Νέα

Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.881
Πόντοι
16.131
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.720
Πόντοι
3.846
Εσύ κατάντησες σαν τις διαφημίσεις. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Καλύτερα!!
Αυτό θέλω να μην με ζαλίζετε κιόλας!
Συνέχισε να τσακώνεσαι με τους άλλους, δες πόσα σχόλια έκανα το τελευταίο 72ωρο και πόσα εσύ....
Καλά το πας το γράμμα, έριξες και μερικά ποστ στην άλλη σφηκοφωλιά (νήμα μνπανα), τα λέμε στις 32 του άλλου του μηνός :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Καλύτερα!!
Αυτό θέλω να μην με ζαλίζετε κιόλας!
Συνέχισε να τσακώνεσαι με τους άλλους, δες πόσα σχόλια έκανα το τελευταίο 72ωρο και πόσα εσύ....
Καλά το πας το γράμμα, έριξες και μερικά ποστ στην άλλη σφηκοφωλιά (νήμα μνπανα), τα λέμε στις 32 του άλλου του μηνός :coffee:
Μου τα μετράς τα ποστ συμπατριώτη;

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.226
Πόντοι
736
Αδέρφια μου, τέτοια μέρα που είναι, η κατάσταση εδώ μέσα δεν θέλει moderator, εξορκισμό θέλει! Επειδή όμως η αγάπη μου για εσάς τους «αμαρτωλούς» δεν έχει όρια, πήρα μια απόφαση. Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, θα αναλάβω εγώ τη σωτηρία των ψυχών σας.

Θα πάω στην εκκλησία σήμερα στην περιφορά και θα περάσω τρεις φορές κάτω από τον Επιτάφιο για να βρουν επιτέλους τη γαλήνη τα νεύρα σας. Έχω ήδη μιλήσει με το τοπικό σωματείο Μυροφόρων και θα έρθουν εδώ στο φόρουμ να ράνουν με μύρα και ροδοπέταλα τις οθόνες σας, μπας και μοσχομυρίσει λίγο πολιτισμός και σταματήσει αυτή η «χολή» που χύνεται. Θα ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του admin που ο μόνος θεός του δυστύχως ειναι η ποδοσφαιρική του ομάδα.

Περιμένω το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ να γίνει η Ανάσταση της Λογικής. Αν δεν γίνει το θαύμα, με βλέπω να κάνω την «αποκαθήλωση» του router μου για να ησυχάσω!

Αδέρφια, βάλτε λίγο "ελέησον", θα μας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι τούτες τις αγιες μέρες! Πάω να βοηθήσω στο στόλισμα του Επιταφίου μπας και συγχωρεθούν οι αμαρτίες που διαβάζω εδώ μέσα. Επιστρέφω μετά με το "Δος ημίν σήμερον"!

:coffee::coffee::coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.720
Πόντοι
3.846
Αν δεν γίνει το θαύμα, με βλέπω να κάνω την «αποκαθήλωση» του router μου για να ησυχάσω!
Εγώ τύπε για να μην χαλάω τη ζαχαρένια μου (όπως με έχουν συμβουλέψει και κατά καιρούς τα κορίτσια) εξαφανίζομαι δια παντός από τέτοια νήματα που μόνο ΓΚΡ έχουν να προσφέρουν...
Ετούτοι εδώ μέσα έχουν μάθει να τρώνε εκεί που χέζουν, αμ δεν...
Όταν ραγίσει το γυαλί τέλος σιαπέρα κι ακόμη παραπέρα, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής, αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη.
Καλή Ανάσταση σε εσένα και φυσικά σε όλα τα κορίτσια του bou :angel:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.411
Πόντοι
40.655
Παππού μήπως μένεις στην Παπούα του Ειρηνικού :rolleyes:
Επομένως λογικό είναι να κάνετε ενωρίτερα Ανάσταση :coffee:
Κρατάω το κογιότ και θα ανεβάσω βίντεο με τα κατσούλια μεθαύριο να χορεύουν στο πλατύ το αλώνι κάτι χιλιόμετρα αντικρινά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη :headbang2:

Προς στιγμήν μπερδεύτηκα γιατί είχες δηλώσει για πολλοστή φορά ότι θα ξαναμπείς Δευτέρα της Λαμπρής. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.411
Πόντοι
40.655
Νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με ζευγαράκι, έβαλα τα δεδομένα στο chatgpt και αυτούς τους δυο μου τους έβγαλε gay ζευγος. Γνωμη σου.

Δεσμεύομαι από τη συμφωνία για ουδετερότητα που έχουμε κάνει με τον @Αρίστων , την οποία τηρεί με ευλάβεια (λέμε τώρα). :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.411
Πόντοι
40.655
Το φλουρί θα πέσει στον @Αρίστων :coffee::coffee:

Μεθοδεύουμε να πέσει στο Ζανούκω.

Έχει ως δώρο βλέπετε ένα επίχρυσο στραπόν.

Βάλαμε ρεφενέ και του το πήραμε για να έχει το δικό του.

Μην μας κολλήσει και τίποτα από τα κοινόχρηστα που έχουν οι αφέντρες και τον χάσουμε!

Αντιλαμβάνεστε... :coffee:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.505
Πόντοι
2.606
Προς στιγμήν μπερδεύτηκα γιατί είχες δηλώσει για πολλοστή φορά ότι θα ξαναμπείς Δευτέρα της Λαμπρής. :coffee:
Ε νταξει τώρα κ ο Λάκης έχει πει 3 δισεκατομμύρια φορές ότι δεν θα ξαναμπεί κ όλο εδώ είναι,οι 3 μέρες που βγήκε οφσάιντ ο ντουντας είναι πταίσμα

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Έλα @jean-Claud Το σενάριο που είχαμε φτιάξει. Και το διηγήθηκα δημόσια για να το δεις εσύ.
Καλά σε έδωσε υπέκυψες και το αλλάξατε μετά...
Ο σαιντ σε δίνει στεγνά κάθε φορά και δεν το παίρνεις χαμπάρι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Καλά σε έδωσε υπέκυψες και το αλλάξατε μετά...
Ο σαιντ σε δίνει στεγνά κάθε φορά και δεν το παίρνεις χαμπάρι
Ζαν. Κανεις και κωλοτουμπα για να κουμπώσεις επάνω στο στραπον της αφέντρας;

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom