυπνάω νωρίς μη χαίρεσαι
Τυπε Αρίστωνα αρνί πήρες;
Μη Αριστο, μη Αριστο, τρέμω από το φόβο μου, είσαι πολύ άγριος και δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω, που να κρυφτώ.Θα σε πάω και εσένα τέρμα...
Αλλο που δε θέλεις γαμιολάκι χαχαχα![]()