Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Σκασμός Πρόεδρε!Αν είσαι άντρας λοιπόν να παίρνεις την αγωγή σου στην ώρα σου και μετά να λογκαρεις.
Σκασμός Πρόεδρε!Αν είσαι άντρας λοιπόν να παίρνεις την αγωγή σου στην ώρα σου και μετά να λογκαρεις.
Ότι πεις αγάπη μου, προτροπή γιατρού.Εσύ είσαι Επίτιμος Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών πορνοσινεμα!![]()
Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά κάποιοι πατάνε του κουμπάκι επειδή έχουν μπάρμπα στην ΚορώνηΑκριβώς αυτό.
Μεταξύ κατεργαρέων λοιπόν, ειλικρίνεια.
Σου λείπει το αγόρι σου ?Ότι πεις αγάπη μου, προτροπή γιατρού.
Βρε καλώς τον τραβελακια μας.Εσύ είσαι Επίτιμος Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών πορνοσινεμα!![]()
Σκασμός ψυχάκια...Βρε καλώς τον τραβελακια μας.
Τι κάνεις δροσερουλη;
Σου λείπουν τα χάπια σου;Σου λείπει το αγόρι σου ?
Στα πορνοσινεμά τον απατάς ?
Σε έχω κάνει άλογο...κούρσας!
Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά κάποιοι πατάνε του κουμπάκι επειδή έχουν μπάρμπα στην Κορώνη

Που ήσουν μέσα μωρή σου έστειλαν και σένα π.μ?Γιατί πανιβλακα ήμουν μέσα ΣΤΗ ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΣΑΝ ΧΑΠΑΤΟ.
Μάλλον δεν τον γάμησε καλά η αφέντρα χτες και τα βγάζει σε εμάς τώρα.
Τουλάχιστον γύρισες ήρεμος και χωρίς την αγωγή σου, επιτέλους θα βγω από το σπίτι χωρίς φόβο.....Σε έχω κάνει άλογο...κούρσας!
Είσαι και κοντός...ωραίος αναβάτης!
Μια χαρά...
Αθηναίος, Άγιος, Μπαρόκ και εγώ.Που ήσουν μέσα μωρή σου έστειλαν και σένα π.μ?
Σταματα, είναι σε καταστολή τώρα, μην τον κανείς να αφηνιάσει πάλι.Μάλλον δεν τον γάμησε καλά η αφέντρα χτες και τα βγάζει σε εμάς τώρα.
Το φόβο πάντα να τον έχεις...Τουλάχιστον γύρισες ήρεμος και χωρίς την αγωγή σου, επιτέλους θα βγω από το σπίτι χωρίς φόβο.....
Εσύ είσαι τραμπουκος με μέσον γερο και κάνεις κουραδομαγκιες γιατί σε παίρνειΝαι!
Είναι άτιμοι τραμπούκοι, ενώ οι άλλοι είναι τίμιοι τραμπούκοι.![]()
ΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ ΕΤΣΙ;Που ήσουν μέσα μωρή σου έστειλαν και σένα π.μ?
Γι αυτό σου λέω να παίρνεις ΠΑΝΤΑ τα χάπια σου, η ταράτσα είναι δυο βήματα, μη σε χάσουμε από πελάτη.Το φόβο πάντα να τον έχεις...
Ολα παίζουν!
Ολες οι στιγμές δεν είναι ίδιες!
Για πες ρε και άσε τις κωλοτουμπεςΖανούκω!
Τις ψωλές των τράβελων, πρίν τις τσιμπουκώσεις, τις παίζεις στα χείλη σου μπουμπουρδία μπουμπουρδώ;![]()
Λοιπόν εφόσον ήταν φάρσα και ήσουν και εσύ μέσα στη φάρσα δείξε τα π.μΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ ΕΤΣΙ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γι αυτό σου λέω να παίρνεις ΠΑΝΤΑ τα χάπια σου, η ταράτσα είναι δυο βήματα, μη σε χάσουμε από πελάτη.
Τα χάπια τα παίρνεις εσύ μαζί... με τον κουμπάκια!Γι αυτό σου λέω να παίρνεις ΠΑΝΤΑ τα χάπια σου, η ταράτσα είναι δυο βήματα, μη σε χάσουμε από πελάτη.
Θα σέβεσαι ΜΑΛΑΚΑ.Εσύ είσαι τραμπουκος με μέσον γερο και κάνεις κουραδομαγκιες γιατί σε παίρνει