Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.135
- Πόντοι
- 28.246
Ζαν. Πως σου αρέσει να σε παίρνουν οι αφέντρες;Χρύσα φλουριά δεν έχουν καμία σχέση μ αυτό βλαχακιιι
Ρώτα τον σαιντ σου λέω έχει δοκιμάσει μπόλικη πισωκουνα
Ζαν. Πως σου αρέσει να σε παίρνουν οι αφέντρες;Χρύσα φλουριά δεν έχουν καμία σχέση μ αυτό βλαχακιιι
Ρώτα τον σαιντ σου λέω έχει δοκιμάσει μπόλικη πισωκουνα
Τάχα τώρα ότι μου την λες,σας έχω κάνει να μη ξέρετε τι λέτε εδώ μέσα

Για πες ποιο μέλος πρώτα στο είπε αυτό?Ζανούκω!
Κάποιο μέλος που σου κάνει τον φίλο, μου είπε ότι κάνεις γευσιγνωσία σπέρματος. Δηλαδή σου δένουν τα μάτια, και ξεχωρίζεις από την γεύση του σπέρματος αν ο τράβελος είναι βούλγαρος, βραζιλιάνος κλπ. Αληθεύει;![]()
Ζαν. Και εμένα ένας άλλος φίλος σου πολύ κοντινός μου είπε ότι σου αρέσει να σε γαμανε τραβελια και να σου λένε ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ και καυλωνεις περισσότερο.Για πες ποιο μέλος πρώτα στο είπε αυτό?
Αν δεν πεις σημαίνει ότι όλα είναι φαντασία του μυαλου σου
Για πες ποιο μέλος πρώτα στο είπε αυτό?
Αν δεν πεις σημαίνει ότι όλα είναι φαντασία του μυαλου σου

Σας πέταξα στο φόρουμ με τις τρανς να σας αναλάβουν εκεί.Ζαν. Και εμένα ένας άλλος φίλος σου πολύ κοντινός μου είπε ότι σου αρέσει να σε γαμανε τραβελια και να σου λένε ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ και καυλωνεις περισσότερο.
Πως τον γάμησες έτσι. Πως τον εσκισες. Τρέχει να βρει βοήθεια τώρα γιατί δεν αντέχει άλλο.Θα πω αν πεις πρώτος εσύ από ποιο μέλος έμαθες για εμένα. Και αν αρνηθείς να πεις, σημαίνει πως είναι και εσένα φαντασία του μυαλού σου.![]()

Εγώ τον Άγιο θα τον κάνω κοτα και παρακαλάτε να μπαναριστω δεν σας λέω τίποτα άλλο.Πως τον γάμησες έτσι. Πως τον εσκισες. Τρέχει να βρει βοήθεια τώρα γιατί δεν αντέχει άλλο.
Έτσι Ζαν θα φοβάσαι τον Άγιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.![]()
Τον τρέμεις τον Άγιο όπως ο διάολος το λιβάνι.Εγώ τον Άγιο θα τον κάνω κοτα και παρακαλάτε να μπαναριστω δεν σας λέω τίποτα άλλο.
Εγώ τον Άγιο θα τον κάνω κοτα και παρακαλάτε να μπαναριστω δεν σας λέω τίποτα άλλο.
Χαχαχαχαχα αΤον τρέμεις τον Άγιο όπως ο διάολος το λιβάνι.
Σας πέταξα στο φόρουμ με τις τρανς να σας αναλάβουν εκεί.
Επίσης κάλεσα δημόσια τη μαζική αναφορά σε σαιντ και ζεμπου για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στα τρανς ατομα
Ου να χαθείς δειλή πουστάρα.
Όποτε τα βρίσκεις σκούρα καλείς σε βοήθεια και ζητάς να μας ρουφιανέψουν για να μπαναριστούμε. Σκατόψυχε ξεκωλιάρη.![]()
Δεν είσαι δίκαιος λείπουν άτομα.
Καλά εδώ εσείς με ανεβάζετε στα ουράνια και κου ανεβάζετε την αξία χωρίς να το πάρετε χαμπάριΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
Θα σπάσεις κι άλλο Ζαν. Μην αγχώνεσαι. Θα σπάσεις τελείως για τελείως.
Θα σπάσεις κι άλλο Ζαν Κλαούντια.Χαχαχαχαχα α
Χαχαχαχαχαα για την κλανια σας λες τον κλικαρχη....
Για πρόσεχε γιατί ο αριστος και ο πολυζωης Δεν αστειεύονται και μετά θα αρχίσεις πάλι τα μυξοκλαματα.
Πως τον γάμησες έτσι. Πως τον εσκισες. Τρέχει να βρει βοήθεια τώρα γιατί δεν αντέχει άλλο.
Έτσι Ζαν θα φοβάσαι τον Άγιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.![]()
Ναι πολύ σπάω που με κάνετε και το διασκεδάζω.Κάθε μέρα σπάει ψυχολογικά η πουστάρα, αλλά η ανάγκη για γαμήσι είναι πιο δυνατή και ξαναμπαίνει.
Έσπασε για τα καλά. Σε λίγο δεν θα μπορεί να σηκωθεί όρθιος.Κάθε μέρα σπάει ψυχολογικά η πουστάρα, αλλά η ανάγκη για γαμήσι είναι πιο δυνατή και ξαναμπαίνει.
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ.Ναι πολύ σπάω που με κάνετε και το διασκεδάζω.
Καλά θα σου ετοιμάσω και άλλο χουνερακι εσένα τιμημένε
Ναι πολύ σπάω που με κάνετε και το διασκεδάζω.
Καλά θα σου ετοιμάσω και άλλο χουνερακι εσένα τιμημένε