πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.887
- Πόντοι
- 16.131
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.......Ναι!
Είναι άτιμοι τραμπούκοι, ενώ οι άλλοι είναι τίμιοι τραμπούκοι.![]()
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.......Ναι!
Είναι άτιμοι τραμπούκοι, ενώ οι άλλοι είναι τίμιοι τραμπούκοι.![]()
Καλύτερα!!Εσύ κατάντησες σαν τις διαφημίσεις. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Μου τα μετράς τα ποστ συμπατριώτη;Καλύτερα!!
Αυτό θέλω να μην με ζαλίζετε κιόλας!
Συνέχισε να τσακώνεσαι με τους άλλους, δες πόσα σχόλια έκανα το τελευταίο 72ωρο και πόσα εσύ....
Καλά το πας το γράμμα, έριξες και μερικά ποστ στην άλλη σφηκοφωλιά (νήμα μνπανα), τα λέμε στις 32 του άλλου του μηνός![]()

Εγώ τύπε για να μην χαλάω τη ζαχαρένια μου (όπως με έχουν συμβουλέψει και κατά καιρούς τα κορίτσια) εξαφανίζομαι δια παντός από τέτοια νήματα που μόνο ΓΚΡ έχουν να προσφέρουν...Αν δεν γίνει το θαύμα, με βλέπω να κάνω την «αποκαθήλωση» του router μου για να ησυχάσω!
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.......
Παππού μήπως μένεις στην Παπούα του Ειρηνικού
Επομένως λογικό είναι να κάνετε ενωρίτερα Ανάσταση
Κρατάω το κογιότ και θα ανεβάσω βίντεο με τα κατσούλια μεθαύριο να χορεύουν στο πλατύ το αλώνι κάτι χιλιόμετρα αντικρινά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη![]()

Στραπόν μην πάρεις δικό σουΑυτό δε στο λέω...
Θα έρθω σαν το κλέφτη...αναπάντεχα!![]()
Νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με ζευγαράκι, έβαλα τα δεδομένα στο chatgpt και αυτούς τους δυο μου τους έβγαλε gay ζευγος. Γνωμη σου.

Ευχαριστώ. Καλά κούλουμα.Tο σέβομαι. Καλή Σαρακοστή.
Happy Halloween.Ευχαριστώ. Καλά κούλουμα.
Θα πετάξετε και χαρταετό όπως πάμε

Ε νταξει τώρα κ ο Λάκης έχει πει 3 δισεκατομμύρια φορές ότι δεν θα ξαναμπεί κ όλο εδώ είναι,οι 3 μέρες που βγήκε οφσάιντ ο ντουντας είναι πταίσμαΠρος στιγμήν μπερδεύτηκα γιατί είχες δηλώσει για πολλοστή φορά ότι θα ξαναμπείς Δευτέρα της Λαμπρής.![]()
Καλά σε έδωσε υπέκυψες και το αλλάξατε μετά...Έλα @jean-Claud Το σενάριο που είχαμε φτιάξει. Και το διηγήθηκα δημόσια για να το δεις εσύ.
Ζαν. Κανεις και κωλοτουμπα για να κουμπώσεις επάνω στο στραπον της αφέντρας;Καλά σε έδωσε υπέκυψες και το αλλάξατε μετά...
Ο σαιντ σε δίνει στεγνά κάθε φορά και δεν το παίρνεις χαμπάρι