Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 16.475
- Πόντοι
- 3.556
Όταν σου απάντησα ναι, έλεγες δε θα βάλεις λεφτά τελικά.Ρε τελικά θα τη πηδηξεις την Τζούλια ??μη το παίζεις δύσκολος εγώ θα τα πληρώσω αρκεί να πεις το ναι
Όταν σου απάντησα ναι, έλεγες δε θα βάλεις λεφτά τελικά.Ρε τελικά θα τη πηδηξεις την Τζούλια ??μη το παίζεις δύσκολος εγώ θα τα πληρώσω αρκεί να πεις το ναι
Καλά πέρα από στραπον τιμημένε δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις.
Εδώ σε ξεβρακωνω και ούτε αναιρείς αυτά που λέω....άρα τα δέχεσαι

Δουλειες αγαπητε συνκομμουνιστη μου!!! Το κομμα μας χρειαζεται 24/7.Που εισαι χαμένος γνησιε φίλε μου νεοδημοκρατη?
Καλά που ηταν η νέα Δημοκρατία κ ο κουλης κ ξήλωσε όλα τα αρπακτικά οπεκεπεδες απο το φαγοπότιΔουλειες αγαπητε συνκομμουνιστη μου!!! Το κομμα μας χρειαζεται 24/7.

@jean-Claud
Και μόνο που δεν έχεις κανένα εδώ μέσα εσύ και ο Λάκης και ο Αρίστων να σας πουν ένα χρόνια πολλά χρονιαρες μέρες, πόσο πήγε το πασχαλινό τραπέζι να συζητήσετε και μόνο περιοριζεστε στο να αμυνθειτε στα γαμησια που τρώτε δείχνει πόσο ανεπιθύμητοι είστε.
Και επειδή θα μου το γυρίσετε στο τσάμικο. Δεν μιλάω για φίλους στη πραγματική ζωή. Αλλά για ιντερνετικούς εδώ μέσα να πείτε και κανά δυο κουβέντες από τις άλλες. Μόνο ξύλο παίζετε και πάντα το μαζεύετε εσείς.

Εσύ ρε είσαι ο παγκόσμιος γαμιας από Φιλιππίνες μέχρι Χιλή γαμας και κολώνες στη Τζούλια βέβαια δεν γράφεις κριτικές εδώ μέσα για να μην σε ματιαξουμεΌταν σου απάντησα ναι, έλεγες δε θα βάλεις λεφτά τελικά.
Τι Ασυναρτησίες συναισθηματικές γράφει το παιδί????@jean-Claud
Και μόνο που δεν έχεις κανένα εδώ μέσα εσύ και ο Λάκης και ο Αρίστων να σας πουν ένα χρόνια πολλά χρονιαρες μέρες, πόσο πήγε το πασχαλινό τραπέζι να συζητήσετε και μόνο περιοριζεστε στο να αμυνθειτε στα γαμησια που τρώτε δείχνει πόσο ανεπιθύμητοι είστε.
Και επειδή θα μου το γυρίσετε στο τσάμικο. Δεν μιλάω για φίλους στη πραγματική ζωή. Αλλά για ιντερνετικούς εδώ μέσα να πείτε και κανά δυο κουβέντες από τις άλλες. Μόνο ξύλο παίζετε και πάντα το μαζεύετε εσείς.
Εσύ ρε είσαι ο παγκόσμιος γαμιας από Φιλιππίνες μέχρι Χιλή γαμας και κολώνες στη Τζούλια βέβαια δεν γράφεις κριτικές εδώ μέσα για να μην σε ματιαξουμε

Ζαν. Double dick ή double strapon έχεις δοκιμάσει;Τι Ασυναρτησίες συναισθηματικές γράφει το παιδί????
Διαδικτυακό φιλο και κουραφέξαλα...
Ρε αυτό έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι νόμιζα είναι τίγκα στα ψυχιατρικά...
Σαιντ Ο τιμημένος που είναι ξεκωλιασμενοςΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΛΕΙΡΑΤΟΣ!!!![]()
Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ δοκίμασε τα εγώ δεν ξέρω η ρώτα τον σαιντ αυτός ξέρει καλύτεραΖαν. Double dick ή double strapon έχεις δοκιμάσει;
Ζαν. Σου έχει κάνει χύσιμο αφέντρα με cumshot dildo?Σαιντ Ο τιμημένος που είναι ξεκωλιασμενος
Σαιντ Ο τιμημένος που είναι ξεκωλιασμενος

Όχι και δεν έχεις δοκιμάσει.Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ δοκίμασε τα εγώ δεν ξέρω η ρώτα τον σαιντ αυτός ξέρει καλύτερα
Τάχα τώρα ότι μου την λες,σας έχω κάνει να μη ξέρετε τι λέτε εδώ μέσαΖανούκω!
Κάνεις και σπαγγάτο αλά Βαν Ντάμ, όταν καρφώνεσαι στις καραπουτσάκλες των τράβελων;![]()
Παππούλη κλαίω χαχαΖανούκω!
Όταν σου σκίζουν των κώλο οι αφέντρες γουστάρεις να σου λένε ΜΠΑΑΑΜ ΒΑΝ ΝΤΑΜ;![]()
Χρύσα φλουριά δεν έχουν καμία σχέση μ αυτό βλαχακιιιΌχι και δεν έχεις δοκιμάσει.
Ολόκληρα χρυσά φλουριά βρήκες μετά από ψάξιμο.
Δημοσίευση στο thread ''Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou'' Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou - Page 104