Νέα

Αλιονα δ18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pannnos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν έχει χαλάσει η αν είναι όπως παλιά ;;; έχω κάψει άπειρα 20αρια και σπάνια να πάρω καλή υπηρεσία, θέλω μια τρελή σαν αυτήν

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν έχει χαλάσει η αν είναι όπως παλιά ;;; έχω κάψει άπειρα 20αρια και σπάνια να πάρω καλή υπηρεσία, θέλω μια

OP
OP
P

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Πάντως ο χώρος στο μ.α 28 είναι πολύ χάλια σε σύγκριση με το σπιτάκι στη Διδύμου που ήταν αρκετά τίμιο.Σε σημείο που δε μπορώ να αποδώσω,θυμάμαι φάση ανοίγει η αλιονα τη πόρτα να βγει και εγώ να είμαι σε κοινή θέα με τ αρχιδια έξω αφού το δωμάτιο είναι φάτσα φόρα στο σαλόνι.Σκεφτομαι την επόμενη φορά να της πω για ξενοδοχείο

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.477
Πόντοι
2.536
Πάντως ο χώρος στο μ.α 28 είναι πολύ χάλια σε σύγκριση με το σπιτάκι στη Διδύμου που ήταν αρκετά τίμιο.Σε σημείο που δε μπορώ να αποδώσω,θυμάμαι φάση ανοίγει η αλιονα τη πόρτα να βγει και εγώ να είμαι σε κοινή θέα με τ αρχιδια έξω αφού το δωμάτιο είναι φάτσα φόρα στο σαλόνι.Σκεφτομαι την επόμενη φορά να της πω για ξενοδοχείο

Συμφωνώ μαζί σου συναγωνιστή σε αυτά που γράφεις, αλλά για ξενοδοχείο χλωμό το κόβω. Της το είχα προτείνει και εγώ πιο παλιά, όταν ακόμα ήταν στα καλά της και στα κιλά και στα μυαλά και είχε αρνηθεί.
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εσύ κάνε την πρόταση και ότι κάτσει.

Καλή Ανάσταση, με υγεία.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
217
Πόντοι
1
παιζει κανα τηλεφωνο της αλιονας? το εχει κανενας?

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.218
Πόντοι
206
τι εννοειs μ.α ???

OP
OP
P

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σου συναγωνιστή σε αυτά που γράφεις, αλλά για ξενοδοχείο χλωμό το κόβω. Της το είχα προτείνει και εγώ πιο παλιά, όταν ακόμα ήταν στα καλά της και στα κιλά και στα μυαλά και είχε αρνηθεί.
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εσύ κάνε την πρόταση και ότι κάτσει.

Καλή Ανάσταση, με υγεία.
Α ρε φίλε καημό το ‘‘χω που δε τη γνώρισα όταν ήταν αδύνατη.Μπορει να μην ήθελε ξενοδοχείο επειδή ίσως θα είχε θέμα με κάνα νταβατζη

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.699
Πόντοι
49.090
OP
OP
P

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Ρε μύστες,ξέρει κανείς που χάθηκε η αλιονα.Δεν είναι στο μεγάλου Αλεξάνδρου το τελευταίο καιρο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom