Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.127
- Πόντοι
- 28.246
Κάτσε τώρα μετά τα sosial που μου ζήταγε, τηλεφωνικό αριθμό που να είναι δηλωμένος σε εμένα θέλει να μάθει και το χωριό μου.Τον παίρνει λεβέντικα. Γι αυτό!![]()
Κάτσε τώρα μετά τα sosial που μου ζήταγε, τηλεφωνικό αριθμό που να είναι δηλωμένος σε εμένα θέλει να μάθει και το χωριό μου.Τον παίρνει λεβέντικα. Γι αυτό!![]()
Κάτσε τώρα μετά τα sosial που μου ζήταγε, τηλεφωνικό αριθμό που να είναι δηλωμένος σε εμένα θέλει να μάθει και το χωριό μου.
Παπά μου δεν μπορούν άλλο τα πουστράκια πρέπει να ρίξουν σχέδιο. Αυθορμητισμος μηδέν.Τον παίρνει λεβέντικα. Γι αυτό!![]()
Που είσαι εσύ μωρή τρελιάρα. Ρίζες έβγαλα να σε περιμένω από χτες.
Ήθελε και ο saul ένα εξώφυλλο μη φανώ ότι τον γράφω!Πάει αυτό ήτανε. Υποχωρ
Που είσαι εσύ μωρή τρελιάρα. Ρίζες έβγαλα να σε περιμένω από χτες.
Σε έχουμε κάνει άλογο κούρσας...Αρχίσαμε τα χαχα.
Πάνε και αυτοί. Κιοτέψανε και οι τελευταίοι. Οφείλω να ομολογήσω ότι η Καπετάνισσα του γλυκού νερού @jean-Claud εγκατέλειψε τελευταία!
Εντάξει. Σοβαρός λόγος για να μην κάνεις πράξη την υπόσχεσή σου για ραντεβού, που έταξες ο ίδιος για ξεκαθάριση λογαριασμών.Ήθελε και ο saul ένα εξώφυλλο μη φανώ ότι τον γράφω!![]()
Σου είπα όταν έρθω δεν θα το ξέρεις...Εντάξει. Σοβαρός λόγος για να μην κάνεις πράξη την υπόσχεσή σου για ραντεβού, που έταξες ο ίδιος για ξεκαθάριση λογαριασμών.
Σου είπα όταν έρθω δεν θα το ξέρεις...
Σαν το κλέφτη...θα έρθω!![]()

Οχι δεν κάνω τέτοια...Πως δηλαδή;
Θα του ψυρίσεις το στερεοφωνικό και θα την πουλέψεις.![]()
Οχι δεν κάνω τέτοια...
Αντρίκια μόνο!
Αλλά φοβάμαι μην αρχίσει και κλαίει![]()

Από Θησέως θα πάω πες του...ξέρει αυτός!Αυτός θα είναι μέσα στο σπίτι; Ή θα παραφυλάς και θα περιμένεις να φύγει για να μπουκάρεις;![]()
Άλλον θα στείλεις; Δεν θα έρθεις εσύ;Αντρίκια μόνο!
Εγω θα είμαι...Άλλον θα στείλεις; Δεν θα έρθεις εσύ;
Από Θησέως θα πάω πες του...ξέρει αυτός!![]()
Άρα όχι αντρίκια.Εγω θα είμαι...![]()
Αυτό δεν θα το πω...το αφήνω να αιωρείται!Κάτσε γιατί τα θολώνεις επίτηδες.
Θησέως στο Σύνταγμα, Θησέως στην Αρχαία Αγορά, ή Ελευθερίου Βενιζέλου (πρωην Θησέως);
Καλά αυτά απο κοντά θα μου τα πείς...Άρα όχι αντρίκια.